Коментари - Тръмп коментира смъртта на Навални, но не обвини Путин като други западни лидери | Днес.dir.bg

Тръмп коментира смъртта на Навални, но не обвини Путин като други западни лидери

Ние сме залязваща нация, проваляща се нация, написа бившият държавен глава на САЩ и кандидат за президент

Обратно в новината

Коментари - Тръмп коментира смъртта на Навални, но не обвини Путин като други западни лидери | Днес.dir.bg

Коментари

Клоун, циркаджия!

Тръмп обърна пропагандата на Дийп Стейта срещу него. Индиректно потвърди това, което Путин каза, че реално Америка не се управлява от президентите си. Вчера Тръмп каза в Тенеси, че Байдън е заложник на фашистите. Това е контекста и на тази реакция. Изваден от предишният няма особено смисъл. Америка трябва да се освободи от робството на ВПК то и безкрайните си войни. Не съм убеден, че Тръмп може да се справи с тази задача въобще. Америка е прогнила до дъно от корупция на нива, които правят Русия да изгежда като пухено меченце.

Верно ли бе, мило мишленце. Ма от тия страшните циркаджий, дето ще ударят сатъра на любимото ви НАТО и ще пратят укрофашистите на майната си.

За пореден път да изясня.....Тръмпи не му дреме за Невални (най-вероятно даже не знае кой е) Русия, ЕС и т.н. Това не означава, че ги мрази или обича. Като истински американец, той е тговорен само за Америка и американците! Знам че доста хора този концепт е непонятен.......

sawo

Едва ли си имаш идея каква е корупцията в Русия, дано поне ти плащат да ги пишеш тия глупости.

Паралелите са ясни, ето ги: • Комунистите и неомарксистите считат себе си за единствените, които могат да носят идеята за свободата и човешките права - другите са закостенели, архаични типове, които не са дорасли за новия ред. • За комунистите всички инакомислещи са фашисти, а за новите либерали - крайнодесни. • Обща е идеята, че важни са не индивидуалните, а груповите права. • Комунистите са интернационалисти, а необолшевиките глобалисти. • Комунизмът и съвременният му аналог изискват публичното пространство да бъде изчистено от символите на другите. И едните, и другите водят ожесточена борба с всяка форма различна от тяхната. • Едните забраняваха книги, а другите забраняват социални мрежи. • Понятието ""идеологически враг"" (използвано от класическите комунисти), е заменено с ""език на омразата"" - любима фраза на неокомунистите. • Комунистите се обявяват за носители на социално-икономическия прогрес, а неомарксистите наричат себе си „прогресисти“. • Идеологията на Коминтерна е да изчезнат държавите и да се създаде една огромна комунистическа страна в целия свят. Новите либерали се борят за премахването на границите, нациите и създаването на икономически наднационални съюзи. • През комунизма имаше квоти за активни борци, а неомарксизмът налага квоти по пол и по раса (етнос, религия). • Комунистите вдигат паметници на терористи и убийци, а съвременните им левичарски съответствия поставят на пиедестал криминални престъпници. • В социалистическия блок комунистите въведоха термините „от новата ера (от н.е.)“ и „преди новата ера (пр.н.е.)“, а либералболшевиките налагат в момента същите в Западния свят. • През комунизма вярна е само линията на партията, всичко останало се цензурира. В днешно време ултралибералите цензурират всичко, което е различно от техните виждания. • Двойната цензура. Наличието на цензура се отрича от комунистическата власт. Настоящите цензури твърдят, че невъзможността са се изразяваш свободно (без да ти изтрият мнението, да те забранят или унищожат виртуално), не е цензура. • Комунистите се стремят към безкласово общество, а ултралибералите за безполово такова. • Най-големият враг и на двете утопии е християнството. • Това са изкривени идеологии които подменят свободата с робство, но продължават да го наричат „свобода“; подменят истината с лъжа, но продължават да я наричат „истина“. • За двете доктрини историята е омразна, защото там се намира онова, което разкрива тяхната заблуда.

