Разкриват 150 000 работни места

Очаква се да се запазят и разкрият 150 000 работни места до края на 2010 г. чрез схемите по оперативната програма "Развитие на човешките ресурси" и политиките в Националния план за действие по заетостта.

Обратно в новината

Коментари - Разкриват 150 000 работни места | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЕПИ ЕДИНСТВЕНО РАБОТНИТЕ БЪЛГАРИ(ГЕРБ)! АМИ КАКВО ИОЧАКВАТЕ ОТ БИВШ МИЛИЦИОНЕР,БИВШ ОХРАНИТЕЛ НА ТАТО,БИВША МУТРА,БИВШ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР,НЕУСПЕШЕН КМЕТ И НАСТОЯЩ ПРЕМИЕР,КОЙТО ЩЕ БЪДЕ МОЖЕ БИ НАЙ-СЛАБИЯ ИМАЛА БГ ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ.

пълни глупости.

Всички трябва да се изнесат от кочината, наречена България и там да си останат само прасетата по високите етажи. Тогава да ги видя как ще заработят те самите за мизерно заплащане.

abe ei pak pochnaxte kato starite she zapazim 100 hiliqdi rabotni mesta q stiga be tiq programi sa za 3 god. i si jiwa podigravka s truda na horata nqmat prawo nishto ama nishto i ti dawat 190lv zaplata muhlovchi takiwa ne sram se podigrawate s naroda za tfa li glasuxwax me za was prodaljawaite taka skoro mai she si hodite

Нали Бойко Ви каза да казвате само това дето вече сте направили, а не какво ще правите за напред теза работни места по 190 лв, хората да не са роби

краката им отвити и от това духа такъв вятър.

И къде ще са тия работни места, като нямаме нито селско стопанство, нито лека, нито тежка промишленост? В услугите ???????

Хора, четете какво пише : Тотю Младенов добави, че с намаляването на осигурителната вноска с 2 процента се очаква още 100 000 души да запазят работата си. Тоест не говорим за истински нови разкрити работни места, а за някакви фиктивни глупости на хартия и то изсмукани от пръстите. Колко работни места според тях щяли да се запазят заради мизерното понижаване на осигуровките, което едва ли някой ще усети изобщо. С 2 думи - мижи да те лажим :))))

Какво пречеше още тази година да са с ваучери парите за децата?Ще дадат парите на родителите ,но дали някои недобросъвестни няма да злоупотребят с тях и да ги изхарчат за свои нужди.

СТИГА СТЕ ЗАБЛУЖДАВАЛИ И ЕКСПЛОАТИРЕЛИ НАРОДА.КАКВИ СА ТИЯ ПРОГРАМИ НА МАСЛАРОВА ДА РАБОТЯТ ХОРАТА ЗА 190ЛВ. КАТО НЕ ИМ СЕ ЗАЧИТАТ МАСОВО НАВСЯКЪДЕ ПРАВАТА ПО КОДЕКСА НА ТРУДА,ЗА ПРАВО НА РАБОТНО ОБЛЕКЛО,РАБОТНИ ПОСОБИЯ ПО СБУТ,ПРАВАТА ОТ КНСБ,ДА УЧАСТВАТ В ОБЩИЯ ТРУДОВ ДОГОВОР НА КОЛЕКТИВА И ДР. НАВСЯКЪДЕ РАБОТОДАТЕЛИТЕ СЕ ПРАВЯТ НА РАЗСЕЯНИ И ОГРАБВАТ И МАЛКОТО КОЕТО СЕ ПОЛАГА НА РАБОТЕЩИТЕ ПО ПРОГРАМИТЕ.КАКВИ СА ТИЯ ПРОГРАМИ ЗА ТРИ ГОДИНИ ДА РАБОТИШ БЕЗ ПАРИ,КАТО КРЕПОСТЕН РОБ.ТОВА Е ПОДИГРАВКА С ХОРАТА,А ТЕ ВЪРШАТ РАБОТАТА СИ НЕ ПО ЗЛЕ ОТ ОСТАНАЛИЯ ПЕРСОНАЛ.ТОВА Е ДИСКРЕМИНАЦИЯ НАД ЛИЧНОСТА,КАКВО КАТО СА ИНВАЛИДИ СЛЕД КАТО СЕ СПРАВЯТ СЪС РАБОТАТА СИ.ТЕ СА МНОГО ПО ОТГОВОРНИ И ВСЕОТДАЙНИ.НО СЕ ПОДИГРАВАТ С ТЕЗИ ПРОГРАМИ КОИТО Е СЪСДАЛА МАСЛАРОВА.ТАЗИ ДЕСКРИМИНАЦИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕКРАТИ И ХОРАТА ДА СЕ НАЗНАЧАТ НА НОРМАЛНИ ДОГОВОРИ И ДА ПОЛЗВАТ ПРАВАТА СИ КАТО ВСИЧКИ ТРУДОВИ ГРАЖДАНИ.ПОДИГРАВКА Е ЕДИН ИНВАЛИД ДА РАБОТИ СЪВЕСТНО И ДА ПОЛУЧАВА ТОВА КОЕТО ПОЛУЧАВА БЕЗРАБОТНИЯ,ЧЕ ГО МЪРЗИ И НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ЗА СВОЕТО РАЗВИТИЕ.!!! НО В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО МОЖЕ!

Разкриват? Може би говорят за скритата заетост, но пък чак 150 хил.

