17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за да не обсъждаме глупостите на медиите

Байдън печели, то е ясно.

По-скоро съотношението е обратното, само че новините ви са повече от фейк... Дори и тия, дето ги пишат, надали си вярват. Колкото и да се пънете да лъжете, скоро истината ще лъсне. Truth is like a lion - let it loose and it will defend itself. Истината е като лъв - пуснете го и той сам ще се защитава.

пичове, то е ясно кой ще спечели. Те, чернилките се развилняха, сънения Джо ги ръси некви глупост. И най-тъпия американски селянин знае за кого ще гласува. Да не говорим за интелектуалците и средния бизнес. Те също знаят. Само оная, Хилари, заложи на грешната карта. Тая не миряса. Мисли си, че с дъртия и корумпиран Байдън, ще спечели. Да ама, на трети ноември пак ще и се наложи да откаже залата за честване на победата на демократите. Няма да и е за първи път. Наивна вещица. И знаете кой ще е виновен за загубата, нали ?

щеше да се разплаче от умиление: всичкото ватник вече е заклет републиканец. Все едно къщата му е триетажен маншън, а 30 метровата му яхта се кандилка в Маями марина. Уви, изплезили езици пред евтините си екранчета в мухливите си панелки и дращят ли дращят. Зер най-големия 'републиканец' Путя Кремльовский тъй е заръчал. Айде до сряда - когато ще пиете една яка студена вода :)

Що бе тикво, ти на малцово ли ще бъдеш, ако дъртата деменция спечели:)))?!?

Ако щеш вярвай - ДА! Talisker 18 e за по-специални моменти, но и Edradour 12 Caledonia също е класа ;)

то па вие левите другари големи антикомунисти се звъдихте. Като няма какво да кажете, и ръсите дежурната тъпотия с ватници путиноиди! По-смешното е, че даже не се усещата, че подкрепяте точно марксистки крайно леви идотии!

Лумпенпролетариата с марксистки убеждения(лежачка на социални помощи) е за Байдън. Тръмп е първият американски президент признал Йерусалим за израелска столица и само това му стига за да "победи" на изборите.

КАЗВАТ, ЧЕ МАСОВО СИ СТЯГАТ БАГАЖА ДА СЕ ПРИБИРАТ, АКО ТРЪМП НЕ СПЕЧЕЛИ, ЗАЩОТО ТАМ ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО! САТАНИСТИТЕ ЩЕ СЕ РАЗВИХРЯТ БЕЗ СПИРАЧКИ! ДАНО НЕ СТАВА И СВЕТЪТ ДА ОЦЕЛЕЕ!

Орлин_Данев

до ПОЗНАТИ В САЩ (нерегистриран) Там им е грешката на твоите познати. Защо ще си "стягат багажа"да заминават? Трябва с оръжия в ръце да се влеят в редиците на тръмпистите и да отстояват своите ценности...срещу "ценностите" на сатанистите -соросоиди от Дълбоката Държава. Така се прави...Не може само да взимаш, трябва и да дадеш...в случая твоите познати трябва да дадат своя принос в бъдещата въоръжена борба срещу ония измекяри-сатанистите...

'Цялата' ... без хората с образование и добри доходи от предградията, жените, пенсионерите, младите (под 35).. Виж бедните лузъри, некадърници и крипторасисти + някой и друг простоват фермер - 99% за Тръмп

Тъпако, ама га забръска и се появи... Дебелият, то няма да ядеш акции, нали:)))?!?

Някой да вземе да каже на БТВ и другите казионни медии, този път да пратят два екипа в щатите. Предният път изпратиха само един нещастник пред цнтралата на Килъри и списвача цяла веечр се плюнчи, какви да ги реди, след като се разбра, че Тръмп печели.

Тръмп лекичко ще изпревари Байдън ......

ЗАВИНАГИ!

Американският президент е фигура с представителни функции. Властта е в мултимилиардерите. А на тези старчоци им е оставено да си мерят пишк.те само.

Тръмп лекичко ще бие на изборите!

Статии на такава тематика за предстоящите избори в САЩ би трябвало да имат най-много коментари...От изборите в САЩ зависи съдбата на целия Свят... Не е нормално за уж културни и нормални хора като нас българите да бъдем толкова незаинтересовани от това,какво ще се случи в САЩ....

