18 шестици след еднакви числа в 2 поредни тиража

Назначена е проверка във връзка с това, че в две поредни тегления на играта "6 от 42" на спортния тотализатор са се паднали еднакви числа.

Обратно в новината

Коментари - 18 шестици след еднакви числа в 2 поредни тиража | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Робския дух на тъпия ни народ ...

Честито :D Поне и обикновените хора да намажат нещо

А на мен един колега ми каза да пусна същите числа. Щяли да се паднат и другата седмица.

tova e balgariq laji i izmami i to ZAKONNI

SRAM i POZOR !!! Trqbva da go zakriqt i da varnat parite na horata ! TOVA e KRAJBA i podigravka !

Трябва да се има предвид, че размера и теглото на топките не са единствените начини за манипулация. Ще изредя още няколко: 1. Изместен център на тежестта 2. Вътре в топката има магнит 3. Топката е намазана с течност с магнитни свойства 4. Топката е заредена с електрически заряд 5. Топката не е кръгла При всички тези промени по топките тегленето може да бъде манипулирано. Естествено след тиража топките трябва да бъдат възстановени. Най- лесно е с електрически заряд - прави се следното: 1. Преди теглене избраните щест топки се наелектризират 2. Слага се ел. магнитно устройство, с което да се привличат към улея наелектризираните топки (не забравяйте, че те тежат само 2.45 грама) 3. Зад канала, в който се събират топките след изтеглянето им спокойно може да има една бобина, чрез която да се отнеме електрическия заряд от топката след тегленето. Така топката е отново като другите

Бойкот на всички тегления!Този път тотално се подиграха.

лъжа,лъжа и пак лъжа.Лъжат ни навсякъде и от всичко.Лошото обаче във факта,че оправяне несе вижда.Няма и да дойде,въпреки гръмките слова на Бойко. Ето,четем какво казва Нешка-новият шеф е бившият заместник шеф.Така ли няма други достойни професионалисти,коит да заемат този пост или нарочно е наложен този от квотата на крадливите.Както е казал народа Пременил се е Илия пак във тия.Хайде сега новите управляващи да действат,не само да говорят.

Шансът в продължение на една определена седмица, т.е. при два последователни тиража, да се повторят едни и същи числа в играта 6 от 42, е около 1 на 4,2 млн., изчисли математикът Михаил Константинов. Шансът да се уцели шестица при играта 6 от 49 с един фиш дори е по-малък - около 1 на 14 млн.

Шансът в продължение на една определена седмица, т.е. при два последователни тиража, да се повторят едни и същи числа в играта 6 от 42, е около 1 на 4,2 млн., изчисли математикът Михаил Константинов. Шансът да се уцели шестица при играта 6 от 49 с един фиш дори е по-малък - около 1 на 14 млн.

Ако сега не ни стане ясно , че държавата ни краде от всякъде , значи сме мноооого тъпи. Това е явно доказателство, че тото 2 е нагласено от всякъде. Просто спрете да играете както ще направя аз.

Ima edna kniga, kazva se Lotariata. Iasna rabota.

Вероятността да се случи такова чудо е 0.0000000000000363, т. е. нула. Ако това не е бетон доказателство, ето още няколко: 1. Справка за поне 1 година назад, колко от пуснатите фишове във всеки тираж повтарят изтеглените комбинации в предходния тираж. 2. Кои са 18-те печеливши и има ли нещо общо между тях? Ако тези 3 доказателства не издържат в съда, да вдигаме храм и да славим 18 живи богове.

излиза, че при лошия комунизъм тотото беше честно, а при добрата демокрация нещо много хора взеха да намазват от него? Щото тука всички си спомнят как се теглеха числата тогава. Прочее, фишовете се обработваха химически, нямаше омпютри ама тотото пак работеше. А сега ни крадат модерно и демократично. Благодаря за което, ама предпочитам да не ме крадат, пък нека не е демократично. Даже съвсем недемократично искам крадците да и вкарат в затвора, да ги пратят да копаят тунел под Шипка или да ги гръмнат. Някой да е против?

Струва ми се,че старият подменен шеф си е казалЗащо да не Ви е-- май---- и е оставил тежестите в топките от предишният тираж.В същото време цялата му рода е пуснала фишчета с верните числа.Всеки ден си казвам егаси държавата.Но това вече е прекалено.Бог да ни е на помощ.

zabravili da smenqt zapisa glupatsite. Maka im da eb..............

Ако освен същите числа са изтеглени и по същият ред на изтегляне,това е сигурно доказателство за мошеничество.

egati darjavata

Слушайте какво каза човекът по- долу: Никой не може да спечели в хазарт срещу компютър, особено ако софтуера е на този, който прибира залозите!

