Тръмп: До 10 години затвор за унищожаването на паметници в САЩ

Той реагира, след като протестиращи се опитаха да свалят статуя близо до Белия дом

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ей добре че Тръмп не е президент в България, щото тука колко много сини хунвейбини ги чака затвор за последните 30 години унищожение

Да попитам само, козацките фекали гледаха ли клипчето дето либерастите толерасти педерасти на които лапат чеповете, се опитваха да срутят паметника на Андрю Джаксън пред Белия дом а?:) Къф кеф а факита?:) Педокрация какво да я правиш!

Живота на БЕЛИТЕ има значение!!!

Ето репрезентативна извадка от "емигриралия цвят на българската нация" напълно безпомощни да разберат какво се случва . Наслаждавай се на гледката народе, вървят след събитията и рИвът!

Трудно се спира историята особенно ако си риж орангутан воден на къса каишка от Масква!

в кабинета ми по история през 80те пишеше "колелото на историята се върти и ще се върти до пълната победа на комунизма" . усещам че много хора им се върти същото нещо в главата, ама с "либерална демокрация" вместо комунизъм

Спокойно на теб нищо не ти се върти в главата.

Българи - да се вдигнем и помогнем на големия Американски брат. Там нашите мургави братя имат проблеми с нахалните власти, които се опитват да ограничат естествените им потребности от трошене, чупене,плячкосване,пребиване и т.н. Нека всички дадем спестяванията си, да продадем имотите си, да предоставим органите си за трансплантация и събраните пари да отидат за спокоен и заслужен живот без тревоги и работа на нашите афро-американски братя.

Отдавна не е имало такъв силен президент! Хвала. #Trump2020

Сериозно ?

Не съм фен на Тръмп, даже напротив, смятам, че той е карикатура на президент. Това със събарянето, подпалването и трошенето на паметници на известни исторически личности започна да минава всякакви граници и наистина ще подейства отрезвяващо да вземат да вкарат в затвора няколко вандала за назидание. Същото трябва да стане и в Европа преди тази лудост да стане неуправляема. Вече се появиха политици - идиоти, които се опитват да яхнат вълната на народното недоволство за да си вдигнат рейтинга като улавия кмет от Швеция, коюто искал да подменя статуята на шведския крал Карл XII със статуя на Грета Тунберг - пълен абсурд. Още по-абсурдно е да се рушат статуи на Колумб, Чърчил и др. известни личности. Явно тоталната неграмотност и бездуховност на последните 2 - 3 поколения отгледани с гротекни телевизионни анимации, електронни игри, таблети и смартфони още от детската люлка сега дава своите горчиви плодове.

Чекай малко са...кат рушат паметници на Садам примерно, това е се показва и тирижира по СиЕнЕн като демокрация в действия. Щом обаче това стане на Американска територия и изведнъж се превръща във вандализам наказуем с до 10 години затвор. Хубави тълкувания имате янките...много удобни!

Сравнението, което правиш е нуместно. Садам както и нашият Тодор Живков, си беше вдигнал паметник приживе. Това не е исторически значим паметник, не е културна ценност, а израз на мегаломания.

Сравнението му е съвсем уместно и съвсем на място. А Тодор Живков, сега, след 30 години "демокрация", май ще се окаже, че си е заслужил паметника. Не ме интересуват лъжите на соросоидалните организации и спонсорираните от САЩ :антикомунисти". А казваш, паметника на Живков е мегаломания. Грешка е, че се е съгласил. А е дело на колекцията натегачи, в борбата им за кокалче. Но това е първия паметник. А нещо премълчаваш за втория, поставен вече 2001г след десетина години "демокрация". Когато е съден, хулен и т.н. И това ли е израз на мегаломания? Малко тактиката на двойния аршин, не е много удачна. За американски зомбита, става. Но не е сериозно. И айде се ориентирайте малко, времето на зомбитата на 90-те леко мина и замина. Хората изтрезняха. А и времето ясно показа кои са лъжите. Лъжите са за период време. А после се вижда всичко.

Е да друго си е да имаш паметник на сатаниста Алберт Пайк, предател на конфедерацията и обрекъл на смърт хиляди невинни войници в името на масонския проект САЩ.

Тия двамцата с Путин са си плюли едн друг в пазвите, все едно един Уй ги е правил!