След всяко изказване на рижавия, демократичните медии се побъркват да дават трибуна, на хора, които всячески се стараят да опровергаят/изменят/омаловажат казаното от него. Утре ще се види ясно как чакалите нападат по сигнал. Иначе троловете тук вече чакат. Едните да го плюят, другите да го хвалят...

Tръмп е истински Американски патриот, време да се върне обратно и да прати на майната им всички педерасти (американски и европейски) и да приключи веднъж за винаги фашизма който се разнася из Европа като венерическа болест в турски харем. Хората които никога не са били в Америка, моля да не фантазират и да не пишат преразкази по картинка.

Oчевидно Тръмп сравнява убийствата и своеволията във Фашистка Русия с нефункционираща демокрация в Америка, посочвайки многото прилики между двете уж крайно различни системи.

Неандерталецо, от къде намери комунизъм, къде съществува той освен в Българският Парламент, които се занимават с всичко друго, но не и със закона за лустрацията с което щеше да приключи кариерата на 80% от активните български политици.

Tръмп е истински Американски патриот. Време да се върне обратно и да прати на майната им всички педерасти (американски и европейски) и да приключи веднъж за винаги фашизма, който се разнася из Русия като венерическа болест в турски харем. Хората които никога не са били в Америка, моля да не фантазират и да не пишат преразкази по картинка.

В другата тема плюеше ПП, там те попитах от коя порода европедерасти си? Дали си от сектата на Тулупа или от свинската формация? Сега те питам отново.

Kaвал, не ми изопачавай думите!

Голям простак си и не можеш да мислиш.

Обясни ми го, щом ти си мислещ, защото повече изглеждаш на трол.

Днес е 19 февруари и сюнетчиите от ДИР-а, вместо да напишат нещо смислено за Левски изсраха тонове лайна за фашистите в Украйна, ЕС, че даже и до бай Тръмп стигнага! И да се напъват и да не го правят парите за фашистка пропаганда ще се усвоят от Свободна Европа, за тях няма да има даже и трохи.

За пореден път да изясня.....Тръмп не му дреме за Путин-Шеломов, Русия, ЕС и т.н. Това не означава, че ги мрази или обича. Като истински американец, той е отговорен главно за Америка и американците! Знам, че за доста русороби този концепт е непонятен...

Явно бягаш и като всеки наследствен ологофрен прибягваш до обиди, така действат всички тролове.

Смешник......не можеш да нипишеш нещо сам? Трябва да се криеш зад думите и НИК-овете на другите?

Путин също не му дреме за американските соросроби. Като един истински Руснак, той е отговорен главно за Русия и Руснаците. Знам, че за соросробите тази идея е далечна. Все пак са свикнали да живеят под ботуша на ЕССР, Давос и Посолствата. За тях суверенитета и икономическото развитие на България винаги са на заден план. По-важно е господарите им да бъдат облекчавани редовно и обслужвани качествено. Нормално за народ, който приема Турското робство за Османско присъствие и ненавижда тези, които са пролели няколко пъти кръв да му дадат свободата. Той не иска да е свободен. Робията му е първа природа. За това обитава най-умиращата територия в света. По данни на господарите му от ЦРУ.

Не сме всички платени като теб, предателю на Родината. Някой ни пука да имаме суверенитет и икономика.

Бат Дончо Тръмпито е политик-търговец и с такъв, като него, има надежда за Америка. Байдън е политик-воин, човек със стари разбирания, които няма как да помогнат за десетките трилиони дългове на ФАЩ. Ако питате мен, Тръмп е по-опасен за Русия от Байдън, защото той по-скоро ще гледа прекара рашките като мошеник-търговец, отколкото да проявява ненужна агресия. Русия няма как да я уплашиш с агресия, това е напълно ясно на Тръмп, но не и на Байдън, и неговата администрация. Задкулисието във ФАЩ опита чрез Байдън да уязви Русия, не успя. Ред е на Тръмп...пак. Нов световен ред? Няма значение как ще му се вика, важното е краварите да се измъкнат от батака...и да ръководят пак шоуто по света. Ще видим дали ще стане...

