Задържаха съпругата на Вальо Топлото за рекет

Полицията е задържала съпругата на бившия директор на столичната "Топлофикация" Валентин Димитров - Станислава.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха съпругата на Вальо Топлото за рекет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По татово време когато осъдят един престъпник за нещо, особено за по-големи престъпления, го вкарват в затвора веднага. Ако има и други дела, за да се явява по тях, го докарват от затвора с камионетката, седи в съда, докато му свърши делото и пак го откарват да си лежи присъдата. Като го осъдят и по другите дела, присъдите се комулират, и се излежават заедно. По татово време!!! При мръсните комунисти. Колкото и да ги мразех, отчитам какъв ред все пак имаше тогава. А сегашното правителство и най-вече Б.Б. неизвестно защо толерира този престъпник. Да, има много неща, които се свършиха добре и хората си отдъхнаха от всякакви мерзавци, но този наглец В. топлото се равнява по нахалството си на Алексей Петров. Защо не е на "топло"? Защо е допуснат да продължава с престъпните си действия? И как абонатите на топлофикация да плащат задълженията си към Топлофикация, когато виждат къде са отишли парите им. Точно Б.Б. преди време се изцепи по телевизията, че задълженията към Топлофикация трябва да се плащат. Да, трябва да се плащат наистина, ама защо сметките не са реални, а прекалено завишени и защо по нищо не се вижда от фактурите, които получаваме, за какво става дума. Каква дисциплина се иска от обикновените хора, когато "от горе" всичко се е размирисало. Защо нищо не се промени след това, а се продължава по стария начин. Защо не се конфискуваха тия милиони и не се върнаха на Топлофикация. Защо на тоя престъпник му се позволява все още да вилнее. Нали уж отивахме към Европа. От какъв зор ни размахват разни документи, колко са ни харесали европейците. За да ни замажат очите ли?

ТОЙ Е НЕВИНЕН!

За милиони няма закони- за кокошка- няма прошка....еееииии, 20 години я пееме, все е хит!!

Министър Цветанов, точна информация ли имате? Да не излезе сега, че изнудвана е Станислава, абизнесдамата е мозъка на престъпен октопод, който е обхванал и вътрешните органи. МНОГО ИНТЕРЕСНО КАК БИ ИЗГЛЕЖДАЛ ЦВЕТАНОВ КАТО ПРЕМИЕР. БОРИСОВ НЯМА ДА ГО ПУСНЕ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО.

Мисля , че такива като Вальо Топлото виреят само на наша почва,защото всички ние сме почвата. Ако тази бизнес дама,е била изрядна, дали щеше да има нуждата да ползва услугите на отдавна отстранения от този пост Директор? Или такива като тази дама, стремейки се да минат по тънката лайсна,създават почвата за растежа на престъпността , рекета и изнудването?Мошениците са проводника за създаването на нови мошенци и корупция!

Какво се тюхкате, бе? "Комунистите" сте си все такива - нагли, злобни и безскрупулни до абсурд! Ей, на... и като хващат крадците с парите, пак не ви е угодно.. И как да е .... като вие сте същата некадърна и крадлива пасмина! Мислите ни (нас, раята.. ) за пасмина, дето е родена само за да ви създава удобства и блага.. , че да ги опоскате... Не очаквам да разберете, че тая свърши, че вашето е тежко психично разстройство.. Но виждам как огладнявате и оскотявате.. И много ми е кеф! МНОГО!

КЪДЕ В ЦЯЛАТА ТАЯ ПОМИЯ СЕ КРИЕ Г-Н РОГАЧЕВ,КОЙТО СИ КУПИ ЕЛЕКТРОЦЕНРТАЛА В ИХТИМАН,ПЪК НИКОЙ НЕ ГО СПОМЕНАВА НИКЪДЕ!С КАКВИ ПАРИ СЕ КУПУВА Е Л Е К Т Р О Ц Е Н Т Р А Л А - ЩОТО И АЗ ИСКА М ДА СИ КУПЯ ЕДНА....

ще дойде и неговият ред.засега арестуват тези дето са с две електоцентрали.

на този човек въобще не му пука от държавата, но явно такива кратуни я управляват, че това си заслужава.

Преди около година по трето дело СГС призна за виновни Димитров и още няколко души, обвинени за безстопанственост. Той получи присъда от 14 години лишаване от свобода и конфискация на цялото имущество. Сега подсъдимите обжалват това решение пред Софийския апелативен съд""!!!!!!!!!Значи в НОРМАЛНА държава, след подобна присъда, подсъдимият го прибират директно от залата, а след това може да обжалва колкото си иска. Обаче ..А.Петров без присъда го задържаха вече колко време, а Вальо Топлото се расхожда по Улиците на София с 14 годишна присъда.Е, будали сме будали, ама чак пак толкова.....

