Тръмп: Мей убива сделката със САЩ, Борис Джонсън би бил страхотен премиер

Миграцията е променила самата структура на Европа, това, което стана на континента, е срам, заяви американският президент

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Мей убива сделката със САЩ, Борис Джонсън би бил страхотен премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Тръмп: Срам! Милиони и милиони мигранти промениха Европа. " Че кой ги нацвъка тея мигранти бе, Перчем? Кой им срина страните? Русия? Северна Корея? Остана още един жокер ... То нищо не е случайно, не са прай... Какъвто и президент да седне на стола, все една я вършите. И ти клекна като останалите преди теб - всички сте слуги на кликата зад завесите.

Май последния жокер ще се окаже путлер. Кой срина Сирия а? С какво оръжие стрелят джихасдистите? Кой изби мирното население жените и децата? Кой унищожи болниците и училищата? Май комунистите бяха -а?

Е...бати тъпия коментар...алооо чукчи изкарай си гъ.за и глават от фейсбук .....джихадистите стреляха дори с българско оръжие....айде да не говорим колко финансиране получиха от арабите и ФАЩ.....защото това оръжие се купува с пари...

Я ходи паси гъските там! Нямаш акъл за 2 цента...

Комунистите от кибуците. Говедо!

Аз знам коя е държавата...никой не подозира но това е Лесото....оная малка държавица в средата на ЮАР е в дъното на всичко.

Мигрантите в ЕС трябва да се вкарват в лагери. След това да работят минимум 10 г. под надзор. Като не им харесва да се връщат там откъдето са дошли!

Бай Дончо е прав, но е по-добре да си гледа милионите мигранти в САЩ и да се позанимае с ширещия се расизъм на афроамериканците към белите!

Трябва да се създат центрове за имгранти в САЩ и там да се пращат от Европа....поне докато има Американски бази в Афганистан и Европа и Ирак....нека да не се заблуждаваме НАТО не е на равнопвани участници Европа участва във овйни на САЩ от които Европа нямаше полза

Тръмбето голям саботьор излезе!Загрижен бил,друг път!Харесвал Джонсън,другото " куку",по лесно да го обработва," харесва" и Фарандж който създаде почва за Брексит по поръчка с платени мероприятия.Зашо не разследват Фарандж,не е чисто около него?Както и да е,действително има британски компании в САЩ,но те се регистрират като местни,създават работни места,и да се спекулира с това ,изобщо играта е некоректна и ненормална като цяло!

или най-много разбирам колкото Тръмп. Съгласен съм, че допускът на мигранти увредиха ЗАВИНАГИ ЕВРОПА. нАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С вАРШАВСКАТА ЧЕСТВОРКА - НЕ ИСКАМЕ НЕЗАКОННИ, МЪРЗЕЛИВИ МИГРАНТИ. Да, ама САЩ били самоот изселници - да - и аз живея ту., но има закони. САЩ не е социална държава - ако не работиш трябва да крадеш, както у нас ама ги хващат. А Англия се иска да се подчинява на общите закони на ЕС, не иска да плаща

или най-много разбирам колкото Тръмп. Съгласен съм, че допускът на мигранти увредиха ЗАВИНАГИ ЕВРОПА. нАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С вАРШАВСКАТА ЧЕСТВОРКА - НЕ ИСКАМЕ НЕЗАКОННИ, МЪРЗЕЛИВИ МИГРАНТИ. Да, ама САЩ били самоот изселници - да - и аз живея ту., но има закони. САЩ не е социална държава - ако не работиш трябва да крадеш, както у нас ама ги хващат. А Англия се иска да се подчинява на общите закони на ЕС, не иска да плаща

Е да, но Великобритания е в Европа,та да се оградиш без митничрски съюз,със визи и прочие с Европа си е голяма глупост,и да разчиташ само на държава отвъд Океана не е много изгодно.Тръмп я плъзга ,да вярваме ,че Мей се усеща,защото един ден да разчита на неуравновесен партньор и зависимост само от САЩ,без никакви гаранции е риск.Целта е да се съсипят европейскитен икономически съюзи,пътувания,обучение,работа,това иска Тръмп,и не безкористно!

Променили Европа - дръжки. Милион и половина имигранти при 500 милиона европейци - това са 0.3% от населението. При нас 400 000 турци се изнесоха през 1989 год, това са 5% от населението и какво? Промени ли се нещо? Тоест, само ние, дето сме най-мъничките и най-смотаните можем да поемем без проблем 1/3 от имигрантския поток без въобще да го усетим, какво остава за цялата Европа?