Тръмпи ,първо си реши проблемите със съда в щата Ню Йорк, който те осъди на 355 мен.долара за застрахователни и данъчни измами/ което не ти е за първи път/ ,както и двамата ти пълнолетни сина на глоби по 4 мен.долара пак по същата причина, както и забрана за бизнес в щата Ню Йорк за следващите 4 години и т.н. ,както и следващите дела които се задават за страховити суми !!! Рудолф Джулиани вече беше осъден и обяви фалит само на 120 мен.долара глоба ,а ти !???? Прочутата Тръмп такъв до броени дни вече няма да е твоя ! Америка е избирала всякакви президенти ,но никога фалират големци, в какъвто се превръщаш ти !!! Особено републиканците,които са банани с пари !! А ,щях да забравя : извън съдебното ти споразумение с порно звездата Сторм шадоу ти костваше около 10 млн.долара

Кой нормален президент и кандидат отново за президент,би убил политическия си опонент в навечерието на президентските избори. Убийството е по-вероятно да е извършено от украински нацисти или техни симпатизанти с цел да направят руски майдан на Путин,но няма да им се получи . Опитаха да спретнат майдан и на Лукашенко,но също не им се получи. Време е да си сменят изтърканите превратаджийски номера.

Поправка: Да се чете : млн.долари, а не мен. както и че републиканците са бъкани с пари и че няма да изберат никога фалирал бизнесмен и голтак за премиер !!! Сори, грешка на редактора!!

Слабо ти е Кунг-фу-то......

Тръмп ще стане пак президент, ама на куково лято. Най-големия шарлатан, който се е пръквал в Америка. Има обаче много голям шанс да трие нара след някой друг месец. А иначе фашизма го търсете в Путкинстан и мафията дето безчиства в Масква. Един много, много срамен период за Русия.

жените на М-р Тръмп?

по-скоро Тръмпи да спре войната!

Тръмп на базата на национализъм ще загроби САЩ. САЩ съществува единствено заради свежия приток на вносна свежа работна ръка. Второ поколение американци са ревливи джендъри и Karen-госпожи/ци. Тва важи за всяка развита държава. У България (не че е много развита, ама поне е 1000 години преди САЩ), меркантилните женоря не искат да снасят деца - ама и комунистите не искат да внасят хора, които да работят. Затова дори и в туризЪма си внасяме редовно източноевропейци (щото родния лигльо иска компютъра наготово, а родната дрисла иска да носи гащите на майка си ГА е още на 14 ). Путин и Доганя пък натикаха държавите си в кучи гъз за няма и 10 години. Рязаните в "близкият" Изток не взимат и един бежанец от Газа. Ако не друго - поне не е скучно да си на тая пробита планета по тва време.

а?

Тръмп е по-малкото зло за света, за сащ не ми пука.

Силно се надявам Тръмп да спечели битката с Дълбоката Държава -Олигархия на САЩ през следващото си президентство! . Приятелски отношения на САЩ с Русия и Китай биха имали супер здравословен ефект във всеки смисъл ефект за света и хората на земята.

Тръм заработи едно 300 000 дилара със 1000-та чифта златни маратонки по 400 долара, които ги разграбиха моментално. Беше си сложил 1 чифт златни маратонки на трибуната и ги хвалеше. Може да изглежда че тия маратонки нямат нищо общо с предизборната кампания, но не е така, защото със сигурност са произведени в Китай защото в САЩ нямат никакво производство на нищо освен добив на нефт, газ, селскостопанска продукция и софтуер.. Записвайте се за канала ми в телеграм за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни, въпреки усилията на ЕС и САЩ. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога

Записвайте се за канала ми в телеграм за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни, въпреки усилията на ЕС и САЩ. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога

Записвайте се за канала ми в телеграм pprazum

Все едно да гледаш на боб отколкото да гадаеш какво е искал да каже един loser…

Хубаво им го е казал Тръмп: Ние сме до гуша в л@йна, за Навални ревем.

Томова според мен като журналист е редно да го питаш какво е мислил а не да ни казваш какво мисли Ройтерс.....та толкова до журналистика.

