Блокираха ”Замунда” и ”Арена”

Достъпът до "Замунда" и "Арена" е бил блокиран тази нощ, оплакаха се потребители.

Обратно в новината

Коментари - Блокираха ”Замунда” и ”Арена” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не става с лошо, Колев!!! И какво направи Колев ... май Замудна отново е активна ... за толкова ли ти стингна сивото вещество за 12 часа или за толкова стгнаха парите, които имахте за операцията ... пари от наши данъци ... за правите кефа на милионерите, спирате шоуто на народа ... Не, не си прав Колев! Навярно и ти си сваляш от Замунда - ама тайно ...

Нищо не е направил, това е ясно, майтапът е, че май нищо не се е и опитвал да прави. Само в Арена-та има някакви странни писания срещу Дата беге - във формата на версии. Някой не си пие хапчетата, но този път не съм аз.

Ами айде, 1/10 от тези 400хил. да са в Бг си е огромен митинг, да излезем и да си отстояваме правата!!!

Бивши агенти на ДС, се опитват да провокират масово недоволство и протести в страната, като използват всякакви конспирации и манипулации, включително и психоатаки във виртуалната мрежа, чрез временни спирания на торенти и др. Като за тези дейности се плащат солидни суми на администраторите. Видимо от коментарите по-долу, тази тактика май се оказва доста успешна

ИНТЕРНЕТА Е ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ! ЩОМ КАТО ИМА САЙТОВЕ ДА ПРЕДЛАГАТ МУЗИКА, ФИЛМИ, ИГРИ, НОВИНИ И ДРУГИ НИЕ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НЕ СМЕ ВИНОВНИ. СПОРЕД МЕНЕ КАКТО ЧЕТЕШ НОВИНИ, ТАКА МОЖЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАШ И С МУЗИКА, ФИЛМИ, ИГРИ И ПР. НЕВИЖДАМ НИЩО НЕЗАКОННО В ТОВА ЧЕ ВСЕКИ КОЙТО СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ДАДЕНА ИНФОРМАЦИЯ Я ТЪРСИ В ИНТЕРНЕТ. АКО Е НЕЩО КОЕТО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПУБЛИКУВА ТО Е "СЕКРЕТНО" /отнася се за службите с подслушване и др. подобни/.

Айде бе? Ти изби рибата с това изказване!

Просто ченгетата пробват ответната реакция на двата сайта в случай, че се предприемат стъпки за спирането им.Нещо като разузнаване с бой.....да пробваш противника и да видиш какви сили ще изкара той срещу теб.Ченгетата пробват, готвят се за сериозния удар!!

Става ясно, че премиера е пряко обвързан с мафията, осуетява митнически проверки, че взима пари за цялата тая работа, че изпълнява мафиотски поръчки, и никой нищо не казва.... В същото време спират замунда за 1 ден, и.... близо 50.000 недоволни се наливат в някаква смешна група във фейсщит. мухобойко ако е хитър, няма да пипа торент тракерите... Явно мишките и овцете само от това се интересуват.

Тогава ?

Аре не на краставичар краставици. ;) Издавал съм книги във всички най-големи български (и не само) издателства и 100% от правата върху тях са си мои. Универсалното положение по цял свят е: правата върху интелектуалната собственост никога, НИКОГА не принадлежат на издателствата. Те винаги си остават собственост на автора (и впоследствие на наследниците му). Издателствата само ги вземат НАЗАЕМ за определен срок. За което си и плащат.

кажи го за Мечо Пух и Дисни.

ЮППИДИ ЗАМУНДАТА ВЕЧЕ РАБОТИ . ХАК ДА ИМ Е НА ГАДОВЕТЕ ДЕТО РЕКОХА ЧЕ СА Я БЛОКИРАЛИ

Замунда беше блокирана това че сега работи е друг въпрос .

Никой нищо няма намерение да спира, всичко е PR. Единственото условие на ЕС беше да не може да се тегли от тези сайтове от други страни. Когато това горе-долу беше изпълнено, тотално ни зае...ха. Почти спряха парите по линията на борба с "пиратството", големите меджъри се изтеглиха от българския пазар. Затова няма да се издават блу рей и 3D в България, почти вече не се издават и оригинални DVD та. Прекалено жалък пазар сме за такива продукти. че да си струва инвестицията в борба с торентите. Така, че спокойно, ше си гледаме xvid и от време на време някое .mkv. Нека простите западняри да се лигавят с разните му там 3D блу рей и т.н. :D

Буенос ночес амиго, като си голям западняк давай по 90 лева за ургиналдЪ блу рей, ние на село толкоз пари нямаме за глупости. И ще си караме не мкв = за без пари.

