Тръмп: Действията за импийчмънт са опит за преврат

Вие гледате на демокрацията като на ваш враг, казва американският президент

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Действията за импийчмънт са опит за преврат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички докопали се до властта ако им поискаш реален отчет на дейността или им покажеш далаверите веднага ревът че ''има'' опит за преврат, защото властта не им се пуска...Аман от краварската ''демокрация'' дето я налагат по света с разрушения и убийства и се перчат че е ''демократично'' ама при тях ако се наложи си е направо ''преврат''...

Първо: в телефонния разговор няма никакъв опит за натиск. Второ: сам зеленски отрича да е имало натиск. Трето, Брайдън е затънал в корупция и ТРЯБВА да бъде разследван. Четвърто: и самата пелоси и синчето и са замесени.

Без значение от конкретния резултат, излагате се пред света вкупом като държава. И що се фанахте за гушите? Какво ви не достига? Прецакахте и средната класа, та сега направо демосът ви е насреща. А той не прощава, особено като огладнее. Алчнярска тъпотия.

Що за предизборно представление спретва Доналд Тръмп с този импичмънт! На всеки по света, даже и на афро-американците в САЩ им е ясно, че този импичмънт няма никакъв шанс да бъде гласуван в Сената, където Тръмп има гарантирано мнозинство! Това, май, е летящ старт на Предизборната кампания на Тръмп, за наближаващите Президентски избори в САЩ! Още един мандат, този сбъркан човек, ще обърква всичко на Планетата Земя! Жалко! Ако, имаше между нас извън земен разум, щеше да направи нещо. А, сега, пак Русия ще трябва да оправя нещата. Най-вероятно и Китай ще помага. Големите далавери на САЩ ще увехнат скоро!

Стамат, имам един въпрос - къде живееш? Във БГ или в САЩ? Незнам защо мислиш, че Тръмп обърква света. Тука в Америка нещата си идват на мястото откакто той е на власт - само либерастията и заблудените хора се пенят и не искат да го видят.. Разбира се стила му не е много изискан но резултатите са видими.

Много точен коментар. Доналд е велик държавник и лидер и това вече и кьоравите го виждат.

Лелеее, пореден коментар, основан само на публикации в дира

Синът на Байдън е "получил"16 млн. долара за "консултантски услуги" от украинска фирма свързана с нефтодобива, за които няма внесени данъци в САЩ!!! Част от парите са преведени за предизборната кампания на Хилари Клинтън! Това е наказуемо в САЩ.Не съм фен на Тръмп , но в случая обвиненията с/у него са "балон под налягане"!!! А Нанси Пелоси е стара изкукала бабичка, която трябва да седи в определено бечебно заведение-сиреч лудница!

Тръмп не е любимец на публиката. Но Нанси Пелоси е направо отвратителна. И щом Клинтъновци и Байдъновци се представят за демократи, то понятието ДЕМОКРАЦИЯ съвсем губи смисъл ....

Тръмпи пак ще набие канчетата на корумпираните демократи!

За Тръмп разбрехме, а Байдън кога ще разследвате...

Абе защо няма да разследват бАйдън за далавери, ами Тръмп, че искал разследването на далаверите му? М?

Защото са демокрация, и защото са демократи., затова.

Съдебната с/ма в САЩ УЖ Е НЕЗАВИСИМА

А защо да може и в САЩ да има преврат ? Те колко много преврати организираха по света , та при тях да няма ?

Защото си нямат Американско посолсттво да им го организира ...

Американската КПСС, известна и като Демократическа Партия, отново ще издуха огромния политически фалос на своя враг :)

ами те са си нежни души и мниго им харесва да “правят като вятъра “ ........

Бае Ганя

Е, сега ще им се отдаде възможност :)

Там където няма американско посолство няма преврати.

Абсолютно е прав бай Дончо , народа си каза думата 2016 И понеже Американците мниго го харесват и пак ще го изберат 2020 и нито един от комунистите либерасти няма никакъв шанс да бъдат избрани .... се опитват да спретнат преврат !!!! То не бяха Руснаци , Украйнци ....Марсианци Всички заговорници , начело с педофилския клан Клинтън да бъдат арестувани съдени и да заминават под строй в Джорджия да берат памук ......