Тръмп: "ВНЕЗАПНАТА смърт на Алексей Навални ми изясни още повече случващото се в нашата страна. Това е бавно и постепенно напредване по пътя на разрухата, по който ни водят нечестни, радикални леви политици, прокурори и съдии. Отворените граници, фалшивите избори и отвратително нечестните решения в съдебните зали разрушават Америка. Ние сме залязваща нация, проваляща се нация!" Колко да е ВНЕЗАПНА смъртта на ДИАБЕТИК тип 1?! ... Тръмп навързал смъртта на Навални с глобализацията, корумпираната съдебна система и фалшивите избори. Ако нямаше глобализация и НПО-та, наСралния щеше да е жив в ЗАТВОРА за КОРУПЦИЯ.

Тоя глупак е перфектен за Путин

Да е същия убиец като Путин е това че се намира в Сащ

Венци съвсем леко си по-тъп от Тръмпи. За разлика от него си много далече от бизнеса в Америка.

ГОСПОЖО, Путин ти каза, че е ВЛЯЗЪЛ КЪСНО в Украйна. За 8 години укроНАЦИСТИТЕ ИЗБИХА/ ГОРИХА ЖИВИ / НАД 14 000 души, от които НАД 500 ДЕЦА!!! Путин щеше ДА Е УБИЕЦ, асо НЕ СЕ БЕШЕ НАМЕСИЛ, за ДА СПРЕ укроГЕНОЦИДА.. Пълна ДЕНАЦИФИКАЦИЯ!

Тръмп е прав, в сащ управляват троцкисто-комунистически радикали - по-зле от червените кхмери и хунвейбините.

Тръмп е следващият президент на САЩ,който ще възстанови САЩ като една нормална регионална сила от рода на Бразилия,която ще си се развива в синхрон с останалият свят,без да ограбва и унищожава други народи.

Хахахаха, регионална сила... :))) Добър виц. :) Ма ги бъркаш с Русия. :)

Точно така. :))) Хвърлят в затвора всички дето не им харесват. Тръмп се мъкне само по нелегални квартири и явки и им се излъзва щото е много атлетиче и бяга по поркивите... Не го гледай как изглежда, като марка е стената на 67 етаж, да речем. :))

Коментари - Тръмп коментира смъртта на Навални, но не обвини Путин като други западни лидери | Днес.dir.bg

Тръмп коментира смъртта на Навални, но не обвини Путин като други западни лидери

Ние сме залязваща нация, проваляща се нация, написа бившият държавен глава на САЩ и кандидат за президент

Обратно в новината

Коментари - Тръмп коментира смъртта на Навални, но не обвини Путин като други западни лидери | Днес.dir.bg

Коментари

Клоун, циркаджия!

Тръмп обърна пропагандата на Дийп Стейта срещу него. Индиректно потвърди това, което Путин каза, че реално Америка не се управлява от президентите си. Вчера Тръмп каза в Тенеси, че Байдън е заложник на фашистите. Това е контекста и на тази реакция. Изваден от предишният няма особено смисъл. Америка трябва да се освободи от робството на ВПК то и безкрайните си войни. Не съм убеден, че Тръмп може да се справи с тази задача въобще. Америка е прогнила до дъно от корупция на нива, които правят Русия да изгежда като пухено меченце.

Верно ли бе, мило мишленце. Ма от тия страшните циркаджий, дето ще ударят сатъра на любимото ви НАТО и ще пратят укрофашистите на майната си.

За пореден път да изясня.....Тръмпи не му дреме за Невални (най-вероятно даже не знае кой е) Русия, ЕС и т.н. Това не означава, че ги мрази или обича. Като истински американец, той е тговорен само за Америка и американците! Знам че доста хора този концепт е непонятен.......

sawo

Едва ли си имаш идея каква е корупцията в Русия, дано поне ти плащат да ги пишеш тия глупости.

