Тотю Младенов: Няма да ме скарате с Дянков заради заплатите

Минималната заплата все пак може да се вдигне от 1 юли от 240 на 270 лева. Надявам се да има приходи в бюджета, за да може да се компенсират най-ниските доходи, както от труд, така и от пенсии.

Обратно в новината

Коментари - Тотю Младенов: Няма да ме скарате с Дянков заради заплатите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

увеличението на минималната работна заплата направо е належащо, но какво ще стане със останалите заплати на различни специалисти, които сега са около 300 лева. Има работещи с образование,например в сферата на културата / музейни работници, читалищни работници, библиотекари/, които ще се изравнят с най-ниско квалифицираните работници. Социалният министър помислил ли е за това. И защо просто не се увеличат заплати и пенсии поне с 10 %. Вече не се издържа това нямане. И къде по света има да работиш и да гладуваш. Но кой ти мисли за народа, него кучета го яли, докато управниците ни пътуват по нови магистрали.

Производителноста е голяма щом една четвърт от българите идържат останалите.Проблема е във умишлено подтисканите заплати и то от УПРАВЛЯВАЩИТЕ.Което облагодетелствува освен нащи некадърни бизнесмени и чуждите инвеститори.Няма луд да даде повече от 250лв.Толкова е казал Бойко.

ако народа не се вдигне сега и не отиде да подпали богаташките квартали с политици и бизнесмени и не ги убие всички политици и бизнесмени, или поне 90%, българите ги чака много лошо бъдеще.. целта на сегашните политици и бизнесмени е да намалят доходите на хората като тези на африканците.. цените се увеличават, заплатите остават, и излиза че ти получаваш колкото един африканец.. това е тяхната цел.. да печелят колкото се може повече на наш гръб.. нашите боклуци бизнесмени и политици искат да са богати като американските бизнесмени.. ама американските бизнесмени имат фирми в цял свят, а нашите долнопробни бизнесмени искат от една малка българя да печелят колкото един американски бизнесмен със световна фирма.. народа трябва да се вдигне на бунт и да ги убие тия бизнесменски боклуци защото иначе тези бизнесменски боклуци ще направят народа зле като африканците

ти навярно не си съвсем нормален,за да напишеш подобна тъпотия!А защо да не е обратното-ти да пращаш на роднини в чужбина!Откъде-накъде,той ще ти праща!?

Какво правиш още тука-отивай в Китай,стани китаец!

парите са хартия и могат да се пеечатат.. проблема е там че политиците са мега прости и не знаят в какво да се влагат парите.. когато се дават пари на фирми, граждани, те трябва да се направят нещо.. и точно лошите вложения на тези пари създават проблемите.. но нас ни управляват от повече 20 години уникално прости политици, нарциси, които виждат черното като бяло, и те не знаят къде трябва фирмми и граждани да харчат и влагат парите си.. затова българия страда.. българия щеше да живее 100 пъти по добре с 50% по малко от парите които имаме, ако глупавите политици знаеха къде граждани и фирмми да харчат и влагат.. но те са толкова прости, че ее по добре да сложим маймуни на тяхно място.. всички институции и фирмми са пълни с хора по некадърни от маймуните

Тотю, Хората не ги интересуват вашите караници с Дянков и изобщо в цялото ви правителство. Хората нямат пари, мизерстват, умират от нелекувани болести. За тези неща мисли, а не ми се прави на интересен с твоите дянковци и бойковци.

Подкрепям мнението ти на 100% Аз щях да кажа същото.

Това правителство, както и всички преди него много добре знаят кое как трябва да се направи. Аз не разбирам защо не го правят. Ако някой знае, моля да ме светне!

Г-н Младенов, ами с тези заплати и пенсии просто върнете цените на стоките от времето на Соца, и ще останете в историята,,,.

Единствения начин да се оправи тази кочина наричана Булгаристан е вдигане на заплатите двойно всяка година,като това става поне 4-5 поредни години. През това време се контролира инфлацията до 1-2 % , нищо повече. Сега остана да се намери начин как ! Не ми излизайте с глупавите твърдения за производителност на труда и тем подобни глупости. Има фирми които са на европейско ниво по всички критии, но надали взимат европейски заплати !