преувеличаваш, нито тръмп може да обърне радикално посоката на държавата, нито (и да я обърне) от това зависи дали и другите ще го направят. има глобална тенденция, тя не зависи от никоя конкретна държава. разбира се ако америка спре да бълва либераски бълвоч във филмите си, това ще окаже влияние, но не е решаващо.

ТРЪМП ке падне

хахах мечтиии Пак ще има шокирани след изборите там

Тръмп ке бъде преизбран :D

Мдаааа така е ...само че има едно друго проучване казва се www.williamhill.com, и там друго смятат....че Тръмп ще спечели...а те не са толкова глупави че да губят пари

байдън 8/15, тръмп 6/4 , не съм комарджия, но така както го чета, залагащите смятат че тръмп ще изгуби.

?!?

Грешно четете. :-)

Ще се окаже, че Тръмп печели с 80%.

Теоретично може, вата. Ако след като си излежи присъдата, Путя (стига да е още жив) си прибере боклука и го назначи в Беларус. Само там се печели с 80%.

Лошата новина е че Путя е пожизнен диктатор, хубавата е че всеки умира като му дойде времето, да пием за смъртта като избавление и ново начало...

Орлин_Данев

до Хахахаха (нерегистриран) Не си познал. Тръмп ще спечели и ще вкара в затвора сатанистите-глобалисти от лагера на Демократическата партия. А белите тежко въоръжени тръмписти ще избият троцкистите от Антифа и Блек Лайф Матерс, въпреки,че и те са въоръжени. Всеки момент в САЩ ще избухне Втората Гражданска война...

Голяма работа е този Байдън,още от 2017 година води на Тръмп.....смяххххххххх

и това било умна нация. избор между, двама загнили старци миришещи на ......!!!

Има много умни хора в США, но масово носят гена на шлаката прогонена или избягала от Европа, с лек примес от африканопитеци и местни диваци. Дано жълтите са по-добри господари на света, че нещо им нямам вЕра и на тях!

Тия ако си изберат Байдън избират карантина :) Той открито си казва, че ще ги затвори, и ще ги накара да ходят с маски......

Koроната бе измислена и създадена за да свали Тръмп.Как така точно в изборната година се появи този вирус и пикът му съвпада с такава точност с президентските избори в САЩ?Целта беше да се забави икономиката на САЩ да се създаде безработица и социално недоволство.

Както знаем в САЩ %-тите имат много малко значение. Госпожа Клинтън спечели повече проценти, но загуби изборите. На тия избори е важно по щати как ще се разпределят нещата. Дали сената ще остане под контрола на републиканците и дали Тръмп ще остане президент. Ако се гледа картата нещата изглеждат трудни за Тръмп и републиканците. Баш сега в щатите, които традиционно са републикански върлува короната много здраво и ще се окаже, че Тръмп губи точно там. Млже да има големи изненади на тази избори.

Нищо подобно не се очертава. Гласуването по пощата се провали тотално и пишмандемократите се усетиха, че не им е изгодно, но прекалено късно! Ще загубят катастрофално дири щати, които са били сини 30-40 години!

Dream on, Вата :) Байдън води с 8-9% в критичните Midwest щати + Тексас е дори вече под въпрос, пък ти се надявай Тръм да 'обърне' Калифорния или Орегон.

Крайно време е да прете да гледайте фейка на левите медии. То не знам какъв човек трябва да си за да вярваш на тези мошеници леещи пропаганда и да гласуваш за корумпето Байдън!

И аз мисля,че ще има голяма изненада и обратно на социологическите проучания Тръмп ще спечели./пак/. Както казва виктор Черномирдин - "никога не се беше случвало ,и ето че се случи пак!"

Интересно ще е ако спечели и популярния глас, а не само електорала.

"мислехме тоя път да е по-добре, а стана както винаги", пак на черномирдин лаф

Който и да спечели, другия ще оспори. Много е вероятно да настъпят безредици и да се стигне дори до гражданска война.

да, тая много опасна мода неминуемо ще навлезе и в западните държави, твърде недалновидно подкрепяха сякви светлани тихановски и други "борци срещу авторитарни режими", сега ще берат плодовете

Не ми се вярва беларуски сценарии сами да ди го приложат.Не им е много изгоден.

