Тръмп потвърди гибелта на лидера на ИДИЛ: Ал Багдади се е самовзривил с три от децата си

Операцията по ликвидирането на главатаря на терористичната групировка е продължила пет месеца, а в нейната подготовка са участвали и кюрдите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ли не му вярвам на тоз чичко!? ...

ХАХАХА ... колко пъти хАмериканците ликвидираха Абу-Бакр-алБагдади, а той всеки път възкръсва като Иисус Христос ... не е ли време някоя евенгелистка секта, отвъд голямата вода, да го канонизира ..., а ако наистина "се е самовзривил", значи е на едно по-добро място, заедно със своя стар приятел и освободител от Гуантанамо МакКейн ... намериха се дет вика ...

Дали да не се замислим защо "международната общественост" беше толкова загрижена в Идлиб да не се проведе сухопътна операция на сирийската арабска армия, да бъде зона за деескалация, да се осигуряват коридири, да ...?

Всички терористи умират, преди да разкажат за себе си. Е, на някои терористи Щатите първо убиха децата, а не заедно с тях. 5 месеца подготовка за всичко това?!?

МИ СЕГА ПУТИН КАК ЩЕ СЕ ХВАЛИ, ЧЕ Е ИЗГОНИЛ САЩ ОТ СИРИЯ)));

ранено куче и убити деца - поздравления!!!

Тръмп каза,че виел като куче и се молил,сега пък се самовзривил.Тези лъжат и не ги е срам !

Добра новина. Така трябва да постъпят и с Дреба, и дружката му Ердо.

Ясно, иракчаните са го предали. Този път навярно се е самовзривил. Съдбата му буше ясна, с времето идва и смърта.

Хубаво би било да е вярно, но нещо си спомням, че този бандит го убиват вече за трети път...

ПРИКАЗКИПО Д ШИПКОВЯ ХРАСТ...

Е по ми хареса това, което се случи с осама, все пак децата не могат да носят отговорност за родителите си.

У нас ги самоубиват... в САЩ ги самовзривяват...

Е поздравления!Ердоганчо нищо подобно нямаше да успее да направи,освен да тероризира мирно население или разгони.Никога не е говорил за ИД,с само кюрдските сили.В крайна сметка благодарение на задържаните приближени на главатаря е открито местонахождението му и въпреки това цялата операция е била изключително рискова,но успешна.Проблема все пак остава с другите водачи от групировката.

Поредно убийство/самоубийство на Багдади, точно до турската граница в района на оперативен контрол на Алкайеда - конкуренти на ИД?! И то е било такова "самовзривяване", че нищо да не остане от чалмата-вожд. Дали ще направят ДНК анализ или са взели останки от трупа?! - Не казват. Руснаците не приемат тази информция за достоверна.

Руснаците ще обявят 3-дневен траур.

живеем,като във филм.

Тоя толкова пъти го „ убиваха “, че накрая се самоуби....Най- вероятно за да им покаже как се правят тези работи.....

Шефа на говедата .да каже на света накъде. Са милиардите които откраднаха от Садам и кадафито.да не говорим. За безценните исторически находки които красят стените на на някви милиардери.виждал съм музея в Багдат нещо невероятно..сега всичко е разграбено от краварите ..и човечеството мълчи.превърнаха ни в маимуни..

на служба на североазиятскъто царство на кратуните

Дигат парите за здравната каса, може пък и да те огрер да се прегледаш безплатно!

За 10ти път... Минимум...

Техничеки се е самоубил, не са го убили. В тази връзка е наложително да бъдат представени неопровержими доказателства, че е мъртъв. При взрив от прикачен колан не ще дае останало много от него. При тиражиране на такава новина трябва без всякакво съмнение да си готов и с доказателствата, че е точно той.

САЩ още веднъж показаха как се ликвидират зли и опасни терористи и е възможно да ги последват и други ,,исти”

Само този Багдади вече го убиват за 20 или 30 път... Истинските майстори си свършват работата от първият път-)

Много жалки станаха американците,дето от убийството на един човек и трите му деца,направиха национален празник ! Няма незаменими хора. Убили са Багдади,ако е вярно,на неговото място ще дойдат 10 други !

Ленин, Сталин, Путин, ким чен от, че Гевара, Без значение колко гнусни и кървави убийци са, щом се борят против демокрацията и Америка са наши хора. Убиеш ли една гнида, друга ще се покаже от дупката си. Докато из целия свят се възцарят силите на злото. Борбата продължава. Една орка е убита, но остават много други орки

Лоши винаги ще има. Важното е принципа. Обезглавяваш невинни хора, правиш терористични атаки - ти и семейството ти умирате като кучета.

