Тръмп планира грандиозно шоу на 4 юли, въпреки опасенията заради пандемията

Кметицата на Вашингтон предупреди правителството за очевидните опасности при събирането на толкова много хора

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп е Мангъроид. Или Мангъров е Тръмпоид. Не знам точно.

Сигурно и талибаните ще им подготвят ,,фойерверки,,?

Ся, `начи - га е купон - олеле-мале - китайски вирус! Не стаа! Га безполезни кретени палят, рушат, бият и убиват по улиците - ааа, тогава нуждата от "мирен протест" надделява над съображенията за китайския вирус! Я, ЕПЛ/ЕПМ! Лицемерни катили!

I dvamata sa ednakvo kreteni

FFF

Това според Щатските здравни власти е най-умният вирус на света. Ако си човек до човек да протестираш, рушиш, биеш, палиш - тогава той си казва Блек лайфс метър и не заразява. Когато обаче Тръмп организира събиране на хора вирусът веднага се активизира и много хора ще умрат.

Хей хей! В Америка се нарича Европейски вирус, тъй като да го назоваваш китайски вирус е расистко!?!?!

Ами щом black lives matter при твърдо неспазване на здравните препоръки, логично е и all lives matter.

Мюриъл Баузър, която разреши на либерастите да се събират и трошат витрини.

Браво на Тръмп, а тук едни платени слугинки се опитват да ликвидират икономиката и свободата на всеки човек!!!

Ше ги намънгърчи здраво дедко Тръмп краварите. И правилно - избори идват, всички средства са позволени в Америка. Я демократите как яхнаха протестите на афроамериканците и ги ескалираха до грандиозни бунтове и размирици. Що пък дедко Тръмп да не организира едно грандиозно шоу за данъкоплатците, хем ще е за тяхна сметка - повечето пари ще дойдат от федералния бюджет. Кво са там някакви 15 - 20 милиона долара. Само да има кой да дойде, че избирателите май не са много мотивирани. На митинга в Тълса, Оклахома залата не можа да се напълни, дойдоха няколко хиляди, а уж имало 1 000 000 заявки за билети...поне според приказките на Тръмп. А той както всички знаем е човек искрен, честен, прям и никога не лъже, ама хич даже.

е станало на 4 юли

На 4-ти юли 1776 г американският конгрес е декларирал официално, че се отделя от тогавашната империя на злото - британската империя! Сега САЩ са станали империята на злото, а британците са техни пудели!

Няма ли сега някои соросоиди да заклеймят американците, че са долни войнолюбци, че само дрънкат оръжия, че освен оръжия май друго не произвеждат, и че са Бразилия с атомни бомби?!

Не обиждай Бразилия. Вероятно след месец ще стане ясно че Бразилия се справя по-добре с епидемията докато заразените на ден в Америка отиват към 100 000 междувремено ...

Настоявам за още по грандиозно шоу. Повече шоу, повече хора- повече некролози там. И това да им е последното грандиозно шоу.

те това е, черната кметица, която разреши на дружките си да трошат да грабят и крадат и спря полицията да ги арестува, и взе пари на полицията да ги даде по разни програми на черните да ги хрантутим и да си осигури техните гласове вечно да я избират с нашите пари, точно тя има наглостта да се смята над президентската институция. Ти да видиш и наглост. Затова ги слагат такива на тия позиции - да разпеделят парите ни само за черните, от тях не влиза и стотинка в хазната и после тия да ги избират. Затвор до живот за такива

аха, Тръмп лъжел,а Джото..? Тръмп лош, щото Джото е по-добър..? нещо яко са ти промили мозъчето либерастдемокрастите. Всичко е сделка - Джото осигурява с нашите пари купони, пари, жилища, наме, ток, телефон, стипендии, квоти за университети, за работа, безплатно здравеопазване и прочие благинки за черните , а те за благодарност гласуват за него и либерастите така вечно на власт, несменяеми. Едни хрантутници крепят други хрантутници, а белите бачкат да ги издържат. Толко от либерастите и тъпите им съучастници.