Спокойно бе хора, държавата ни няма да се закрива скоро! Тепърва има да мрем. Не знам обаче, пишман "бизнесмените", крупните работодатели, които се опъват на всеки намек за увеличение на заплати, като как си мислят да им оцелее бизнеса??? Защото на мене не ми е много ясно - всеки един бизнес в България, без увеличение на заплати представлява по същество една куха пирамида. Значи, най-много се облажват директорите, мениджърите, висшия "управленски" персонал, който лапа докато има. Да де, ама като свърши? Щото то рано или късно ще свърши ... Не знам само кой ще им работи във фирмите, много ми е чудно. Защото става въпрос за квалифицирана работа. Ако става въпрос да се копат дупки и да се бутат колички с вар, цимент, пясък и изкопана пръст - в строителството, все ще се намери кой. Ама това ли е българският "бизнес", господа-другари???

Престанете с тея простотии вече, вдигнете заплатите ни по 2000 хиляди на човек, за да сме добре и да живеем, а не да се чудим какво да правем. Простотиите ви нямат край.

Аничка, заплатата ти може да стане и 5000лв, ама нали се сещаш, трябва да се заработи.Трябва да си изработила толкова продукция, че като се приспаднат всички разходи по производството и , държавни вземания и отчисления, да останат 2000 лв и за теб. Другият начин да получаваш много пари, е да си ги печаташ сама.

Не съм съгласна с предложението да се увеличат само най-ниските пенсии,тези които са работили по-вече и с по-големи заплати са внасяли и по-големи осигуровки,а ще се увеличават пенсии на тези,които или са нямали осигуровки или те са били много малки,защо????????иЗЛИЗА ,ЧЕ В бЪЛГАРИЯ СИ НАЙ-ДОБРЕ ,КОГАТО НЕ РАБОТИШ??????

E-да ама има големи пенсии и на разни ВИСОКОпоставени чиновници...

КИТАЙ ЧИЕТО НАСЕЛЕНИЕ Е БЛИЗО 1,34 МИЛИАРДА ДУШИ Е РЕШИЛ ДА УВЕЛИЧИ ДВОЙНО ЗАПЛАТИТЕ НА РАБОТЕЩИТЕ !!! Управляващите ни български малоумници не само не увеличават заплатите но ни убиват и с данъци и такси !!! ЗА ТЯХ Е ВАЖЕН ВАЛУТНИЯ БОРД И СИГУРНОСТТА НА БАНКОВАТА СИСТЕМА, КОЯТО НЕ САМО НЕ Е БЪЛГАРСКА, НО Е ПРЕВЪРНАЛА ДЪРЖАВАТА В ЕДНО ГОЛЯМО ЧЕНЧ БЮРО ОБМЕНЯЩО НАДЦЕНЕНИ ЛЕВОВЕ ЗА ЕВТИНА ВАЛУТА. Докога ще продължава това безумие ??? Докато пазара затегне и дребния бизнес умре.

Тия двамата и аз самия немога да скарам. Все едно е да скараш магаре и катър!

НЕ МОЖЕ ДА МИ СЕ ПОБЕРЕ В ГЛАВАТА ФАКТА, ЧЕ ИМА ОЩЕ ХОРА, КОИТО ВЯРВАТ НА СМЕШНИ ОПРАВДАНИЯ, ЗА ДА СКРИЯТ НЕКАДЪРНОСТТА НА ТЕЗИ ДВАМА НАРОДНИ ИЗЕДНИЦИ. НЕ САМО ГЪРЦИЯ Е ПРИМЕР, ИМА ОЩЕ МНОГО.

До: там сме-където заслужихме Само не ми стана ясно с какво ти е виновен Костов??? А, да вярно. Как можах да забравя. Костов е виновен за всичко. Да, и за Втората Световна Война - пак Костов е виновен. Тая басня я разправят от Позитано 20 - от централата на БСП. Еми, и ти явно си заслужаваш положението.

До: там сме-където заслужихме Прав си драги, напълно съм съгласен! Но лошото е, че аз не се числя към тези дето са си го заслужили. Защото аз не съм гласувал за БСП. Не съм гласувал за НДСВ. Не съм гласувал за ДПС. Не съм гласувал за лудия Волен Сидеров и подобните нему откачалки, много са, да не ги изброявам. Но все пак упорито гласувам на всички избори, уви без резултат. Сам се сети за кого съм гласувал! Съзнавам все пак и признавам, че само с едно гласуване нещата не се оправят, но нали това се смята за най-мощния инструмент на парламентарната демокрация все пак ...

А! Забравих само да добавя, че в една Гърция, която се тресе от най-ужасната криза, минималната им месечна заплата е 740 евро, или грубо - 1480 лева!!! Което е два пъти повече от минималната заплата в Турция. Но Гърция е вече държава от Европейския Съюз, ние (също държава от Европейския Съюз) можем да се сравняваме само с не-европейски държави.

