Тръмп прие Ердоган в Белия дом, бил му "голям фен" (видео)

Американският президент не можа обаче да реши проблема с руските С-400

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези срещи между дърти лицемери и артисти са ясни. Тия двамата са си лика прилика. Само че единия е дърта азиатска мастия, а другият стар изпечен американски мошенник! Защо само пишат и говорят глупости. Пфу!

Тепърва ще патим от Ердоган.Фен му бил. Особено след като Турция купи с400 пък съвсем

Той Тръмп е "голям фен" на такива като Ердоган, Кми, Бин Саламан, Дуарте, Путин..... едните нареждат стотици хиляди в затворите, други отвличане на несъгласни хора и убийство на журналист с разфасоване, или просто убийци..... Важното е да има келепир. Какво за Тръмп значат думи като "морал, ценности, хуманност" - нищо.

Тато Тръмп ни будалка, всичко е бля-бля.. Да напусkа Сирия и да остави петролните герани на Асад, той да се оправя със залежите, кюрдите там и съседите си!

Ердоган: Анексирането на Крим е незаконно!!!!!

Братчед, сэвсем законто си в ...Карлуково. Радвай се - природа, кристален въздух, ..

Началото на края на чичо дончо.

Скъпи туркофили... днешната чиста турска република е изградена върху кръвта на безброй народи, живели от хилядолетия на нейна територия. Турция е единствената държава в региона с религиозно единство - 97% ислям и това е постигнато със зверствата не само на държавата, ами и на нейното "миролюбиво" население (с което се оправдава и самия Ататюрк, за да не поеме отговорност за зверствата срещу арменците). Какво стана с арменците, с тракийските българи, с понтийските гърци.... в люлката на християнството не са останали живи християни... В един арабски Египет има между 10-25% християни. В Турция - йок! Всички са "възродени", ама не само имената са им сменени, ами са възродени яката... по турски!

Глупак. Нищо подобно. Долен лъжец и пропагандатор. Арменец? Грък? Нема значение - долен човек си и нека Бог да те накаже, амин.

Кажи ми къде са Мизийците о Мизия? Къде са Тракийците в България? Къде са Византийците в България? Къде са Гърците живели в днешните предели на България? Къде са индианците в Америка? Къде са Тракийците живели в днешните предели на Гърция? Къде са всички изчезнали народи на планетата? На-голимя грях и на-големия срам в 21 век именно беше направено в България. Озлобени върли комунисти - убиваха майки и деца и невинни жители по време на възродителния процес !!! Срам нямаш ли бе? Всичко което си писал срещу Турция и турците са едни най-долни и гнуснави лъжи. Силни сме и това е доказано и охлювите като бас ни завиждат - това е.

Тръмпчо се мазни по бизнесменски. С С400 няма как да се съгласи Ердоган. Повечето военни в Турция са имали американска подготовка. Наличието на американски оръжия, особено от по-сложните се намира под една или друга степен под американски контрол. Преди няколко години при опита за убийство на Ердоган и преврата, турчина е спасен от руснаците. те прихващат разговори за излетял хеликоптер и подготвян ракетен удар на хотела, където е Ердоган. Предупреждението е предадено незабавно и Ердоган е изведен спешно. Атаката е отменена. САЩ контролирали тези военни и техника. Съответно, няма да реагира и турското ПВО. А ако е руско, то няма да е под американски контрол и така ще бъдат блокирани американски действия в Турция. Особено е валидно за защита от израелски самолети. В момента Израел е върл враг на Турция. Налично американско ПВО не би ги спряло, ако има американска заповед. С С400 вече е друго.

Такава информация никога не е излизала в публичното пространство(за руската намеса в Турция при опита за преврат). Остава въпроса:1)Дали изобщо е вярно имайки предвид че Турция е съюзник на Сащ 2)Възможно е това да е фалшива новина тъй като нито Русия и дори Турция не е представила никакви факти или доказателства свързани с това твърдение. 3)За съжаление има и трети вариант - вие сте от хората обработващи мнението на хората с фалшиви новини 4)вярно е но без доказателства си остава хипотеза 5)Мислите ли, че Русия има нужда да спасява Ердоган? За какво и е? Да ходят руснаците евтино на море? Турция е проводник на шиитски ислям който е потдържан и Иран. Същевременно Ердоган е върл противник на Израел пълен с руски евреи-влиянието на Русия в Израел е силно. Сирия си е руска. За какъв дявол и е Турция?

