Вашингтон се надява на споразумение по ТПТИ още тази година

Вашингтон все още се надява да се постигне споразумение с ЕС по Трансатлантическото партньорство за търговия и инвестиции (ТПТИ) до края на годината.

Обратно в новината

Коментари - Вашингтон се надява на споразумение по ТПТИ още тази година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само за продажниците този договор е добър.Плевньо рече ,че това е супер изгоден договор......изводи?

Надай се к.ре за пияна жЕна... Ще им се на краварите...Дай Боже и тая им дяволия да удари окончателно на камък!!!

отрицателен

Какво сънуват хамериканците ? Днес и френския външен министър заяви, че преговорите за ТПТИ СА ПРЕКРАТЕНИ. Може да започнат някога от начало, но в друг формат. Барак има шанс да сключи подобен договор до края на годината само с Бойко ....

someone

не разбирам някои хора какво имат против това споразумение - може би предпочитат споразумение за търговия с талибаните в афганистан?

Ам вземи почети и помисли по темата първо, та после ще разбереш сам. То не е са-са в дискотеката..А за сравнението ти с талибаните просто не искам да коментирам...жалко за теб...

преговори, зад гърба на европейците и в тяхна вреда. водени от американските престъпници и платените им мекерета от ЕС. Тези преговори са най-яркото доказателство за липсата на демократичност, за лицемерието, лъжата и демагогията, които царстват в американския проект, наречен ЕС в сегашния си вид. Нежният войвода Ангел Джамбазки, депутат от ЕП, каза колко е трудно да се сдобие евродепутат /за други да не говорим/ до текстове от ТПТИ. Дава се заявка точно от какво се интересува депутата, оставят се всички вещи, включително и средства за комуникация на съхранение, вкарва се в някаква изолирана стая, носи му се съответния раздел, от който се интересува, няма право да прави записки /няма и с какво/, преди това е подписал 5 листа че няма право да изнася, споделя и т.н. информация, и т.н., и т.н. Що за демокрация е това, може ли някой да каже с какво ще ни изненадат, когато ни съобщят, че в ЕП са гласували ТПТИ, след като знаем, че например евродепутатите от ГРОБ ни убеждаваха, че ТПТИ е нещо много хубаво и полезно за България, без дори да са прочели един ред от него? Какво ще ни натресат тези платени паразити, извратеняци и американски мекерета, които да сложени там само да вдигат ръка, срещу заплащане, разбира се? НЕ на ТПТИ, НЕ на ФАЩ! Докато ЕС не се еманципира, не скъса с ФАЩ и се обърне към останалия свят, ЕС няма бъдеще, ще бъде маша в ръцете на американските престъпници!

"Какво ще ни натресат тези платени паразити" не ще разберем веднага, а след 5 години. Едва тогава ще се "вдигне завесата на секретността" ... мъничко.

Няма да успеят. То Обама се надяваше най-много, защото му трябавше да подсили позициите на демократическата партия. Но нещо не им вървм гладко - и с Килари, и със Сирия, и с този договор. И с Крим. И с Украйна.

Ами ще се надяват като знаят колко подлоги държат в ръцете си тия дето се чудят къде да си пласират отровите..Ако и сега еврогейските дебили приемат техните боклуци за да ни тровят трябва да бъдат изметени от властта от всички разумни и мислещи европейци защото като си траехме за безумните им покани към бежанците виждате какво ни докараха

Не е само селското стопанство. По това споразумение за да си купим нещо от Китай или Индия то задължително трябва да мине през САЩ. По това споразумение САЩ контролира целия стокообмен на трети страни с Европа.

Ха, ХА, ХА! Блаженни са верующите(и идиотите)! До краят на тази година светът няма да му е до НИКАКВИ споразумения , особено със САЩ!

Преговорите със САЩ де факто са провалени, защото европейците не искат да са подчинени на американските искания - каза заместникът на Ангела Меркел ЗИГМАНТ ГАБРИЕЛ - Нещата нямат развитие на този фронт КОЛОНИЗИРАНИТЕ ОТ САЩ и АНГЛИЯ немци са отворили "ФРОНТ" срещу окупаторите си. Разбира се, че САЩ ще им натъртят манерките. "Дизелгейт" далеч не е приключил за Volkswagen и свързаната с неговите финансови операции ДОЙЧЕБАНК. ПРЕДСОИ ДА БЪДАТ ПЛАЩАНИ ОБЕЩЕТЕНИЯ КАКТО ЗА НАНЕСЕНИТЕ ЕКОЛОГИЧНИ ЩЕТИ, ТАКА И УВРЕДЕНОТО ЗДРАВЕ НА ДОБЛЕСТНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ГРАЖДАНИ. ЩЕ СЕ ПОЯВЯТ И ТАКИВА КОИТО МОГАТ ДА ПЛЕДИРАТ И ЗА ОБЕЩЕТЕНИЯ ЗА НАСТЪПИЛА В РЕЗУЛТАТ ОТ ТАЗИ ИЗМАМА СМЪРТ НА НЯКОЙ ОТ БЛИЗКИТЕ ИМ!! Швабите са забравили, че се намират в една правова държава , а не в бантустан като БЪЛГАРИЯ, на чиито племенен вожд могат да размахват публично пръст.

Няма какво да се споразумяват. Да извадят американците от Нато и Европа, и всеки да,си плаща сам за дяволъка.

Това "споразумение"е тотално унищожение на Европа-разтрел от упор

Искренно се надявам европейците да се осъзнаят и да отхвърлят не само ТТИП но и споразумението за климата от Париж. В сегашния си вид това споразумение подарява въздуха и Контрола върху селското стопанство и енергетиката на САЩ. И то завинаги. Канете, който преговаряше от страна на ЕО е една продажна мутра, която я държат изкъсо.

Да продължават да се надяват