Тръмп пред пастор Брънсън: От турски затвор до Белия дом за 24 часа - не е зле

Водихме преговори с Турция, не сме плащали, постигнахме психологическа сделка, каза президентът. Бог да го дари със "свръхестествена мъдрост", оправи молитва духовникът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Турците такива, Американците онакива, Русия нямало било кой да смачка и други... коментари изчетох до сега :) Мно сме прости ние в България, също и мързеливи, освен когато коментираме :) Аз да ви кажа: Турците са дисциплинирани, патриоти (но не псевдо) и работливи :) Руснаците са мн мн мързеливи и горделиви :)

Американците - на тях просто им се получава :)

Турция клекна, умряха преди да умрат, защото са малък народ в немалка държава....Турция по-ниски сега от тревата, молят се и готови на всичко! Единствените които могат да пречупят Америка, това са братята Руснаци........кога ще чуете Русия така да клекне на някой?

Новата база на НАТО в Албания е сигнал за това какво се случва с Турция след моабетите на Ердоган с Путин. За какво им е на САЩ ненадежден съюзник като Турция когато си имат Украйна??

Алоуууу....ехидния, лапай ми х*уя!

petrovito

макар и противоречив, Тръмп, явно е и успешен... турците го играеха ербап, ама накрая се показаха ибрикчии

Нали съдебната система в Турция била независима - как го пусна тогава. Уж имаше доказателства срещу него а го пуснаха като им нареди Ердоган.

а е възможно да са му платили на Ердоган да го задържи пастора и да го пусне 3 седмици преди изборите....

пожелал му е голяма мъдрост, защото много му трябва

Добре е че са пуснали най-накрая човека, но "...и принуди земята и живеещите на нея..." Щом и Турция "кляка" на Америка, ще смее ли някой да не се съобрази (подчини) на този, който стои зад нея?

Баси дипломатическия успех! Да го осъдят на лежаното го може всеки адвокат- ще падна от смях. Е, като имаме птредвид, че говорим за Турция все пак е успех, но като вземем предвид, че американците са преговаряли, някак все пак ме напушва смях. Нещо ме изпразва. Но, да върнеш пастор, който е осветен за антитурски шпионин, имаме проблем. Турците са като гибоните, които са се възпалили преди да поискат да станат Алфа мъжки. Тогава гибонът може да подгони и гепард в истеричния си унес.

Тръмп седи и се разполага удобно с гръб към висините, при така наречените негови молитви... Това формално, а като действия е далеч повече: като се почне от комплиментите му на индивиди в щатите с всякакви полови вариации и нововъведения, та се стигне до действията на администрацията му в Близкия Изток или Източна Европа, водещи пряко до унищожаване на християни или екзалтираните му до конфуз адмирации за тези от района, които вършат същото. И според езика на пищното му тяло, също няма място за никакъв оптимизъм. Изглежда, че молитвите на този така да се каже пастор, предизвикват единствено помисли за тоалетна и планове как да се стигне до нея за 24 секунди.

а митьо очите колко време още ще го крият мутрите има ли наивници да мислят че това не е поредната мръсна българо турска сделка

Турците са манг...те на Европа. ЕС се гаври с турция, но никога няма да ги пусне. Преставяте ли си 20 милиона турци как ще наводнят Европа да си търсят работа. И ще си мъкнат забулените ханъми . Бедни и мизерни мюслита молещи се на Алах по 10 пъти на ден. Турция си е лика прилика с Русия. Две гнусни ракови образования в Европа. Та те даже не са в Европа.

А ти пък си циганин.

Колко комунисти са ти сложили минуси не е истина,бати и родоотстъпниците,помияри?

За някакъв си пастор... голяма олелия , ако беше ИТ специалист или хакер?

Ходжата му бае на умрелия на Дончо!!!

White House, Washington, D.C. Република Турция е малка рибка в голям океан!

Ама и тоя въведе ново име на материалните договорки наричайки ги ''психологически'' Що пари сте платили на главорези и вие самите не знаете ама иначе ''молитвени'' закуски правите да съберете някой лев от подлогите ви защото от духовенство каквото и да е то нищо не проумявате всички вкупом а само се надявате като се правите на такива да си изпросите някакво опрощение, но ще си останете с надеждата..

да бе , да......ще ти се. Те зтова чакаха 2-3 години и сега се сетиха да платят , нали ? И санкции наложиха на Турция ама с идеята да им платят за пастора. Не , хич не го пуснаха щото се срина лирата и скочи инфлацията. А това дето си го писал "що пари сте платили на главорези" го адресирай до скъпия ти Путин - така се разправи с Турция за сваленото Су , че почна да им строи Турски поток и АЕЦ-и. То хубаво тролите,ама така се оплетохте в последно време , че и в Русия ще им стане неудобно ако ви четат.

Цирк!

а хилядите жертви на терора на султан Едрухан? Тоя изкукала перука ко са прай на разсеян?

Всеки ден с добри новини за залеза на ватната кочина и нейните товарищи… За тъпите руски подлоги, производство от руски курви, които дървари от Коми довлякоха в България. И за тези синчета и внуци на партийни комунистически секретари-родени мързеливи, свикнали да не работят и всичко да им идва на готово, да имат привилегии- разбирам ги, но тяхното време никога няма да се върне, колкото и да реват тук.

ЕВРОПА И АМЕРИКА ДА ОТГОВОРЯТ СЪС ЪЩОТО ОТНОШЕНИЕ ТУРСКИ ГРАЖДНИ ШПИОНИРАЩИ ЕВРОПЕЙСКИ И ЧУЖДИ ГРАЖДАНИ НЕ ОБЕЗПОКОЯВАНИ ВЪВ СЪРЦЕТО НА ЕВРОПА.

като го гледа човек този пастор с айфоня, костюма и очилата и се сеща за филмите с агенти на ЦРУ. Какво всъщност е проповядвал този в Турция?

турчилята и те клекнаха,нямаше какво да направят,лирата стана като пощенска марка

Много се съмнявам да са клекнали и май клекналия ще да е тръмпчо че пиар му трябва в момента когато мнозинството кравари са против него...

да , точно така...така клекнал бичи санкции на който му скимне , смятай ако се изправи кво ще стане. И Кимчо умири , и Ердоганчо , ама според тролетариата бил победен. Не го мисли Тръмпчо , че ако си замине , няма да дойде по-добър ЗА ВАС от него. Мисли за ПиАр-а на Путин , че нещо май почна да проглежда руският народ. Ама ей тъй , продължавай да врякаш , четири години вече , че санкциите не хващали Русия , даже напротив - помагали и. Май и помогнаха да се свие наполовина БВП в последните 4 години......няма проблем , всичко е точно.

Леко да се не цунете, говеда!!!

комунистическа отрепка!!!