Цифрата 240 лв. МРЗ е най-големият абсурд в БГ. Във Франция тази цифра 2600 лв. - съдете сами. ? Цифрата 270 лв. също е нищожна.

Защо недоволстваме? ЗАСЛУЖИХМЕ СИ ВСИЧКО ТОВА Я каква голяма и хубава къща си има Сергей Станишев!!! А разправят, че И Костов си имал извор на мин вода- май че било в Михалково...

Значи, аз мисля, че е най-добре Тотю Младенов да си гледа работата! С това "увеличение" няма да се постигне нищо и ако така ще "увеличава" нещо, по-добре да не го прави. А понеже вече много хора (като мен) имат интернет, една бърза справка ме "светна" къде се намираме ние. Значи, минималната работна заплата в Албания в момента е 247 лева (в български лева по курса за деня от агенция Ройтерс). Същевременно, минималната заплата в една не-европейска държава като Турция (която толкова много я плюем че не заслужавала икономически съюз с Европа), минималната им заплата е 713 лева!!! Да, другарю Младенов - по-добре е да живеем в ориенталска Турция в такъв случай, отколкото в "европейска" България, която по стандарт е равна на една Албания.

Защо недоволстваме? ЗАСЛУЖИХМЕ СИ ВСИЧКО ТОВА Я каква голяма и хубава къща си има Сергей Станишев!!! А разправят, че И Костов си имал извор на мин вода- май че било в Михалково...

Аз съм против , всички имате раднини зад граница, накарайте ги да ви пращат по 1000 евро на месец и ще видите че живата е песен

Вие всички си мислите, че роднините ви в чужбина не плащат данъци и нямат разходи, само печалба, та да ви пращат пари, нали? И те първо трябва да се борят там да оцеляват сами в чужда държава, а после да се сещат за неуредиците в БГ за да помагат и тук! Все гледате благотворители да ви се намират под ръка, а вие да си трайкате и да не можете да изкарате правителството да ви оправи икономиката и заплащането! Все терикатската, все някой да ви оправи и все да е отвънка!

Ако напъните на министъра се сбъднат и бъдат повишени само минималната заплата и най-ниските пенсии,което ще си е чист опит за уравниловка по социалистически,то ще са прави тези,които твърдят,че си живеем още в социализъма.Тази уравниловка вече веднаж бе приложена от Масларова.

ГЕРБ загроби България

Г-н Младенов,съвет:"Мълчанието е злато"!

Да видам. Не само приказки.

...вайкане и рев.Колко пъти да ви казвам, ще чакате 20 г. Тогава ще има. Победихме тероризма, сега е наред кризата. Ама става бавно, закон на икономиката.

Безобразие е, че пенсиите са 125 лева - това е много. Кой е казал, че склеритата трябва да ядат по три пъти на ден?! Ще ядат на три дни веднъж Бачкаторите да работят на 3-4 места, и без заплащане. Били бедни - ами да пукнат, като са бедни. Те знаят ли нашите работодатели какво детство са имали, колко филии с мас са изяли и с какви скъсани кецове са вдигали прах из задните ни дворове? Сега е тяхното време и ще ви го изкарат през носа. Сега ще видите милиционерско-реститутската ни демокрация до къде ще ви доведе!

20 г. и отгоре червено-синя мъгла! От 240 на 270... А сме по-добре от Хърватия, където средната заплата е 800 евро... Хе-хе! Ако е мъж на място, министърът трябва да иска поне 1000 лв. мин заплата! Но понеже той е ..тьо Младенов и шефът му слуша очилатото си гуро от ЮСА, той мрънка за 270 лв. Мантрата е, че ни е нисък БВП-то. Ами откъде резултат без гориво? НАЛЕЙТЕ ПАРИ В ИКОНОМИКАТА ЧРЕЗ ДОХОДИТЕ НА ХОРАТА! Първото, което направиха отвъд океанските господари след краха на братя Лимонови през 2008 бе да налеят по комунистически в икономиката 700 млрд. хубави зелени доларчета ЗА ДА НЕ СПАДНЕ ПОКУПАТЕЛНАТА СПОСОБНОСТ НА НАСЕЛЕНИЕТО. Тогава има БВП! Когато се появи ПЛАТЕЖОСПОСОБНО търсене, тогава ще спрем да внасяме и ще започнем ОТНОВО да произвеждаме!