На такива като тебе за квото и да ти говорят, все ше намерите начин да включите Русия и Путин. Да не би некой руснак да те е натаковал па после да не ти се е обадил и ти сега се пениш на всичко руско по всяка тема?

Те да не видят нещо от нашите вандали.

Ние сме бутнали само гробницата на един българомразец, предател и слуга на чужда вражеска държава.

Предполагам че имаш предвид борис 3, щото стамболов го бутнахме ВЪВ гробницата.

На вандалите и мародерите има само един начин да се противопоставят. Що не използват силата на закона за назидание на самозабравилаъа се паплач?

Време беше. Демокрация, демокрация, но вече черняците си опряха задниците в лицето на нормалните американци. Интересно може ли това да се случи в Русия ?

браво,браво,браво

Браво най после нещо смислено. “Американците “? Искат да унищожат и малкото история която имат.

Какво значи малко история? Историята само по дъожина ли я мерим? Ми те на първо място ще са пигмеите в Амазония и Баските е Испания. Щатите имат 300 годишна изключитвлно бурна и интересна история.

ПИПО

Колега, то на баба ми къщата има по голяма история.

Това значи малко - 244 години пряко сили, ако броим от деня на обявяване на независимостта през 1786 г. Бурна, бурна, колко да е бурна. Много държави в Европа вкл. България имат много по-дълга, по-бурна и по-интересна история. А пигмеите в Амазония кога точно са имали държава, че нещо не се сещам. Ако става въпрос за инките, те са различни от амазонските пигмеи. Айде да не си приказваме глупости на ангро.

От историята знаем, че арестите и полицейското насилие в такива ситуации не дават добри резултати. Обикновено ефекта е обратен. В момента по-голямата част от американците подкрепят протестите. Преди да се прави на твърд ръководител Тръмп ще трябва да промени обществените нагласи в своя полза. От началото на протестите рейтинга му пада и вече е с 17% под този на зомбито Байдън.

Всъщност това е лъжа. И на миналите избори се говореха подобни глупотевини, а Тръмп стана президент. Тези маймунарници, които вандалстват, така или иначе няма да гласуват за него. А нормалните американци ( даже и цветнокожи) виждат заплахата за себе си във вандалстващите тълпи мангасари. И ако продължават нешата така Тръмп е сигурен победител. Не му трябва даже и предизборна кампания - нека дават изстъпленията на мангасарите - това е достатъчно.

ей това ви харесвам на вас либерастите, че настъпвате една и съща мотика всеки път

Сам сте се сетили, че ефекта е обратен, ама ефекта от чупене на статуи е обратен, не от наказания за вандалите. :-) Няма нормален човек, който да подкрепя вандалщината. Като мине тълпата и ти разбие магазина или къщата, колкото и голям демократ да си, ще се замислиш много!

Протестите са свързани с расизма и полицейското насилие, а не с вандализма.

Правилно! И у нас трябва така.

те ще ги арестуват, но съдиите са либерасти и ще ги пуснат .

FFF

От кога Рузвелт е бунтовник от Конфедерацията? Събарят паметници на всякакви исторически личности, свързани дори косвено с робството. С изключение на Карл Маркс, който е смятал, че робството има и полезни страни, но него не го пипат. Което подсказва на всички с изключение на най-зомбираните кои са тези, които правят цялата тая световна революция.

Явно според теб Карл Маркс прави революцията :-) Вместо да пишеш по форумите, да вземеш да почетеш книжки ...

Косвено Маркс е виновен за ВОС в Русия 1917 г. Пияндето Маркс е създал първият комунистически манифест по поръчка на Ротшилд с цел да настрои работещите срещу фабрикантите. Евреите банкери, държащи парите, воглаве с Ротшилд са преценили, че все повече НЕевреи забогатяват чрез производство и фабрикантство, нещо недопустимо според тях. Затова и поръчват комунистическия манифест, в който няма и дума срещу лихварството и банките, а е изцяло срещу капиталистите-фабриканти. Въз основа на тази идеология евреите финансират и реализират и ВОС, та кажи ми дали няма връзка евреина Маркс с революцията?

То си ли личи, кой не е чел книжки и това не е първият коментиращ. :-)

Къде е паметника на Маркс в Америка ? Аз съм готов да го съборя. Ама то какво ви е виновен Маркс - учен, философ ,икономист !? Или щото сме тръмпъри против науката !?

Крайно време беше. Посредственост с претенции.

а, браво, да се научат. Скапани левичари!