Коментари - Тръмп отговори на коментара на руския президент: Путин не ми е фен | Днес.dir.bg

Тръмп отговори на коментара на руския президент: Путин не ми е фен

45-ият президент на САЩ потвърди, че не би защитавал членове на НАТО, които не изпълняват финансовите си задължения

Обратно в новината

Коментари - Тръмп отговори на коментара на руския президент: Путин не ми е фен | Днес.dir.bg

Коментари

Абсолютно вярно. Той не ти е фен, а господар.

Безкомпромисно Тръмп се разправи с ислямска държава ,която преди това Обама като че ли повече ухажваше отколкото целеше пълното и онищожение.

Stanko

Глупости.Коментара вреди на Байдън и помага на Тръмп.То е ясно,че отговора е добре обмислени.Хем няма обиди хем преследва целите на Русия.Путин е добър манипулатор,даже отличен

Предпочита Байдън това се вижда и от слепците. Тръмп е характерен с остър нрав и не по малък патриот от путкин. не знам дали няма да помогне на тези които чакат на готово , но няма да откаже помощ дори и на Украйна за която демократите твърдят че ще бъде спрена помоща от страна на Тръмп. Напротив очаквам да я утрои ударно.

Страшен синхрон, чак странен между тези двама и особена прилика. И двамата доста ненадеждни и опасно непредсказуеми, и двамата с твърде рехава корелация между думи и дела и включително в този конкретен задочен диалог на лъгане и мазане и двамата в опит за опровергаване на неща които са казали ги потвърждават всъщност.

"Тръмп заяви също така, че неотдавнашното му объркване на имената е било умишлено, отбелязва Ройтерс." Даааа, що не? :)))

Путин не му е фен, а СОБСТВЕНИК......

Краваря не е добре с главата. Той е краварското отражение на Жириновски. Съответно екстремален и опасен за световния мир.

Аз не мога да разбера драмите. И тримата (Тръмп, Байдън и Путин) са световни фигури, от които зависи живота и съдбата на милиарди души (все пак не говорим за населението само в собтсвените им страни). Тези хора не е нужно да се харесват и да се обичат, за тях е важно да гледат просперитета на собтвените си държави. Да Путин е прав - Байдън е предвидим, от друга страна е безкрайно (едва ли само той, по скоро целия му кабинет) е безкрайно циничен и не уважава никой и никого (не говоря само за Путин, той не уважава дори съюзниците си, като се държи с тях сякаш им е господар а не съюзник). От друга страна Тръмп е непредвиди - нещо като нашия Бойко Борисов- сменя си мненията 3 пъти на ден. Не че е по-малко циничен от Байдън, но поне знае до къде може да стигне с ръчкането без да се налага след това да бяга като мръсно коте. От другата страна е Путин. Той е спокоен и уравновесен човек. Толкова спокоен че на моменти противниците му възприемат това спокойствие като страх, а в същото време той просто чака да дойде подходящия момент. За разлика от другите двама той уважава останалите и винаги търси диалог. Да, да знам-Украйна. Извадете си главите .. на светло и помислете. Първо колко пъти САЩ е налагал волята си с оръжие и всички мълчаха? Имаше 3 Мински договора, почти половин година се водеха преговори на най-високо ниво между САЩ- Русия-Украйна и страните от НАТО относно това какво трябва да се направи, за да се избегне войната и САЩ и Сие не го направиха и се стигна до войната. Дори след началото на войната имаше шанс да се сложи край на това безумие, но лицемерието на САЩ и компания беше толкова голямо, че провалиха и този опит - за тях войната е изгодна. Лидерите на големите държави не е нужно да се харесват, дори би било проблем ако го правят, защото това означава, че в даден момент можеш да поставиш интересите на чуждата държава пред своите, но е нужно да се уважават, да се изслушват и да са готови на компромиси. Дълго време САЩ налагаха едностранно волята си - до колкото се вижда този еднополюсен модел вече ... хайде нека не казваме че се е разрушил, но много силно се клати. Тук не става дума само за русия, тук става дума и за Китай, за Индия, Бразилия, ЮАР - вички водещи световни и регионални сили!

