7-милионният джакпот спечелен с фиш от 2.80 лв.

Рекордният джакпот от 7 071 231 лева бе спечелен във второ теглене на играта 6/49, съобщиха от Българския спортен тотализатор. Падна и втора милионна печалба - от над 1.3 млн., при първото теглене.

Обратно в новината

Коментари - 7-милионният джакпот спечелен с фиш от 2.80 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПЪЛНА ИЗМАМА ,АКО И ТОЗИ НЕ СИ ПОТЪРСИ ПЕЧАЛБАТА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ИГРАЯ ТОТО,НАРОЧНО ОБЯВЯВАТ ЧЕ Е СПЕЧЕЛИЛ НЯКОЙ ОТ МАЛКО ГРАТЧЕ НЯКАДЕ В ДЪЛБОКАТА ПРОВИНЦИЯ ,КЪДЕТО СИГУРНО НЯМА И ТОТО ПУНКТ.

Не трябва да има никакво компютърно обработване на фишовете ПРЕДИ тегленето на тиража!!! Никой няма право да знае какви числа са пускали всички участници, преди печелившите комбинации да бъдат изтеглени. Обработените предварително фишове компроментират автоматично играта. Един да знае и да има достъп до всички играни комбинации, е напълно достатъчно играта да се сметне за нечестна. Никой не може да ме убеди в честността на каквито и да е комисии от членове с блеснали от алчност очи в бедна и мизера страна с толкова проблеми като нашата. То здравните ни осигуровки се източват и крадат, пенсионните фондове на хората ги ограбиха, та тотото ли ще ми се прави на непорочно светилище? Обработването на фишовете трябва да започва СЛЕД тиража. Само тогава то ще е наистина игра на късмет, а не гадна измама, каквато е сега.

Смайващото на падналия 7-милионен джакпот е не само фантастичния му за България размер, но и комбинацията само от големи числа(три от тях поредни) 25, 26, 27, 32, 37, 43, с която беше уцелен. Откакто от 1958 г има тото 6 от 69 у нас са направени малко над 7900 тегления. Само 81 са излезлите комбинации с големи числа от втората половина от 25 до 49. А комбинациите, започващи с числото 25 са едва 18. За първи път такава комбинация 25, 28, 31,32, 37, 41 е имало в първо теглене на 46 тираж през 1963 г. По веднъж е имало такива комбинации през 1964г, 1968 г. и в Новогодишния тираж на 1969 г. После следва период от над 20 години, през който липсва комбинация, започваща с 25. Чак в 1-во теглене на 51 тираж 1992 г. то излиза отново: 25, 30, 31, 35,37,42. За последен път през 2008 г. е имало три комбинации с число 25 отпред. В една от тях 25, 26, 27, 40 , 42, 45 от 1-во теглене на 35 тираж, първите три числа съвпадат със сегашната златна комбинация, повалила джакпота. Който е любопитен за тотостатистика може да ми пише на t4irpanskiabv.bg

няма нищо "смайващо", трябвало е да измислят комбинация, която не е играна от никой. и ето ти 25, 26, 27. Следващия път ще са 1,2,3,4,5,6

да брее ако некой ви верва вече .. ха ха милиончетата са вече при Дянков да закърпва с тях бюджета ха ха

Честито на късметлията! Да си харчи милионите със здраве! Тези които плюят по тотализатора просто да не играят тото.

те си ги харчат със здарве вече от години, всичките са на щат в ръководството на тотото.

трябва да ти хлопа нещо за да вярваш че тенденциозно събиран милионен джакпот..е релно спечелен...по малките суми може...

Здрасти, конспирацио! От Кубрат съм и вече се разбра кой го е спечлил джакпота. Бързо стават тия работи в места където я имаме 5 хиляди я не. Сега човека ще бърза да го прибере и да подпали всичко след себе си. Докато още е жив!

какви по-малки суми!?, то вече някак си странно спряха да се улучват тройки, четворки, петици. Само шестици и то само след като се е натрупал солиден джакпот :)) Абе мошеници. Потръгна му на тотализатора след като въведоха компютърното обработване на фишовете :))

Според мен американските империалисти са организирали заговор и са източили тези 7 милиона. По цял ден мислят само лошото на България.