BuenAs noches, amigo. Недоучили сме още българския, ама вече и на чужди езици се отваряме... То по това време се казва Buenos das! , ама да не издребняваме толкова...

колко от вас са сагласни да направят несто и да го раздват без пари? надявам се да се сложи краи на кражбите на интелектуална собственност в българия,за българина кражбата и луята са жизнено необходими,както на нормалния човек храната и водата!!!

Аз съм съгласен и го правя с удоволствие! Това е истинското творчесто, останалато е търгащина...

Глупости, тва е графомания. Никога не бих седнал да чета нещо такова.

Аз не само съм съгласен, аз го правя:)

Аз съм правил много неща, напълно безплатно, за да зарадвам напълно непознати хора. Теорията ти куца.

нама такова нешо работи си замундата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Има нещо гнило в интернет, което може само да гадаем. Полицейщина бе, братя! Някои могат да проверяват кои са посетителите на даден сайт, да се вмъкнат в кеша на твоя браузер и да проверят какви сайтове посещаваш, какви е-мейли и на кого пращаш и пр. Пълна полицейщина! Дори и тук не може да публикуваш коментар, ако IP адреса ти не бъде открит и ти не бъдеш съответно идентифициран. Затова е излищно да си измисляме псевдоними като коментираме даден въпрос, ами направо да си пишем трите имена, ЕГН-то и точния адрес.

Може да си пишеш коментара и без да те знаят кой си.Много често ползвам чужда/измислена/идентичност,а IP-то ми е някаде от майната си,дори и от Антарктида.Иначе ползвам руски тракери.Скоростта е добра и има всичко.Само иска знаене на език,но и това не е проблем тъй като почти всички имат английска версия.Проблема не е във това знаят ли кои сме или не,ами в това,че забравят основното-те са наши слуги,а не ние на тях.И още нещо.Ако управниците защитаваха интереса на избирателите,нямаше американския посланик да се държи така ,както този на СССР едно време.Кого пази Системата.Пази корпорациите които трупат милиарди печалби от зрелищата които продават,докато половината свят гладува.10% от населението на земята живее сносно,дори добре.1/4 долу-горе.Другите могат единствено да си купят евтино оръжие с което да се избиват помежду си или като нас да се спасяват поединично и когато някой от "слугите на народа"се появи наблизо да му се кланят като на господ.Ей тук е проблема,а това,че били спрели два тракера-майната им.те не са най - важното в живота ни.Трябва да мислим защо сме на това положение и как да излезем от него,щото да не си броим стотинките когато някой богат крадец минава покрай вас с двата си декара лимузина и ви опръсква с кална вода без дори да ви забележи.

Споко! Zanmunda вече работи нормално!

Хахахаххаха, е не може да се спре интернет. Божеееее, колко сме зле. Половината от коментарите са как торентите са кражба. Абе хора, умрели сме за холивудските бози. Гледам само корейско кино и е пълно по света с торент сайтове. Цял свят гледа така и обменя информация. Даже корейците за един сериал специално за западните зрители пуснаха в ютуб продължение и избиха рибата- 1 милион гледания за 1 ден. Тук се ядем за някакъв торент сайт. Смях.

Най-после - бяха се самозабравили с грубото отношение към потребителите си и фашистките правила на сайтовете им - арена и замунда - вие сте там заради нас, а не обратното - ние потребителите можем без вас и надутите ви модераторчета, но вие не можете без нас - защото ние сме тези, които ви изкарват заплатите и ще ни уважавате з атова ! Преди излизахме на протестите, защото се държахте адекватно с нас, сега почти на никой не му пука - защото сте обиждали всеки един от нас със смешните картони на надменните ви кисели модераторчета ! Има стотици торент сайтове и повечето от тях ни ценят като потребители - с удоволствие преминаваме към тях !

