Тръмп нарече "огромен успех" резултатите от междинните избори

Републиканците запазват контрола си в Сената, губят мнозинство в Камарата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оранжевият демент явно не може да разбере че за да мине един закон,първо се одобрява от конгреса.Тоест нито един негов закон няма да бъде одобрен.Ама тя деменцията ,съчетана с вродена глупост е нелечима!

Само дето не проумях какъв му е на тоя ''огромния'' успех след като там дето трябва да му се одобряват глупостите ЗАГУБИ мнозинство???? Американски начин на ''мислене'' явно:))))))дори и да затъвам аз съм победиел:))))))

Не беше ли Детройт пример за упадъка на американските градове ,в който от 2млн.души сега живеят 850000 негри. И градът е на държавна издръжка ,като фалирал. При това положение не е чудно ,че гласува за демократите.

Тръмп иска да се бачка. Мразят го хората на помощи.

Той ли ?Дето не е "бачкал" истински в целият си живот.За сметка на това, в измамите на бачкатори е първи.Ама добре го ошамарихме снощи.Сега като му извадят данъчните декларации ,и последните селяци ще го видят що за "бизнесмен" е.

Еми снощи гледах CNN, превърнали са се във плювалня срещу президента си, даже от време на време сами си посипват пепел по главите като медия. Докато републиканската медия FOX бе доста умерена, обрана и позитивна. Все пак има мислещи американци, стоящи твърдо на земята и дори такива, които традиционно гласуват за демократите, сега са гласували за републиканците. Нищо невероятно, просто естествено стечение на политически обстоятелства :)

В България също избори се печелят с гласовете от "предградията" - упрваляващите ни са научили най-хитрите номера от повелителите си.

практически краварите са си руснаци ,и това си го знаят много добре нашите български мурзилки! Русия над всички включително и над Болхария!!

Нещата вземат да се обръщат. Гаранция за този процес, е напътствието към авторите на "Програмата за изтребване на българския народ" от 1988 г., Москва: "ВНИМАВАЙТЕ БЪЛГАРИТЕ ДА НЕ СЕ ОСЪЗНАЯТ КОИ СА, ЗАЩОТО ЩЕ СТАНЕ ЛОШО(за нас)!", направено от Джордж Буш - старши при сдаване на поста си на президент на САЩ.

Аз се кефя, защото сега вече Тръмп си затвърди позициите и може спокойно да продължи чистката на либералните идиоти. Естествено, следващата такава вълна ще повлече всички либерали - Меркел, Макрончо и др. подобни, а това ще повлече и нашите "мили" и "скъпи" герберчета надолу-надолу към края на това безумно тяхно управление. Трепери Бойко, треперете гербери, да живей, живей Тръмп!!!

чистка на либерални идиоти?? кого ще убиват?

Ако е чистка на идиоти трябва да се скриеш някъде...

От изказването ти се потвърждава правилото че да си тръмпист ,се изисква да си неграмотен и тъп,изключително тъп!

САЩ се изравняват с България. Вече и при тях след избори и двете партии твърдят, че са спечелили :)

Цигани, талибани, педерасти и всякаква друга паплач - това е електората на краварите и техните подлоги по света!!!

Тръмп е хиляди пъти по-добър вариант от Килъри.

Gezungen

Затова спечели, американците гласуваха не за него, а срещу Килъри. А иначе си е луд за връзване...

Като че ли има значение кой ще победи. И двете партии защитават интересите на свръхбогатите и неоколониализма...

Gezungen

Има значение за американците. Иначе си прав, външната им политика е една и съща. С изключение на Тръмпи - той е непредвидим. Той самият не знае какво ще му дойде на ум след няколко часа...

И кои са американците ? Всички са външни !

пак ни разсмя...

Чернилките и паразитите разяждат Америка отвътре, дискретният план на Путин и компания работи. Ами на хубаво е!

СМЕШНИК!

Важното е, че янките вярват...

Мой приятел който живее от години и комуто имам доверие гласува за Тръмп А латиносите гласуват против него

Комунистите от предградията са гласували под строй

Те не са и комунисти,това са чернилки ,латиноси и цялата останала паплач забулена и смрадлива

аф

Тръмп губи камарата на представителите и три ключови щата, единият с най-консервативно настроено население(Канзас) и нарича това “огромен успех”!? Е как да не смее човек, след като това звучи кат изказване-микс между Волен и Жорж ганчев.

все едно не си слушал след-изборни речи на Станишев...

Като цяло Западните "демократи" печелят винаги в Предградията. Дали защото им плащат да не работят, или не им се работи. За 25 години как бързо и в България усвоихме "ДЕМОКРАЦИЯТА".

Оранжевия Перко вече ще бъде контролиран

От сатанисти.

не съвсем. Ако реши пак може да сътвори куп поразии.

Огромен успех за огромното его на чичо Дончо.

Американците си гласуват за Тръмп ,а осталная сволоч за мишките срещу него и за капак се опитват д а ни убедят ,че той бил такъв или онакъв! Е явно за американцит е добър президент!

Да ,точно така! много си прав.Търтиите ,които са се довлекли със забулените си трътки и латиноските им колеги и не им се работи /живеят само на социални/са против Тръмп

Да бе ,латиносите дето строят всички къщи в Америка и работят цял ден на полето . Май си ги объркал със "белият боклук" от трейлърите.Виж те освен да се множат и да чакат на помощи друго не можеш ги видя да работят.А събърбите ( предградията) са където живеят богатите ,не трейлър траша!