Проблема на Путин в Украйна е, че реши с военни действия да реши проблем, който на практика той сам създаде. Което пък от своя страна създаде много, много, много допълнителни промени. За Русия, както и за всеки в съвременния свят, е много по-изгодно, да използва същите ресурси и да въздейства икономически и икономически. За стойността на загубените танкове, кораби и най-вече човешки животи, Русия можеше в буквалния смисъл на думата да си купи целия Донбас - да нямаше да е руска територия, но щеше да има много по-голямо и силно влияние, и икономическо и културно и всякакво. За Русия най-изгодно щеше да подпомогне влизането на Украйна в Европейския съюз, откъдето да подрежат крилцата на корупционните практики и да направят за своя сметка нужните реформи. А след като има добре установена законова база, руснаците щяха да си купуват и инвестират, както правят из цяла Европа и на практика из целия свят. А сега заради едната тъпа прибързана военна операция, влиянието на Русия по целия свят е сринато брутално. Затова трябва най-много да съжалява Путин - вместо да бъде запомнен като велик владетел е на път да се превърне в диктатор.

откъде ви копат такива беe,

Наистина нямате абсолютно никакво виждане за случващото се там! Първо - от 1996-та Русия е наляла в Украйна над 4 трилиона долара - това са пари под формата на ресурси, оборудване директни парични преводи ифраструктурни проекти и т.н. и т.н. Проблема не Русия не е Донбас, проблема на Русия е буфера, който Украйна представляваше между НАТО и Русия. Да Приблатийските републики също са в НАТО, но достъпа до тях е единствено и само по море, благодарение на Калининградската област, Русия има контрол върху този достъп. От друга страна, Украйна има огромна сухопътна граница. Приемането на Украйна в НАТО представлява пряка и директна заплаха за сигурността на Русия. Това нарушава тотално баланса на силите в региона и това не може да се купи с никакви пари! Да, да знам, "НАТО е отбранителен съюз!".... Я ми кажете един случай, в който НАТО е действал като отбранителен съюз, защото аз ще ви кажа поне 10, в които е действал като окопационен корпус! От 30 години, НАТО губи статута си на отбранителен съюз и се преверъща в военно-политически инструмент на САЩ за прикриване на агресивната американска политика и Вие считате , че Русия ще позволи на Украйна да се превърне в инструмент на САЩ ???? Трябва да сте много глупав за да го вярвате! Тази война беше неизбежна, това, което за което остава да се молим е да се ограничи само до Украйна, защото в противен случай ще плащаме цена, която трудно излиза от джоба!!!!

А аз мисля, че тези две изказвания, на Путин и Тръмп, са доста деликатни, нищо чудно и договорени, но те са всъщност реклама с обратен ефект. Т.е. Тръмп трупа точки, застрахова се от съдебни преследвания в тази връзка също. А на Путин преизбирането на Тръмп всъщност е доста угодно. ЕС да му мисли...

Освен това, насочва към себе си и онези американци, които са му фенове, но се колебаят, понеже го смятат за путинист (както пропагандата им проповядва...). Сега вяче няма да имат съмнения и ще гласуват за него! Хитри са дядковците, хитри-и-и-и! :)

Тия дето ще гласуват за Тръмп изобщо не им пука какъв е. Важното е, че ядосва либералите. Иначе може да опъне и дебелите им жени на масата в кухнята, пак ще си гласуват за него. Едва ли е останал някой, кой да се чуди дали да гласува за Тръмп или не. Хората са твърдо в два лагера. За Тръмп и против Тръмп. Има чудещи се дали да гласуват за Байдън. Лайната са насочени към тях. Да, разколебаят тия дето не са сигурни, че искат да гласуват за Байдън.

Не ги мислете! Путин и Тръмпи отдавна са се разбрали (още миналия път...). Сега само играят тетър за съспенс на аудиторията. Но най-важното е, че Тръмпи ще врътне кранчето на USрайна!