ЗА 270 лв във Франция се работи 1 ( ЕДИН ) ден! Останалите 20 дни се карадът от алчни работодатели и некадърни управници!

Младенов го е казал: "Минималната заплата все пак може да се вдигне... Надявам се да има приходи в бюджета...". Как красиво говорят герберските министри! Всичко им е "би могло", ще видим", "все пак", а Тотю даже се "надява". Е - предполага се, че АКО вдигайки МРЗ, БИ МОГЛО да се увеличат приходите в бюджета, а оттам - БИ МОГЛО да се увеличат и пенсиите. Ц Цялата работа е в стил: "Ако имаше баба ми дръШка, щеше да е мъШка" и "А дано, ама надали"!

Ами вземете я вдигнете най-накрая !

все пак.......все пак.......все пак....

Този вярвали си като говори - а може би иска ние да му вярваме .СОРИ Г-Н Министър първо делата , а после думите хората са на ръба на отчеянието мизерията се шири навсякаде -ХАЙДЕ- направете нещо смислено. ДАЙТЕ на хората знак че ВИ пука за тях.!!!!!!!!!!! ДЕЛА преди ДУМИ !!!!!!!!!!!!

Социализмът е в ренесанс.Значи който е работил по-тежка работа, с по-големи осигуровки ще плаща на тия, които цял живот са си клатили краката, получавали са доходи от наеми и пр.Къде го има такова нещо по нормалния свят, където получаваш според размера на осигуровките ти.Друг е въпросът, че има геноцид към единствените поколения, които са построили нещо в тази страна.Останалите предимно са рушали.

ОСИГУРОВКИТЕ НЕ СИ ГИ ПЛАЩАМ АЗ,А ШЕФА МИ,Т.Е. ЩЕ МЕ ОСИГУРЯВА НА КОЛКОТО СИ ИСКА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ТРУДА МИ Е ТЕЖЪК ИЛИ НЕ!!!!!!!!!!!ПИСНА МИ ДА СЛУШАМ ОБВИНЕНИЯ КЪМ РАБОТНИЦИТЕ ,ЧЕ СЕ ОСИГУРЯВАЛИ НА МИНИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ,А ИСКАЛИ ГОЛЯМА ПЕНСИЯ!!!!!!!КОЙ ЧОВЕК НЕ ИСКА ДА ГО ОСИГУРЯВАТ НА КОЛКОТО ПОЛУЧАВА И ДА ПОЛУЧИ ЕДНА ГОРЕ-ДОЛУ ПРИЛИЧНА ПЕНСИЯ?????????НЯМА ТАКЪВ.ТАКИВА ОБВИНЕНИЯ ЧУВАМ И ОТ ПОЛИТИЦИ- РАБОТНИКА ДА Е ПО-НАСТОЯТЕЛЕН ,ЗА ДА ГО ОСИГУРЯВА ШЕФА МУ НА РЕАЛНА ЗАПЛАТА.СМЕШНИЦИ!!!!!!!!!

По официални данни населението у нас е около 7 млн души. Знае се, че си имаме 240 депутати, т. е. на всеки наш депутат се падат по 29166 души. В САЩ населението е около 300 млн , т. е. ако спазваме същата пропорция, би трябвало там да има 10285 депутати ?! Така ли е наистина в САЩ ? В Германия населението е около 80 млн, т. е. там би трябвало да има 2742 депутати ?! Така ли е наистина и в Германия ? Преди дни бе прието минималната работна заплата у нас да си остане непроменена в рамките на 240 лв за неопределено дълъг преиод от време . . . Защо минималната работна заплата у нас е 240 лв ? А защо си имаме 240 депутати ? Дали няма някаква символика в това ? Ако депутатите ни станат 2400 , дали тогава и минималната работна заплата у нас няма да стане 2400 лв / 1220 евро / ? Не е лошо да се помисли по този въпрос, нали ? Ако е вярно твърдението, че две глави мислят по - добре от една, то тогава , ако имаме 2400 депутати вместо 240, би трябвало да станем рай на Балканите ?! Колкото повече депутати имаме да мъдруват, толкова по - добре ще си живеем и ние ! Ха наздраве ! У нас се живее по - добре, отколкото в Хърватия !

Минималнан заплата 240лв, МОД 420лв. Човек направо да се чуди къде се намира.

в Бойколандия

Оха супер, сега ще забогатеем да си е*е майката ...

не лятото има какво дасе яде.