Schilo

Факт е, че Тръмп е единственият президент на САЩ, който не е започвал война през последните 40 години.

Републиканците са готини! Те ще спасят света. Оръжието на икономическите санкции е също толкова силно.

тръмп не е баш републиканец, много от старите кадри в партията го ненавиждат точно колкото демократите

Анкетирали били 1000 души, не е показателна анкетата, да бяха анкетирали само един - Путин.

Много ми и е чудно, дали полуприматите от тайгата пак стискат палци за Тръмп, дето им наложи тежки санкции и на няколко пъти показа, че в Сирия животът на руснаците зависи от волята на републиканците.

Schilo

На кого му пука за дебилите, пиещи белина?

Не само белина, самагон, препарати за баня и промишлен спирт. Затова и живеят кратко.

далеч по-интересни са тези, които пият препарат за вана - боярышник...

Мдааа пък в България толкова дълго живеят че не доживяват до пенсия....оправил си собствената кочина вече гледа в чуждата....добре че на хартия БГ е в ЕС че нито социално нито икономически камо ли правово е европейска държава....

Schilo

А бе и Хилъри водеше, ама после гледаше като насрана. Дали е като или наистина беше, не знам. Непредвидима работа. Не, че ме интересува, ама шоуто го бива.

Е П М НА ГЛОБАЛИСТИТЕ-САТАНИСТИ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, ЗА ДА СМЕ И НИЕ!

Именно, в това е проблемът. Затова малцина ще се спасят. Мнозинството не желае да чете, нито да разсъждава.

Тръмп леко е намалил изоставането си от Байдън ---- ще напъва до последно ... както винаги . флорида решава !

