Ще успее ли някой да надтрампи Тръмп?

Защо полудяха политиците от Републиканската партия?

Обратно в новината

Коментари - Ще успее ли някой да надтрампи Тръмп? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За България най-добрият вариант беше Хилари да стане посланик в София. А и Щатите нямат друго такова посолство в света - в стратегическо отношение, а и като курортна дестинация, в най-интересната в Божия план държава в Европа (а и не само в Европа).

Не знаех, че в САЩ имало "правило номер едно на политическото говорене: няма аналог на Холокоста." Това звучи много ултимативно и ... обяснява доста неща. От др. страна целият този цирк е за пред масите. А задкулисието ще реши коя от двайсетината суетни марионетки да тури за президент.

Всъщност става дума само за САЩ!А кога ще свърши лудостта 1.Когато американците и техните поддръжници престанат да наричат демокрация това,да избираш между жената на Бил Клинтън и брата на Дж.Буш-младши 2.Когато американците престанат да наричат Дж.Маккейн герой ,защото той не е никакъв герой.Всъщност той е даже неудачник и малко нещо шизофреник,да не кажа луд! 3.Когато американците разберат,че Хилари Клинтън е една стара,злобна и истерична бабушкера,която отдавна е трябвало да бъде изритана от политиката ,заради вредата ,която нанася на самите САЩ! 4./Не на последно място/Когато американците престанат да считат че цинизмът,вероломството,подлостта,лицемерието,бездушието и користолюбието са естествени черти на политиката!

След макака обонго нямат с какво да ни изненадат.

Може да изберат жена - обонго, или не.

По-скоро професорът, дето е писал това свободно съчинение е "скапаняк"!Да не бере грижа за Тръмп, защото, за разлика от баба Хилъри, това е човекът, който знае добре вкусът на победата!

Баба ти Хилари ще бъде държавен секретар и на Тръмп. Тя е новата Мадлен Олбрайт. Само за,едно ми е тъжно при Тръмп: каква чехкиня изтърва като съпруга :)

Остави какво ни внушават световните манипулатори: мъжът винаги е прецакан при съжителството си със жена. Но...тези въпроси не са за хора, посещавали вечерно у-ще.

Нещата са такива каквито са и трябва да се назовават със собствените им имена. Що се отнася до другите двама: Хилари - нищо повече от една "трътка", това което пъвия момент се набива . Такита са винаги отзад. За фамилията Буш - малоумие. Защо да не спечели!?

Защото не всички американци са луди,просто лудите са по активни.Няма как нормален човек да гласува за световно известен мошенник,който е натрупал милиардите си с измами и далавери.

Всичко там е шоубизнес, дори и политиката. А както всички ние знаем "Няма толкова добър бизнес като шоубизнеса" :)

Баси глупостите. Тоя "анализ" е дори под нивото на фейсбук. Но за тук е напълно подходящ :))) Да не говорим, че очевидно е писан доста преди дебатите снощи.

Две думи за дебатите снощи (лично мнение) -- Първия дебат убедително спечели Карли Фиорина и доказа, че мястото и е сред първите десет. Втория дебат беше пародия. Мегън Кели и Крис Уолис от самото начало нападнаха Тръмп с глупави въпроси (не съм негов поддръжник) и дадоха много повече време на Буш. Добро впечатление направиха Тед Круз, Бен Карсън, Майк Хакъби, Скот Уолкър, Марко Рубио. Останалите също бяха доста добре (Кейсик, Кристи, Буш, Пол и Тръмп). Конкуренцията е жестока :)))

Тоя Клоун би бил изключително подходящ да президентства над залеза на американската империя.

Доналд е подходящ - САЩ са една фалирала държава, а той има 4 фалита.

глей как гърмим борсата копуе...

Ако Тръмп спечели и действително се опита да вкара в ред финансите на САЩ и да спре нелегалните нашественици ще бъде убит.

Ха, ха, ха.....в последно време на Тръмп изобщо не му се отдава да сложи ред в собствените си финанси, та едва ли би могъл в националните.....

Истината е, че хората навсякъде са уморени и обезверени от политическите циркове, които им разиграват, без това да решава на;ежащите им проблеми. Тръмп е поредната кукла, която трябва да внесе свежа струя в задаващото се поредно представление, наречено президентски избори. А те, разбира се, няма нищо да променят. Защото не това е целта; а тя е запазване на статуквото... Щом американците позволиха да им бе спуснат Обама-та, нищо друго не би трябвало да ги изненадва.

Мръсната кампания срещу този, който трябваше само да участва, но не и да спечели започна. Мачкай Доналд - две семейства окупираха президентското.