Пак намеци да приемем 1/3 мигранти било за ,,добро,,Боклуци платени

Вземи ги във вас бе пуфлек продажен и на вас ще ви дойде края

... че за Щатите е по-добре на няма "тесни" икономически отношения UK-EU ... от стратегическа гледна точка,те правят всичко възможно, за да подклаждат конфликти (било с пропаганда, било директно с войни) във всички точки на света, където им е изгодно. Единствено не знаят как да се справят с Китай:)

Ехххх, смотльо, не виждаш гредата в своето око, а гледаш сламката в чуждите. Имаш късмет както и при предишните две световни вълни, че си далеч, а иначе си построил стена с Мексико, нали?

вълни = войни. Не съм се събудил още, чашата с кафе ми е пълна.

По-голям срам са Тръмп и САЩ, които подклаждат войни в близкия исток, въоръжават всякаква измет само за да има война. Сринаха Сирия, разориха Либия, унищожиха Ирак и потриват ръце от удоволствие.

Кой предизвика мигрантската вълна? Кой създаде арабска пролет? Кой попиля Либия, Ирак и Сирия? Като се отговори на тези въпроси.се стига до САЩ.

Кравари, тези мигранти вие ги вкарахте в Европа! Целта е - разбиване на Европа и сътрудничеството й с Русия!

начи Карл Маркс е познал за загниващия капитализъм тия неадренталци расли по землянки,паланки и дървета ще им разсипят системата. Мързеливи и необразовани ще цуцат благата им. Марокански скакалци. И на ред е Америка.

Са ги връщат всички където не работят

"Този идиот е нашият президент. Той е като изваден от "Новите дрехи на краля". Този човек е пълен глупак."

е не само расист, но и жалък националист.

Модераторите трият поголовно всичко освен ръкопляскане на оня нерез със зализания гелосан перчем ! Него целия Холивуд го презира за простащината, а тия от "ДИР" медиата му пазят авторитета по заръка на дуп.е лизците Гербераси !!

Блядь, Trump

един голям Новичок от мен

говори истината, а еврогейове, соросоиди и мурзилки се събрали в дирника да го одумват. Хахахахахахаха, смях! :))))

Всяко казано нещо може да бъде прието за истина от някой. Те и свидетелите на Йехова вярват, че това, което говорят е истина... Последователите на Муун, също... Истината мой е въпрос на гледна точка...

Истината е, че г-н Тръмп е нестандартен политик и това е полезно. А каквото е обещал, го прави - малко са такива.

неолевите джендъри, които управляват ЕС и се дупят на ислюмистите, си глътнаха езика, не са свикнали някои да им казва истината в очите...

при положение че от Америка идваха парите за корабите които превозваха имигрантите не за лодки а за кораби .... И че как ни подменят расата беше американски слух добре разпорстранен от медиите на мърдок и други подобни , ....само и само сами да си намразим полтиците , а в Европа всичко беше по хубаво до преди да се намеси Америка. Момечета и момичета Тръмп е най добрия президент за целите з акоито е избран, сега ние трябва да знаем кое е в наш интерес, и това което за което пледирра Тръмп не е в наш интерес.... Това за което пледира Орбан човека на Аемирка не е в наш интерес...в наш интерес е да застанем твърдо зад тези които казват не на ТРъмп и на САЩ... не защото ги мразим ,а защото си имаме наш интерес защо ЕС е по голямо от САЩ

"...онова, което стана в Европа, е срам. Да се позволи на имиграцията да се случи в Европа, това е срам. Мисля, че тя промени структурата на Европа и докато не действате много бързо, Европа никога няма да бъде онова, което беше", заявява Тръмп!!!!!!!!!!!!!!!!!" Ето и аз съм съгласен с бай Дончо!

"...онова, което стана в Европа, е срам. Да се позволи на имиграцията да се случи в Европа, това е срам. Мисля, че тя промени структурата на Европа и докато не действате много бързо, Европа никога няма да бъде онова, което беше", заявява Тръмп!!!!!!!!!!!!!!!!!" Ето и аз съм съгласен с бай Дончо!