И накрая Тръмп "леко" ще победи деметиралия старец Байдън

Неделя, 25 октомври 2020 г. Господин Президент, Позволете ми да се обърна към вас в този час, когато съдбата на целия свят е застрашена от глобален заговор срещу Бога и човечеството. Пиша ви като архиепископ, като наследник на апостолите, като бивш апостолски нунций в Съединените американски щати. Обръщам се към вас при мълчанието както на гражданските, така и на религиозните власти. Приемете тези мои думи като „гласът на викащия в пустинята“ (Йоан 1:23). Както казах, когато писах писмото си до вас през юни, в този исторически момент силите на Злото се обединяват в безмилостна битка срещу силите на Доброто; силите на Злото, които изглеждат мощни и организирани, когато се изправят срещу децата на Светлината, които са дезориентирани и дезорганизирани, изоставени от техните светски и духовни водачи. Всеки ден усещаме нарастване на броя на атаките от страна на онези, които искат да разрушат самите основи на обществото: нормалното семейство, уважението към човешкия живот, любовта към родината, свободата на образованието и бизнеса. Виждаме, че държавни глави и религиозни лидери оправдават това самоубийство на западната култура и нейната християнска душа, докато основните права на гражданите и вярващите се отричат ​​заради здравна криза, която все повече се разкрива като инструмент на установяването на една нечовешка безлична тирания. В ход е глобален план, наречен Голямото нулиране. Неговият архитект е глобалният елит, който иска да покори цялото човечество, налагайки принудителни мерки, с които драстично да ограничи индивидуалните свободи и тези на цялото население. В няколко държави този план вече е одобрен и финансиран; в други е все още в ранен етап. Зад световните лидери, които са съучастници и изпълнители на този адски проект, има безскрупулни персонажи, които финансират Световния икономически форум и Събитие 201, популяризирайки техния дневен ред. Целта на Голямото нулиране е установяването на здравна диктатура, целяща налагането на убиващи свободата мерки, скрити зад примамливи обещания за осигуряване на универсален доход и анулиране на индивидуалния дълг. Цената на тези отстъпки от Международния валутен фонд ще бъде отказът от частна собственост и спазването на програма за ваксинация срещу COVID-19 и COVID-21, насърчавана от Бил Гейтс със сътрудничеството на основните фармацевтични групи. Освен огромните икономически интереси, които мотивират организаторите на Голямото нулиране или рестарт, налагането на ваксинацията ще бъде придружено от изискване за здравен паспорт и цифров документ за самоличност, с последващо проследяване на контактите на населението по целия свят. Тези, които не приемат тези мерки, ще бъдат затворени в лагери за задържане или поставени под домашен арест, а цялото им имущество ще бъде конфискувано. Г-н президент, предполагам, че вече сте наясно, че в някои държави Големият рестарт ще бъде активиран между края на тази година и първото тримесечие на 2021 г. За тази цел се планират нови локдауни - затваряния, които ще бъдат официално оправдани от предполагаема втора и трета вълна на пандемията. Вие сте наясно със средствата, които бяха употребени за посяването на паника и легитимиране на драконовските ограничения на индивидуалните свободи, изкусно провокиращи световна икономическа криза. В намеренията на своите архитекти тази криза ще послужи за необратимото пренастройване на държавите към Голямото Нулиране, като по този начин ще нанесат последния удар на свят, чието съществуване и самия спомен за него те искат да отменят напълно. Но този свят, г-н президент, включва хора, привързаности, институции, вяра, култура, традиции и идеали: хора и ценности, които не действат като автомати, които не се подчиняват като машини, защото са надарени с душа и сърце , защото те са обвързани от духовна връзка, която черпи силата си отгоре, от онзи Бог, когото нашите противници искат да предизвикат, точно както Луцифер стори в началото на времето с горделивия си бунт срещу Твореца. Много хора - както добре знаем - се дразнят от това позоваване на сблъсъка между доброто и злото и използването на „апокалиптични“ нюанси, което според тях буни духовете и изостря разделението. Не е изненадващо, че врагът е ядосан от разкриването си точно когато вярва, че е достигнал цитаделата, която се стреми да покори необезпокояван. Изненадващото обаче е, че няма кой да бие тревога. Реакцията на дълбоката държава към тези, които разобличават нейния план, е нарушена и непоследователна, но разбираема. Точно когато съучастието на масмедиите успя да направи прехода към Новия световен ред почти безболезнен и незабелязан, на бял свят излизат всякакви измами, скандали и престъпления. Допреди няколко месеца беше лесно да се очернят като „теоретици на конспирацията“ онези, които осъдиха тези ужасни планове, които сега виждаме да се изпълняват до най-малките подробности. Никой до миналия февруари никога не би си помислил, че във всичките ни градове гражданите ще бъдат арестувани просто за това, че искат да вървят по улицата, да дишат, да държат бизнеса си отворен, да ходят на църква в неделя. И все пак сега това се случва по целия свят, дори и в Италия, която много американци считат за малка вълшебна страна с нейните древни паметници, църкви, очарователни градове и села. И докато политиците са барикадирани в дворците си, обнародвайки укази като персийски сатрапи, бизнесът пропада, магазините се затварят и хората са възпрепятствани да живеят, пътуват, работят и молят. Вече се виждат катастрофалните психологически последици от тази операция, като се започне със самоубийствата на отчаяни предприемачи и на нашите деца, отделени от приятели и съученици, принудени да карат часовете си, докато седят у дома сами пред компютъра. В Свещеното Писание св. Павел ни говори за „онзи, който задържа“ проявлението на тайната на беззаконието, kathèkon (2 Солунци 2: 6–7). В религиозната сфера тази пречка пред злото е Църквата; а в политическата сфера това са тези, които възпрепятстват установяването на Новия световен ред. Както вече е ясно, папата, който в момента заема престола на Петър, е предал ролята си от самото начало, за да защитава и популяризира глобалистическата идеология, подкрепяйки програмата на дълбоката Църква, която го избра от своите редици (йезуитите). Г-н президент, ясно заявихте, че искате да защитите народа си - един народ под Бога, и основните свободи и ценности, за които вече не може да се говори, които днес се отричат и срещу които се борят. Именно вие, скъпи Г-н президент, сте „този, който се противопоставя“ на дълбоката държава, последното оръжие на чедата на мрака. Поради тази причина е необходимо всички хора с добра воля да бъдат убедени в епохалната важност на предстоящите избори, не толкова заради тази или онази политическа програма, а поради общото вдъхновение на вашето действие, което най-добре въплъщава - в този конкретен исторически контекст - онзи свят, нашият свят, който те искат да анулират чрез локдауна, заключването. Вашият противник е и наш противник: той е враг на човешката раса, който е „човекоубиец от самото начало“ (Йоан 8:44). Около вас са събрани с вяра и смелост онези, които ви смятат за последен гарнизон срещу световната диктатура. Алтернативата е да се гласува за човек, който е манипулиран от дълбоката държава, сериозно компрометиран от скандали и корупция, който ще направи на Съединените щати това, което Хорхе Мария Берголио прави на Католическата църква, министър-председателят Конте на Италия, президентът Макрон на Франция , Премиерът Санчес в Испания и т.н. Шантажируемият характер на Джо Байдън - точно като този на прелатите от "магическия кръг" във Ватикана - ще го изложи да бъде използван безскрупулно, позволявайки на престъпни сили да се намесват както във вътрешната политика, така и в международните баланси. Очевидно е, че тези, които го манипулират, вече имат готов някой по-лош от него, с когото ще го заменят веднага щом се появи възможност. И все пак, сред тази мрачна картина, в този очевидно неудържим напредък на „невидимия враг“, се появява лъч на надежда. Противникът не знае как да обича и не разбира, че не е достатъчно да се осигури универсален доход или да се отменят ипотеките, за да покори масите и да ги убеди да бъдат маркирани като добитък. Този народ, който твърде дълго е търпял злоупотребите на омразната и тиранична власт, преоткрива, че има душа; разбира, че не желае да разменя свободата си за хомогенизиране и отмяна на своята идентичност; започва да разбира стойността на семейните и социалните връзки, на връзките на вярата и културата, които обединяват честните хора. Това велико нулиране е обречено да се провали, защото тези, които са го планирали, не разбират, че все още има хора, готови да излязат на улицата, за да защитят правата си, да защитят близките си, да дадат бъдеще на своите деца и внуци. Безчовечната уравновиловка на глобалистическия проект ще се разбие жалко в лицето на твърдата и смела опозиция на децата на Светлината. Врагът има на своя страна Сатана, този, който знае само как да мрази. Но на наша страна имаме Всемогъщия Господ, Бог на войнствата, подготвени за битка, и Пресвета Богородица, която ще смаже главата на древната змия. „Ако Бог е с нас, кой може да бъде срещу нас?“ (Римляни 8:31). Г-н Президент, добре знаете, че в този решаващ час Съединените американски щати се възприемат като защитната стена, срещу която е открехната войната, обявена от защитниците на глобализма. Доверете се на Господ, укрепен от думите на апостол Павел: „Всичко мога чрез Иисуса Христа, Който ме укрепява.“ (Филипяни 4:13). Да бъдеш оръдие на Божия Промисъл е голяма отговорност, за която със сигурност ще получите всички благодатни дарове, от които се нуждаете, тъй като те са горещо измолвани за Вас от много хора, които Ви подкрепят с молитвите си. С тази небесна надежда и увереността в молитвата си за вас, за първата дама и за вашите сътрудници, от все сърце ви изпращам моята благословия. Бог да благослови Съединените американски щати! Карло Мария Вигано Архиепископ Улпиански Бивш апостолически нунций в САЩ