след срещата,ако има изобщо такава.Тръмп уважава ръководители,които са родолюбци и си отстояват интересите на своите народи.А нашия....за какво да го уважава.За разцелуването на посланика им в БГ.

Защо Турция е приела бежанците? Турция е военнолюбива, едва ли щеше да им представлява трудност да ги изтласкат обратно. Или по-скоро Ердоган ги е приел, за да може да търгува с влияние? За да извива ръцете на Европа...

Защото Турция е великодушна и е доброжелателна към всички поддиснати народи във Света. Единствената държава която се би гърди в гърди срещи извергите от ДАЕШ - ИД (маша на империалистическите държави) и неутрализира по-вече от 3000 техни бойци. Единствената която не плаче ами действа, защото беше нападана от тези мракобесни маши - терористи многократно. Няма да позволим държава проект, държава гарнизон да пази откраднатия петрол. Няма да позволим една терористична държава, управлявана от терористи и с главна цел да напада Турция безспирно.

Това не обяснява за какво му е да приема 3,5млн емигранти. И не ми обяснявай от добро сърце - в политиката няма такова нещо. Още по-малко от Ердоган може да се очаква да направи нещо от добро сърце. Доста хора не го харесват в Турция - при това представители на интелигенцията - за тях не виждам да е направил добро. Никоя държава няма да си мръдне пръста ако няма интерес. Доколкото мога да видя - Турция използва 3.5млн нещастни хора, за да си проправя политиките - плаща и се с европейски пари, натискат Европа да ги приеме в ЕС... Такива работи забелязвам.

Къде беше това великодушие и доброжелателство към подтиснатите във вековете между 13-19 век? Или като са събирали кръвният данък - това вид доброжелателство ли е?

"Турция е великодушна и е доброжелателна към всички поддиснати народи във Света", ОСВЕН КЮРДИТЕ

пълни глупости.... Турция е най-, ама най-подтисническата държава на Балканите. Турците реват за жестокостите на "възродителния процес" в България, ама "възродителния процес" в Турция още от създаването на републиката им тече с пълна сила и жестокост. Мала Азия от векове е земя на много народи - КАКВО СЕ СЛУЧИ с гърците, арменците, българите и всички коренни жители на територията на днешна Турция с немюсюлманска вяра?????? Как така само Турция на балканите е абсолютно хомогенна - 97,33% мюсюлмани?? Турция е мачкала, мачкала и надали ще спре да мачка "подтиснатите народи".

Ердоган се отличава с това. че използва грешките ,недостатъците на политиците в свой интерес и в интерес на Турция. Пример ,Борисов се отказва от ЮП, още на следващият ден Турция се снабдиха с турски поток. А Тръмп ,нарече Ким ,много умен ,начетен и обичащ Северна Корея .За Зеленски , че бил умен .Явно Тръмп ги оценява по други признаци, цени националното им чувство. Даваха, че кюрдите в Северна Сирия в затвори са натикали доста терористи ,мъже и жени. Терористите били от цял свят, за това войната в Сирия е определена като 3-тата световна война Но никой не споменава кюрдите ,които държат в затвори терористи от цял свят, други си преписват техните заслуги .Били около 11000,но Европа не искала да си прибере техните терористи, никой не ги искал.

Всъщност, вместо да мънкаме оправдания и да се червим за "възродителния процес" няма да е зле да поискаме от Турция сметка за геноцид срещу българите (справка: Баташкото клане и др.)

Краставите магарета се надушват и през океана.

PEYTSCH

Ердоган стоеше като на тръни...Ласкаят го, значи идва му края...

Той Тръмп е фен на всеки диктатор по света... Това не е новина.

В случая Ердоган е куриер на Путин, занесе посланието , което трябваше да получи Тръмп.

Тъка ли ви наредиха от вашите органи за регулиране на възприятието и промиването на мозъци ?

Като му е фен да се взимат....тия глупаци

С какво Ердуган е по-добър то Путин и диктатора на Северна Корея ... Ким Чен Ун !? Защо никой не попита султана за 3000 -те доживотни присъди !?

PEYTSCH

Та това е османлия-турчин ! Каква вяра може да му има нормален човек ?!

Ти , моя приАтел Тайпи-уважааш ли го,а?

Праскова - трол. На тебе ли да се има вяра? Та ти си за връзване ма либе!

