Тръмп бесен от нови разкрития за връзките му с Русия

Президентът нарича бившия шеф на ФБР Джеймс Коми "пълен боклук", "покварено ченге" и "лъжец"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви нови разкрития, поне едно посочете вместо нескопосано да превеждат СиЕнЕн. Продажба журналистическа пасмина.

"Разкрития" ??? Dir. Bg бъдете коректни! - навсякъде се пише за разследване и подозрение. Дано да го отпечатите.

Да си взема чемодана и в Русия.

наречена Тръмп Дирейнджмент Синдром яко тресе либералните прасета, които искат световна диктатура на джендърите и да не останат нормални и бели

Не ни трябва стена ,влизащите нелегални са наши потенциални избиратели ,все ми е пет за АМЕРИКА

с обидите, значи липсват аргументи и те е страх.

Просто не ми го побира главата как можаха тези изостанали ватенки, нямащи какво дори да ядат да изберат свой агент за президент на световната опора на демокрацията. Ужас те са навсякъде, спасявайте се кой както може

Стой си в карлуково

Всъщност Тръмп работи за мир, т.е. за интересите на американските граждани, а с това и на цялото човечество, но т.нар. „демократи”, в т.ч. клинтъновци, шороши, нобелистът за „мир” и техните евромарионетки заклеймяват всяко миротворчество като действие в интерес на Русия. А примерът с Франклин Рузвелт е неъместен, тъй като той е с доказани заслуги за световния мир и се е рабирал отлично със Сталин, така че Тръмп е фактически първият нормален президент след него.

само с последното - че тръмп е нормален, не мога да се съглася... отиди при някой психиатър да ти обясни защо

И защо да не е нормален, защото така Ви казаха по телевизора ли?

Били разследвали дали президентът работи за Русия и против интересите на САЩ - съзнателно или несъзнателно. А какво стана с разследването за мейлите на Килъри, които явно не са защитени и могат да се прихванат от всяка служба, вкл и от Русия, тоест Килъри е "работила" против интересите на САЩ - съзнателно или несъзнателно. Май разследват само Тръмп. Пак двоен стандарт!

Тръмпанари - ако нещо не ви харесва в новините - фейк нюз. Тук оранжевия е прав - да излезе на улицата и да застреля човек - тръмпанарите ще кажат - не е вярно.

Ами тогава защо се сърдите на хората по света че ви мразят след като си създадохте толкова врагове от алчност, разрушавайки независими държави не искащи да ви играят по гайдата, избиващи милиони невинни граждани че са избрали да ги ръководят хора които няма да се надупват на сащ...И ако трябва да се съди по враговете ви по точно по омразата у хората значи реално сте се доказали като терориси и заключението е елементарно как да съдят хората за вас..

Vesnika raskri podozrenie nishto novo 2godini samo prikaski na vyatara

Заинтригуван от заглавието, с интерес зачетох статията, за да науча за новите "разкрития" ... Не намерих нищо конкретно. Само "подозрения" от страна на ФБР и отказ да коментира информацията. Спомних си за един стар виц: - Гарабет обявил, че е продал червената си "Лада" на Киркор. По-късно Киркор казал, че не е Гарабет, а Хачик. Не е продал, а купил. Не е "Лада", а "Москвич". Не е червен, а зелен. Всичко "друго", е вярно ...

мдаааа вдигат кръвното на рижаия Перукан и гледат да го уморят! И.ават се с пенционера.

Никъде обаче в горе-долу добре преведената статия не се споменава, че това е МИНАЛО разследване, предизвикано от лоялистите на Коуми след неговото уволнение. Също така не се споменава, че в оригиналната статия в края и е написано, че връзка между Тръмп няма и не имало. Психично болните либерали (с които е пълна вече Европа) няма да се спрат пред нищо, за да унищожат Тръмп, по всякакъв начин. Само че забравят за неговите гласоподаватели въоръжени до зъби.

е и? какво могат да направят въоръжените до зъби гласоподаватели на Тръмп? Гласът ти не тежи повече или по-малко в зависимост колко висши имаш, колко пари в банката или колко пушки в шкафа.

Личи си, че си неинформиран българин, четящ сдъвканите новини.

