Тошко Йорданов: Кирил Петков е вреден човек - същият като Борисов, но малко по-добре образован

ИТН няма да подкрепи нов кабинет с премиер Петков, обяви шефът на парламентарната им група

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти май описа , шефа си Славчо!Тошко тъпото, и на теб ти видяхме умственният ти багаж!Много е беден!

Образован?

Няма по вреден човек от Тошко дистанционното на мутрата Славчо

Франко мноооого си кух. Направо като контрабас.

Не Тошко, не е така. Борисов е доказан успешен държавник, за който след утихване на временните страсти ще се говори като за най-успешния политик в най-новата история на България. А простокиро е клетвопрестъпник с тъпа захилена физиономия

Браво, браво Господине

Си мисли, че е образован. В действителност, яко се заблуждава!

Абе не зная Кирил да ли е вреден или не, ама вие нищо не можахте да изградите, само рушите. Затова в ямата с катран . На бунището на политиката и на историята.

В киреча

Завършилият ПУЦ/а на ЦРУ..Харвард

Борисов е класи над КироЛена. Той има много голяма практика, опит и зрелостта на годините. Киро не може да му стъпи на малкия пръст, харварската му хартийка за курса не важи! Кирето е проЗ, арогантен и нагъл! Правителството им в оставка те уволняват и назначават нови министри!!!! Наглост пълна! Измитайте се, ако има и други такива в чужбина хич да не се връщат да ни тормозят държавицата!

Борисов и класа :) Вероятно не ти прави впечатление неговото махленско поведение. За мен си е чист аграр, селски бек и тарикат. Усъвършенствал се във водене на овце.

Борисов и класа -магаре и касетофон

"класи"над Киро но за схеми кражби и присвояване

сите са Маскари!

Вие чалгарите сте най вредни нискообразовани,алчни за пари и власт

Нямаше образование,но се оправяше по-добре от Киро.

След като няма здрав разум.Той не може да ръководи самостоятелно държавата и разчита на САЩ .Тръби че се бори с корупцията,но няма резултат.

Има, има, щом го свалиха...

е да де за несвършена работа...., за това се самосвали

Има напредък, подстрига си камбаната

Ха ха, Простото бил „по-добре образован”? Не знае ни български, ни английски, хабер от света няма, пък бил по-образован. Ама то пък какви ли критерии за образованост може да има един „сценарист” на идиотски предавания и "автор" на долнопробнп чалга текстове? Да не говорим, че при „управленеца” Простото бензинът ми стана почти два пъти по-скъп, пък бил същият като ББ. Да го духаш, Тошко, да го духаш! И ти, и ‘сичката ти просташка чалга!

Киро е по-образован и от Тиквата , Славун и Тошко взети заедно.

Са, да ви кажа, ама вие и сами може да прочетете - ИТН са единствената партия, която си удържа на думата и взима по 1лв. Субсидия партийна на човек. Вдички други мноо се пънаха също, но си прибират паричките и ич не им пука за дадените обещания. Та....толкова за държавната ясла и принципите. Сумите за партийни субсидии са публикувани в страницата на Министерство на правосъдието.

Значи, не знам дали това е вярно и възможно, защото по закон е друго и не знам как го осчетоводяват този лев, ако може да обясните... И какво правят с останалите пари...

Ние видехме докъде води оксфордското образУвание ;)

Видяхме образования до къде ни докара...

не можеш с едни плоски маймунщини да въртиш шоуто на чалгаря сумати години и да се мислиш за мнооого израстнал политик , ако опира до това батювото ще ти скрия топката и празната ти кратуна ще се чуди имали я нямали я :))) Лека вечер смешник , зарови си политиканската кратуна в учиндолския гириз и не се показвай повече :)))

но е човек и за себе си е добре. А, ти Тошко си маймуна неполезна никому и ще бъдеш обект за присмех до последния си ден!

Аз не ги избирам такива, дето гледат все за себе си да са добре...

Вероятно огромния опит в управлението на държави, дава право на Тошко да определя Кирчо:)))) Машината на първия изобщо не запали, на втория се срина в пропастта:))) Дълго време ще си спомняте, че вкусът на асфалт е далеч по-приемлив и удачен от вкуса на маймунска рошава пот или на стартъпи, еднорози и иновации:))) Колкото и да ви се кряка "МАфия", "Корупция" "Мутри вън", вече никой не слуша глупостите :)))) Живота има невероятната способност да показва истината през съдрания джоб. Крякайте си:))) Ще дойде зимата, ще опечете Еднорозите на Кирчо, ще ги поръсите с малко иновации и стартъпи на вкус и това ще е вечерята:))) От пълния глупак, по-нещастен е вярващия глупак. Той е глупак за по-дълго време, което е и доста по-мъчително:))) Всеки път преди да повярвате на поредния лъжец си погледнете джоба. ТАм е истината, другото са лъжи, за да ви го изпразнят:)))

обръщай внимание , Тошето го е замъчила маймунска треска от страх че я остане я не остане на парламентарната софра :)))

Са, да ви кажа, ама вие и сами може да прочетете - ИТН са единствената партия, която си удържа на думата и взима по 1лв. Субсидия партийна на човек. Вдички други мноо се пънаха също, но си прибират паричките и ич не им пука за дадените обещания. Та....толкова за държавната ясла и принципите. Сумите за партийни субсидии са публикувани в страницата на Министерство на правосъдието.