Ами, да. Едно време пращаха самолети от Колорадо и ни пускаха колорадски бръмбари. Всеки бръмбар с отделен парашут.

а защо немерят дяметура на топките а? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дали ще се намери кубратския джакпотаджия? Навярно като миналия път за 6.5 милиона! Ако стане така - ето доказателството, че ни ограбват, но законно. Преди го правеха чрез поставено тяхно лице и електронно манипулиране на подскачащите числа...и разделяне на сумата, но така стана опасно от разкриване...и се минава на вариант "неявил се печеливш" А за нас - Наслука, балъци!

Като те мамят не играй бре, никой не те кара насила да пускаш!!!

всяка топка е толкова лека че откакувто и да е матерял толккова лек след употреба се деформират и и не влизат и затова просто - пускам 6 чисто нови топки с правилна форма -туп варянт но печеливш *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Честито на печелившите! Радвайте се на късмета си :))

няма печеливши, има само измамени в тая игра!

Един вика "що не обявяват имената на спечелилия", друг "що казват че е от Кубрат" - Е НЯМА УГОДИЯ!!!

Абе ти да не си на щат в тотализатора? Половината коментари по темата ти си ги писал, защитавайка тия помияри със зъби нокти хахаха

Абе тото-то е доброволна игра,никого не карат насила да пуска фишове..каква е тая злоба..за какви помияри говориш!?

"гру" ви го е написал точно, само ще добавя - към завистниците има и доста параноици. Такава мания за конспирации ви тресе... Тук повечето не са и чували за теория на вероятностите и няма как да си обяснят нормани неща с повтарящи се числа и такива които са последователни... Реално, тото2 не играя - вероятността за една комбинация да се падне е 1/14млн, което прекалено малко, за да си заслужава парите. Залаагнето на футболни срещи е далеч по-доходоносно. Иска се по-малко време ежеседмично или ежедневно да отделяш за набиране на информация и печалбите не закъсняват. Има си онлайн залагания и са най-различни. До голяма степен дали ще спечелиш зависи от това дали правилно си подбрал срещите на които залагаш. Но това е нещо зависещо от теб - разсъждения и опит... също така има и най-различни спортове - на всеки му според предпочитанията...

не се хаби драги! Вие от тотото сами си издавате номерата, вече са от плоски по-плоски. Законите за вероятностите са най малко-вероятните в българския "тотализатор". Там властват законите на организираното "печелене", всякакви случайности са НЕЖЕЛАНИ И СТРОГО НЕДОПУСТИМИ. Затова и никога не давате джакпота да бъде "спечелен" преди да се е натрупал поне 5- 7 милиона. Само за едно ви вярвам, че наистина сте натрупали 7 милиона печалба този път в тотопунктовете след цялата тая психоза упражнена над хората.

Да се скрия ли? Ти въобще прочете ли на какво отговаряш?

Така е МВФ, ти може да не си играл ,но всички писали по-долу са играли последният тираж а някой от тях с много пари и сега ги тресе люта злоба ,че някакави хорица от Кубрат и Сунгурларе са спечелили с фиш по 3 лв. а техните комбинации не са ,вижте по-долу какви ли не конспирации намериха в тегленето ,само извънземни не са намесили ,та не бяха различни топки ,чипове и какво ли не ,истината е ,че е сбъркан чипа на българина и не може да приеме ,че Вуте е по-късметлия от него.

късметлийте драги в БГ са само крадците и мошениците! Затова ти казвам, че печалбите от тото не отиват нито в Кубрат нито в Сунгулари, отива в джоба на група властимащи, дърпащи конците на хазарта. Някои от тях даже вече се похвалиха!

Ще повярвам, че тотото е честно когато направят пускането на фиша да е възможно непосредствено(в пследната минута) преди тегленето. Всичко друго е крещяща лъжа.