"Мисля, че онова, което стана в Европа, е СРАМ. Да се позволи на ИМИГРАЦИЯТА да се случи в Европа, това е срам. Мисля, че тя ПРОМЕНИ СТРУКТУРАТА НА ЕВРОПА... ...Да се позволи на милиони и милиони хора да дойдат в Европа Е МНОГО, МНОГО ТЪЖНО. Мисля, че вие ГУБИТЕ СВОЯТА КУЛТУРА." Брилянтна оценка!!! И предупреждение...

Тръмбо е напълно прав. Щом се целува с бок Тиквата, грозотията Мей е за боклука!

Войната в Сирия която и сега продължава и другите държави в региона направиха имиграцията.Това е породено от нестабилните политически и икономически ситуации там в Азия и Африка!.Европа няма ресурс да спре тези процеси!Това е световната политика или една малка част!Американците сега са номер едно, но какво да се прави, Все пак в Европа най добре се живее.

Имат но не искат. А това за Сирия е пълен абсурд. Например виж ги всички тези печки, които налазят от Африка.

не разбирам защо толкова много българи викат срещу Тръмп, но.....като им плащат - нека викат

Нямат си на идея, кой какви неща защштава.

Дъртият му мръсник накъде се обърнал и се облизва порочно, защо не се обърне към Тереза Мей. От такъв не може да се очаква нищо градивно, напротив създава войни, разруха и хаос.

Ами срам е, мосю Тромпет, като осрахте Близкия изток и северна Африка за последните 20 години, така ще е. Срамното е, че се правите на лицемер и никой не говори за причините хората да мигрират. Срам, г-н Тръмп, че Вие сте начело на световния полицай и престъпник. Аз ако бях на Ваш, г-н Тръпм, щях много да се срамувам.

Президентът Тръмп и Новия Световен Ред (обявен с речта на Буш старши на 11 Септември 1991), са нещо съвсем различно. Тръмп води война с Новия Световен Ред (което общество ръководи САЩ и света последните няколко десетки години) и вече има надежди за победа. Това ще означава връщане на света такъв, какъвто го познавахме преди 1991. Да се надяваме, че Тръмп и Путин ще победят в тази битка...

Отличен претекст. Жалко, че има толкова хора като теб, глупави и безгръбначни.

По нагли и противни от англосаксите няма! (нерегистриран) Проекта на ЦРУ Джордж сорос спонсорира мигрантското мусюлманско нахлуване на необразовани люде,с цел да се заличи и унищожи Европа. Същите тези уроди-англосаксите разпалиха войната в Сирия и избиха милиони НЕВИННИ хора и ги прогониха не мили и драги по света ....а за Либия и Ирак.....същия сценарии..англосаксите са ТУМОРА на Планетата Замя!!!! А този рижавия рептил тръгнал да съжалява,как Европа се руши от имигрантите.... МРЪСНИ ДОЛНИ ЛИЦЕМЕРНИ ПРОТИВНИ англосаксонски убиици.

Браво!Браво!Тръмп не нападна Ирак Сирия Либия!Този човек мисли и ще направи САЩ още по силна и богата!Наследството което му оставиха предишните президенти е тежко но Тръмп ще се справи!Ислямизацията на ЕС е факт!Британия има все още шанс да бъде с САЩ.

Ако Америка не беше разтурила арабските държави нямаше да има толкова мигранти, да наистина американската политика е за срам.

СРАМ за Европа, че от 1945г. търпи окупацията на САЩ, че Британските подлоги винаги са се смятали за нещо повече от европейци и дори за неевропейци, че позволи "арабската/САЩската пролет" да доведе до ново преселение на народите, но в посока на същата тази Европа, което някак услужливо и "случайно" подмина Израел ..., но всяко нещо си има край и едн ден рано или късно СРАМЪТ ще бъде измит по един или друг начин ..., а за Вас г-н Тръм е Христос е запазил Осмия кръг на Ада!!!

Ти си срам за Америка бе Доналд Дък-Тръмп

Ми пиши по американските форуми, ма,,, там си проявявай промития от неомарксизма мозък...

Това, че Тръмп е уникален наглец и противопоставя и разделя е извън темата и съдържа спам??? Модераторе, в кой клас си? ;)

Господар на света е. Изкомандори НАТО и държавите в него, сега изпоназначи премиерите на Британия... Не ви ли харесва? Ами изберете си друг свят - Вселена широка!

"Срам! Милиони и милиони мигранти..." - каза президента на една страна, изградена изцяло от мигранти, на която местното население е било изтребено или натъпкано в резервати...

