Постоянен арест за двама граничари за трафик на мигранти

В ареста остават двама гранични полицаи и двама мъже от Бангладеш. Това реши Специализираният съд късно в събота.

Обратно в новината

Коментари - Постоянен арест за двама граничари за трафик на мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия са 0.1% от вършещите го.

ABRE GUZOLIZCI OT dirnika,KOE NA KOMENTARA MU E IZVUN TEMATA,DA VI EBEM PICHKATA MAJCHINA I NA vas,I NA GLUPENDERA borisOFF???

Това е много сериозен пробив в националната сигурност.трябва сериозно наказание.на мен ми изглежда направо страшно:това си е директна еръзка с Пакистан!

За първи път действал такъв канал... я си вижте издигнатите за началници, дали преди това са работили на летището,като "граничари"

Пробити, демек подкупни, полиция, прокуратура, съд, КАТ, мат, ДАИ, маи, ДАНС, МАНС, СУ, ТУ, ПУ и така нататък. Как да има ред, законност и справедливост в нашата мила Родина!? Как!? Къде са честните и неподкупни държавни служители!? Къде!?

Sm3hurk0

"но разследващите са сигурни, че щом през него е преминал един човек, значи може да е преминал всеки." Всеки е невинен до доказване на противното ! Предполагали..... а да Ви и разследващите... С такива акции само доказвате посредственото си не адекватно поведение и настройвате хората срещу Вас. Петните името на поредната професия в България. Или ги заковете, както трябва или не се излагайте..... утре ще бъдат оправдани в Страсбург и БГ ще плаща за некадърността на някой кариерист в службите.

Сериозно ли имало корупция в БГ гранична полиция ? Не мога да повярвам :))) Вероятно някоя чужда служба е посочила на БГ поредния канал за незаконни имигранти в ЕС и сега по принуда БГ прокуратура ще трябва да се прави че повдига обвинения. Като чета констатациите на адвокатите по делата, може дори да не се стигне до повдигане на обвинения в корупция на граничните полицаи ... Всичко ще се замаже в потъналата в корупция и невежество съвременна България

Да живее българо бангладешката дружба!

С такива продажници на високо, в уж най-пазеното място - летищата - НИКОГИШ нема влезем у Шенгена... То лаком гъз - засищане нема... Тия изтребване до крак заслужават... Щото за да лапат пари за готови националната сигурност на цяла държава на продадат!

Арестувани? Така се отчита дейност след като някоя външна служба е изревала,че пускаме масово идилци в европата! Наивно е да се мисли,че е самодейност ма 2 или 3 души! Няма как да бъде!

защо комунистите са така кръвожадни, веднага се хващат за пистолета, много прости хора и агресивни и не си бийте децата, всички в БГ си бият децата и създават насилници

ти купили си вазелин за дупата?

сто удара с камшик и сто удара с тояги на голо на мегдана и после на лъвовете в зоопарка да секне мерака на други гадове продажни!

КАКЪВ АРЕСТ???? С. М. Ъ. Р. Т. ЧРЕЗ. Р А. С Т Р Е Л. НА ПЛОЩАД НРОДНО С Ъ Б Р.А.Н И Е ЗА НАЗИДАНИЕ НА ВСИЧКИ Р О.Д О О Т С Т Ъ П Н И Ц И!!!!!