не закачайите и не се заяждайте със чичо ви Дончо,ами си вижте съдраният бедняшки задник,той чичо Дончо дори и не подозира,че съществува население наречено България!

Ползват държавни органи за политически цели. Същото правиха и при Клинтън дето се "таковал" със секретарка. Там реално нямаше споменато престъпление, че да започне разследване, а чак накрая, че лъжесвидетелствал. Тук обвиняват без доказателства, което е клевета. Въобще лъсва мърсотията на американската политика. Правеха си доноси и какво ли не.

Вече наистина става опасно. Ще ви обясня защо. В курса си имахме момче от Габрово и както всички знаят или поне си мислят че габровци са стиснати и това момче за да опровергае това беше по ларж от всички нас. Както върви и Тръмп за да докаже че не е назначен, приятел или под зависимост от Русия ще почне да се конфронтира много повече от необходимото, което никак не е безопасно. Така че молбата ми към американците е не си играйте с огъня не винаги разрушеното може да се възтанови.

Този "скандал" говори нещо за така възхваляваната изключителност на американците. Да, те са изключителни в своята си алчност, агресивност, лакомия, любов към материалното и тъпченето с хамбургери, стекове и ребърца на BBQ. Но в мисленето хич ги няма. Сами си създават измислени врагове, а после истерия и психоза как тези врагове кроят пъклени планове да им навредят. А ние можем да си отдъхнем, че не само у нас дебилите са 80%. Но остава болният въпрос защо трябва да се кланяме на чуждоземски дебили. Нашите не са ли ни достатъчни?

Е ти флагмана на дебилите Щерев. Майора и другите още не са станали след нощния лов на стотинки.

Колкото повече се раздухва този сериал, толкова повече става ясно, че проблемът от политически, плавно премина в медицински. Възникна масова психоза, която в болните мозъци започнала всеки ден да се самовъзпроизвежда автоматически. И тези хора претендират да управляват света. Но фобията им, че Русия навсякъде и дори под леглото, ги прави непредсказуеми. С тази мания за преследване могат да натиснат КОПЧЕТО като нищо. После няма някой кой да ги лекува. Какви ли не фантасмагории не изприказвали. Ето - вече говорят за СГОВОР (???) на Трамп с Русия, за което нито Тръмп, нито Русия не подозират и за подготвена руска интервенция на европейските държави, за което Русия нищо не знае и разбира от сми.

Всичко това ставащо в сащ е от мания за власт и алчност на киларито.

А аа не закачайте чичо Дончо,защото руските суровини,петрол,газ,злато само във краварски долари се търгуват,така,че Тръмп и Путин са си като дупе и гащи,а ние тука се будаламе на обидени русофили и американофили,европейци,а то хората си правят бизнеса !

Ало, Гост, къде си чул конкурентите да правят бизнес заедно? Чудя се колко объркани хора има.

Добричките ,русофили,милиционери,партизани и ятаци на чичо Дончо краварят се надяват!Дори и има село не негово име Дончево!А и си пазим старите табели на Толбухин от татово време!А може града дасе прекръсти и на Путинград или Путиново,защо не пенсионерите ще ликуват ,че са ндхитрили евогейската демокрация! Добеич е на 500км от София,и е по близо до Русия и друга България!

Дайте на нашата Комисия по досиетата задачата да провери Тръмп за принадлежност към ДС. Сигурен съм, че ще му намерят картончето.

Абе каква Москва!Те превърнаха Русия и света в своя колония и сега си търсят удобен враг.Гигантска манипулация!

Думата КОЛОНИЯ разбираш ли какво означава? Прочети и после пиши. Или бъркаш Русия и БГ?

Много сбъркани хора в колонията.

Да не излезат накрая братчеди? Я кви са рижави и нагли. Червен дом, Бял дом - все тая.

за връзки с Русия, трябва първо да си зададем Въпроса : Защо го е направил и какъв интерес има той самия от са и след това какъв е интереса на САЩ ? Лично аз не мога да си отговоря ЗАЩО ? Има нещо обаче ,на което си заслужава да се обърне внимание.Тръмп дойде на власт с доста мъглива победа над Хилари Клинтън, да не кажем почти никаква.Освен това той е доста непопуляяяването рен сред повече от половината на американския народ.Вече долната камара 100% е срещу него а се забелязва и тенденция на непопулярност към Тръмп в средите на собствената му партия.Дори в политическите среди на САЩ,започва да се говори за импийчмант на Президента.И всичките тези уволнения на най-приближените му хора говорят ,че Тръмп "губи почва под краката си ". В момента се разиграва сценарий ала "арията на клеветата" с една единствена цел ,подготовка на американското общество за постепенното му отсраняване.Ако не се лъжа догодина 2020 в САЩ ,ще има президентски избори.