Чакайте да видим след десет дни какъв фен ще дойде на гости в Белия дом.

"Днес върнах това писмо на господин президента. Бях особено огорчен от писмото, в което се казва, че този терорист Абди Шахин е събеседник на държава като Америка. Така нареченият Абди Шахин е терорист, който е виновен за смъртта на стотици наши граждани“, подчерта Реджеп Ердоган.

Kenn1111

Тръмп мисли че всичко се купува и така действа но поне за сега не му се отваря парашута.Дали за Гренландия или сега за Турция.До вчера заплашваше турчина сега му бил фен.Тъпа история.

Въпрос с понижена трудност: Защо САЩ още не са наложили санкции на ИД и ан-Нусра, а Русия, Иран, Турция са съсипани от техните санкции?

Защото са "нелегални" и нямат представители в ООН....и още много свързани с това неща.....

Има доста по-интересни реплики във видеото, например , че “опазването на чужди граници на 7000 мили вече не е приоритет”, че”задържат петрола при тях”, а и никъде не се каза директно, че “му е фен”...

Тръмп е жалък...има късмет че американците не се интересуват от външна политика...Този човек управлява САЩ като фирма, гледа кое е изгодно финансово и кое не. Само че в геополитиката непосредствената печалба не се вижда веднага ....

ами тя америка е фирма. всички искат да отидат там да работят щото дват хубави кинти.нищо повече не ги свързва с америка освен парите. в момента който американската икономика пострада ще се разбягат на другаде да търсят друга фирма

Краварите видяха,че изпускат Турция и сега всячески ближат турски г...ве !

PEYTSCH

„Изпуснатата“ Турция ... къде ще оди ? Някъде където парите растат по дърветата или са като гъбите....

Какво ще да е туй страшно оръжие С-400 на "технологично изостанала" Русия, от което турският президент даже и за 100 милиарда долара, предлагани му от велика Америка, не иска да се откаже? Как ви се струва, дали отдавна не се спихна американският пропаганден балон, че Русия не можела да произведе нищо сложно и нищо качествено? Ай проамериканчета, ай тролчета лъжливи!

Не е велико, просто C-400 му трябва за да се пази от бъдещи преврати...той си ги купи за лични цели.

Да ти издам една тайна: американците не могат да произведат такъв чудесен комплекс. Нямат потенциал.

s18252@

збраа се двамата кретени да се пазарат кво и от кого да окраднат още, а третия да не се засегне!?

"Тръмп каза, цитиран от Ройтерс, че Европа трябва да плати голяма част от цената за грижите за сирийските бежанци." Абре,Муньо!Що ние да ти плащаме изгъзиците в Ирак,Либия,Египет???Кой разпали цялото това безумие в арабския свят???? Европа ли или безумните каубои???? Айде сега си плащай,смешнико!

s18252@

че Европа вече му даде на тоя лайняр ердроган 6 милиарда точно по този въпрос, а таа п..ка ги взе и после каза че ще ги пусне...

МА що се правиш на луд сега а???? АКО щатите не бяха разпалили войните бежанци нямаше да има и нямаше да се плаща НИЩО на турция.

А бре изрод недотакован - къде са дали европата 6 милиарда евра бе лъжец? Заради петрола и излаза на топли морета я направихте на пух и прах Сирия. Заради вашата алчност за 6 години Турция изхарчи 40 милярда долара , и за да ви пази гъза беше нападната стотици пъти от терористичните организации като ПКК и ИД . Кого лъжеш бре пезевенк?

Демагогия,лицемерие и политически авантюризъм. Групировката на ислямистите ако искат Виликите сили ще я ликвидират за една седмица. Има оръжия,има наблюдение има всякаква информация и техн. възможности. Просто Големите използват всичко това да преследват своите цели-пазари,суровини,печалби и свери на влияние за извличане на печалби и изгоди. Това е истината. Друго няма. Бля,бля,бля. Приятели и т.н. Боже.... Добрите ,лошите и.. Нима вярват че им вярват ??

Ердо, бил такъв, бил онакъв... но Ердо си знае цената и ще го уважават. Не като нашият тиквоч само да скимти и да го галят по главата. Ще получи атомни централи, Ф35, Ц400, турски поток и т.н. защото знае как да защитава националните си интереси. Ако се кланяш на всеки никой не те уважава и зачита и всеки ще те прецаква.