За какъвто и сценарий някои коментатори да пишат поне св вижда какво се прави и какво не се прави. Това са нагли престъпници, които не се спират пред нищо, само и само да реализират или да спечелят пари. Вальо Топлото и неговите близки явно продължават. Той трябва да се изолира за цял живот, след явните и неявните престъпления, които продължава да извършва. Ние данъкоплатците ще продължаваме да събираме левчета за да си плащаме "топлото". Адмирации към Цветанов и МВР, независимо то ненужните критики към тях. Разбира се, че ще допускат грешки понякога, колкото и неприятно е това, допускат се когато се върши работа!

6TO 4ETETE PREZ RED...............

Ето затова трябва такива да ги вкарват в затвора още след присъда на първа инстанция. Или поне да ги оставят в ареста, но в никакъв случай на свобода. Работата е ясна Винаги се е знаело че Вальо Топлото има могъщи покровители, които той не издаде, а те сега му помагат. Ей, хора, 15 млн са това. И това са смо заловените в касетки в трезори. Колко са точно, колко са скрити никога няма да се разбере. Как се изкарват такива пари? Аз имам и още едно подозрение - Вальо Топлото вероятно е таен агент на службите. не може при толкова ачик-ачик доказателства да не могат да го осъдят и тикнат в затвора. НЕ ИСКАТ ДА ГО ВКАРАТ В ЗАТВОРА - това е. Явно с нещо ги държи - и политици и магистрати и висшата номенклатура. Шофьор и бидигард въоръжени. С тях жена му и адвокат. С какво им плаща на тези хора този човек? Никой не ходи въоръжен за по-малко от 1000 лв на месец. А адвокатите не желаят да си вдигнат телефона за суми по-малко от 10 000. Нали Вальо топлото от поне 3 години не работи. С какво се издържа? Да е от проституция не вярвам - може и да са го опънали в ареста, ама чак до това да си дава дупето под наем сигурно не се е докарал. Ясно е че разполага с много пари, освен с тези дето го спипаха. И продължава дейността от която е натрупал тези пари. Защото след този случай става ясно как за нула време могат да се докарат 15 млн. Ето сега, който съдия го е пуснал на свобода - него да вкарат в ареста. Защото да пуснеш от ареста някой с присъда 15 години и да очакваш че няма да прави ново престъпление може да стане само с рушвет. Не, с много голям рушвет и сериозен натиск "отгоре". Абе прави са западняците като ни плюят по съдебната система. Това не е съд а котило на рушветчии.

Не съм съгласен с тезата ти за могъщите покровители. По-скоро Топлото се е опитал да ги лиши от дела им - затова сега е подсъдим. Ако си им беше снасял чинно, щеше да е поредният милионер-държавен служител в сянка. Пример - какво стана с бившия шеф на Булгартабак? Там далаверите са за още по-сериозни суми, но Съда го оправда напълно.

Знаеш ли, може и да си прав. Но в случая надали има особено значение. Така или иначе Р.Овч. и компания няма да ги вкарат в панделата.

Абе тоя - Топлото що не е на топло, като е крал милиони и Р.Овч., и прочие айдуци? Защо са на свобода, защо не се върнат милионите на народеца?

VALO TOPLOTO E POD 4ADARA NA CIALATA BULGARSKA VIS6A ADMINISTRACIA:SAD,PROKURATURA,PARTII,MINISTERSKI SAVET.PLA6TA SI 4OVEKA,KAKVO SE 4UDITE 4E E NA SVOBODA.

Учудва ме как така от В. Димитров все още зависи дали някой ще има договор с Топлофикация или не! Той ли все още е шеф там?

Това но сериал ли е? Тази бизнесменка за какъв рекет говори за договори за топлофикация? Та Топлото какво може да и помогне въобще та тръгнал да я рекитира? Това вече е постановка за отвличане на вниманието защото трябва да си най-тъпия човек за да твърдиш че някой от улицата те рекетира

Много ми е интересно колко ли време са ги държали с белезници на земята,защото преди беше докато дойдеББ а сега може би са чакали Ц.Ц.

нали беше горкичкия според булгаристанските съдии - дете му се родило, а той следствен, мале мале горкия човек. Сега курвата му вместо да си гледа детето тръгнала парички да събира с охрана и шофьор. После съдиите квичът като свини

Тоя още колко присъди трябва да получи за да го приберат в затвора??? И после хората да не крадат и т.н. ! Как да стане???