Нали точно Тръмп води война с миграцията и престъпността В САЩ от Латинска Америка, строи нова стена и стяга войска за защитата на стената. Проблемът не е само миграцията, а престъпността (мигрантите в Европа от Африка и Азия, са почти 100% престъпници и терористи, дошли в Европа дори без документи), същото е в САЩ. Проблемът е запазването на гражданското общество и върховенството на закона - безконтролната криминална миграция води до криминални гета без закони и превземането на европейските страни отвътре. Берлин например вече е нов Кабул... Колкото за Тръмп - неговите цели са кристално ясни - "Разделяй и владей". Разделена Европа и Англия, заобиколена от войски Русия и Китай заобиколен от американски флот и военни бази и с наложени санкции, което да пречат на неговата силна икономика. Силна Америка и налагане навсякъде на американските интереси и долар, по целия свят... Все пак поне го прави с инструменти от времето на Рейгън... а не на Сорос...

Реториката, която изказа води до следната теза: не ме интересува, че ще се унищожи моят народ и моята държава стига да е легално направено. Прояви малко смелост за пръв път в живота си и заяви, че всяка миграция е проблем, легална и нелегална.

Редно е да се посочи един факт - в Европа пристигнаха повече от 300 000 афганистанци. За всеки от тях са необходими поне 10 000 долара в джоба, за да измине разстоянието от 4 000 км като плаща на каналджии за прехвърляне през границите. При настоящото заплащане в Афганистан, няма такъв възможност честен трудов човек да натрупа 10 000 долара за да си позволи такава "екскурзия". Нещо повече, няма да намерите дори един афганистанец в Европа, дошъл с редовна виза на платена туристическа екскурзия. Кои са тези 300 000 афганистанци в Европа тогава, освен пласьори на дрога и бивши войници на различните отряди на Ал Каеда и Ислямска държава, които са рязали глави и грабили имуществото на мирни хора и изнасилвали жените им? Какво може да очаква Европа от подобни нелегални мигранти, които никога не са ходили на училище и не говорят друг език освен афганистанско наречие пущу и някакъв развален арабски диалект? Какви болести носят тези хора, които никога не са поддържали нормална човешка хигиена, в райони на Азия и Африка, с епидемии от страшни заразни болести отдавна забравени в Европа? Какво могат да очакват европейските жени - наши майки, сестри, съпруги, деца, когато срещнат по улиците подобни нелегални имигранти привърженици на радикален ислям и тероризъм? Може ли Европа да ги направи професионални шофьори на камиони, без да се страхува, че някой може да им нареди да грабнат камиони и да мачкат хората наред в центъра на европейските градове?

В Европа може и да има проблеми с мигрантите, но поне има ясна граница кой е европеец и кой не. А в САЩ. Негри, индианци, цигани и всякаква латиноамериканска сган. И всичкото товяа американци се пишат. Аз разбирам норвежкия крал да критикува ЕС, но президентанна САЩ - смешна работа. както с еказва видял сламката в очите на събецедника, не вижда гредата в своите.

В САЩ има ясно разграничение между бял, черен, латино американец и други. Трябва да го напишеш, когато започваш работа, когато ходиш на доктор, когато ти издават паспорт.... полицията трепе малцинствата като мухи. В България циганите са се качили на главите ви.

не може да върши дейности свързани с противопоставяне на тероризма, той може единсрвено и само да бъде част от структурите на терористите. Вместо да се замимават с измислици като новичоци, да вземат да си почистят къщичката от собствените си организарори на терор.

Е, след като обиди Трюдо, Мелкел, ЕС като цяло, Южна Корея и т.н. , сега дойде ред и на Мей. Харесва си Ким, Путин, Дуарте, Б.Джонсън, Фараж......Добре, че поне кралицата е "страхотна". Пълен дръвник, пардон - "дипломат".

като явление не е променила Европа. Нечовешкото предателство на европейските цености осъществено от Мерккел и френските и пудели нанесоха убйствен удър в сърцето на континента. За предтелите има дамо един път...

виж човек заради Меркел влязоха 1 милион , на 500 милионо населеноие заради Кисинджър за влезли 50 милиона, а заради Меркел не влязоха един милион влязоха заради Гърците

Няма такова нещо като европейски ценности, това са дебилни опорни точки на западните неолиберали. В момента към Европа мигрират хора от друга религия, друга култура и най.важното други раси. Не само, че ще и навреди, но ще я разруши изцяло.