Че за да пропагандираш срещу САЩ и Развитите и проспериращи демокрации в света браниш и вэзхваляваш изрод и масов убиец като Багдади вимето на друг масов убиец със къси криви крака

Там си има джихадисти, които ще се погрижат са бъде убит и амеркански войник. ... Нали са там?

Кашата става все по-пълна... освен иракчаните разузнавателни данни са давали и кюрдите, и йорданците, и марсианците. Говорителят пък на руското военно министерство пък каза че САЩ не само не са искали коридор ами даже и не са използвали каквото и да е хвърчащо средство в този регион. От трета страна Тръмп пък каза че трупа на Багдади е бил до такава степен обезобразен че разпознаването може да бъде извършено само с ДНК експертиза...за което в момента нямало време. Така че в скоро време може пак да го убият, и пак , и пак... и така докато излезе в пенсия;)

и ннямо изгледи скоро да се оправи но мога да ти помогна.Та: командоси на САЩ убиха АлБагдади по сведения на иракското разузнаване с помоща и подкрепата на Путин и Ердоган. Сега светна ли ти

Хи-ХИ, много си зле. Поне да беше слушал внимателно изявлението на Тръмп. Той специално обясни че е имало екип от хора на место, които да изследват останките на Багдади на място, за да потвърдят че е той. Цялата операция е продължила 2 часа и след като се е самовзривил, те са разчиствали тунела за да стигнат до сотанките и да вземат проби.

Е, анджък де хора е имало... ама не са си свършили работата, та и затова се връщаме на изходна позиция-още няма доказателства че са убили Багдади, а както се оказа и операция не е имало-)

Поредният анимационен герой с десетина живота :)))) Тия сащисани освен мегажалки , вече са и супердосадни .

Съвместна операция, браво, вечна дружба между братските народи на САЩ, Русия, Иран, Турция, Сирия, кюрдите и “добрите” наши терористи.

Не съм нити русофоб, нито възхласям Америка. Но за разлика от Русия, която е една регионална супер сила, Америка е Империя, като използвам думата в неговият негативен смисъл. Русия и да иска, просто не може, не може поради слабата си, почти незначима икономика в глобален мащаб. Цифрите са факта: докъто Русия дава за въоръжение около 70 милиарда годишно, то внимание Америка отделя над 730 милиарда годишно, което прави около 2 милиарда на ден! НО, въороса е как могат да си го позволят това янките. Ами отговора е следният: тяхният БВП е внимание: 13 хиляди милиарда на година! Това в цифра просто не може да се изпиши. За сравнение, Китай харчат за въоръжение малко над 200 милиарда на година, което взето заедно с руските 70 милиарда е значително по-малко от военните разходи на ЕС. Това са фактите плус че Щатите държат резерва на световната валута наррчена ДОЛАР. И като вземем предвид военните им бази по цял свят, включително в Япония и Южна Корея, картинката е ясна! А Русия за успее поне да поддържа курс, е принудена да разпродава природните си ресурси на борсата, чрез които западния свят развива стандарт на живот, за който всеки руснак само може да мечтае, като се има предвид, че пенсиите там са по-ниски от Бг, а средната работна заплата е около 200€.

Представи си ситуация в която си богат и успешен, а съседът ти беден и прост. Не сте приятели. Дали това че в къщи имаш 100 пистолета, десет автомата и три картечници ще ти даде спокойствие ако знаеш че комшията се разхожда въоръжен с два пистолета и кобура на единия е винаги разкопчан?

Никакъв патриот не си,ами си най-долен русофоб и си афишираш русофобията навсякъде ! Ни в клин,ни в ръкав,от убийството на Багдади,тръгна да анализираш бедното състояние на Русия !

Много важно!!!

Пак е само приказки. След половин година този брадясан ще илезе от наква дупка в ЕС.

и ега к'во ? ще има мир по светъ ? и САЩ няма да правят повече войни - опс Ал Багдади няма да прави повече войни .

че е благодарил ,на тези които го направиха Президент...