да обясни на простите копейки как така гадния ТРъмп спря всички войни на обонго и килъри ,спряха атентати и тероризъм ,нямаше енергийни кризи а икономически бум а при неолибералното управление на сатанистите и сорос знаем какво е - войни,смърт,кризи в цял свят и инфлация а платени медии ни убеждават че цъфтим

Мда, Тръмп НЕ Е ПРЕДВИДИМ като Сенилния. От Сенилния СЕ ОЧАКВА ДА ГУБИ до ПОСЛЕДНО. Всъщност, Путин направил КОМПЛИМЕНТ на ГЪВКАВИЯ Тръмп.

На Путин не му трябва Тръмп юото при фалшивия нигър обама , Путин анексира Крим а сега при дъртияя педофил джо направо прибра цяла Украйна

Тактиката на Тръмп спрямо европейците в НАТО,а и по принцип на САЩ спрямо ЕС на английски се нарича "еxtortion". Преведете си го.

Тръмп се гъбарка със слугите на сатаниста сорос а нащите сорос педал ганчовци са в поза партер

Сега всички копейки са за Байден, от кремъл наредиха. Утре ще им кажат да изадат л.но(руско) , че било правилно.

Шило

А сега, де? Либералите в шах от тази закачка!

Двама с ментални затруднения се борят, кой да управлява една велика нация. Честно...не ги разбирам американците. Имат страхотни умове в бизнеса и технологиите, умеят да привличат таланти от цял свят, а не могат да излъчат водач, който е със всичкия си.

Смятай тогава колко им е "велика" нацията...

И двамата имат само "представителна" власт а не реална.Вземете прочетете една книга преди да коментирате.

Интергалактически. За балъците. Хилърито са си скубе косите в шок и готви следващите олигофренски изказвания. А зануляването на световната икономика си тече. Четвъртата фашистка индустриална революция финансирана от Ротшилдовци, Рокфелерци и Морганци, в която няма да притежаваме нищо ма ще сме щастливи тропа на вратата.

са "НАТО" за който си плаща порядъчно чертежете на ефки от художника гегемон

Оранжев тъпанар

Тръмп обича да клати славянки но не такива като Путин от третия пол..ха.ха

Коментари - Тръмп отговори на коментара на руския президент: Путин не ми е фен | Днес.dir.bg

Тръмп отговори на коментара на руския президент: Путин не ми е фен

45-ият президент на САЩ потвърди, че не би защитавал членове на НАТО, които не изпълняват финансовите си задължения

Обратно в новината

Коментари - Тръмп отговори на коментара на руския президент: Путин не ми е фен | Днес.dir.bg

Коментари

Абсолютно вярно. Той не ти е фен, а господар.

Безкомпромисно Тръмп се разправи с ислямска държава ,която преди това Обама като че ли повече ухажваше отколкото целеше пълното и онищожение.

Stanko

Глупости.Коментара вреди на Байдън и помага на Тръмп.То е ясно,че отговора е добре обмислени.Хем няма обиди хем преследва целите на Русия.Путин е добър манипулатор,даже отличен

Предпочита Байдън това се вижда и от слепците. Тръмп е характерен с остър нрав и не по малък патриот от путкин. не знам дали няма да помогне на тези които чакат на готово , но няма да откаже помощ дори и на Украйна за която демократите твърдят че ще бъде спрена помоща от страна на Тръмп. Напротив очаквам да я утрои ударно.

Страшен синхрон, чак странен между тези двама и особена прилика. И двамата доста ненадеждни и опасно непредсказуеми, и двамата с твърде рехава корелация между думи и дела и включително в този конкретен задочен диалог на лъгане и мазане и двамата в опит за опровергаване на неща които са казали ги потвърждават всъщност.

"Тръмп заяви също така, че неотдавнашното му объркване на имената е било умишлено, отбелязва Ройтерс." Даааа, що не? :)))

Путин не му е фен, а СОБСТВЕНИК......

Краваря не е добре с главата. Той е краварското отражение на Жириновски. Съответно екстремален и опасен за световния мир.