Паралелите са ясни, ето ги: • Комунистите и неомарксистите считат себе си за единствените, които могат да носят идеята за свободата и човешките права - другите са закостенели, архаични типове, които не са дорасли за новия ред. • За комунистите всички инакомислещи са фашисти, а за новите либерали - крайнодесни. • Обща е идеята, че важни са не индивидуалните, а груповите права. • Комунистите са интернационалисти, а необолшевиките глобалисти. • Комунизмът и съвременният му аналог изискват публичното пространство да бъде изчистено от символите на другите. И едните, и другите водят ожесточена борба с всяка форма различна от тяхната. • Едните забраняваха книги, а другите забраняват социални мрежи. • Понятието ""идеологически враг"" (използвано от класическите комунисти), е заменено с ""език на омразата"" - любима фраза на неокомунистите. • Комунистите се обявяват за носители на социално-икономическия прогрес, а неомарксистите наричат себе си „прогресисти“. • Идеологията на Коминтерна е да изчезнат държавите и да се създаде една огромна комунистическа страна в целия свят. Новите либерали се борят за премахването на границите, нациите и създаването на икономически наднационални съюзи. • През комунизма имаше квоти за активни борци, а неомарксизмът налага квоти по пол и по раса (етнос, религия). • Комунистите вдигат паметници на терористи и убийци, а съвременните им левичарски съответствия поставят на пиедестал криминални престъпници. • В социалистическия блок комунистите въведоха термините „от новата ера (от н.е.)“ и „преди новата ера (пр.н.е.)“, а либералболшевиките налагат в момента същите в Западния свят. • През комунизма вярна е само линията на партията, всичко останало се цензурира. В днешно време ултралибералите цензурират всичко, което е различно от техните виждания. • Двойната цензура. Наличието на цензура се отрича от комунистическата власт. Настоящите цензури твърдят, че невъзможността са се изразяваш свободно (без да ти изтрият мнението, да те забранят или унищожат виртуално), не е цензура. • Комунистите се стремят към безкласово общество, а ултралибералите за безполово такова. • Най-големият враг и на двете утопии е християнството. • Това са изкривени идеологии които подменят свободата с робство, но продължават да го наричат „свобода“; подменят истината с лъжа, но продължават да я наричат „истина“. • За двете доктрини историята е омразна, защото там се намира онова, което разкрива тяхната заблуда.

След всяко изказване на рижавия, демократичните медии се побъркват да дават трибуна, на хора, които всячески се стараят да опровергаят/изменят/омаловажат казаното от него. Утре ще се види ясно как чакалите нападат по сигнал. Иначе троловете тук вече чакат. Едните да го плюят, другите да го хвалят...

Tръмп е истински Американски патриот, време да се върне обратно и да прати на майната им всички педерасти (американски и европейски) и да приключи веднъж за винаги фашизма който се разнася из Европа като венерическа болест в турски харем. Хората които никога не са били в Америка, моля да не фантазират и да не пишат преразкази по картинка.

Oчевидно Тръмп сравнява убийствата и своеволията във Фашистка Русия с нефункционираща демокрация в Америка, посочвайки многото прилики между двете уж крайно различни системи.

Неандерталецо, от къде намери комунизъм, къде съществува той освен в Българският Парламент, които се занимават с всичко друго, но не и със закона за лустрацията с което щеше да приключи кариерата на 80% от активните български политици.

Tръмп е истински Американски патриот. Време да се върне обратно и да прати на майната им всички педерасти (американски и европейски) и да приключи веднъж за винаги фашизма, който се разнася из Русия като венерическа болест в турски харем. Хората които никога не са били в Америка, моля да не фантазират и да не пишат преразкази по картинка.

В другата тема плюеше ПП, там те попитах от коя порода европедерасти си? Дали си от сектата на Тулупа или от свинската формация? Сега те питам отново.

Kaвал, не ми изопачавай думите!

Голям простак си и не можеш да мислиш.

Обясни ми го, щом ти си мислещ, защото повече изглеждаш на трол.

Днес е 19 февруари и сюнетчиите от ДИР-а, вместо да напишат нещо смислено за Левски изсраха тонове лайна за фашистите в Украйна, ЕС, че даже и до бай Тръмп стигнага! И да се напъват и да не го правят парите за фашистка пропаганда ще се усвоят от Свободна Европа, за тях няма да има даже и трохи.

За пореден път да изясня.....Тръмп не му дреме за Путин-Шеломов, Русия, ЕС и т.н. Това не означава, че ги мрази или обича. Като истински американец, той е отговорен главно за Америка и американците! Знам, че за доста русороби този концепт е непонятен...

