Топлата вода и парното може да поевтинеят от 1 юли

Работната група към Комисията за енергийно и водно регулиране предлага намаление на цените на топлата вода и парното от 1 юли. За София и Бургас то е близо 6%.

Обратно в новината

Коментари - Топлата вода и парното може да поевтинеят от 1 юли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТРЯБВА ВСИЧКИ ДА СЕ ОТКАЖЕМ ОТ УСЛУГАТА - БЕЗОГЛЕДНО ОГРАБВАНЕ ЧРЕЗ ТОПЛОФИКАЦИЯ, ТОПЛИННИ СЧЕТОВОДИТЕЛИ И ДРУГИ ПОДОБНИ. НИЕ ВЪВ ВХОДА В ЛЮЛИН СМЕ СПРЯЛИ АБОНАТНАТА СТАНЦИЯ И СМЕ МИНАЛИ ЗА ТОПЛА ВОДА НА БОЙЛЕРИ И ПРИ РАВНОСМЕТКА ЗА НЯКОЛКО ГОДИНИ СРЕДНАТА ЦЕНА ЗА ОТОПЛЕНИЕ И ТОПЛА ВОДА НИ Е С 60% ПО НИСКА ОТ ПЕРИОДА КОГАТО ПОЛЗВАХМЕ ЦЕНТРАЛНОТО ТОПЛОСНАБДЯВАНЕ. иЗХОДА Е ПЪЛНО ОТКАЗВАНЕ!!!

Има Я Топлофикация има проблеми, няма я топлофикация няма проблеми. Организирайте се за протести време е това дружество хранилка за политическа партия ГЕРБ да се закрие. Дружеството е общинско и парите Ви отиват за тези партийни олигарси.

цената на руската газ, която се ползва за парното, поевтиня с 30% миналата година. Така че цената на парното трябва да падне също... поне с 10-15%

"Топлата вода и парното може да поевтинеят от 1 юли" Значи можем да ги пуснем до дупка! Давай народе, сега ти е паднало!

ма може и да не може.

шезлонгите на плажа и те ще поевтинеят след двадесети септември

...... а след 20 декември ще са направо безплатни! )))

Няма и седмица откак един рече, че 30-40% поскъпване (!) било много, сега пък МОЖЕЛО и да поевтинее. Кое последно, или ще продължат да ни развличат със слухове ?!

Ще се редува! До обяд скъпо, на обяд евтино! А може и да бъде изненада! И... те така!

и поради тази причина цената на парното ще бъде увеличена

Да бяхте почакали да се вдигнат температурите до 40 градуса

Време е за всенародни протести кажете къде и да ги почваме! То радиаторите не могат да топло отдават толкова, колкото им плащаме. Нагли рекетьори щом няма държавна регулация, то Народа ще е регулатор! До кога ще им търпим безобразията. В супер маркета на прогнозни дялове ли плащате или на изравнителна сметка в края на годината.

Браво бе калинки! Абе кой се грее през лятото на парно??? А есента пак ще го повишите с по-вече от колкото беше.

P.S. А половината лято няма топла вода поради планови ремонти.

КажИ му, ама той - нали е тъпанар, не се сеща....

Не думай! Обаче токът ще поскъпне, нали? Хората тъкмо си изхвърлиха радиаторите и минаха на климатици и... ново 20!

Право думаш, побратиме. С климатици се топлим за по 20-30 лв. на месец дори и в най-студените зимни месеци, а преди с парното беше по 100-130 лв.

Taka e, но дъртаците и селяндурите си искат желЕзУтУ! Тия дето са с парно са за бесило!

COP > 5 не е шега работа и бърка много дълбоко вгз на кръвопийците...

Оказва се, че всичката топлина, която ни е необходима за отопление, си я има пръсната из околното пространство! Трябва ни само малко електричество за да я съберем и да я вкараме в домовете си. Влагаш 1 - получаваш 5! Не е ли удивително?

Идат избори..............