Аз не мога да разбера драмите. И тримата (Тръмп, Байдън и Путин) са световни фигури, от които зависи живота и съдбата на милиарди души (все пак не говорим за населението само в собтсвените им страни). Тези хора не е нужно да се харесват и да се обичат, за тях е важно да гледат просперитета на собтвените си държави. Да Путин е прав - Байдън е предвидим, от друга страна е безкрайно (едва ли само той, по скоро целия му кабинет) е безкрайно циничен и не уважава никой и никого (не говоря само за Путин, той не уважава дори съюзниците си, като се държи с тях сякаш им е господар а не съюзник). От друга страна Тръмп е непредвиди - нещо като нашия Бойко Борисов- сменя си мненията 3 пъти на ден. Не че е по-малко циничен от Байдън, но поне знае до къде може да стигне с ръчкането без да се налага след това да бяга като мръсно коте. От другата страна е Путин. Той е спокоен и уравновесен човек. Толкова спокоен че на моменти противниците му възприемат това спокойствие като страх, а в същото време той просто чака да дойде подходящия момент. За разлика от другите двама той уважава останалите и винаги търси диалог. Да, да знам-Украйна. Извадете си главите .. на светло и помислете. Първо колко пъти САЩ е налагал волята си с оръжие и всички мълчаха? Имаше 3 Мински договора, почти половин година се водеха преговори на най-високо ниво между САЩ- Русия-Украйна и страните от НАТО относно това какво трябва да се направи, за да се избегне войната и САЩ и Сие не го направиха и се стигна до войната. Дори след началото на войната имаше шанс да се сложи край на това безумие, но лицемерието на САЩ и компания беше толкова голямо, че провалиха и този опит - за тях войната е изгодна. Лидерите на големите държави не е нужно да се харесват, дори би било проблем ако го правят, защото това означава, че в даден момент можеш да поставиш интересите на чуждата държава пред своите, но е нужно да се уважават, да се изслушват и да са готови на компромиси. Дълго време САЩ налагаха едностранно волята си - до колкото се вижда този еднополюсен модел вече ... хайде нека не казваме че се е разрушил, но много силно се клати. Тук не става дума само за русия, тук става дума и за Китай, за Индия, Бразилия, ЮАР - вички водещи световни и регионални сили!

Проблема на Путин в Украйна е, че реши с военни действия да реши проблем, който на практика той сам създаде. Което пък от своя страна създаде много, много, много допълнителни промени. За Русия, както и за всеки в съвременния свят, е много по-изгодно, да използва същите ресурси и да въздейства икономически и икономически. За стойността на загубените танкове, кораби и най-вече човешки животи, Русия можеше в буквалния смисъл на думата да си купи целия Донбас - да нямаше да е руска територия, но щеше да има много по-голямо и силно влияние, и икономическо и културно и всякакво. За Русия най-изгодно щеше да подпомогне влизането на Украйна в Европейския съюз, откъдето да подрежат крилцата на корупционните практики и да направят за своя сметка нужните реформи. А след като има добре установена законова база, руснаците щяха да си купуват и инвестират, както правят из цяла Европа и на практика из целия свят. А сега заради едната тъпа прибързана военна операция, влиянието на Русия по целия свят е сринато брутално. Затова трябва най-много да съжалява Путин - вместо да бъде запомнен като велик владетел е на път да се превърне в диктатор.

откъде ви копат такива беe,

Наистина нямате абсолютно никакво виждане за случващото се там! Първо - от 1996-та Русия е наляла в Украйна над 4 трилиона долара - това са пари под формата на ресурси, оборудване директни парични преводи ифраструктурни проекти и т.н. и т.н. Проблема не Русия не е Донбас, проблема на Русия е буфера, който Украйна представляваше между НАТО и Русия. Да Приблатийските републики също са в НАТО, но достъпа до тях е единствено и само по море, благодарение на Калининградската област, Русия има контрол върху този достъп. От друга страна, Украйна има огромна сухопътна граница. Приемането на Украйна в НАТО представлява пряка и директна заплаха за сигурността на Русия. Това нарушава тотално баланса на силите в региона и това не може да се купи с никакви пари! Да, да знам, "НАТО е отбранителен съюз!".... Я ми кажете един случай, в който НАТО е действал като отбранителен съюз, защото аз ще ви кажа поне 10, в които е действал като окопационен корпус! От 30 години, НАТО губи статута си на отбранителен съюз и се преверъща в военно-политически инструмент на САЩ за прикриване на агресивната американска политика и Вие считате , че Русия ще позволи на Украйна да се превърне в инструмент на САЩ ???? Трябва да сте много глупав за да го вярвате! Тази война беше неизбежна, това, което за което остава да се молим е да се ограничи само до Украйна, защото в противен случай ще плащаме цена, която трудно излиза от джоба!!!!

