Тръмп е събрал над $7 милиона от дарения, откакто се предаде в затвора в Атланта

Само в петъктой е получил 4,18 милиона долара, което е най-голямата сума, събрана за един ден в кампанията му до момента

Обратно в новината

Коментари - Тръмп е събрал над $7 милиона от дарения, откакто се предаде в затвора в Атланта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дарявайте на бедния и мизерстващ милиардер:)))))

Тръмп ще го утрепят накрая. Ходи по тънък лед…. Бърка се в на военните далаверките.

Горният бедняк, да му трябват поддаяния за да може да живее...къде отиде "You are fired"?

Колкото и да е парадоксално, Тръмп е надеждата за ЕС, който е под американски ботуш днес. Бихме искали ЕС да е самостоятелен съюз на 700 милиона дупи с напреднали технологии. Някой иска да ни убеди, че само САЩ могат да защитят 700 милиона в съюз с напреднали технологии, коет е лъжа. Също някой иска да ни убеди, че Русия иска да нападне ЕС, докато РУсия едва удържа в области в Украйна. И някой се опитва да ни убеди, че тройно по-скъпият и неекологично добит газ от САЩ е по-добър за нас от тройно по-евтиния и екологично съобразено добит газ от Русия е лошо нещо. И се опитева да ни убеди, че е нормално Русия да почака нацисти от Украйна да избият още 12 000 руски деца, жени и мъже и нищо да не направи, след като от години иска Европа да се намеси това да не се случва. И някой се опитва да ни убеди, че за България нямат значение няколкото десетки изгорени, пребити и застреляни българи в Украйна, та освен това трябва да участваме с финансирането на убийците на българите, нацитата от Украйна. И някой иска да ни убеди, че нацитата, финансирани от САЩ са хубаво нещо. И че неспазването на Минските споразумения е прекрасен пример за коректност! А бе я да си бием два шамара и да се усетим какво става!! Тук става нещо нередно и войната е само резултат и инструмент за едни други цели от тези, които ни казват.

Елементарна пропаганда и лъжа след лъжа:)))) Тръмп може да е надеждата на твоята Русия. Ама ти все още не си разбрал явно че американският президент не е диктатор, като твоя Путин. И в всеки един момент неговите укази заповеди и правомощия могат да бъдат прекратени.

Абе, може да е всякакъв Тръмп, ама суче от балъците като за световно. :)))))) Живеят в трейлъри, ама му пращат на него пари.... Той нали беше мега, ултра богат, или? :))))

Познавате ли го лично?

Гадовете ще открият всеки който му дава пари и ще го тормозят. САЩ е тоталитарна държава под контрола на евреите.

А твоята любима Русия какво е?

По какво съдиш че Русия му е любима???? По това че си глупава ли. Аргумент за твърденията му или у посолството ви учат само смазка за дупе да ползвате.....?

По това, че пише мега глупости. :) Само русофилите ги пишете, чак толкова сахнати. :)))

Ти защитник на САЩ срещу Русия ли си, или нормален човек, който получава информация, че САЩ, които претендират за лидер на целия свят, са всъщност една абсолютно тоталитарна държава и че това води до опасни за целия цивилизован свят последици?! Изглежда някой то е внушил, че трябва да се биеш между САЩ и Русия, а не да се стремиш към истината. Да, Русия е тоталитарна. Разбра ли го? Всеизвестен факт, глупако! Ха сега един прикриван с пропаганда факт: САЩ е тоталитарна държава, която обаче има претенция да раздава демокрация. И тук се чупят нещата, в което Русия няма дял. Русия не управлява ЕС, не изсмуква ресурсите й, не задължава ЕС да ваксинира наред с абсолютно престъпно допуснати ваксини, не заповядва на правителства директно през посолствата. И няма предатели в ЕС, които да управляват ЕС в нейна полза. САЩ прави всичко това, което изброих, че Русия не прави. И САЩ го правят за твоя сметка.И ще става по-лошо, че такива глупаци като тебе не могат да го разберат все още, макар да е вече абсолютно ясно. Даже тъпите западняри от ЕС се усещат вече. Макрон каза ясно, че не трябва да сме васали на САЩ. А всъщност сме. Оказва се, че докато те плащат с Русия, в ЕС идва през океана неофашизъм. Скоро ще ти боцкат дупето по техно желание, както си поискат и с каквото си поискат. А вече ти вземат бизнеса и парите, както си поискат. Така че като се каже САЩ, не кудкудякай Русия. Не се има това пред вид. Стара ти е операционната система, не поема актуален софтуер. Русия едва удуржа две области в Украйна. САЩ емитираха 40% от доларите, емитирани някога, само за 2021 г. И продължават. Усещаш ли за какво става дума? Изсмукват световните ресурси чрез налагане на курс на несъществуваща реално стойност на долара, като подкрепят това с 15 пъти повече оръжие от Русия и 8 пъти повече от Китай. Ще рече, че докато си поемеш въздух и го изпуснеш, вече са ти прирали левче от джоба по силата на увеличаване на несъответствието на долара с реалната му стойност към твоята валута. Отделно с Урсула организираха огромни европейски концерни да се изнесат от ЕС в САЩ, за да плащат данъци там и да дадат работа на милиони хора там, а в ЕС да загубят работата си. Отделно набутаха скъп газ, което беше голямата цел, която постигнаха с финансирането на украиснките нацисти - има документи за това и се води дело в САЩ против Байдън и сина му, но делото не може да върви поради деспотичен режим в САЩ. Да, Путин е деспот, но той няма база в България, в която ВСЕКИ от служителите да има повече права от български гражданин и повече права от всяка българска институция!!! Та, за какво говорихме, че спомена Русия?

Може да се спорфи кой е психопата - Тръмп или Байдън!

Тръмп е пич, боклуците яко ги е страх. Дойде ли на власт, зелю ще се изпари а украйна ще капитулира

Иска ти се, ама тръцки!

Да, на това се надявате вие червените боклуци, но тук за вас важи поговорката “изпусна питомното, ще гони дивото.” За щастие през 2020 Байдън победи и сложи край на надеждите на червените олигифрени, че не само Украйна, но и страни като България ще се завърнат под руския ботуш. Но може да си мечтаете още… мечтите са безплатни.

Интересно че ти се държиш и говориш като червена олигофренка ....

Това всъщност е талантът на Тръмп. Да взима парите на балъците.

как чичо Тръмпи ще издуха Насрания Памперс на изборите.

На кои избори на руските ли? Щото те мислят да се откажат да правят, било ясно кой ще спечели...

Памперса има икономическа политика по-успешна от Рейгън, Клинтън, Буш, Обама ... създаде стотици хиляди работни места за не особено квалифицираните работници. А вие си ахкайте по психопата Тръмп, той е по-атрактивен. За глупаците.

Работи с чук - ковач

Да пишеш глупости също се иска талант. Притежаваш го явно.

Кои места е създал на фронта в Украйна, аз съм тука в Калифорния охраната нямат при вече, не изчакат да плащат, гледат за секонд естимайте, я си удари един чук в главата вееее ковач

Хубаво си в Калифорния, ама тука все още пише на български. Пробвай пак. Прости и къси изречения и може да не те затрпудни толкова. :)) Вече с акцент ли го говориш българския? :))))

Да, колкото го издуха през 2020 г.

На кой да се предам за една десета от тази сума?

В един момент хората се усещат че ги баламосват

Какво означава Контролирана опозиция и хвърли око дъщерята на Тръмп каква религия прие и за кой се омъжи.:)