Естествено, че промяната на етническият състав срива Европа, защото хората правят държавите, а не обратно.

Тръмб е поредното потвърждение на принципа на Лорънс Дж. Питър: "В една йерархия всеки се стреми да достигне своето ниво на некомпетентност"

Брексит си беше организран от Американски медии, и беше атака срещу ЕС, най голямата икономика не беше Китай не беше САЩ, а ЕС, и в моемнта в който реши да се превръща в Политческо и Воено образование САЩ се оплашиха ,че губят най големия си бизнес ,а имено воените си структури в ЕВРОПА, окупационите.... И така се появи плана за дескридитиране на Европеиски политици ...малко по малко , първо свалиха Лейбърите и дойде популиста Камерън после подложиха бананова кора на самия Камерън , направиха също и в франция за да доиде Саркози който прецака Франция това даде път на Льо Пен и малко по малко ерозираха социалната среда в Европа, обраха фондовете и пенсиони и други през 2008 и обвиниха емиграните, за да засилят ефекта с медиите които са предимно американски , вкарха още емигранти . Ако Европа започне организрано да вкарва емигранти от Мексико и всичките и политчески и секретни служби работят в тази полза дали няма Евопа да вкара едни 10-15 милиона в САЩ нелегално .... Когато срещу теб деиства някой който има ключ за къщата ти и после те обвинява как така са влезли е комично....САЩ имаха ключ за Европа и казаха ако не си платите 4 процента ще ви вкараме още емигранти .... меркел нямаше вина . Моля мой думи да не се цитират от Иво Христовци Джамбаски и вскяки типове с полюции които правят имидж на чужд гръб и изкривяват посоката на мислене , като трупат точки и престиж с чужди изводи , опаковани в техни мисли , .....НИВКИ ИВО ХРИСТОВЦИ .... плагиат политици , пишам анализатори

и Льо Пен и себеподобните й ли бяха финансирани от САЩ?

национализма в Европа от 1932 - 1945 прави САЩ супер сила , защо да не го разпалят отново когато с а в кирза , до Втората Световна Война в САЩ спят на улицата и са в нечовешка криза ...... Национализма на германия ги спасява, защо да не подклаждат национализъм в Европа , Орбан лобиста на Американско оръжие от медиите бр превърнат в Герой имаше една Цвета която ни го тикаше напред която си е човек на Америка за България, създадоха формата за разжадане на национализъм , Карбовски, Дачков , работеха в тази посока имаше и глупави разчети получени от РУсия , но пак работеха по тази линия национализъм ..... линията Европа е най лоша , там е пълно с бюроккрати , е линия на добре организрана пропаганда .... разрушитлена анти държавана и анти ЕВРОПЕИСКА пропагна с най лош намерения

нещо ти е много объркана тезата... определи се: или са едните, или са другите, или са и двамата- но тогава добри и невинни няма. определено не даваш алтернатива с тази бъркотия на мисли, идеи и примери.

Льо Пен и останалите националисти ли вкараха диваците от Африка и Близкия изток в Европа?! Националистите ли са виновни за финансовите кризи и огромната задлъжнялост на повечето западноевропейски страни?!

раздели нещата: мигрантите и льопеновците са едно, финансовите кризи са друго. пак ги смесваш, правиш каши и липсва логическия извод. не така. мигрантите са вкарани в европа под огромен външен натиск от 2 посоки- поради незагасващи конфликти в стари горещи точки още от времето на студената война. там съвременна европа няма особен дял. националистическата вълна -доказано- беше спонсорирана от братушките. а финансовата криза си е резултат от структурен и поведенчески проблем на самата банкова система на запада.

Марс, ти си много завеян ако заявяваш, че националисти са разпалили втората световна. Хитлер е ляв пан-европеец, Франция и Англия тогава са глобални империи, СССР също империя, ама за това трябва малко мисъл.

дали си Марс, не знам -има медийна тайна. Обаче, гаранция, че си Масква! Лошо нема. Поне писаното е верно, имам изнапредвид. Ъхъ!

Stan Stan

Ако не сключат споразумение за свободна търговия със щатите, обезсмисля се за Англия излизането от ЕС. Нали затова се отдръпнаха.

Другарят Хрушчов до Вълко Червенков . Време е за промяна другари нови лица трябват. Тодор Живков би бил добър кандидат за ръководител Да виждате приликата. Иначе си играйте на демокрация.