А аз мисля, че тези две изказвания, на Путин и Тръмп, са доста деликатни, нищо чудно и договорени, но те са всъщност реклама с обратен ефект. Т.е. Тръмп трупа точки, застрахова се от съдебни преследвания в тази връзка също. А на Путин преизбирането на Тръмп всъщност е доста угодно. ЕС да му мисли...

Освен това, насочва към себе си и онези американци, които са му фенове, но се колебаят, понеже го смятат за путинист (както пропагандата им проповядва...). Сега вяче няма да имат съмнения и ще гласуват за него! Хитри са дядковците, хитри-и-и-и! :)

Тия дето ще гласуват за Тръмп изобщо не им пука какъв е. Важното е, че ядосва либералите. Иначе може да опъне и дебелите им жени на масата в кухнята, пак ще си гласуват за него. Едва ли е останал някой, кой да се чуди дали да гласува за Тръмп или не. Хората са твърдо в два лагера. За Тръмп и против Тръмп. Има чудещи се дали да гласуват за Байдън. Лайната са насочени към тях. Да, разколебаят тия дето не са сигурни, че искат да гласуват за Байдън.

Не ги мислете! Путин и Тръмпи отдавна са се разбрали (още миналия път...). Сега само играят тетър за съспенс на аудиторията. Но най-важното е, че Тръмпи ще врътне кранчето на USрайна!

да обясни на простите копейки как така гадния ТРъмп спря всички войни на обонго и килъри ,спряха атентати и тероризъм ,нямаше енергийни кризи а икономически бум а при неолибералното управление на сатанистите и сорос знаем какво е - войни,смърт,кризи в цял свят и инфлация а платени медии ни убеждават че цъфтим

Мда, Тръмп НЕ Е ПРЕДВИДИМ като Сенилния. От Сенилния СЕ ОЧАКВА ДА ГУБИ до ПОСЛЕДНО. Всъщност, Путин направил КОМПЛИМЕНТ на ГЪВКАВИЯ Тръмп.

На Путин не му трябва Тръмп юото при фалшивия нигър обама , Путин анексира Крим а сега при дъртияя педофил джо направо прибра цяла Украйна

Тактиката на Тръмп спрямо европейците в НАТО,а и по принцип на САЩ спрямо ЕС на английски се нарича "еxtortion". Преведете си го.

Тръмп се гъбарка със слугите на сатаниста сорос а нащите сорос педал ганчовци са в поза партер

Сега всички копейки са за Байден, от кремъл наредиха. Утре ще им кажат да изадат л.но(руско) , че било правилно.

Шило

А сега, де? Либералите в шах от тази закачка!

Двама с ментални затруднения се борят, кой да управлява една велика нация. Честно...не ги разбирам американците. Имат страхотни умове в бизнеса и технологиите, умеят да привличат таланти от цял свят, а не могат да излъчат водач, който е със всичкия си.

Смятай тогава колко им е "велика" нацията...

И двамата имат само "представителна" власт а не реална.Вземете прочетете една книга преди да коментирате.

Интергалактически. За балъците. Хилърито са си скубе косите в шок и готви следващите олигофренски изказвания. А зануляването на световната икономика си тече. Четвъртата фашистка индустриална революция финансирана от Ротшилдовци, Рокфелерци и Морганци, в която няма да притежаваме нищо ма ще сме щастливи тропа на вратата.

са "НАТО" за който си плаща порядъчно чертежете на ефки от художника гегемон

Оранжев тъпанар

Тръмп обича да клати славянки но не такива като Путин от третия пол..ха.ха