Алтернативата за оправяне на България е: На първо време, да спрем да ревем. На второ място, тези които са разбрали, че с рев проблемите не се решават...ДА СЕ ОБЕДИНЯТ по месторабота, по местоживеене, по различните насоки за разрешаване на проблемите. Всеки от спелите ревът си, да потърси хората със сродните нему проблеми. Един такъв проблем са ВИСОКИТЕ ЛИХВИ. Сега е времето на подписките и подготовката за протести, а след получаване сигнал за общо действия човекът обещал си вече да не се оплаква, да не остава повече безучастен наблюдател/сеирджия. С посоченият конкретен пример може да се разбере, че АЛТЕРНАТИВА ИМА. Съществуващите обществени организации, начело с държавата, са органи за подържане статуквото на съществуващото социално робство.

Дрън дрън та прас ще разкрият дрънци е може да попилеят малко пари които по хитрите управители на фирми ще приберат но нищо няма да създадат и запазят с тея кухи програми за които се дават луди пари .Ако с тез пари се направи някои завод или се инвестира в образование ще бъде къде къде по-добре .

РАЗКРИВАТЕ РАБОТНИ МЕСТА , НАЙ-ВЕРОЯТНО С ЗАПЛАТИ ПО 240ЛВ - 300ЛВ.В БЪЛГАРИЯ ИМА ДОСТАТЪЧНО РАБОТА ЗА РАБОТЛИВИТЕ , НО ЦЕНАТА НА ТРУДА Е ПОДЦЕНЕНА .(В РАЗВИТИТЕ ЗАПАДНИ ДЕМОКРАТИЧНИ ОБЩЕСТВА ДНЕВНОТО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ Е КОЛКОТО ТУК МЕСЕЧНОТО)РАБОТЕТЕ В ТАЗИ НАСОКА , ДА ОПРАВИТЕ ЦЕНАТА НА ТРУДА , А НЕ ДА СЪЗДАВАТЕ НЕУСПЕШНИ ПРОГРАМИ ПРОГРАМИ ЗА ТРУДОВА ЗАЕТОСТ , КОИТО АНГАЖИРАТ МЪРЗЕЛИВАТА ЧАСТ ОТ МАЛЦИНСТВЕНОТО НАСЕЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ .БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО .!!!!!СМЪРТ НА ВРАГОВЕТЕ НА БЪЛГАРИТЕ !!!!!

Леле в тия форуми е пълно с ревльовци,кото само плюят ама не предлагат атернатива на настоящите управляващи, поради единствената причина защото няма такава

сОЦИАЛНО СЛАБИТЕ ЦИГАНИ КАРАТ ЗАПАДНИ КОЛИ.

Нека допълня - Очаквате да се запазят 149 999 места и да се разкрият ....1,2 :)))

По тази причина през тази година помощта ще бъде парична, а от следващата година се обмисля тя да бъде предоставена чрез ваучери.Ваучарите са все пак по-добро решение от даването пари на ръка защото в първия случай те веднага отиват за плащане на вересии или за пиене и пей сърце ...а после след 9 месеца се пръкнал нов социален проблем.

че нали се очаква ЕК да не пуска парите по програма Човешки ресурси и тръбите, че Станишев е виновен за това? А пък сега разцхитате на програмата за 150 000 работни места? Някой не е в час!

Мамка му,ако посмеете да вдигате данъците,заради роми и скъпи проститутки,дето ви работят в държавната администрация!

Замениха ще с очаква се! Абе смехурии

да гледат как са облечени тези социално слаби семеиства, какви коли карат... осигуряват се на минимална ... и соц. слаби... хааааа ха

ПИБще поеме всичките разходи за излизане от икономическата криза.Иваило Мутавчиев е завършил френски колеж и е запознат с тези кризи.Ха, ха.Нищо подобно.Ще падне като гнила круша.И света ще се завърти около него и бедрата на гл.изпълнителен директор М.Георгиева-всъщност тя е бивша манкенка и парцал от БНБ.Бяха на една ръка разстояние от големия удар- да му се не види - неща не върви на тази банка направена като от кибритени клечки нейното лого.По-скоро трябва да се казва Първа Измислева Банда.Голяма почитателка на банката.

Бойко ,не знам дали те бива и в каратето там и други животински изпълнения.Но в икономиката явно си много зле.Нещо търсене,предлагане и пазар на труда да ти говорят тези понятия.Препоръчвам ти да продължиш да плюеш старото ръководство.Там поне те бива.И без това няма да видим Р.0вч или Масларова осъдени.

Стига лъгахте бе, работодателите да плащат заплатите , които реално са изработили работниците. Да не пращат одити, които не знаят какво да правят и служителите да им прават справките, които те не уважават, защото си нямат на идея за какво става въпрос и най накрая всичко да бъде наред като хапнат и пийнат в накой луксозен ресторант! Оправете сивата икономика, за да влизат повече пари в хазната!!! Оправете и детските добавки поне на 50 лева, защото на две минимални работни заплати и детски карайте зимата!!! Стига говорихте глупости!!! наслушахме се на обещания!!

А,Не!И вие ли комунистически.Аз ше въртя като луд автобуса,ше ви плащам щури данъци ,за да хрантутите чиновници и да давате на мързеливите циганяци.ОПОМНЕТЕ СЕ И СИ СПОМНЕТЕ КАКВО ОБЕЩАХТЕ!Всеки да се хване нещо да бачка.Стига хрантутници на общата софра.ЧИНОВНИЦИТЕ НАПОЛОВИНА!НАЛИ ОБЕЩАХТЕ!ИЛИ ВЕЧЕ НЕ ПОМНИТЕ?

Interesno mi e kak ste stane taja rabota w uslovijata na ikonomicheski kolaps

Смешници!!! Лесно е да се говори,но трудно да се свърши нещо.Пак ще има веселие в циганските махали преди 15.09,но не и облечени и обути първокласници.