Тотомилионерът още не си е потърсил печалбата

Късметлията, който на 17 юни удари рекордния джакпот от тотото в размер на 6 575 225,42 лева, все още не се е обадил, за да си ги получи.

Обратно в новината

Коментари - Тотомилионерът още не си е потърсил печалбата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако до 35 дена печалившият не си пребере агнето държавниците ще го изядът!

Да пита Ирен Кръстева,тя не веднъж е "печелила" и прибирала големи суми без проблем.

Dано да не е получил/ ла сърдечен припадък от тоя "шок"!!! Dано фиша не е загубен! Dано да е жена! " Cбогом беднотия" i честито!!!

пълна измама каквили номера не измислиха.....

Спокойно ,бе хора,ще си взема печалбата.Бях забравил ,че съм пуснал фиш и едва сега се сетих.Само не зная от къде да си взема печалбата.Това са много пари ,а на мене не ми трябват толкова.Някой иска ли да му дам?

НЕ! НЕ ИСКАМ.....

Печен е новият тотомилионер. Първо ще си уреди виза и след това ще духне в чужбина, щото предполага, че тука едни батковци му точат секирата да му ги приберат още на другия ден щом посети тотализатора.

Какво е общото между БСП и БЦТ. Лъжат на поразия

Ми какт не ти трябват дай ги на мен бе човек! Аз за тва съм учил. Ше ги изхарча както си требе, по научно му! :)

Според мен не е редно да се натрупва джакпот ,а да се върне старата система за печалбите.Шестицата беше строго регламентирано двадесет хиляди лева е сега да е в пъти по-вече ,но ака няма печеливш сумата да се разпределя както навремето в проценти межде улучилите петице,четворки и тройки.Така с печалбата от улучена тройка поне ще можеш да си пуснеш нов фиш,а то какво ичетворка да си улучил не си струва да се радваш.

Споко де, отварянето на швейцарска сметка и ваденето на разрешително за пищов с цел самозащита от отвличания си отнема време. Ще си ги потърси :-)

Продължавате да пишете глупости и да се съмнявате,вместо да отидете и да си пуснете фиш. Не правя реклама на никой,а се опитвам да ви кажа,че е много приятно когато разбереш ,че си спечелил. Вярно ,че мойте пари бяха преведени в една банка,но тук случая е по-особен и самите служители в тотализатора на "Хайдушко изворче" ще съдействат и ще предложат схема за по голяма дискретност. Те знаят как. Ще ви открехна още нещо- съвсем искрено,предложих да оставя няколко стотин лева за почерпка и те ми отказаха. Казаха"Това господине в никакъв случай не е задължително" Все пак получих на касата няколко стотин лева в брой и закръглих като оставих няколко десетки лева поне да си купят няколко кутии шоколадови бомбони и безалкохолни. Това е самата истина ,а който не вярва да не играе тото и да философства,по богат няма да стане.

И 1 Мърмот ..... Можеше да кажеш и репликата : "Койт играе - пИчели, койт нИ играе - нИ пИчели..." :D :D :D Смешен си, направо жалък :))

Направо ме разплака !

Добре де, защо да си давам зор, има време до 02.07.10г. Спокойно ще си ги взема паричките няма да ви ги оставя :)

колонката в тиражите в четвъртък е 0,60 лв., какво неясно има?

Е ТОВА ВЕЧЕ АКО НЕ Е ИЗМАМА

Защо фиша струва 2.40,нали колонката е 1 лев?

От коментарите прочетох много глупости и реших да напиша нещо. Това всъщност е и съвет към спечелилия : Преди няколко години и аз спечелих джакпот,но беше много по малък сто и няколко хиляди. Отидох в централния тотализатор,приеха ме радушно,дискретно,подпълниха документите по банкова сметка която предварително си бях открил и с кола със затъмнени стъкла ме закараха до един банков клон и после ,чао! Така ,че ако спечелилия прочете това хич да не се страхува,добре е в няколко банки да си открие банкови сметки и да му преведат по милион и нещо във всяка банка. Така няма да прави толкова впечетление. Има много българи и фирми който държат огромни суми в банките ,спечелени от бизнес,продажби на хотели и какво ли не. Само безпаричните фантазират,какво щяло да стане с парите на човека и го обжалват. Забравих да кажа ,че от тотото дават цветен документ,че лицето едикой си от тираж номер хикс е спечелил едикаква си сума. Добре е парите да се разпределят в банкови сметки на повече членове от семейството ,така всеки ще получи документ ,че е спечелил определената сума.Този документ евентуално може да бъде показан ако те претиснат от комисията Кушлев,данъчни и други контролни органи. В заключение ще напиша ,че продължавам да играя тото с по 4-5-6лева,но както знаем трудно се улучват числата.Пожелавам на себеси и на всички които четат моя пост късмет.