Тръмп каза също, че Русия се е "държала перфектно", като е отворила въздушното пространство над контролираните си територии в Сирия, за да бъде премахнат Ал Багдади. Вашингтон предупреди Москва за подготовката за специалната операция, Русия благодари на САЩ за това, въпреки че не е знаела за същността на мисията, добави ръководителят на Белия дом. Американският президент благодари и на Турция, Сирия, Ирак и кюрдите за помощта. Е ТО СИ Е БИЛО МЕЖДУНАРОДНА ОПЕРАЦИЯ. Добре че не са информирали ЕС и Британците с техните Бели Каски и Сирийския Център иначе Багдади щеше да е още жив, навреме предупреден от НПО-тата. Тази провинция където го гръмнаха не беше ли под специална протекция от страна на Западните Демокрации и Турция също!?!? - а този си живуркал необезпокоявано под носа на турските граничари и сирийските бели каски, странно!?!?

Ще видим ли снимки кои американски политици са се срещали и снимали с него в миналото

Ние виждаме с кои руски генерали се е срещал за да купува оръжие за войската си от главорези на руска служба

Вече не им трябва и се отърваха от него , припомнете си с кой се срещаше Багдади в Ирак преди възхода на ИДИЛ, същото бе и с Бин Ладен. Брадатите да си взимат поука,

А Путин на кого е притрябвал бе, главанак Кажи на руския народ и ще покажеш какво влечуго си

НА СВЕТОВНИЯ ФАШИЗЪМ

Искаме да знаем какво е състоянието на кучето

е, има и по-лоша смърт. Да те плени ЦРУ и да си те мъчи и точи с години. Така умират кучетата, плененени. Истинските водачи никога не се дават живи.

Щом тоя главорез е истински водач за тебе Пфу, че гнусни руски подлоги имало на тоя свят

Тебе ти избегва същността! Хитлер и Багдиди - убити, но не пленени. Милошевич, Йоджалан, Саддам, Каддафи, Асандж - са били следвани, хора са умирали под техно влияние и заповеди, но СЕ ПРЕДАВАТ ЖИВИ В РЪЦЕТА НА ВРАГА. И ОБЕЗМИСЛЯТ ЛИДЕРСТВОТО И ЗАЩИТАВАНАТА ОТ ТЕХ ИДЕОЛОГИА..... КАТ ДАВАШ заповеди да се убива и да убиват твои хора - поне бъди на висотата на положението си. Водач, а не мекотело, което посли мъчат и точат в затвори и по разни дупки.

Не можаха да опазят партизанския лидер от народната съпротива на Ирак бакр Ал багдади. Американците подло го убиха въпреки братската грижа и извънредна логистическа помощ, която предостави майка Русия. Но партизанското движение за пълна ислямизация на Ирак и целия свят продължава, другари. Напред под знамето на ленинизма, путинизма и ислямзма. Победата е наша! Ваш Володя Путин

Това което сте написали е глупост.

Schilo

Какво излиза? Че за операцията са ползвани други терористи?

Казаха че руснаци не са участвали...

PKK

Собаку,собачея смерть! как говорят наштибратушки...раиш

Следва оправданието, че при самовзривяването не могат да го разпознаят той ли е или не и в в края на краищата ще кажат, че ДНК-то е негово...Снимки никакви, както и при Бен Ладен... Не знам какво да мисля... Стадо ли сме за "големите" или ТЕ така си мислят ?! Бих желал и аз да съм с 9 живота като котките...Колко пъти го взривяваха, бомбардираха и какво ли не, не знам колко пъти съобщаваха вече, че е мъртъв ?! Не вярвам , не...!!

Жалко за децата и кучето, но това трябваше да стане. Браво на командосите ....

за нещо написано против тръмп и получаваш два минуса от редактора

ИДИЛ и Ал Кайда се биели хем един срещу друг.. Хем срещу Асад... Пък САЩ са биели с ИДИЛ.. Пък на 11 СЕПТЕМВРИ Ал Кайда не открадна едни самолети и не ги разби в едни кули.. И САЩ не ги гонеше по целио свят.. Пък сега Ал Кайда им помогнала да даде фира Багдадито.. Само дет не се пише, че Ал Кайда помага сега на САЩ, та да си отмъщава за убийството на Осама бин Ладен..

значи един път е бил ликвидиран,а после се е самовзривил,е нема друг такъв като тръмп или като преписаната статия

първите пет реда от статията и ви става ясно какъв бливоч е

Требе постоянно да се трепят мюслита и путлеристи. И колкото повече-толкова повече.

бутаме ли кулите скоро

такава тъпотия начело на говедария

Цирка е пълен , само се чудя смериканците толкова тъп народ ли са

Мне, тъпият си ти.

И колко живота още му останаха, бай Дончо?