Ама парното поевтиня с 100% , бе дебили крадливи ! Щото го спряха ;)))) Подкрепям колегата за премахване на топлинните счетоводители ! Никому ненужни лешояди , точно като чси - та ! Няма сами да пуснат оглозгания кокъл .... Трябва си и една дряновица / Ак / рпг / . Със здраве :)))

Тези от фикацията си живеят в комунизма. На тях ние сме им длъжни доживот. Всеки е закрепостен към радиаторите си и не може да ги махне. Апартамента може да е твой, но ще си плащаш без да сме те питали. За капак това шибано заглавие, че топлата вода в горещото време видиш ли може и евентуално разбираш ли да падне. Истината е, че нищо няма да ти падне освен някоя тухла по главата, защото и досега все е можело да паднат но някак си стават все по-големи платените суми! Това трябва да е висша икономическа дейност, родена в кулоарите на АОНСУ ли някой рабфаг. Пазарно мислене! Разбирай крадене чрез продаване на студена вода като гореща, измислени коефициенти и цифромански стойности на енергията. Гарантирам, че ако заплатените месечни киловати към фикацията си ги консумирате точно същите но на електричество, ще пукнете от жега при отворен прозорец в най-студените зимни дни!

Какво намаление, бе?! Одрахте ни кожите на наивниците, които плащаме редовно!

Въже за топлофикация!

Управници ( от всички цветове и нюанси)! Крайно време е да се престане с този държавен рекет, наречен "парно". Всички знаят, вече и децата за какво иде реч! Топлофикация не може да бъде на загуба - стига с тези арогантни лъжи. Как една ТЕЦ ще е губеща, след като парното в по-голямата си част е отпаден продукт от производството на ел. енергия, която държавата изкупува? Т.е. ТЕЦ-овете получават два пъти пари за едно и също нещо. Ами като са губещи спрете парното и въпросът приключва?! - нещата се успокояват и управниците обират лаврите и народната любов! Но... нещо тази опция никоя от институциите, причастни към проблема, не желае да разгледа: и защо ли?!

Е как, писах по-долу, в КТБ загубиха 80 милиона, и още изплащат джакузито..ето ти на загуба.

"...Цесиите за изкупуването на депозитите в размер на около 80 млн. лв. на "Топлофикация - София" в Корпоративна търговска банка (КТБ) са отхвърлени ..."

Най точният начин да се намали цената на парното е абсолютна забрана на топлинните счетоводители.Огромният им бюджет се получава от завишаването на цените на парното!

птам уня "успешна" дропла от Белчински бани кво стана с индивидуалните партиди ма ?)))да ги изгуби в компирната си нива...?)))))

ТАТИ ЩЕ МИ КУПИ КОЛЕЛО АМА ДРУГ ПЪТ....

Боко че ви намали парното ама га ме няма....)))

Явно тази новина е преди да получим изравнителните сметки. Както се говори много са надписани. Не знам колко още ще търпим да ни ограбва Топлофикация! От друга страна на хора, които познавам, им опростиха по давност 6 000 лева.Как става това? Сигурно пак с връзки!

а, дали?

може, ама едва ли...докато тока "ще"....

Преди 1989 г имаше ножица на цените изразяваща се в изкуствено понижаване на цените на стоки и услуги за сметка на други при които имаше изкуствено повишаване. Явно се вижда че тази ножица на цените не е премахната след 1989 г.

Как е възможно да си монополист и да си на загуба ? Все едно в цяла София да има само една хлебарница и да е на загуба !

Игра с публиката...

не им са връзвайте хора .... това е капан ....леко подваждане преди да ви го отмаат от раз ....не се навивайте ....по-добре да си плащаме по скъпата тарифа , и без това сме си свикнали , стига глезотии , после ще ни го изкарат през носо и през г....зо , нал са сещате

Топлата вода и парното може да поевтинеят от 1 юли Да може би ще бъде по-евтино в сравнение с 2150 г. Всяко нещо , което поевтинява в България , води до неговото поскъпване.

Няма нормална бизнес логика в едно предприятие да е постоянно на загуба. Най-малкото трябва да оптимизира разходите за да излезе на печалба. Ама става дума за нормални фирми де.

На всичкото отгоре продава "топло втора употреба" - отпаден продукт от пройзводството на ток. И пак на загуба. Как става тази работа?

По традиция цената на парното се намалява през лятото и се увеличава през есента. Булгаристанецът вече е свикнал. Нищо ново. А най-хубавото намаление е за софиянци. Те през лятото и топла вода няма да имат заради ремонти.

тати каза, че ще ми купи колело, ама друг път.