Тръмп и Макрон - "цуни-гуни връзка"

Американските хумористи осмяха отношенията между двамата президенти

Обратно в новината

Коментари - Тръмп и Макрон - "цуни-гуни връзка" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе макарона и перукера дали са си менкали женките???

Бяхте хубав сайт...преди 10 години. Сега сте един жълт парцал и развъдник на тролове заливащи коментарите с цинизми, обиди и простотия. Нивото ви е на един обществен кенеф.

МакАрон, който в прочем е просто поредния слаб политик и държавен лидер на стария континент, като представител една от двете големи и силни държави в ЕС, все пак трябва да се съобразява, че де-факто представя цяла Европа, където и да отиде по Света и това раболепие и унижение, на което сам се подлага в момента на посещението си в САЩ е позорно за и за целия ЕС, като цяло... Толкова беззъба ли е Европа, че трябва да клечи пред краварите, които винаги са се опитвали да я прецакат в името на собствената си изгода, както в геополитически, така и в икономически план?!

Само като видиш заглавието на статията и ти е ясно какво е нивото на журналистика в този сайт. Близко до това на Блиц. Срам и позор за българската журналистика. Аман от жълти сайтове.

Хубаво е да го изкарват на хумор, но поведението на Тръмп беше такова още от първата им среща в Париж. И не става въпрос за взаимно харесване, а напротив... Тръмп така му смаза ръката и го придърпа към себе си в ПАриж, че Макрон залитна като малко момче. Тръмп има типичното поведение на побойник. Когато Макрон изгря на международната сцена се изхвърли как щял да поведе Европа срещу Тръмп и го засегна яко. Тогава той започна пръв тази игра с онова ръкостискане, където задържа ръката на Тръмп и я стисна още повече. Тръмп обаче е докачлив и това няма как да мине от някакъв пикьо. В Париж просто му показа, че се бута там където не му е работата. В момента всички тези ръкостискания и прегръдки са просто публично унижение. Мърмори му там нещо и де като му хване ръката и я смазва и не пуска и се хили междувременно на камерите, докато Макрон гледа като насран и няма как да реагира.

ББ успешно използва "цуну-гуни" приьоми,следвайки гурутата си

Джендъри!!! На единия Килъри му резна пишката, другия пък си я развява на баба си!!!

Я виж ти :) И в Ню Йорк таймс забелязали взаимното удоволствие Че и Фигаро приглася :) Па да се вземат , бе ! Ей на - мястото до Тръмп се овакантява. Делото за развод май е факт бабата до Мак(а)рон може да бъде отместена по един или друг начин И двамата лидери на водещи "демокрации", демек неолиберални режими , заплаха за света, могат да дадат прекрасен Джендъристки пример за подражание, а не само свенливо да се пощипват и опипват

Какви жалки мижитурки са ни турили за прокуристи ;) ? Само от няколко реда от речта на Мак(а)рон могат да се изведат сериозни изводи за нивата им - неговото му, на антуража му, на домакините и цялата неолиберална пасмина, но за съжаление и на човечеството днес Все пак Макарон е президент на държава постоянен член на Съвета за сигурност на ООН, ядрена държава, а домакини са му законодателите на глобалната Империя. И те се проявяват с бурни ръкоплескания. Френетични демек ;) Ще се съгласите - не са кои да е в йерархията, световната, земната, нали :) ""Нека да се изправим пред истината. Няма резервна планета", каза Макрон и конгресмените го аплодираха бурно. "Сигурен съм, че един ден САЩ ще се върнат и ще се присъединят към Парижкото споразумение", добави той. "Нека да работим заедно така, че да направим нашата планета велика отново", каза Макрон." Остава да уточним кога планетата ни е била ВЕЧЕ велика (между другото подобно твърдение има дълбок смисъл отвъд лапсуса на Макарон, но е голяма отделна тема) ? Кой и как ни е принизил, за да не е велика ? И с коя по-точно съвместна работа ще възродим величието ? С бандитски нападения срещу други държави, с подклаждане на граждански войни, с агресии и окупации? С разширяване на пропастите ? С вектора на Настоящата лихварска Цивилизация на Боклука ? С Джендъризма и прочие идеологии ?

Ха ха. Най ми хареса: "Когато президентът Макрон поздрави президента Тръмп, той го целуна по двете бузи. Като рефлекс Майкъл Коен незабавно изскочи и даде 130 000 долара на Макрон", каза водещият Конън О'Брайън по телевизия Ти Би Ес" :-)