как така джакпотът в родното ни тотото никога не бива "спечелван" преди да се е натрупал над 5милиона или 7 милиона. Винаги новините звучат така - джакпотът не беше спечелен, след няколко дена пак така, после пак така.......заомбират се хората и направо като хипнотизирани започват да тичат всички към тото пунктовете, ама от телевизора пак се лее същото .....джакпота стана 7 милиона и още не е спечелен и пак като луд народа хуква да пуска фишове (и то вече не евтини!!) и накрая изведнъж от тотализатора като сметнат, че става съмнително дълго отлагането на печалбата, хоп новината е джакпотът е спечелен. ОТ кого питам аз? В америка наскоро показаха печелившия - работник на бензиностанция за 7 долара на час. Защо в БГ не обявяват печелившите? Уж да ги защитят, от кого ще ги крият? Те вече имат достатъчно пари да се защитават сами и да не са никак беззащитни. Щом в Америка го правят , тук защо не обявяват печелившите. Защо ли? Защото няма такива, драги. Просто поредната заблуда за лековери маймуни!!!

Честито на печелившия!Мисля обаче че проблемите му започват още преди да се е нарадвал на печалбата!Знае се от къде е.И няма да бъде проблем за мафията да го надуши.Както винаги нашите журналисти нямат и капка етика и морал.А после ще претиндират за свобода на словото и други подобни.Защо обяват публично че печалбата е в Кубрат?

ами много просто, защото не е в Кубрат. В организаторите на спортния тотализатор е!

Жалко, че не спечелих аз, защото щях да използвам парите все за добри цели. Поне отидоха в региони с голяма безработица и малко бизнес. Сега спечелилият просто е длъжен да дарява на всеки и всичко де що се нуждае от помощ!!!!

теб да вземем да те канонизираме, а? никой за нищо не е длъжен - за свободна човешка воля не си ли чувал?

Вълк, ти ли го спечели ве?? ахах

Вместо примерно 30 паднали се петици могат да обявят 35 и по този начин пада печалбата от петицата.

Истината е ,че 80% от пишещите тук бясно завиждат на печелившите и търсят конспирация и измама в тотото ,числа имало поредни ,други се падали често ,естествено ,че ще има поредни числа ,вероятността на всяка комбинация е колкото и на всяка друга, но нали сме завистливо племе и сме се надявали на нас да се паднат шестиците ,сега бълваме змии и гущери вместо да честитим на спечелилите и да чакаме и нашите числа да се паднат следващият път ,всичко е въпрос на късмет.

Никому не завиждам- да си ги харчат със здраве спечелилите джакпота и да живеят дълги години:) Аз вече уцелих моята шестица от тотото- съпруга ми- и пожелавам всекиму неговия си късмет да го спохожда често и да му носи здраве, щастие и благоденствие!:)

Мдааа, блажени са вярващите, защото тяхно е царството небесно!

Сега ако сметнеш и каква е вероятността за два поредни тиража да се паднат еднакви числа ще те призная :)) Охлюв. Работи си в тотализатора и не се обаждай.

Може ли аз да ти отговоря - вероятнастта е изключително малка, НО НЕ Е НЕВЪЗМОЖНА!!! Защо ти се опитваш на нещо което е възможно да лепваш етикет - "това е невъзможно"...

колкото всяка друга..

Това е в "Избрани"???? Дир-а в услуга на тотализатора...

Никой нищо не завижда - аз не играя на тото, понеже отдавна съм осъзнал безмислеността на това начинание! А манипулирането на тотото се прави не за да се вземе джакпота - вЕрвай ми той е малка част от останалите пари, които се прибират законно - въпросът е, че когато има джакпот има голям оборот - това е! А и как за толкова години не се е разбрало за един поне, който да е взел джакпота? Как ще се укрие освен ако вече не е милионер и тогава няма да му проличи? А ми кажи сега този от Кубрат как ще остане незивестен? Да е в София - айде... Освен ако той и цялата му фамилия изведнъж не решат да заминат в чужбина, което пак ще покаже кой е?

Брех, колко си морален! Може и всичко да е съвсем логично, но факт е, че тук се падат три последователни числа, а в предишния тираж имаше две последователни числа. Каква е математическата вероятност това да се случи?

