Промениха часа на теглене на тотото

Тегленето на тиражите на Българския спортен тотализатор вече ще се излъчва в централната спортна емисия новини на БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Промениха часа на теглене на тотото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След двата тиража с еднакви числа много трудно бих писнал отно фиш Ако върнат сферата която се върти на ръка и всеки път и се върти от различен човек( тези, които са спечелили от втори тото шанс) тогава бих пуснал фиш

Как да няма как да се манипулира. Ами наелектризирането на шестте топки с елетричество отрицателно но онова, с която е наелектизирана тръбата?

ще закърпи някоя дупка пак правителството...., като предния път.

Приди време, олучих шестица от тотуто. Беше много приятна изненада. Изненадах се приятно. Купих 6 апартамента, по един за мен, жената, децата, тъщата и котката. С останалите си купих яхта. Станах морски вълк, видях света, пиратствах из седемте морета. Пуснете и вие и щастието ще кацни и на вашто рамо, както и на мойто. Успех!

Отивам да си дам 2-та лева за спорта. Мога да си купя и 1 шоколад за тези вълшебни 2 лв, но...ако спечеля - ще си купя шоколадова фабрика!!! И ще мога да раздавам шоколади на всички деца, не само на тези в домовете! Може пък и един Балък да спечели! ЩАСТЛИВ БАЛЪК!!! ПОЖЕЛАВАМ СИ УСПЕХ И ТРЪГВАМ В ТОТО ПУНКТА!

Подразних се малко от закачливите съмнения на някой коментари и реших да допълня още нещо . Не съм адвокат на тотото,но впечетлението ми е ,че там работят много почтени,любезни и конфеденциални служители. Получаването на печалбата става по банков път в опредлен банков клон,където те отвеждат със специална кола със затъмнени стъкла и си отиваш по живо по здраво.Какви тото рекетьори,какви глупости.Вярно,че тогава не бяха милиони като сега. На тези които имат пари,но се съмняват бих препоръчал с парите който биха дали за фиш да изядът една много мазна пица и да се уригнат самодоволно,че са вложили парите си найстина разумно и щастливо.А пък аз независимо,че се съмнявам да улуча 2-ри път пак попълвам фиш за по няколко левчета, от страст към приятната изненада която ние всички хора цял живот все очакваме да се случи. А за онези който не могат да отделят дори левче,а те сигурно са много,съжелявам и съчувствам.

Нали знаеш къде да си сложиш рекламата?...

За да секнат всички съмнения около тотализатора върнете старата система с ръчната свера като зареждането на топките става по същия начин - явно.

Напълно подкрепям идеята.Така ще отпаднат всички съмнения, нищо, че ще изглеждаме старомодни и допотопни-всички ще са доволни освен ИТ специалистите осъществяващи сегашния процес на теглене.

Тези, които не печелят и не успяват в живота са убедени, че проблема не е в тях и че всичко е нагласено....естествено в техен ущърб.

Статията е за тотото...ти говориш за друго!

Върнете сферата с тегленето от едно време - на ръка,както в Италия и повечето Европейски страни,и докажете на хората че няма измами!!!

Очевидно е, липсва единно мнение относно манипулирането на тото-то! Ето защо,предлагам, да се открие рубрика/сайт/ в която, всеки да може да споделя съображения и предложения по този въпрос. Разбира се главното е специалистите да си кажат мнението!!!

да, правилно! хубаво би било да се въведе старата сфера с теглене на ръка на числата - нали си спомняте - топчета, които са разполовени и се завиват половинките една в друга, а ги теглеха изявени спортисти... за да няма съмнения - тегленето на ръка ще върне доверието в тотализатора!

ДА , АЗ ЩЕ ГО ТЕГЛЯ ((-::

благодаря ти,няма нужда да ни казваш.продължавай пак с същото темпо и в др.статия за тотото.по скоро се замисли дали имат пари хората за хляб днес.не говорим за другото.

Нека да бъде върната сферата с тегленето от едно време - на ръка !!!

Не нас тия, господа. И продължавате да афиширате. Както и че събирате повече пари. Вие съдирате кожи, не събирате повече.

предлагам никой да не пуска фиш да видим как ще лъжат хората . искам на живо да се тегли а не на запис !!!!!!!!!! пред хора които с фиша могат да отидат да гелдат !!!!

Преди около 2 години спечелих джакпота. Купих 2 апартамента на децата по един,а на мен и жена ми по 30000 евро на депозит. Пусках редовно фишове за по 3-4-5 лева. Почти никога не печелих освен по някоя и друга тройка. Но,един понеделник отидох на работа и въведох числата в компютъра ,не можех да повярвам- шестица. Така ,че улучете числата ,другото само ще се подреди.Успех на всички който са готови да прежалят някаква малка сума.

Брех мамка му стара,колко лесно било!

Улучил си джакпота, ама на сън! Мечтай си пак да го улучиш! И аз така правя. Ако го беше улучил, сега нямаше да си жив; рекетьорите на тотото щяха да ти видят сметката!

Човече - сигурно доста мечтаеш това наистина да се е случило!!!

Добре бе смешник :) Ти за 400 лева заплата в ТОТО-то си готов да лъжеш като цървул, а?

Тото 6х49 и 6х42 се манипулира и то много хитро!!! При съвремената компютърна техника не е проблем да се провери кои шестици не са пуснати и те да бъдат изтеглени. Хитрината е във второто как да бъдат изтеглена определена шестица!!! Явно, някой гении го е разрешил този проблем! Статистиката показва,че ТОТОто се манипулира !

Няма нищо хитро - изтеглените числа не се манипулират щото ги гледа цяла България. Колкото до шестицата във второ теглене - фиша се пише след тегленето. Но по принцип тотото стана с много малък шанс след премахването на едното теглене - просто се чудя че има още оптимисти да го играят.

Как разбирате, че тегленето става наживо и в реално време? Например снощи тотото закъсня с 9 мин, напълно достатъчно време за да се манипулира , дори само за 2-ро телглене на 6/49. Не се виждат живи хора в студиото, не се вижда посочената комисия. В 21 век сме, отдавна има програми които за секунди ще дадат комбинациите, които не са пуснати. Тегленето на 6 числа отнема около 30-40 секунди, от колко опита според вас могат да се наредят числа, за които няма пуснати фишове....

така е,1/2 час преди да затворят пунктовете се проверява коя комбинация не е пусната - дават се числата на избран човек играе и теглят тези числа -връща им парите и си купуват вестници,списания и телевизии,които не ми вярва да пита ирена

Ха ха ха, направо се развеселих от "теорията на конспирацията"....

А остана ли още някой малоумник да ви вярва?За малко над 6 милиона си загубихте далаверата за години напред.Ама за де се прогнозират подобни неща трябва да имаш пипе.То при нас държавата се управлява от кухарници,та тотото ли?

Абе, каквото и да правите, съмненията си остават! Законоустановен хазарт с управляващите е обречен на провал! Особено с българските...

така е,1/2 час преди да затворят пунктовете се проверява коя комбинация не е пусната - дават се числата на избран човек играе и теглят тези числа -връща им парите и си купуват вестници,списания и телевизии,които не ми вярва да пита ирена - цяла медиина империя