ама зеления чорап без да се прикрива лобира за руските интерес

Ти с жълтата книжка за никого не можеш да лобираш.

за диктаторчета. Номера ви в свободни държави не минава. Ще отнеме колкото време трябва, но истината ще излезе наяве. Никой не е над закона.

Значи вече трета година разследват, и продължават да нямат нищо срещу Тръмп, освен новини - как "имат нещо срещу Тръмп". Иначе е много забавно това с "намесата на Русия". Видиш ли, Тръмп, които е президент на Америка, не работил за Америка (най-голямата супер сила в момента), ами за Русия, която не е нито втора, нито дори трета супер сила... Може да е президент на Америка, но на него това не му стига, и иска всъщност да е... протеже на руснаците. Хахахахаха... И тази простотия вече трета година се опитват да я завъртят.

какво да ги правиш? Тръмп така опраска клинтънови, че им е бедна фантазията.

В момента имам такива неприятности, че въобще не ми е до Тръмп и неговите проблеми. Да се оправя сам.

70-те е бил по-бизнес в СССР. Невъзможно е да не е вербуван знаем какви да пороците му:)

Страхотна логика . Всички работили в Русия чужденци трябва да се следят и проверяват за връзки с Русия ... Бягай бързо при психолог .

Тука некви крепостни селяни ми седнали да обсъждат най-силните по света.Нямате право просто.Вашата представа за света е тази от телевизията и интернет, друго не знаете.Онези платените е ясно защо го правят.Те са за който им плаща.Ама обикновените крепостни селяни защо го правят ? Не е ли по добре тази цялата енергия да я насочим към нашите управляващи? Поне тук си ги знаем що за измамници са.

А ти вероятно не си крепостен. Сигурно си от тия, дето имат по някой познати на по-високи места и заради това смятат, че са наясно с всеки дребен детайл от световните игри за власт, а всъщност даже са по-ограничени и от повечето обикновени хора.

Мълър официално е изхарчил над 30 000 000 долара и досега е открил че руснаците са изхарчили 4 700 долара за реклами в социалните мрежи, а Джером Корси заведе дело за това че Мълър го е изнудвал за да лъжесвидетелства срещу Тръмп. Е, щом супер прокурорът за тези две години стигна до там да заплашва хора които нямат нищо общо с неговото разследване какво очаквате от Тръмп който е потърпевш от тези инсинуации.

Горкия некомпетентен дядка. Сигурно плачка всяка вечер заради злите езици, говорещи против него. Пускам сълза за фърчилото, дето са му лепнали на темето. ;(

Предполагам, че е възможно руснаците да са помогнали в издигането на Тръмп, за да го провалят и да не се случи икономически възход на америка. Вмомента има яростна съпротива срещу емиграцията, която внася наркотрафил и представлява потенциален тероризъм. Но едва ли имат власт над него и е много малко вероятно да им служи.

Със сигурност е имал. Раша се меси навсякъде по най-подлия начин, но ще дойде Видьов ден. Кочината и без това е затънало до шия и скоро ще глътне от тинята в която живее.....въпрос на време е Путьоландия да се изучава в часовете по история !!!

че едно време прасетата в Белене не са те ръфнали, тебе или на баща ти та ша ци те....сега нямаше да пишеш простотии...

ти пък си достоен потомък не Беленските прасета..

Дошло е времето на страната която побърка целият свят и го съсипва и вкара всички простотий и с нейната 200 годишна разбойническа история ще приключи и само лумпени и платени тралове може да са за нея при положение че съсипва и обира всички държави а нас ще ни учат по история като пудели подмазвачи изчезнали от земята или ви е малко че ни грабят и мини и енергетика и циганизация

Канадиан, доста си глупав и злобен!? Все едно някой ти е платил да пишеш така глуповато и злобно :) много измет вече има по земята, жалка картина.