Вместо "Очевидец", по-добре би звучало "митута за реклама" !

Ясно колко си очевидец. От тотото внасят парите в открита сметка на печелившия в избрана от тях банка. А после той да си ги разпределя както иска. И май май само у нас се пази в тайна спечелилия, сами се сетете защо

С последните 2,40 от хазната играх!!! Тъй като за магистрала не стигат, за бюджет - кому кози крак, бре я да си взема за мене си:))) Просто още не ми е готова сметката оттатък....

Ми, кво да си ги взимам, засега си имам, и то мно-о-ото повече......Ще ги кътам за черни дни, ако милото ми детенце Дебилчо нещо го закъса и се наложи да отслабне....

Късметлията има парички и затова неси ги търси от Несебър е фиша ;)

Защо лъжеш? фишът не е от Несебър!!!

А от къде е щом сте така запознат?!

Dобре прави! Cега ще се появят родени и "неродени" роднини а и други подобни простаци, нахалници.... Hека да почака! Dано е някой бедняк за да се порадва докато е жив! Hо да не забрави и да направи някакво добрo. Aко е християнин 10% от парите са божии. Aко не, пак може да направи добро де- за здраве!!! Xайде, честито!!!

ха ха и на балъци ни правт точно в кризата в тега момент хоп джакпота стана голям....правитеството се чуди от каде да вземе нкой лев- мми от каде от джба на хората своботните пари джакпот 6 милиона постаплениата са 12 ЧЧ

Горкият човечец, как да ги потърси като знае,че после ще го намерят мутрите.

Тия добре ли са????Амииииии как да се появи,като е някой от директоритеееее!!!!!!!ХАХАХАХАХА

За пореден път се опитват да ни направят на глупаци и да повярваме, че наистина има човек спечелил 6-цата:)) Всичко е измислица и парите са за бюджета, продължавайте да си давате парите за фишове и да се трупат джакпоти;))

Абсолютно съм съгласен с тебе.

абсолютно си съгласен, ама ако го беше уцелил ти веднага щеше да дотичаш до тотото, кретен такъв. Лицемерието е основна черта на комплексарите пишещи по тези форуми!

да си дам номера...ако не ги иска аз ще се погрия......за пребирането им!!! :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Няма и да се появи, щото най-вероятно няма такъв! :D Пак "нахранихме" държавицата...... :)))

Точно така е!!!

Централна дирекция ул. Хайдушко изворче 28 (вход от ул.Славия) 1618 София Тел. +359 2 81 81 861 beginoftheskypehighlighting +359 2 81 81 861 endoftheskypehighlighting Тел. +359 2 81 81 811 beginoftheskypehighlighting +359 2 81 81 811 endoftheskypehighlighting Тел. +359 2 81 81 888 beginoftheskypehighlighting +359 2 81 81 888 endoftheskypehighlighting Факс +359 2 81 81 801 Е-mail: bsttoto.bg Вашите препоръки и мнения относно тази страница очакваме на: webmastertoto.bg

ох,ще си дам моята банкова сметка,може ли? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако човекът е от народа има защо да се страхува от печалбата си, но ако е от онези 5% богаташи в държавата ни , то той знае как и кога да си я прибере и да си узакони "бизнеса".

Чудно как ще разкрият подробности около избора на комбинацията. АКо не е случайно налучкана или човека не ползва еднакви числа винаги, то тогава наистина ще е много интересно как ги е избрал.

И 600 000 е добре. Кой ти ги дава!

ако е човек от народа политическата мафия вече е взела фиша му

Никога няма да разберем.....(((