Леле не питай! Според защитниците на тотото - шансът бил равен...

Гру, защо да ме е яд, аз дори не пускам фишове!Да съм пуснала - да се ядосвам, ама като не играя...

Абсолютни глупости мой човек

От както има компютри, които за части от секундата да ти изчислят заложените комбинации, не е проблем да програмираш показване или изтегляне или както щете го наречете точно на твоята комбинация. Във Лас Вегас на този принцип се градят империи. Не се правете, че тук има по-честни

Браво и аз съм на твоето мнение :) един разумен човек имало в тая държава!

Честито на спечелилите! Със здраве да си ги харчат и да им донесат щастие!

Защо не се дава гласност на печелившия, както е в много страни.Така той ще бъде по-малко уязвим от мафията,сега така или иначе за тъмните среди, той пак ще бъде известен и всичко разбира се , ако наистина е спечелил случаен човек.Аз не вярвам, вас не ви знам.

Ако спечелиш 7 милиона ще разтръбиш ли по всики медии, че си ти?

По-добре всички да знаят кой е,да го познават, за да не смеят разни гадове да го изнудват и заплашват!По трудно е с известни личности! А и да крият, тези,които не трябва да знаят, пак ще разберат!Имам предчувствие,че и тази печалба никой няма да потърси!

Да видим интересните съвпадения: Тираж 8 1во теглене - 12, 16, 18, 37, 43, 47 2ро теглене - 3, 16, 24, 29, 33, 36 Тираж 9 1во теглене - 5, 10, 13, 16, 33, 43 2ро теглене - 1, 2, 8, 16, 21, 33 Тираж 10 1во теглене - 6, 10, 17, 22, 33, 48 2ро теглене - 2, 6, 9, 19, 35, 43 Тираж 11 1во теглене - 7, 10, 21, 34, 37,43 2ро теглене - 25, 26, 27, 32, 37,43 Е, да Ви прави впечатление, колко пъти са тегление числата 10, 43, 33 или и това е обикновено съвпадение;)

Объркала съм 1 число- на тираж 11- в 1во теглене последното число е 38, а не 43

Защо не вземеш да си напишеш числата от 1 до 49 на листчета - да ги сгънеш и разбъркаш в една купа и да теглиш по 6 от тях. И така 8 пъти. Запиши ги и виж кои числа се повтарят... Е да знаеш - аз ги манипулирах да са те :)

МВФ- факт е / пазя си фишчето/, че разсъждавайки в този ред на мисли имам 4 познати числа от 2ро теглене и това съвсем не са числата, които интуитивно бих казала, ако изненадващо ме помолят да кажа веднага шест числа от 1 до 49:) Смешни са ми всички, които твърдят, че не би могло да има манипулации в тото2:) Просто този път реших да разсъждавам и 80 % познах. ТРова да ти говори нещо? Не играя тото от около 30 тина години, дори преди това никога нищо не бях печелила- нито 3ка, дори и 1 число.Е, какво ще кажеш;)

Моля всички трезво мислещи да си направят извода :). Нема такава държава. Най-големиат пример за измамата беше еднаквите числа в два поредни тиража, някой е забравил да смени топките, сега пък интересна комбинация с 3 поредни числа. Пълни измамници, обаче булгар е доверчив и ще продължи да им верва.

Пич, ти си много тъп бе, брат! Не разбираш ли, че когато зачеркнеш една комбинация от числа - край! Тя вече няма да се падне! Теглят се числа, които никой не е зачертал - това е! Няма предварително избрани числа! Определят се след като се види кои комбинации ги има и кои ги няма - елементарна работа за компютър! Сега въпросът как точно ги вадят топките не е съвсем сигурен - теории много! Но който разполага с такива пари може да си плати да му се направи машинка, която да може да го прави...