Явно бягаш и като всеки наследствен ологофрен прибягваш до обиди, така действат всички тролове.

Смешник......не можеш да нипишеш нещо сам? Трябва да се криеш зад думите и НИК-овете на другите?

Путин също не му дреме за американските соросроби. Като един истински Руснак, той е отговорен главно за Русия и Руснаците. Знам, че за соросробите тази идея е далечна. Все пак са свикнали да живеят под ботуша на ЕССР, Давос и Посолствата. За тях суверенитета и икономическото развитие на България винаги са на заден план. По-важно е господарите им да бъдат облекчавани редовно и обслужвани качествено. Нормално за народ, който приема Турското робство за Османско присъствие и ненавижда тези, които са пролели няколко пъти кръв да му дадат свободата. Той не иска да е свободен. Робията му е първа природа. За това обитава най-умиращата територия в света. По данни на господарите му от ЦРУ.

Не сме всички платени като теб, предателю на Родината. Някой ни пука да имаме суверенитет и икономика.

Бат Дончо Тръмпито е политик-търговец и с такъв, като него, има надежда за Америка. Байдън е политик-воин, човек със стари разбирания, които няма как да помогнат за десетките трилиони дългове на ФАЩ. Ако питате мен, Тръмп е по-опасен за Русия от Байдън, защото той по-скоро ще гледа прекара рашките като мошеник-търговец, отколкото да проявява ненужна агресия. Русия няма как да я уплашиш с агресия, това е напълно ясно на Тръмп, но не и на Байдън, и неговата администрация. Задкулисието във ФАЩ опита чрез Байдън да уязви Русия, не успя. Ред е на Тръмп...пак. Нов световен ред? Няма значение как ще му се вика, важното е краварите да се измъкнат от батака...и да ръководят пак шоуто по света. Ще видим дали ще стане...

Тръмпи ,първо си реши проблемите със съда в щата Ню Йорк, който те осъди на 355 мен.долара за застрахователни и данъчни измами/ което не ти е за първи път/ ,както и двамата ти пълнолетни сина на глоби по 4 мен.долара пак по същата причина, както и забрана за бизнес в щата Ню Йорк за следващите 4 години и т.н. ,както и следващите дела които се задават за страховити суми !!! Рудолф Джулиани вече беше осъден и обяви фалит само на 120 мен.долара глоба ,а ти !???? Прочутата Тръмп такъв до броени дни вече няма да е твоя ! Америка е избирала всякакви президенти ,но никога фалират големци, в какъвто се превръщаш ти !!! Особено републиканците,които са банани с пари !! А ,щях да забравя : извън съдебното ти споразумение с порно звездата Сторм шадоу ти костваше около 10 млн.долара

Кой нормален президент и кандидат отново за президент,би убил политическия си опонент в навечерието на президентските избори. Убийството е по-вероятно да е извършено от украински нацисти или техни симпатизанти с цел да направят руски майдан на Путин,но няма да им се получи . Опитаха да спретнат майдан и на Лукашенко,но също не им се получи. Време е да си сменят изтърканите превратаджийски номера.

Поправка: Да се чете : млн.долари, а не мен. както и че републиканците са бъкани с пари и че няма да изберат никога фалирал бизнесмен и голтак за премиер !!! Сори, грешка на редактора!!

Слабо ти е Кунг-фу-то......

Тръмп ще стане пак президент, ама на куково лято. Най-големия шарлатан, който се е пръквал в Америка. Има обаче много голям шанс да трие нара след някой друг месец. А иначе фашизма го търсете в Путкинстан и мафията дето безчиства в Масква. Един много, много срамен период за Русия.

жените на М-р Тръмп?

по-скоро Тръмпи да спре войната!