от 10 реди не пиши - никой не ги чете! казвам ти го от практическа гледна точка

Именно, в това е проблемът. Затова малцина ще се спасят. Мнозинството не желае да чете, нито да разсъждава

Направете си труда да го прочетете, заслужава си.

НЯМА КАК ДА СЕ РАЗБЕРЕ ОЧЕВИДНОТО, ЗАТОВА ТО НАЙ-ЛЕСНО СЕ МАНИПУЛИРА! КОЙТО ТЪРСИ НАМИРА И КОЙТО ИСКА ЩЕ МУ БЪДЕ ДАДЕНО!

Не обобщавай, съдейки по себе си. Има и такива, които четат без да им идва в повече, особено, когато в съдържанието има послание.

И този е изтрщял на макс!

Трябва да си яка интелектуална НУЛА, за да вярваш в Голямото нулиране. Забавно е, като се сетиш, че някакви милиардери и гениални хора замислят някакви световни конспирации и в резултат всеки малоумен интернет кибик вече е наясно с техните намерения. Е, няма такава простотия...

ИЗОБЩО НЕ НИ РЕЧИШ! КАКВО ИМА ДА СТАВА ЩЕ СТАВА И БЕЗ ТВОЙТО ДОВЕРИЕ!

Тиква, колкото повече тъпаците, подобни на теб не виждат "реалността", толкова по-проста става задачата на онези, които му я прожектират:)))!