социализъм в действие

Не е социализъм в действие. По времето на соца предприятията плащаха над 67% данъци от печалбите си, с останалите 33% плащаха на работниците си и всички останали разходи плюс обновяването на техниката и инвентара си! От там идваха безплатното образование и здравеопазване, 8-те лв. на месец плащане за телефон с неограничен брой обажданици в рамките на града, 5-те стотинки билетче градски транспорт и т.н.! Сега кое предприятие плаща такива данъци на държавата?

Днес пак ни цъфна Тотю на екрана с бодрото: "все пак може да се вдигне"!!! Сега чакаме Боце, сутрин слушка синдикатите и ще я дига, слетобед бизнеса - няма да я дига...И така в шеги и закачки ще дигне накрая пенсионната възраст за третата категория, че можело някой и да доживее до 67г., а Флик немал пари!!!

Ще се вдигнат доходите когато се махните от власт. От вас само говорене с месеци на празни приказки.

И сегашната минимална е много висока,за този пословичен български мързел!С какво сте заслужили по-високи заплати-вижте си производителността на труда-за единица време произвеждате 20 пъти по-малко,т.е.при минимална заплата във Франция 2800 лв.вашата трябва да е 140 лв.Значи трябва да се смъкне със 100лв.!

глупости, тук не се работи и произвежда по-малко, тук се набива системно на всички, че са мързеливи и евтини - това е проблема. И точно така ни и "рекламират" навън. А произведеното се продава и парите се харчат за глупости. Сещай се сам какви

Производителността на труда да не зависи само от наемния труд, бе тъпакоооо???!!! ЗА това НИЩО не върви в БГ-то!!! Изкрадохте ВСИЧКО великите "бизнесмени", па си изпродадохте от алчност и 40-годишния инвентар! Сега ни карате да муаме с чуковете като през 18 век...

Ти пък какъв си? Тия статистики и констатацията за мързела на българите - от централата на ГЕРБ или БКП ти ги дадоха???Някое герберастко ла*но ли си или някой голям умник, че даже и работяга, а? Е, не може всички да са тооолкова убави като тебе, нещастнико! "Вашата" заплата - мале как го рече, милиционер пенсиониран!

ПРИЯТЕЛЮ. БИ ТРЯБВАЛО ДА ЗНАЕШ , 4Е ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТА НА ТРУДА ЗАВИСИ: ОТ СРЪ4НОСТА НА РАБОТНИКА, ОТ УМЕНИЯТА,ИНВЕСТИЦИТЕ НАПРАВИНИ ВЪВ ФИРМАТА И ИЗПОЛЗВАНАТА ТЕХНОЛОГИЯ, ОТ ЛОГИСТИКАТА.ЗА ПРИЕМР ..АКО ЦИГАНИН КОПАЕ С КИРКА В БЪЛГАРИЯ ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТА Е ЕДНА,А ВЪВ ФРАНИЯКОПАЕ С БАГЕР, ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТА Е ДРУГАТИ ЗА ТАЗИ ЛИ ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ ГОВОРИШ.КОЙ ТРЯБВА ДА КУПИ БАГЕРА НА РАБОТНИКА ТИ , ЗАДА СЕ НАЪЛНЯТ О4ИТЕ ТИ С ВИСОКАТА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ.РАЗБИРАМ ВАШЕТО НЕЖЕЛАНИЯ ЗА "ХАР4ЕНЕ" НА ПАРИ ЗА ЗАПЛАТИ, НО НЕ РАЗБИРАМ ЛИПСАТА НЕ ИНВЕСТИЦИИ ЗА ОБОРУДВАНЕ .И ОТ ТУК ПЕСЕНТА ЗА НИСКАТА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ НА ТРУДА. АКО ШОФЬОР В ГЕРМАНИЯ МИНАВА ЗА ЕДИН ДЕН 500 км. ТО ТУК КОЛКО ТРАБВА ДА Е ИЗМИНАЛ БЪЛГАРСКИЯТ МУ КОЛЕГА ЗА ДА ВЗЕМЕ НЕМСКАТА НАДНИЦА

Не става само с крадене, трябва и акъл!!! Вие си вижте "производителността на труда-за единица време произвеждате 20 пъти по-малко," т.е. трябва да ви ЗАКРИЯТ, а не да ви оставят да ни експлоатирате, да ви субсидират, да плащате плоски, като мозъка ви данъци и всякакви бизнес облекчения!

Другарю бизнесмен, за пореден път ме убеждаваш, че целият БГ "бизнес" не оперира и с ум колкото едно магаре!!! Ами като не ни харесвате наемете си работливковци отвън да ви муат за мощните заплати, ама не щат!!! По-вероятно ще е вас да ви замуат!!!