Каква заплата бе пич? Ай пий си лекарствата и бягай да лягаш! Само да те светна, че ако го караш така по тракерите доста често ще си във ваканция, ако шъ ма разбереш, но се съмнявам. Ще се възползвам от възможността да поздравя Колев и ментора му Цвъки 100-те апартамента с парчето "В гората" на Дидо Икебаната. С пожелание да внимава със съчките за да не хванем пръчките!

В торентите има интересни неща, които изобщо не присъстват на пазара. Взирането в монитора отнема от удоволствието да видиш филм на голям екран или да държиш книгата в ръце. Затова аз търся да си купя оригиналния носител, след като творбата ме е заинтригувала в торента. Но интересните неща на са на пазара. Е, няма да прекарвам свободното си време само с БТВ или в-к "Стандарт"! В края на краищата, имам право да бъда информиран и да съдействам на другите да бъдат. Имам усещането, че точно някои информативни документални филми дразнят правителствата повече от прословутото авторско право.

Арената работи с пълна сила и никакви милиционери-некадърници не са я спрели. Току що бях в нея. Второ- сега пробвам и Замундата и ще драсна допълнително. Аре със здраве!

Тайна работна група наречена Съвет за защита на интелектуалната собственост броила тлъста сума на Колев и екипа му за задкулисни протекции. Явор Колев, обаче, не успял да издейства разрешително от преките си началници, поради което се наложило да действа със своя екип без издадена заповед, тайно и подмолно, възползвайки се от служебното положение... ДАНС, пак ли проспахте поредната корупционна практика в МВР!?

не на него. ЯК е само един изпълнител, това го знае всяко дете. А го твърдят неуките, и агентите на такива групички, на които им е изгодно ЯК да поема мизерията.

ЗАМУНДАТА СИ ВЪРВИ, НИЩО НЕ Е СТАНАЛО.

ХАХ! ЯВОР КОЛЕВ СЪТВОРИЛ ЧАСТНО ГДБОП, финансирано на черно от Съвет за защита на интелектуалната собственост ...

Ако секнат двата сайта с торенти, защо ще са ви някакви десетки мегабити свързаност към интернет? Пробвали ли сте да сваляте международни торенти? В 90% от случаите няма да вдигнете скорост по-висока от 100КБ/с. Тогава едно ADSL-че от Виваком за 10 кинта на месец, ще ви бъде повече от достатъчно.

Говори си пич, говори! Ти се вози на 100КВ докато нормалните ора сме на поне 1МВ (външен) up/down. Та кой каза, че свалям от БГ?

Ауу на hall му го нахалиха яко. Полицията няма нищо общо, хакерска атака и НЕГРАМОТНИЯ hall знае защо. Честито на арабите зад Пауър нет.

Полицията няма нищо общо. Но Явор Колев и екипа му работят на частни начала!

Блокираха Замунда и Арена ли? Проклети да са тези нещастници! Сърцата им да блокират! Въпросните са некадърни да създадът каквото у да било. Те са способни само да рушат, но всяко чудо за 3 дни. Замунда и Арена няма да престанат да работят! Те ще бъдат вечни.......

КОГАТО ВЗИМАМЕ ПО 2000 ЛВ ЗАПЛАТИ - ТОГАВА ЩЕ СИ КУПУВАМЕ ФИЛМИ,МУЗИКА И ИГРИ....С 400-500ЛВ НА МЕСЕЦ КОЕ ПО-НАПРЕД БЕ ?

най-вероятно дори да взимаш заплата от 20 хил лв, пак ще теглиш пиратски филми и софтуер...

точно така. тегля, гледам, играя и трия. такъв е живота. алтернативата е купувам, (диск, билет) гледам или играя, не ми харесва и .... разочарование и никаква компенсация!

И 2000 да вземаш пак няма да купуваш филми и игри,нито аз,нито който и да е

Аз бих. Само блу-рей ще си гледам на новичък 3D телевизор с очилца. И сезонен билет за IMAX бих си купил даже....но няма париииии...

Точно така! Но причината е няма да е в стиснатия джоб, ами в долнопробния продукт, нали се сещаш!