Добре че още не е прихванато от световните агенции. Ще ни спукат от бъзик

Az sam edin ot 18te pe4aliw6i. Winagi puskam kolonki s 4isla padnali se na predi6nija tiraz pljus o6te tolkowa kolonki s moi si 4isla. Dotuk hubawo ama 4e ima os6te 17 kato mene ne moga da powjarwam. Otkade se praknaha tezi be. A moze i da sa naglaseni ostanalite za da mi e po-malka pe4albata. Idioti. NE znam dali da prodalzawam da puskam toto.

Забравили са да махнат по-тежките или по-големите топки! Сега лъсна нашето честно ТОТО! Само помислете колко милиарда сме разиграли и си помислете в чии джобове са отишли те! СПРЕТЕ ДА ИГРАЕТЕ ТОТО!

От 200 000 маймуни пуснали фишове се ще се намерят 16 неадекватни (или късметлии, в случая) да пуснат същите числа. Много правилно обаче отбеляза някой по-горе: КАКВО СТАВА С ИРЕН КРЪСТЕВА?!

ВСИЧКО Е ЯСНО.ПО ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА ГО ДАДОХА ЯСНО,КАК ТОПКИТЕ СА БЕЗ НОМЕРА А СЕ СЛАГА ИЗБРАНАТА ЦИФРА КОГАТО СПРЕ В УЛЕЯ.ТОГАВА СЕ ПОЛУЧИ РАЗМИНАВАНЕ.БЯХА ИЗЛЕЗНАЛИ 2 ТОПКИ И КОГАТО ИЗЛЕЗЕ ТРЕТАТА ТОПКА ЦИФРИТЕ ЗА СЕКУНДА ОТИДИХА НА ВТОРАТА ТОПКА И ТЯ СТАНА ТРИЦИФРЕНА,А ТРЕТАТА ТОПКА ОСТАНА ПРАЗНА И ПОСЛЕ СА ПРЕМЕСТИХА ДВЕТЕ ЦИФРИ ВЪРХУ НЕЯ.ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ.

Ами как няма да са по малко приходите.Не е ли криза.Хората от всичко се лишават само за да оцелеят ,та от фишове ли няма да се лишат.

Това с магнитите и честотите - вместо да пишеш глупости вземи попрочети малко физика

Големи риби сте всички - хазарта не е направен за друго освен това да печели собственикът. За какво му е на собственикът да прави такива маймунджулуци, каквито описвате в този луд форум. Спрете да играете и никой няма да ви мами...ама пуста надежда:)

Вероятността да се паднат 6 числа два път подред е 50 на 50 - или ще се паднат, или няма да се паднат.

Започнете проверката от времето на Ирен Кръстева, нея никой не я търси за милионите и далаверите. И тя ли е амнистирана като министрите?

Най после им лъсна гъ на тотото. Игра за шарани ...

Числата от нашето тото - 4, 15, 23, 24, 35, 42 Числата от култовия сериал LOST - 4, 8, 15, 16, 23,42 Брой на спечелилите тото-то - 18 Брой на главните герои в LOST - 18 Май, далаверката е пипната от някой с доста шантаво чувство за хумор...

1.Povtorenie na chislata 2. 18 shestici 3.Izmamnic ot klasa 4. 1+23

Аз ако съм шеф на тотото и печеля такива милиони,такава машинка ще направя с част от парите,че всички ще казват със сигурност:Това не е нагласено!А то ще е:)

Мошеннициии.Мошенниц Бой сбаснуня по чуторите. Мошенницииииии.

МНОГО РАБОТА ОТВОРИХА НА НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО,СТАРИТЕ ИЗПЕЧЕНИ МОШЕННИЦИ ОТ ТРОИНАТА КОАЛИЦИЯ.

Забравили са да сменят нагласените числа. Няма безгрешни хора :)

Какви са тези топки, какви са тези сфери, ако топките се вадят на ръка от различни хора никога не може да има измама. Ако трябва да има промяна това е варианта. Спомням си преди години теглене на билети от държавната лотария, за всяка определена печалба се вадеха числата с хора от публиката, произволно избрани, а сега какво зададат ли се избори някой улучва големия джакпот. Но нали надеждата е нещото което подържа духа пускаме фишове и пълним гушите на определени кръгове.

БОЙКОТ НА ТОТОТО !!!!!!!!!!!!!!

