Тръмп на митинг: Демократите екстремисти искат да превърнат САЩ в комунистическа страна (видео)

Бившият президент изрази увереност, че той ще стане отново стопанин на Белия дом, печелейки следващите избори за държавен глава през ноември 2024 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дъртия малоумник пак иска да се хване на хорото. Сори кукундел, малоумниците след още 3години Ковид ще са сериозно малцинство. Остава ти само да пляскаш голф и да си пиеш хапчетата. Идеите ви отиват там където и вие- на бунището

САЩ не е държава. САЩ е само бизнес.

Schilo

И тоя изкука!!!!!!

Ние с по-младия колега Маркс обсъждаме в момента кое ще е най-доброто за всички. И единодушно стигнахме до извода, че....този буен младеж просто трябва да го приберат и изолират сред тишина, бели стени и спокоен парк с лебеди...

дядо Джо си е осигурил гръб - сложи още по- марионетни правителства-пудели в ЕС(германия), канада, австралия и му дреме, обяви всички патриоти и тръмписти за вътрешен тероризъм, разчисти армията от тях, сега ще подкара и индивидуално по форума, медиите са си негови от време оно, сал едни Fox news, Shapiro, останаха.Viva Trump!

Със САЩ? Средната възраст на управляващия елит е 70+. Толкова ли няма способни хора на 40-50 години, та трябва тези напикаващи се баби и дядовци да управляват най мощната държава в света.

то демокрастите все си имате "критерии" - пол, лгбт, жена, джендър и години и прочие. При републиканците се гледат качества, а не години и ала бала. Младите са облъчени демокрасти, какво да търсиш у тях, каквото беше , беше досега, сега идат блм, жени, черни, джендъри, белите хетеро вече са аут, изчезваш вид, за ваша изродска радост.

Schilo

Качества, качества, ама 75-80 години са си сериозна възраст. Там качество не чакай. Явно президентите на щатите са едни сламени човеци, конците на които ги дърпа друг.

Всъщност Щатите могат да станат чудесна комунистическа страна ! Трябва да започнат с една национализация ...

Това може да го измисли само тъмен балкански субект. Земята там е държавна от както съществуват като държава.

Разсмях се с глас "...че страната е залята от мигранти....". Ама верно ли? Че освен индианците има ли други не мигранти?!

нелегални, другарю, нелегални и не се прави на ударен,че не си разбрал, ама то при вас либерастдемонкрастите е така , идиот до идиот.

либерастдемонкрастите? това е взето от трол фабриките в санкт петербург. по колко рубли ви плащат постовете, другарю?

Кретенизма яко завладява тая страна

Не само в САЩ комунистите са на власт, но и в България и в някои страни от ЕС.

По луд от всички луди! Успя да накара други луди да щурмуват Капитолия ! Отвратително дебело ,напудрено човече, прилича на ким,ама по висок!

Същия, като отровното трио! Жалко, че по триото никой не стреля.

Vie po-dolu se sustezavate zas nai-tup komentar, a? Amerika ne e lujica za vashte usti.

Бий Тръмп Пич, комунягите!

100 години едни и същи опорки се ползват в САЩ. Яко са им промили мозъците с пропогандата.

Определено по добрия, макар и не идеалния вариант за света и за САЩ.е Тръмп. Тоя дрът деградирали педофил, заедно с либерастката върхушка, са на път да затрият света.

Не, благодаря. Байдън може да е много неща, ама не е токлова глупав колкото Тръмп. А по-опасно от от глупав и амициозен с валст няма.

И на теб ти е ясна ситуацията, колкото да не си задремеш, както си стоиш прав.

При Тръмп в света имаше мир! При Байдън войни навсякъде! ФАКТ

не беше чак мир. Може да прочетеш по-горе и за онази психарка от републиканската партия, дето ще ни налага санкции. Абе да си почват втората гражданска война и оставят света на мира.

Гранд Прес да мисли за Микеон, че скоро избори идват

Старци берат хмел ... Имаше такъв чешки филм

Имаше. И Хилъри е в списъка за изборите ‘24 та, когато ще бъде на 78. Добре, че другата вещица, Пелоси, не е мераклийка.

Комунизъм, никъде и никога не е имало! ... Той е Утопия! ... справка Карл Маркс! Това което виждаме е стремежа на Запада да трансформира вече неработещия модел на демократичен капитализъм с много добре работещия модел на тоталитарен капитализъм! ... справка: Китай! Първа стъпка, вкарай стадото в кошарата с ваксини и сертификати!

От САЩ идват добри вести. Едните били комунисти, другите - фашисти ... Най-добре да се сбият

значи са братовчеди, къде ще се бият, най-добре да се сьюзят с другите си братовчеди-комунисти - тези на Путин.

Тръмп е велик напред със него към нови светове....при него и нефта и газа и тока бяха евтини сега този старчок новия президент е наистина комунист и при него всичко се увеличи дори и долара....

А посмали Манго:)))