Абе селски, я се скрий с тия фатмашки номера от казармата, дето старшината никога не е доволен как си си излъскал калашника. Много ви е удобно все да обвинявате работниците че не си вършат работата и да им плащате жълти стотинки. И вместо да им осигурите нормални условия на труд и добри инструменти си купувате лъскави автомобили. "За тия пари-толкова" Това си казва всеки, на който плащате 300-400лв заплата, защото хората не са толкова глупави. Аз много добре знам на каква стойност е продукцията, която изнасяме и колко плаща собственика на работниците. Съвсем спокойно може да им вдигне заплатите с 200-300лв. и пак ще е на печалба ама не го прави защото навсякъде давали толкова и защо той да е първия дето да се мине! Айде яхвай ML-a и бегай на село от където си дошъл!

Кои вземат минимални заплати у нас?Това са най-вече мангалите.Затова се е загрижил тотю за да ги заблихоса за изборите и да гласуват заГЕРБ.Качва с 20 лв. месечно, а всичката стока у нас е качена за година с над 100%.

Мъдьо , Мъдьоооо , момък , много си зле като ти слушам приказките.Аз пък имам друга информация- че поне половината българи са на минималната заплата.Колкото до циганите, ами то тяхната работа е нелегална, кражби , далавери и др , и нямам е информация за тях.

kgb777kgb

Като прогледнеш малко по-далече от собствения си , ще разбереш че въпросът не е кой я взима минималната , а какво следва като се вдигне !!! Няма лошо и мангали да я взимат щом се водят на работа им се удържат осигуровки , данъци и накрая след 20 поколения може и да станат бели хора !!! Когато имаш високи минимални доходи оборота в държавата е по-голям , което генерира проходи , като уволниш 30% от неграмотната , некадърна и връзкарска администрация/ КАКТО АПЕЛИРАМ ОТ ГОДИНИ / и нещата в тази окрадена държава РЯЗКО ще се променят към по-добро !!!

КОЛКО администрация уволниха другарите от ГЕРБ? КОЛКО СТОТИН ХИЛЯДИ ЧОВЕКА останаха на издръжка на народа??? Каква е тази българска администрация, парламент, полиция в процентно отношение спрямо на населението? На 7,500,000 българи - 3-4 милиона пенсионери, ученици, безработни. На цялата хубостия - НЯКОЛКОСТОТИН ХИЛЯДИ ЧИНОВНИЦИ! Ми то, едва ли не - всеки втори работещ в тази държава е чиновник или полицай! Извинявам се, че цитирам статистиката обобщено - не ми се търси разбивката с конкретните цифри за пенсионери, администрация и т.н.

Тотю, дайте нормални европейски заплати. Да работиме на няколко места, па ако може и нощем и за без пари. Тотю, тотю,като те гледам се чудя нима не виждаш,че народа умира от глад ,мизерия и бедност. Какво социално остана в тази държавица,дето допря до вас да я управлявате.

АБЕ, ЗАЩО ВИЕ НЕ ЖИВЕЕТЕ С ТАЗИ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА САМО ЕДИН МЕСЕЦ, ТА ДА ВИ ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ ОЦЕЛЕЕТЕ. НЯМА ЩО, МНОГО ЩЕ Я ВДИГНЕТЕ. НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ДЪРЖАВАТА Е БЕДНА, ЗАЩОТО НАРОДА Е БЕДЕН И НИЩО НЕ СЕ КУПУВА. КОГА НАЙ-СЕТНЕ ЩЕ ПРИЕМЕТЕ ПОЧАСОВА СТАВКА, ЗА ДА МОГАТ ХОРАТА ДА СИ ДОКАРВАТ ДОПЪЛНИТЕЛНО НЯКОЙ ЛЕВ. А КАЗВАТЕ, ЧЕ ИМАЛО ТАКАВА ДЕЛЕНА НА МИНИМАЛНАТА, Т.Е. 1.47, ХА-ХА-ХА, ОТКАЧЕНА РАБОТА. НЕКА ДЯНКОВ ДА ЖИВЕЕ С 1.47 НА ДЕН, ТОЗИ ТОТЮ-МОТЮ.

много си ви е добре минималната и ви не требва повече от това ..аиде стига ривахте..аз живвееем у германията..и вместо да пишете цел ден щуротиии поработете малко а не цел ден да пиете и да пушите ..