А тя е: във всяка топка има микрочип, който реагира на определена честота. В края на ринга, където влизат топките, има гривна с противоположната електромагнитна честота, която, задействана от компютър, привлича определената на излизане /влизане в дупката/ топка. Знаейки предварително комбинациите, зарежда се тази, която също предварително е нарочена да се изтегли - на определен човек. През зададен период се задействат електромагнитните импулси на честотите на опр.топка и тя се привлича в дупката. Правило ли Ви е впечатление, че доста често една топка ЗАСТАВА стабилно на дупката /по случайност, разбира се/, поклаща се, но НЕ ВЛИЗА!!!, тъй като магн.поле не й позволява да го направи и тя бива избутана от друга такава. А тази, която трябва са се изтегли, влиза като това в онова - бързо и лесно. Защо не спират залозите да речем 3 или 5 мин.преди тегленето - ами точно за да имат време да настроят цялата тази машинация. Вярвай си, българино, в белите лястовици...

Съгласен съм с всичко, което казваш, само дето печелившия фиш се добавя после след като е спряло подаването и вече се знае кои комбинациии ги няма пуснати. Нека един път направят теглене на тотото от една купа, ама бъркаш и която пипнеш вадиш, а не да разбъркваш, понеже тогава пак може да се манипулира - едните топки студени - другите топли... няма бъркаш и пипнеш ли вадиш - а да видим тогава колко шестици ще има!

Няма какво да се добави тук.

ха ха, представяте ли си какво му е било на оператора на тази машинария докато се е теглил тиража - да се обърка нещо там по компютрите и верно някои от кубрат да дойде с изтеглените и обявени по тв числа и да отмъкне милионите хаха

Дали всичко в тотото е лъжа или измама, все още съм раздвоен , даже разтроен.А дали тегленето се прави на живо, в реално време ???Виждаме по телевизията че комисията мери топките по тежина, май че беше и по рамери, не съм сигурен за последното . Но дали са манипулирани по някакъв друг , модерен , електронен начин аз поне досега не съм видял.Що не вземат една топка от сферата, произволно и просто да я разчупят или разрежат за да видят всички какво има или няма вътре.При този тираж да се паднат едновременно трите джакпота , все си е съмнително , откъдето и да го погледнеш.

някоя Червена шапчица пак е гушнала парите, на кой простосмъртен ще му дадат пари, я слезте на земята, намира ме се в бУЛГАРИСТАН, тука Господ няма всичко е пари, защото небето е червено и морето също хихихи

Интересно какви фантасмагории вълнуват българина, вместо да се интересува от това, да има повече и по-добре платени работни места!

Пич, ВСИЧКИ пуснати комбинации се вкарват в компютър. Всеки компютър с една проста елементарна програмка за минутки може да ти изведе всички комбинации, които НЕ са пуснати. Все пак приемането на фишове спира часове преди тегленето.

Как пък така се нанизаха 25,26,27 едно след друго , вероятноста каква е така да се получи ?! :)

същата каквато да се паднат 1, 23, 38 или 10, 20, 30 или 5, 8, 17

Познала съм 4 числа от 2ро теглене , не защото са числата, които харесвам, а защото забелязах определена тенденция в подреждането на изтеглените числа от последните 3 тиража, както и повтарящи се числа. Голям парадокс - доста ръчках съпруга ми, който е физик и математик, да открие зависимостта- ясно беше, че не са числата на Фибоначи, но той така и не пожела да се занимава с това. Наложи се, въпреки, че съм лаик в математиката, да пробвам да позная не числовата редица, а да налучквам принципно:) А за теория на вероятностите си има учебник с такива дъъълги формули...:)

Каква е вероятността зад ъгъла да видиш динозавър? 50% - или ще го видиш - или няма! Каква е вероятнпостта два тиража да излезнат с еднакви цифри един след друг - 50% - или ще излезнат или няма? Според теб това е така, нали?

горките хора

Горките не ами горките....и то от Кубрат...едно малко ТУРСКО градче.

в тая скапана държава да спечелиш толкова пари си е самоубийство....не им завиждам грам

Малоумните комплексар като теб, дори и тая тема успята да я върже с "турска" тема:)

Това не е завист... това е нормално българско аналитично мислене. Понеже в България вече драстично намаляват начините да се откраднат лесно и безпроблемно пари (източихме соц предприятията, разпродадохме парцели за строеж, контрабанда трудно, държавните предприятия също са ограничен брой) остават изключително очевидните методи като измама с държавния тотализатор. Аз лично няма да се уверя, че това е истинска печалба за човек от народа докато не видя този човек с Ферари или поне до пищна къща. Само че това нормален човек да си купи нещо от този калибър е почти невъзможно, дори и тотомилионер.