Прекрасно, отдавна не свалям нищо от арена и замунда, а от външни торент сайтове, защото в арена и замунда половината администратори и модератори са комплексари, които се изживяват като богове. А всъщност повечето от тях са с хомосексуални наклонности и "случайно" слагаха филми с педали в нормалната секция, за да зарибяват ! С арогантното си държане - само правила без да качват нищо интересно и с грубото си отношение към потребителите си заслужиха подобни акции ! А има поне още 10 торент сайта, в които ежедневно се качват страхотни неща и модераторите им не са малоумни комплексари с мания за величие. Чао арена и замунда !

и ти си прав...

И с каква скорост СВАЛЯШ от западните торент тракери??? Ако не е тайна???

ми как да ти кажа, сносна е скоростта. малко по-бавно (с по-големи интервали) се ъпдейтва тракерите но е сносно.

До al (нерегистриран): Ако си обърнал внимание, аз се позовавам на законосъобразена дейност, която е регламентирана на ниво ЕС и която не позволява ограничаване наинтернет достъпа и обмяна на информация без комерсиална цел. Ако действията на ГДБОП бяха законосъобраазени представете си тогава за какво щеше да дойде реч... Само, че ти ,ал (нерегистриран), не ти удобно да прочетеш правилно за тази мотивировка защото наистина си "агент-провокатор" и беше първия който съвсем нагласено се появи във форума. А що се отнася за интелектуалната собственост - тя наистина трябва да бъде защитена но не по този начин - защото конкретно в случая не е нарушена. В Бг интелектуалната собственост се нарушава от нелигитимните тиражи и разпространение по книжните и др. търговци от структури като труд, стандарт и др. скрити и пкрити издатели и нелегални печатници. Но за това ако сте обърнали внимание никъде не се говори. Пак - защо ли? Целта е да се прекара целия информационен поток точно през това нелигитимно и мафиотско разпространение... Така че "ал" - просто си вземи "провокаторките" и не се появявай - аз мога официално и открито да защитя тезата, но ти никога не би се показал!!!

Държавни органи твърдейки, че спазват някакви норми, атакуват ТТ, а в същото време, цялата ни държава се прави че не вижда как от "демокрацията" насам "плямпалата законотворци" създадоха престъпни закони! Ако искаме нещо да се оправи, първо трябва да взискаме парламентаристите ни да създадат закони за наказването на престъпните законотворци. От незапомнени времена е поговорката ни - "Рибата се вмирисва от към главата"! Не не необходимо да чакаме вмирисването да стигне ди опашката!!!

ЧЕ Е ПУСНАТА ЗАМУНДАТА, ПУСНАТА..АМА МНОГО БАВНО ЗАРЕЖДА И ПО ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ СТАРАТА ИНФОРМАЦИЯ Я НЯМА..ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СА ФИЛМИ, СЕРИАЛИ , ПРОГРАМИ ИЛИ ДРУГО..НАДЯВАМ СЕ ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ ВСИЧКО..ЗАМУНДАААААААА!!!!!!

Това да си глупав е- ок. Но когато си глупав и политик-става лошо. А пък и като си политик защитаващ интересите на Американски компании (защото от САЩ идва хакове и флъда на сайтовете), вместо интереса на избирателите си....е направо е политическо самоубийство. Народа иска хляб и забавления. Хляба отдавана е в оскъдни количества. А сега ще ни отнемат и забавлението...и какво остана....желание за протести. Време им е май не само на Бойко да си ходи, а на целия парламент! Време е за нова политическа система. По един депутат от област ни стига. Партии не ни трябват. Сенат е по-добра идея. А и от сенатори човек се отървава по-лесно като им хрумнат подобни малоумни идеи, отколкото от цели политически парти. Като се замисля и президент и премиер не ни трябват. Само единия да остане. Хем по-малко ще им плащаме така, хем ще им се наложи да се съобразяват с общественото мнение по въпроси като този с торентите.

Все едно няма други... Популистки ход ми изглежда.

От мен да знаете, няма хакер който да си даде г..ъ под наем на такъв като ЯК. Хакерите са почтенни хора. Ако тръгне кракери да наема - не знам. Но от тях няма да имат много полза... .

Пропуснах нещо - каквото е качено веднъж в интернет, е налично ЗАВИНАГИ!

""Хакерите" са почтени хора." Ти май Хакери си виждал само по телевизията. Основната работа на истинските хакери е да вършат платени атаки или да крадат информация. В това какво почтено има? Арена и Замунда са спрени заради хаксерска атака, която няма нищо общо с полицията. Тъпанарът Hall се е заял, с който не трябва и ги направиха луди.

