Къде e България в позорния трафик на хора

България не прави достатъчно в борбата против трафика на хора, отбеляза във вторник Държавният департамент на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Къде e България в позорния трафик на хора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ето какво ще ви кажа! най-големите трафиканти на хора са евреите от нпо, като бхк. другите официални трафиканти на хора са педофилите, които организират гей-паради, третите трафиканти на хора се намират в правителствата на новия световен еврейски ред, като в правителството на меркел и макрон. на срещата гей 20 ще си проличи, кой се разграничава от световната педерастия.

Една война досега не са спечелили защото друго освен американски начин на живот не говорят. И войната с арабите ще я загубят, защото арабски не говорят и си мислят че с мюсулмани могат да се се бият с мюсулмани. Те могат и да се превземат едни други, ама след това ще се обърнат винаги срещу съседите си немюсулмани. Ха да видим какво ще стане ако Саудитска Арабия има граница с Израел.

Ами американците първо да арестуват един тъмен субект дето се криеше дълги години в една бяла къща за създаване на трафика и тогава да мляскат.

всеки втори бг е престъпник, държава от престъпници

Правят животът в страната нетърпим, а после се борят с последиците.

За коя Америка, дето обича да раздава оценки, става дума- за режима на Тръмп, който не представлява половината американци и не го имат за легитимен или за държавата и страната с демократичните традиции. Ние тук така и не можахме да разделим държавата от комунистическия режим по онова време и всичко рушим наред.

Защо има снимка на дете от азия подпряно на оградата на зоопарка. До колкото знам не съвпада с профила на афганец на 15-30 години каквито са пришълците у нас.

Трафика се върти само от МАНГАЛИ! България няма нищо общо. Никой не ги е канил, не ги е молил, не ги ще, не ги иска тези престъпни камикадзета, кърлежи и антихристи....

В ислама до ден днешен робството е легално. Арабите съвсем официално си търгуват с роби. Една от причините да не пускат друговерци особено в Сауди Арабиа, Катар и ОАЕ е че там робството е държавна политика. Масово домовете си имат домашни роби. Пуснат ли невависими наблюдатели , то ше се стигне до ужасяващи разкрития. Зионистите съшо поддържат робството, но не така публично както арабите. Арабите дори си го коментират по телевизиите, гледаха съм предавания на Ал Джазира (която е катарска телевизия), както и египетски ТВ предавания, в които арабите открито казват, ние имаме нужда от роби, при нас идват хора и сами се продават в робство. Което частично е верно, частично не, защото хората, кито искат да се продадат обникновено са под някакъв натиск, понякога дори не финансов. Хич да не споменавам куманиЗкото робство, от което много хора и до ден днешен бегат. На кой му харесва да е харасван и преследван, подтискан и обезправен в собствената си страна. Самия факт, че съда не налага правосъдие, е вече предпоставка за съвременно робство. И това е нарочно устроени, куманягите не искат дори да го поемнът, защото ина че как ше ви вършат безнаказано заробването на обикновените хора?

През 1979г.,когато бях ученичка в гимназията имахме една учителка по научен комунизъм.Учехме го както сега имат час по философия.Та тя чукаше по дъската с тебешира и повтаряше,че при капитализма всичко е стока:майките ще продават децата си,хората органите си,че ако нямаш пари няма да те лекуват и т. н.Ние си бъркахме в носовете и щастливо се смеехме,все едно сме в цирка...А сега ?

Ами сега като бръкнат другаде на дъщетите ви и ги направят майки под наем на някой арабин или негър ще ги учите да философстват и да гласуват за тикви.

В държавата има управници , ТЕ СА СЪУЧАСТНИЦИ , НАЛИ ВСЕ ПАК ИМА ДАЛАВЕРА , ЗА КАКВО СА НА ВЛАСТ ? --ЗА ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ ! Отново народа е виновен.

САЩ изготвяли какво за другите страни? Някой искал ли го е това? Нашите защо и те не правят доклади за САЩ и защо не им препоръчват разни работи? За какви се имат тея?

Защото се натискаме за безвизов режим със САЩ, а не обратното. Редовно ни подсещат защо не ни искат. Не, че в момента с президент като Тръмп са много за показ - те самите си имат страхотни проблеми, както с расизма, така и тежки престъпления. Хич не са за хвалене. По-важното обаче е самото съдаржание на статията, а тя е страшна, особено за пряко засегнатите семейства! Всеки баща би трябвало да се разтреперва като чете какво се случва с българските млади момичета!

