Сметките за парно в София за март - под 150 лв.

Мартенските сметки за парно и топла вода на 93% от домакинствата в столицата са до 150 лв., съобщиха от "Топлофикация София".

Обратно в новината

Коментари - Сметките за парно в София за март - под 150 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А за най-студеният месец Август всичките сметки ще са не повече от 7000 лева!

Ало, модераторчето! - можеш да ми триеш коментарите, цял ден, но това няма да те направи по-ефективен, напротив - продължавай да демонстрираш слабостта и комплексите си!!!! Цензурата накрнява само интересите на този форум, а за доброто ви име, няма и да говорим... Айде, трий отново!

Под 150лв,а? Значи половин мин. заплата,нали. В Германия половин мин. заплата е 700 ЕВРО.Ако там платят 700 евро за парно на месец Маркел ще бъде ОБЕСЕНА на Бранденбургската врата ,а ние....? ,,И тоз народ съм тръгнал да освобождавам"....

Да пукнат дано! Да се задавят с парите от измислените сметки за парно отопление! Пак лъжи и медийна дезинформация за промиване на мозъци на изстрадалия българин.

Сметките за парно са под 150лв, защото така каза Русия май, а Пламене?

ЦЕЛИЯТ НАРОД ПЛАЩА ,ЗА ДА НЕ БАНКРУТИРА ТОПЛОФИКАЦИЯ.МИЛИОНИ СЕ ДАВАТ ТАЙНО ПОД НАЙ-РАЗЛИЧНА ФОРМА.ТАЗИ БАНКРУТИРАЛА ТОРЛОФИКАЦИЯ ТРЯБВА ДА СПРЕ ДА ОГРАБВА НАРОДА!

С дьржавния монополист Топлофикация можем много лесно да се оправим..... Просто всички спираме да им плащаме..... Само за 5-6месеца са фалирали..... Или ще се оправят..... Но,не сме сплотени като народ..... Всеки гледа да се спасява поединично..... А така сме лесна плячка за политици, монополисти, мафия.....

При мен се получаваше някакъв нечуван парадокс. Не ползвам парно и получавам сметка от 80 лв. месечно. Отоплявам се само вечер с електричество и плащам 50 лв. за ток. Е, това нормално ли е?

Не само при теб е така. В апартамента ми с демонтирани радиатори пращат незаконните си фактури за 80 лева както и при вас. В другия ми апартамент, нетоплофицирана сграда, отоплението ни с климатици плюс 2 бойлера = 80 лв, по Коледа 100 лв.

НЕ СТАВАМЕ ПО- БОГАТИ, НО ПОНЕ СМЕТКИТЕ НАМАЛЯХА...НЕ Е МАЛКО! ...С ГЕРБ ДОСЕГА ХЛЯБА ЩЕШЕ ДА Е 5 ЛВ. А ЗАПЛАТИТЕ- 500!...ТАКА ЧЕ УМНАТА!

А петте милиарда заеми взети от правителството на Орешарски кьде ги слагаш в сметката??? Или си мислиш, че марсианците ще ги плащат????

Аз НЕ ИСКАМ да им ползвам услугата. Не искам, бе. Защо трябва да ме задължават да плащам за услуга, която не искам да ползвам? Това е противоконституционно!

Прелюбопитно ми е какво толкоз са топлили тези през март, като целият месец беше топъл. То и зима нямаше, изключая 3-4 студени дни. Добре, че не се намираме в по-студената част на Европа, че тогава сигурно Топлофикация щеше да иска да й се плаща със златни кюлчета.

Пътят към богатството преминава през завоюване на независимост от топлофикация. Следствие 1 : Първо спрете излишното пилеене на пари и след това мислете за забогатяване. Следствие 2 : Добре е като плащаш нещо, все пак да знаеш какво точно. Някакви измислени цифрички, не е добре да се плащат!

Нямаше толкова студ през март. Пак сте се отпуснали с кражбите, надписванията и измамите. И вие сте като машинката за сътворяване на подписки в подкрепа на измислени партии.

...............

Месечни обобщения на температурите за февруари в София - 2013 г. е +2.0, за 2014 г. е +9.5 градуса.

Като гледам какви ги върши топлофикация аз съм щастлив че в нашия блок няма парно, колко му трябва на човек :-)

Да се менкаме, с прично доплащане ;-)

Само ако и при теб няма парно

Имам 36лв за необитаемо жилище, вода 0куб.м, официално прекъснато от Техем, само ОБЩИ ЧАСТИ. Пискаме за тока, поне там си има електромери, а с ТЕЦ куче влачи...

Ами трайте си. Докато си траете ще си плащате.

ИДЕИ НЯКАКВИ?

Излиза, че според "законовите разпоредби", въпреки топлото време , парното ще консумира газ, който не плаща на Булгаргаз. Освен това ще надува сметките на потребителите за зградна инсталация. И защо средноденонощната температура трябва да е 12 градуса, а не 8? И какво значи "прогноза за трайно затопляне"? Всяка прогноза може и да не се сбъдне. Извод: Закона за енергетиката и Общите условия на Топлофикация София са репресивни и са в интерес само на Топлофикация София.

Няма по - грозен монополист от тази уродлива фирма

Безобразие ! При тези високи температури през целия месец - поредно изнудване на хората.

Абе, как все попадам в тези 7% с високи сметки?!?

Дори и на тези ,които нямат парно!