Тръмп на базата на национализъм ще загроби САЩ. САЩ съществува единствено заради свежия приток на вносна свежа работна ръка. Второ поколение американци са ревливи джендъри и Karen-госпожи/ци. Тва важи за всяка развита държава. У България (не че е много развита, ама поне е 1000 години преди САЩ), меркантилните женоря не искат да снасят деца - ама и комунистите не искат да внасят хора, които да работят. Затова дори и в туризЪма си внасяме редовно източноевропейци (щото родния лигльо иска компютъра наготово, а родната дрисла иска да носи гащите на майка си ГА е още на 14 ). Путин и Доганя пък натикаха държавите си в кучи гъз за няма и 10 години. Рязаните в "близкият" Изток не взимат и един бежанец от Газа. Ако не друго - поне не е скучно да си на тая пробита планета по тва време.

а?

Тръмп е по-малкото зло за света, за сащ не ми пука.

Силно се надявам Тръмп да спечели битката с Дълбоката Държава -Олигархия на САЩ през следващото си президентство! . Приятелски отношения на САЩ с Русия и Китай биха имали супер здравословен ефект във всеки смисъл ефект за света и хората на земята.

Тръм заработи едно 300 000 дилара със 1000-та чифта златни маратонки по 400 долара, които ги разграбиха моментално. Беше си сложил 1 чифт златни маратонки на трибуната и ги хвалеше. Може да изглежда че тия маратонки нямат нищо общо с предизборната кампания, но не е така, защото със сигурност са произведени в Китай защото в САЩ нямат никакво производство на нищо освен добив на нефт, газ, селскостопанска продукция и софтуер.. Записвайте се за канала ми в телеграм за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни, въпреки усилията на ЕС и САЩ. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога

Записвайте се за канала ми в телеграм за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни, въпреки усилията на ЕС и САЩ. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога

Записвайте се за канала ми в телеграм pprazum

Все едно да гледаш на боб отколкото да гадаеш какво е искал да каже един loser…

Хубаво им го е казал Тръмп: Ние сме до гуша в л@йна, за Навални ревем.

Томова според мен като журналист е редно да го питаш какво е мислил а не да ни казваш какво мисли Ройтерс.....та толкова до журналистика.

Тръмп: "ВНЕЗАПНАТА смърт на Алексей Навални ми изясни още повече случващото се в нашата страна. Това е бавно и постепенно напредване по пътя на разрухата, по който ни водят нечестни, радикални леви политици, прокурори и съдии. Отворените граници, фалшивите избори и отвратително нечестните решения в съдебните зали разрушават Америка. Ние сме залязваща нация, проваляща се нация!" Колко да е ВНЕЗАПНА смъртта на ДИАБЕТИК тип 1?! ... Тръмп навързал смъртта на Навални с глобализацията, корумпираната съдебна система и фалшивите избори. Ако нямаше глобализация и НПО-та, наСралния щеше да е жив в ЗАТВОРА за КОРУПЦИЯ.

Тоя глупак е перфектен за Путин

Да е същия убиец като Путин е това че се намира в Сащ

Венци съвсем леко си по-тъп от Тръмпи. За разлика от него си много далече от бизнеса в Америка.

ГОСПОЖО, Путин ти каза, че е ВЛЯЗЪЛ КЪСНО в Украйна. За 8 години укроНАЦИСТИТЕ ИЗБИХА/ ГОРИХА ЖИВИ / НАД 14 000 души, от които НАД 500 ДЕЦА!!! Путин щеше ДА Е УБИЕЦ, асо НЕ СЕ БЕШЕ НАМЕСИЛ, за ДА СПРЕ укроГЕНОЦИДА.. Пълна ДЕНАЦИФИКАЦИЯ!

Тръмп е прав, в сащ управляват троцкисто-комунистически радикали - по-зле от червените кхмери и хунвейбините.

Тръмп е следващият президент на САЩ,който ще възстанови САЩ като една нормална регионална сила от рода на Бразилия,която ще си се развива в синхрон с останалият свят,без да ограбва и унищожава други народи.

Хахахаха, регионална сила... :))) Добър виц. :) Ма ги бъркаш с Русия. :)

Точно така. :))) Хвърлят в затвора всички дето не им харесват. Тръмп се мъкне само по нелегални квартири и явки и им се излъзва щото е много атлетиче и бяга по поркивите... Не го гледай как изглежда, като марка е стената на 67 етаж, да речем. :))