Г'син госте, хак (hack) означава "да РЕШИШ пробем", а хакерите са хората, които го правят. "Ти май Хакери си виждал" - ВИЖДАЛ съм (... всеки ден...), повярвай ми. Не искам да ти казвам повече, дано се сетиш... .

Грешиш. Въпросните хакери за хамериканци и по-специално от Калифорния (забутани градчета като Маънтън Вю). Колко са хакери може да поспорим, но се мъчат хората да си изкарат парите от компании като Юнивъсал и сие...които случайно навлязоха в Бг пазара едва когато ББ дойде на власт. Случайност? Може би.

Не, нен греша. В моя пост съм го написъл достатъчно ясно, чети по-горе... .

Пуснаха Замундата, но Арена е още в профилактика. Явно наистина проблема е бил чисто технически.Или просто някой пробва как ще реагираме като ги стопират времено.

Казах ви, че в мафиотска територия като бг властта никога няма да спре мафиотски сайт. ;) Особено ако им се отчислява редовно. Спете спокойно, мишоци. :)

Пуснали са, ама имат само 1620 торента и 95% са от 2005-та година. Явно нещо е ударило базата им с данни. Надявайте се да имат друг бекъп.

Дори наемат хакери....колко жалко,нима във вашите редици всички сте белязани а......мобилните оператори си развявят байряка а бойко спира замунда и арена,златев ни е..е с цените на горивото,еленергията във висините,веригите се множат като китайци и нашите парички отиват изван страната....политиката ви е отлична вие не сте балами а някаква ........която се нарича правителство....

Само да drug и още двама-трима тука, които представляват една цяла прослойка в бг резервата, защо кражбата на интелектуална собственост няма НИЩО общо със свободния обмен на информация. Значи, деца мои, информация е, например, дали майка ти е спала с комшията или не. Всеки от вас би искал да знае кой е истинският му баща. Никой не ви отказва това право. В момента, обаче, в който някой професионален писател се хване и напише роман по темата, продуктът на квалифицирания му труд вече не е информация, ами: а) изкуство б) лична собственост Ако искате да прочетете романа му, си плащате. Ако не искате, пасувате. Ако писателят САМ качи романа на сайта си - влачите. (Макар че никой професионалист не би го направил.) Това са трите възможни положения. Четвърто НЯМА. Чатнахте ли или да обясня още по-нагледно момента с майките?

Грешиш, много хора качват произведенията си на различни сайтове за да ги популяризират.. особено начинаещите.

Т.е. - "писателят САМ качил..." - къде е разликата?! Ал много точно (и хубаво!) го е описал.

А какво ще кажеш, да съм си купил романа и да го давам безплатно на приятелите си да го четат!!! А, ако им давам и пари, за да го четат, тогава ще съм реално на загуба, та те питам въпросния автор дължи ли ми обещетение?!!!

Обезщетение за неадекватност? Не, не ти дължи. Обърни се към господ.

Толкова сте смешни всичките мрънкачи. До който беше написал че водата била безплатна в Канада ви повечето държави - 86 цена на кубик приятелю. Чети. Айде стига с тия смешни измислени дизинформации

Колко ти е дневния норматив? Десет сайта на ден с по минимум десет поста в защита на ББ? Дано поне ти плащат добре, за да нямаш съвест. Какво да се прави-такива като теб ги има при всяка власт.

Аз няма да гласувам за ГЕРБ!!! Никога повече полицейщина в България!!!

На кой му пука?

И сега какво? Оставаме на турски сериали, биг брадъри и чалга? Защото идиотът Бойко Борисов и неговата пасмина не търпят да има по-умни и по-знаещи от тях?! Замунда и Арена ни дават възможност да видим и чуем неща, които никога няма да достигнат до нас по нормалния начин. И ако тези сайтове са хакерски, кой ще им прави такава атака? Егати тъпото обяснение! За съжаление останакият коментар ще бъде цензуриран, затова само ще кажа: време е това идиотско мутренско правителство да си ходи на село, откъдето е дошло!

Браво на Дир-а! Един от малкото НЕЦЕНЗУРИРАЩИ КОМЕНТАРИТЕ САЙТОВЕ! :))))

Абе след като ЗАТВАРЯТЕ САЙТОВЕ, ПОНЕ ОТВАРЯЙТЕ РАБОТНИ МЕСТА В ТАЗИ ДЪРЖАВА-НАРОДА НЯМА РАБОТА !