Смях в залата братя,явно вчера е било коледа в тотализатора и са раздавали шестици,сигорно пак няма да ги потърси никой. Ама докато има балъци които да си дават парите те ще се гаврят с вас и всеки път джакпота ще бъде рекорден.

Mърво печелившите бяха двама, после стана един само и то Кубратски...доста интересна е тая работа.Не играя, защото не вярвам в тотализатора-парите се крадат или отиват в партийните каси.

Евалла Кубратски:) Бравоооо:)

Абе, Лили Иванова не беше ли от Кубрат? хахаха.....Сега ще си купи зала "Олимпия"...хахаха

Та пусна в София фиша си:)

:))) Ако е Кочана ще напълни градския басейн с виски и ще се изкъпе в него:)))

Как винаги с обикновен фиш,който винаги е 2,80,при проста сметка,че 1 колонка е 1 лв......България наистина е страната на чудесата,където невъзможното става възможно....

Една колонка е 0.70 лв, явно е пуснал и 4-те колонки.

е стига злоба дееее :((( да му е честито на човека и със здраве да си ги харчи парите :)))

тото-то си е наи голямата измама в бг!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Горкия...."печеливш"....!

ТЪПИ СТЕ МИЛИ МИ ДРАСКАЧИ И НЕ СЕ ДОСЕЩАТАТЕ ЗА КАКВО СА ПАРИТЕ .АМИ ЗА ПРЕБРОЯВАНЕТО ЕСТЕСТВЕННО.! СТАР РИМСКИ ТРИК ОТ ВРЕМЕТО НА ХРИСТОС МНОГО СТЕ УМНИ ОБАЧЕ КОИ ДА СЕ ДОСЕТИ - ЖАЛКО ЧЕ С ТОВА СЪСТАВЛЯВАТЕ ДЪРЖАВА С ПРАЗНИ ГЛАВИ . КАК ДА НЕ ДАДЕ БАТ ВИ ПРИНЦА БОИКО ПО 350 ЛВ НА ПРЕБРОИТЕЛ СМЕТНЕТЕ И ДА ВИДИТЕ СМЕТКАТА ИЗЛИЗА...АМА И ДА НЕ ИЗЛИЗА ПАРИТЕ СА ТАМ ПАК ПОМОГНАХТЕ НА МАФИЯТА /ЩОТО АЗ НЕ ИГРАЯ/

Добре,че не пуснах, че съм от София!

Сигурно е Лили Иванова. :)

Абе много ми е интересно как така ще се спечелят наведнъж 4 джакпота?!! При това тоя от 7млн. да е с обкновен фиш?! Отново имаме "победител" и "спечелил" само че не от Кубрат, Горно Осеново или Таралинка Патан ами си е пак някой пореден "късметлия" от спортния ни тотализатор.

защо да няма пуснати поредни числа. Пускам само на рождените дни на децата и внуците и винаги едни и същи числа. А ТЕ СА-1;2;3;4;5;6.

... а един мармот завива шоколад в станиол...

жив и здрав да ги харчи. жалко, че пак ви се привиждат конспирации, прав беше дедо за чипа.

ТОЯ КЪСМЕТЛИЯ ДА ИЗЧЕЗВА НЯКЪДЕ ЧЕ СИГУРНО ВЕЧЕ БАЯ МУТРИ ТОЧАТ ЗЪБИ

Кубрат е 4000 човека. Абсурд е ако някой е спечелил да остане неизвестен. Бас държа обаче, че нито от тотализатора ще разкрият кой е ударил джакпота, нито от медиите ще си направят труда да пратят човек там да разбере кой е спечелил. Сингуларе пък е 2000 човека. Там също няма да се узнае кой е спечелил. Правете си изводите.