Дано Путин ни назначи нормален Премиер да живнем малко , то САЩ постоянно Тикви и Кауни ни назначава в България !

Сещате ли се за Украйна, която се е била на страната на руснаците през ВСВ? А за Белорус, Кзахстан или Узбекистан? всичките са държани в мизерия и в служба на империята. Всички служат на Кремъл и няма начин за добър живот и добри управници. Специално се поддържа политика на сдухване на народите, за да се поддържа робството им. Няма начин да има нормален управник, ако сами не прогоним всичко руско и не потърсим свестни хора. Тия са ясни.

Тия дето управляват вече 10 години от руснаците ли са назначени????? Вземи нещо по-свястно да измислиш! Много е тъпо!!!

Тия зевзези не вдянаха, че Путин има съвсем други грижи сега!

Снощи сънувах леко еротичен сън с една жена,към която никога не съм проявявал интерес.Сън като сън,не знам от къде ми дойде.Сутринта взех,че го споделих с жена ми.Тя ми каза,че това не й харесва и ще наеме частен детектив да разследва тази работа.Като доказателство за невиновност й предложих двамата да го изберем и аз ще му съдейства изцяло да установи истината.Тя ме сряза грубо и ми каза,че ще наеме специалния прокурор Роберт Мълър,на него вярвала най-много.Точно този не очаквах.Сега вече страхът ми арестуване е огромен.Мълър е сериозен прокурор и при него няма-ама това е сън.

подозрения = разкрития = джурналя, сър!

Кой, Тръмп?! Връзки с Русия?! Никога!

Да ви кажа истината - не може някаква си Русия да влияе на САЩ. Това е смехотворно твърдение. Виж, че Русия има активно участие по всички важни процеси, явления и събития и се интересува от хора, организации, които могат да променят нещата в правилна посока, това е вярно. но няма нищо осъдително в това, че Русия проявява жив интерес от случващото се на президентските избори в САЩ. Но да може да влияе, трябва да си твърде наивен за да обърнеш внимание на тези злобни мекерета на Балрак - простак - най-черния президент, когото злощастната Америка изтърпя. Опасен тиранин, с хитлеристки методи на власт. Добре че падна и дано никога повече не се връща този Барак-простак. Та това всичко са вопли на неговите хора, неизгубили надеждата да върнат проклетия черен Барак-простак отново на власт.

Неграмонтико, Барак Обама не може да бъде трети мандат президент. Поне това осъзнай - ако можеш.

ти си пълен боклук.

Този Джеймс Коми наистана е пълен боклук, както и цялата им държава. Създава напрежение и разделение в страната, което наистина е в интерес на Русия!

Напрежението и разделението на страната е по вина на Коми, а не на Тръмп. Смешник.

че се води гражданска война и САЩ се капсуловат доста бързо.

създал си бил врагове мда.... работодателят ти ....президентът на когото трябва да служиш...прав е Тръмп.

Работодател му е народа, а не един егоцентричен дядка.

"Служиш" първо на принципите и морала си. Поради това НЕ работи за Тръмп, то при последния морал и принципи няма.

Както и да го гледаш /макар и без доказателства/ - голяма работа си е Русия, щом е накарала Тръмп да работи за нея. Абе не усещат ли тия от САЩ че сами се излагат. По зле станаха и от нашите проамерикански тролчета.

"Разследване, дали работи несъзнателно"... - Мбу-ха-ха-ха-ха-а!!!

Краварите нещо си ги мерят.Не ни стигат нашите идиоти,ами и за тези пишкомерци да мислим.

Абе ,ама руските тролове как са се включили в защита на Тръмп.Да се чуди човек.Нещо много подозрително ми се струва

Руски тролове не съществуват тука, бе, човек! Вервайте ми! ☭

Дали ще му вземат перуката на Дони в панделата - да не вземе да се обеси на нея

да е написано нещо ново и конкретно. само поредните плюнки от фенките на килърито явно. А оня лъжец и пълен боклук коми(ка) явно е точно такъв! Просто поредния ход от войната на неуспелите срещу него.

Няма нови разкрития за Тръмп. Има нови разкрития за враговете му. За методите, които те използват. Не, че не се досещахме, де.