Кой си плати за да спрат торентите? Кои интереси обслужва ГДБОП? Бойко така избори не се печелят, вече загуби доста гласове. И ще потънеш в забрава.

БРЪМБАРГЕЙТ НЕ УСПЯ ДА СВАЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО, НО ТОРЕНТГЕЙТ ЩЕ ГО ИЗКОРЕНИ НАПЪЛНО И ЗАКОНОСЪОБРАЗНО! ЗАРАДИ ТОРЕНТГЕЙТ ГЕРБ ЩЕ ЗАГУБИ СЪС СИГУРНОСТ МИНИМУМ 600 000 ГЛАСОПОДАВАТЕЛЕИ. ОСТАВАЩИТЕ ДНИ НА ГЕРБЕРИТЕ, ПОЧВАТ ДА ТЕКАТ ОТ СЕГА!

колко удобно, нали, Янке?

Да се надяваме, че като журналята, така бопаджиите търсят сайта на .bg :))))

Март ли беше, април ли беше миналата година една дружина американчета нежно гледани от техния си посланик бяха на раздумка с нашия премиер и обсъждаха аджеба като как нашето правителство ще се бори с тия дето гледат несериозно на авторските права. Това ми напомня за едни акции на ГДБОП от преди няколко години когато пак ръчкаха разни хостинг компании и ако помните тогава не само еврочиновници ами чак Бил Гейтс се ожали че това противиречи на неговата идея всеки да си пази информацията някъде на външен сървър а при себе си да държи само елементарен/евтин терминал за достъп така . А за авторските права един представител на родните ни интернет доставчици предложи да се прилагат не силови а финансови трикове- или да им плащат да ловят нарушителите или да се въведе такса както е при кабелните телевизионните оператори за ползването на дадена програма, въпросът е че в този случай държателите на авторските права ще трябва да докажат правото си вместо както е сега ревнат на някои неориентиран и гледаме сеири.

Spomняте ли си че преди около два дена излезе съобщение, че ГДБОП наемат хакери? А сега отричат - това значи, че действията им са незаконни. Много тъжно и жалко е, че в Бг институциите и силовите структури служат единствено на съмнителни частни интереси, а не на обществото, което отдавна, много отдавна е забравено.

БОЙКО ДА МУ МИСЛИ! ДА СПРЕ САЙТОВЕТЕ, КОЙТО ЕДИНСТВЕНО КАРАТ СМАЧКАНИТЕ БЪЛГАРИ ДА СЕ ЧУВСТВАТ ИДЕЯ ПО-ДОБРЕ, ЗНАЧИ ДА СИ НАПРАВИ СЕПУКО

Поради тази причина всичко се отрича и не напразно е направено по такъв начин.

Интересно е че във форума първи се появиха така наречените "агент-провокатори" - като: Иванова, Дрън-Дрън, Ал и др. за внаасяне на дезинформация и разкол, които надали са запознати с понятието "интелектуална собственост" и как то се разглежда от правото. Жалката истина е следната: 1. Наистина е проведена такава атака и то под давлението на този комитет, който е "таен" - защо ли? и в който основни представители са така наречените правоносители, чиято легитимност е под съмнение 2. ГДБОП наистина отричат, защото акцията им противоречи на нормативните Европейски регламенти за не ограничаване на интернет достъпа и разпространение на информация. За това нашите родни представители провеждат атаката незаконно, тайно и против всякакви международни правила - защо ли? как ги е мотивирал "тайния" Комитет? Отговорете си сами. Истината е че сме една жалка, много жалка територия - не държава.

Интересно понятие "агент-провокатор".Интересно ми е и да разбера, дали би свалил нещо нелегално в Германия например.Ако си малко по запознат би трябвало да знаеш какво те очаква за подобна тип дейност,ако изобщо бъдеш допуснат да извършиш такава.Не съм твърдяла,че съм запозната с понятието "интелектуална собственост " и т.н,само изказах мнение в иначе демократичната ни страна.

Към лелеката под мен - не трябва да се стремим винаги да сме най-изпълнителните - прекалено благ и господа е неугоден - капиш?