"Кирил Петков е вреден човек, когато има власт, защото е като Бойко Борисов, но малко по-добре образован. Като манталитет - абсолютно същият". Това обяви в интервю за предаването "Лице в лице" по bTV шефът на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов. Кирил Петков може и да е "вреден" човек , а Тошко Африкаски според мен е "полезен" идиот.

Помните ли как Слави Трифонов се нахвърли на Христо Иванов в миналия парламент, като се изцепи: “Кой си ти, та да имаш условия, це!” Тогава Трифонов искащи сам да прави правителство и да излъчи превиер (да не коментирам ДПС кандидатурите му), с … шейсет и няколко депутата:) Та сега Тошко да обясни: “Кой пък си ти и зомбито ти - главатар да поставяте условия, бе недорасляк!”

Киро не снава ама и вие с горемите усти и венинлаторни решения и думи също ..айде с 1% ариведерчи

Тази маймуна Тошко и главатарят му - зомбито Трифонов НЕ са в позиция дъ поставят условия, защото след следващите избори просто няма да ги има…

Боко е прост диктатор, Кире е малко по-образован диктатор, а Тоше е простак диктатор.

Йорданов за кой се мислиш бе...обиждаше ББ и хвалеше този...сега друго пеееш не разбра ли че издънихте всичко и червеноно конче няма да ти помогне за маймунсите номера..Ншщо не става от вас..за съжаление много хора ви вярваха

и е нарекъл отказа да се явят на консултации при президента на БСП и ПП просташко поведение

Ами от доказан отявлен простак какво друго да очакваш освен простотии! И квалификации за другите за просташко поведение! Човек е достатъчно само да погледне Тошко и зомбито Слави - физиономиите им, облеклото им. думите и епитетите им, физиономиите им, … Изобщо не може да става и дума да сравнение. “Гледайте ме мен и слушайте думите на Слави Трифонов” Това са деви на същия този, който обвинява Кирил Петков, че се смятал за последна инстанция! Какво повече да го коментира човек тоя!

Са, да ви кажа, ама вие и сами може да прочетете - ИТН са единствената партия, която си удържа на думата и взима по 1лв. Субсидия партийна на човек. Вдички други мноо се пънаха също, но си прибират паричките и ич не им пука за дадените обещания. Та....толкова за държавната ясла и принципите. Сумите за партийни субсидии са публикувани в страницата на Министерство на правосъдието.

Уффф, че изчадляк е Късия. Тези приказки не са за четящите тук. Дори и платени и зависими му се кискат ся. Дългия и Късия са аут, но това стадо маймун дето гласува за тях го повторно въоражават, електоратът им е такъв, че го изложа кой изверг се сети.

Прав е! Киро е въздух под налягане. Още от служебното правителство си го видяхме що за стока е.

ама си другаруваше с него около госдина време и тогава беше "нормален" и "полезен" за скапания ви бизнес с оня другия селяндур-текезесар, шефа ти!!!! Ма как се събрахте бе, човек и със свещ да ви търсеше, не можеше да направи такава сбирка - до един недовършили, бец почти никакъв ценз, за външния вид какво да говорим - то се вижда!!! Има още много като вас недодялани цървулчета, но не подозирахме че таите толкова злоба и ви изгаря желанието за лъст отвътре, и вие да докажете на Големия град, че сте фактори и можете нещо! Е, не успяхте в нищо от това! Време е за обратен път с торбичката към родната плевня..... И, мръснико, да ми върнеш 90-те стотинки, които се излъгах да дам само веднъж да си хабя телевизора и да гледам свинщините и помията ви, тозирепертоарен буламач от жлъч, подигравки, простащини, прекъсван от време на време от гологъзенето на няколко......да ги наречем балерини по-културно така. Вярно е, уядохте се и оттам се самозабравихте тотално. Щом посегнахте и на парламента и си въобразихте, че в тази страна всичко може, даже и Туше депутатин да стане. Другото, брадатото ти другарче, се оттегли деликатно, усети се и може и да оцелее, но ти, ти ще изгориш и ще опереш пешкира накрая, умнико! Пък и красавец....

Май ще излезе прав, но и двамата не стават!

Ком този ти е критерий за правдоподобност и на теб толкова ти е акълът!