Каквито и да са причините за мигрантските потоци те не са оправдание за допускане извършването на такива гнусни престъпления. Да се надяваме че педо арестите от последният месец ще продължат.

В черните списъци България е на челно място, в белите - на предпоследно.

Всеки, който защитава такива подчовеци като цигани и мюсюлмани е съзнателен съучастник в техните престъпления.

ЗАЩО БЪЛГАРИЯ допуска, чрез дупка във Варненсото летище да се отвличат деца??? После не си мръдват трътките да върнат, бяло българско дете......

По време на "изгнилия" комунизъм нямаше свобода на придвижването. Нали все за това се реве. Да, ама и подобни, действително позорни трафици на хора нямаше. Ето това е "демокрацията" - включително и търговия с органи. Това дори не е срамно, то е отвратително.

А, да бе, а беше по-добре сичките даса заключени в границите и да не могат да гъкнат да се защитят, защото сичките сме поробени и мачкани. И сега от какво бегате, нели от същото, от съвременното робство? работиш за жълти стотинки, ми това си е робство! кой ти го наложи, нели куманягите са на власт, защот не те освободът и не ти дадът достойна заплата? Ко се правите на луди, заробени сте да плащате цоциалните на циганите и мигрантите! това никак не е робство, и никак не го вършат куманягите, които сами си избирате! да ти имам идиотското промито лайняно междуушие!

Е нали тиквата е спец по охраната?-май и за това не става?!

vasil

От едно поне 100 години - след Първата световна война, но и отпреди това ние внасяме цигани - сръбски,австроунгарски,влашки,сег,по ефекта на махалото ли,на пружината ли,явно е дошъл ред да изнасяме.

ДАЖЕ ИМИГРАНТИТЕ БЯГАТ ОТ ПЪРВАТА СИГАНСКА ДЪРЖАВА НА МУТРИТЕ:))

"Позорният трафик" се осъществява с помощта на всички еврогейски правителства, а тиквеното изобщо не е изключение!Т.нар. НПО организират целенасочено трафика заедно с каналджиите и под протекцията на държавните институции!!! Целта е тотално разбиване на Европа и подмяна на цивилизацията на белите хора!

бах ти малоумните копелета сме! Вместо да кажем на американците, ЧЕ ТЕ ПОРАЖДАТ, КОНТРОЛИРАТ И НАСОЧВАТ ТРАФИКА, НИЕ СЕ ЧУСТВАМЕ ВИНОВНИ! Пораждане на трафика: бомбандират и воюват в бедните страни и трафикираните хора са имено марионетките зели техната страна ТАМ! Такова грубо насаждане на чужда култура и военен сббъсък са възможне само с обещаниа кам месните, че по засруги ше почиват и ше се развиват в спокойните и богати страни на запад и по техен избор. Контролиране на трафика: неслучайно заповедаха на маркел да каже "вилкомен". определиха началната и кайната желана точка на пътуването. и оставиха сащ встрани от играта или поне от фокусъ на внимането. контролъ на трафика е най-уесен. малко пари на месни структури по пътя и нече е предвидим. и като обем и като случване. дапартаментчето, мерси за оценката. не се чустваме виновни. нЕ НИЕ ПИЧЕЛИМЕ ОТ ВАШТА ИГРА. КОГАААААААААААА ШЕ САДИМЕ ОПИУМНИА МАК ПО САНДАНСКИ?

Каква работа има държавния департамент, та да се бърка във вътрешните работи на България? Ние губерния ли сме? какъвто ида е проблема е откомпетенцията на МВР на Република България, а не на държавния департамент на САЩ,

Що, смущават ти куманиЗката експлоатация на човеките ресурси ли? че казват фактите и истината, че куманягите не са пускали от робство никой от нас? Това да работиш за един хляб никак не е робство, тека ли? Това да не можеш да гъкнеш, да немаш човешки права, не било робство. Това, да плащаш безропотно разходите на циганите и мигрантите, пак не е робство сигурно. Роби сте, и ко се правите на луди, куманягите ви държат в робство и не ви пускат. Малко ви е!