НАЛИ ВИНАГИ, КОГАТО СЕ ТЕГЛИ ТИРАЖЪТ, ОТДОЛУ Е ИЗПИСАН СЪСТАВ НА КОМИСИЯ С ПРЕДСЕДАТЕЛ. НЕКА ГИ ПОКАЖАТ ТЕЗИ ХОРА - ИСТИНСКИ ЛИ СА, КАКВИ СА, КОЙ ГИ Е ИЗБРАЛ И ДА МИНАТ ПРЕЗ ЦЕНАТА НА ИСТИНАТА, Т.Е. ДЕТЕКТОРА НА ЛЪЖАТА

П О В Е Ч Е Н Е П У С К А М Т О Т О

Който иска да играе истинско ТОТО да види thelotter.com Сайтът е английски и можеш да си купиш фиш за всяка голяма лотария в света. Малко по-скъпо излиза, понеже служители на сайта ти купуват фиша в съответната страна, където е лотарията. Изпращат и сканирано копие на оригиналния фиш, за да е сигурно, че няма измама. А и печалбите са огромни в сравнение с нашето миризливо тото - говорим за цифри от няколко десетки до над 200 милиона USD джакпот. Аз си купих фиш за италианската лотария SuperEnaLotto за 11 долара(когато джакпотът беше 140 млн. евро).

и вие почнаххте да крадете.

Abeeee, ia dai ochte edna bira!

Някой знае ли дали числата са излезли и същата последователност?

Ако българите не спрат да пускат тото няма начин да го закрият. Всичко зависи от народа. Спрете да пускате тото поне един тираж в знак на протест да видим няма ли да се насерат и да се променят нещата! Вече чрез компютрите се манипулира всичко. Например има програми, които на базата на хиляди фишове могат да изчислят кои числа да се изтеглят за да има най-малко печалби. Останалата работа я правят отгоре като подменят топките или с различни размери или с различна тежина. Преди всеки тираж би трябвало да се правят размервания на топките или да се промени начина (най-обективно е ръчното теглене)!!!!!!!! Наистина има и вероятност да се падне по този начин, но не станаха ли много вероятностите в нашето манипулирано тото!?!?! И защо питам аз, когато някой спечели джакпота не казват поне от кой град е както в Италия например и защо след като увеличиха цените на фишовете този джакпот не помръдва. Явно някой непрекъснато източва отнякъде. Одавна не пускам тото поради тези причини защото няма обективност. Всичко в тази държава е фалшиво!

А Тя е следната: 1. Комбинациите предварително са известни, обединявайки всички фишове от цялата страна. За един дори не-толкова мощен компютър е въпрос на минути да покаже кои комбинации НЕ са излизали. 2. Във всяка топка има миниатюрен електромагнит и електронно устройство, които се задействат с определена честота.3. В т.н.сфера е другата част от магнита с предавател, разположен в кръга, където се промушват джуркащите се топки. 4. Чрез компютър се задава комбинацията от числа, която ТРЯБВА да излезе - съответно се настройват и честотите на топките. Пускат се последните да се мяткат, през опр.интервал от време се активира честотата на топката за изтегляне и магнита в кръга, тя се привлича от кръга - забелязвате ли как се колебае, преди да се промуши? - и излиза, тоест влиза в кръгчето. ИЗВОД: Просто гьотверяните са забравили да сменят настройките и системата е изпраскала последно зададените й честоти. Иначе вероятността е милионна, тоест на практика трябва да се иджуркат няколко милиона тиража, та да се повторят числата. Работилница отвсякъде, брат! Най добре е батя ви Бойка да тегли топките, както беше в началото на тото-ерата, спомняте ли си ? Тогава известни личности на ръка вадеха числата и да е имало нещо подобно? Във всеки случай кражбата и лъжата е огромна и е време Батман да назначи съответния експерт и там.

След тоя АВТОГОЛ още ще им спаднат приходите! Просто много хора ще престанат да играят тото, защото няма смисъл, след като е явно, че има измама.

Този подозирал,друг усещал,трети вероятности ми изчисляват-а то не трябва да си кой знае колко умен или да си взел 3-4 висши математики за да видиш измамата във всеки тираж.Обаче будалите придължават да играят комар с държавата,въпреки,че тя ги цака по всички параграфи.10 Петилетки живея и знам,че държавата винаги печели.Ами нека никой от глупаците да не си пуска тото поне 2-3 седмици да жидим какжо ще папкат.Не малко са 2-3 седмици,сигурно имат запаси повечко трябва да ги подържите гладни-да не кажа завинаги.Пък който глупак иска да подпомага несъществуващия спорт да има обявена банкова сметка-да си дажат там излишните пари.

Трябваше да се досетя, че в този долнопробен кенеф бълхария и тотото е лъжа.Айде сега още един мерцедес на улицата...

Е да се изтеглят от 12 тегления 12 точно определени числа от всичките 42, като сред 12-те има 6 повторения. Не е същата като да се тегли едно теглене. Който му се смята, да смята. Без условието за повторенията(т.е. ако тотото беше 12/42) www.webmath.com смята шансовете на 1 на 11 милиарда.