“Тошко Йорданов: Кирил Петков е вреден човек - същият като Борисов, но малко по-добре образован” Интересно къде по образованост този шашкънин пък поставя себе си и зомбито-чалгар Трифонов.

Защото съм от село досега не правих коментар по този начин "можеш да напуснеш селото, но то теб никога" важи за гн. Трифонов с пълна сила, разликата между нас е аз на 3г.той юноша, важно е къде си учил и кои са другарите ти...

Истинските селяни са едни от най-достойните за уважение (аз съм роден и израсъл в София но безкрайно обичам селото на баба и дядо и хората там) - отрудени, местни и почтени скромни хора! При такива като Трифонов, Първанов, Доган, Карадайь и много други става въпрос за крадци, мошеници, алчни егоцентрици с патологични комплекси и инфантилно и просташко поведение и ценностна система! Разликата е огромна! Такива като дойдат в София и се представят и изживяват за първи граждани, за солта на земята и са позор и за селото, и за града!

как тъй си софиянец, а обичаш селото на бабаси и дядаси? ми те са ти корена бре! селския корен!!

Е, и? Какво точно не ти е ясно, бе децил? Майка е родена и израснала в София, аз и сестра ми - също. Но родителите на майка са от село, прекрасни хора? Местят се в Софияэи правят голяма хубава къща, в която съм се родил! Какъв да съм, бе шапшал? И всъщност какво значение има? Тук говорим за манталитет, крадливост и лъжливост, за това как някои непрекъснато се представят за такива, каквито не са! Никога не съм крил тук в Америка че съм българин, и съм се дразнел и съжалявал някои българи, които упорито крият че са българи и не искат да говорят на български в присъствието на американци…И много съм се дразнел като чуя българи да плюят България или да обясняват колко добре си живеели в България и колко са (били) велики, докато се борят със зъби и нокти да останат в Америка. Така един като ги дрънкаше тези простотии на едно парти взе, че ви писна и го попитах като е така той чий го търси в Америка и драпа да остане с нередовни документи! И онзи потъна, заглъхна…

родителите на татка ти?

“По думите му и Петков, и Борисов смятат себе си за последна инстанция и затова не трябва да им се дава власт.” И това го твърди солоташакът на Слави Трифонов, певецът на уше на мутрите:)

Голема агитация провеждаш днес, а?! Кире ви е впрегнал в коневъза... Кажи ми, че взимаш пари за това, а не си така отявлено прост.

а бе маймунчо защо не прибереш в зоологическата градина където ти е мястото?

за няма такава партия всеки който не се е клел в кгб е вреден

Тошко маймуната скача по трибуната, вика и крещи "дайте ми пари!"

че скирчо е вреден, вреден е! че други ден итн начело с тошко пак ще му пристанат, ще! а че курнелия ще продължи да командва парада, докато кирчо се хили като идиот, също е вярно!

Не ви оставя да крадете и ви спира схемите

Този скоро ще започне да си говори сам. Дали тогава ще му дойде акъла.

Няма, разбира се! Какво ще научи от точно толкова прост човек и простак като него:)

че Борисов със сигурност е по подготвен по география!

Това е вицът на годината. Остава и нещо повече освен заглавието на "Винету" да прочете.

От кога един придворен шут който го стрижата като сгафи, издава квалификации кой какъв е

Петков е инфантилен и неопитен, освен това много грешки направи, но и Борисов с Митев не става

ямболски , и ти и Кирчу , и пишман политика Слафчу на вас и на тримата да се събере акъла пак ще сте много далече от Борисов . По добро доказателство от това че за шест месеца фалирахте държавата едва ли има . Между другото кой лети за Турция с правителствения самолет , Кирчу или Кокорчо и чий го търси там ?

ИТН сте предатели,не блъфирай,обижда ки К.Петков глупако.

И ти ли си влюбен в Киро, като Асен?

и точно такъв трябва на България, за да хързулва външните шмекери и шарлатани като Макрон и Шолц. А, Тошко е селски глупак.

Най-вреден е работодателя ти

Шебек на Боко можеш само да му лапаш салама и без друго ЗА нищо не ставаш

Ми като го знаете, че е вреден що го подкрепихте? Ако не го бяхте подкрепили нямаше да се случи зялото фиаско. Маймуни панаирджийски такива.

Хора спрете се да давате оценки на неща които не разбирате, Дори по дипломи едва ли има повече , Бойко, всеки който е честен знае че истинското, учене започва след като си завършил висше . Без да претендирам че за точност доколкото Киро има завършен някъв канадски унивеситет и някаква специализация в харвард, Бойко си има пълноценен малък доктор , и единственият политик който е минал по цялата стълбица и е изграден опитен държавник , това дето го сърбаме сега е заради тесноумието ви и подвеждането по заклинанията срещу Бойко

кретен

достоен аргумент , благодаря!