При това престъпно бавно правосъдие Вальо Топлото още дълго ще "оперира с финансови потоци". За четири години не можаха да го осъдят и вкарат в затвора - срамота. Вече съм убеден, че всички властимащи са маскари, а нас ни правят на обикновени балъци. Иде ми да хвана сопата и да почна първо от тия дето всеки ден мазно ме гледат от телевизионния екран и правят като в онзи популярен сръбски виц - со едната ръка главица гали, со другата курец вади. Така ще е, братя българи, докато не ги изсурвакаме всичките политици и магистрати със сопите, но така че поне година да се хранят прави.

ами човека видя, че колкото и да краде си остава безнаказано, защо да не продължава - пари трябват да се живее

Много странна случка

какво й е странното на случката. Червеногъзите комуноиди сте нагли докато пукнете, оттърване от вас няма, спасението е само смъртта

хич не е странна- има човека да си взема стари подкупи и си ги събира а тая хитруша му щракнала капан

Тази статия трябва внимателно да бъде прочетена от всички във ВСС, от съдята пуснал под гаранция В. Топлото, от Председателя на Върховния съд, от Министъра на правосъдието и от Главния прокурор. Тези хора трябва да обеснят, защо един доказан престъпник е на свобода и защо са му осигурени условия за продължаване на престъпната му дейност.

Ще помогна

От кога чакам да гледам такива записи и да чета такива новини. Браво Бойко, Браво Цецо ! Всички извън закона да бъдат вкарани в затвора.

Пиша си 5 за управлението... Бойко, Бойкоооооооооооо

Тази история я пробутват за да забравим за битото невинно семейство.

d4

този не трябваше ли да е в ареста??

питай "независимите" /от гоце/ съдии

Tова е повече от чудесно! Oтдавна е трябвало и тя да е подсъдима. Eй, нямат край тия измамници и насилници! 3апочвам да се гордея с българското правосъдие! Dано то стане по ефективно и по - смело!!! Y с п е х и!!!

Смях, смях.... в залата.... хахахахаха тази държава да я закриват а народа да го изселят казах.... хахахаха

"Преди около година по трето дело СГС призна за виновни Димитров и още няколко души, обвинени за безстопанственост. Той получи присъда от 14 години лишаване от свобода и конфискация на цялото имущество. Сега подсъдимите обжалват това решение пред Софийския апелативен съд (САС)."Добре се, след като този "юнак" е получил тази присъда, що още си е в къщи, а не там дето му се полага според решението на съда? Или докато чака решението на САС ще си стои в къщи и ще продължава да си върши "делата". Нима "ВИП" затворниците си излежават присъдите в къщи, а онез дето са свили по една кокошка гният в пандиза? Е те тия неща нещо не пасват с нормалното разбиране за правосъдие!

както и преди - всички сме равни пред закона, но другарите са по-равни!

Докога ще храним с данъците си тоя паразит наречен държава? Това държава ли е и ако не е за какво плащаме данъци? Как може такъв крадец да е на свобода и да продължава да си прави каквото си иска напълно безнаказано???

Ега ти демокрацията, егати правителствата дето ни докараха Вальовци, безнес-дами, Електроразпределители и др. робовладелци. Такъв синджир ни туриха на врата дето и в рабовладелски времена не е имало. Само дето по-рано на 1 врат е имало 1 синджир а сега на всеки врат по няколко синджира. Могат да си правят с нас каквото пожелаят.

има хора и пари които си играят с тях а други мечтаят за тях?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Абсолютно си прав! Такова чудо няма никъде по света и не е имало. Истинският проблем обаче е, за какво говори това. Отговорът отчасти е виден в/у арогантно-самодоволните лица на магистрати и хора от съдебната власт.

Ама моля Ви се хора! И Вие имате нещо против съда. Той го е осъдил на цели 14 години затвор. Е сега, че не бил в затвора голяма работа. То времето си тече. Най- много да се окаже невинен и да съди държавата за времето прекарано зад решетките. И да получи компенсация. А какво чета? Не бил арестуван? Ами то по законите на логиката ако човек е в затвора няма как да го арестуват. А какво каза? С.С. и Г.П. могат да го арестуват? Аааа трябвало им още един мандат, ама не им го дали. Абе стига сте се излагали. Видно е, че човека е спец в сферата на стоенето на топло (парно де не затвор). Я му дайте един имунитет, опростете му всички престъпления и го наемете като консултант за ТЕЦ Марица с комисионна 2 милиона (+ джакузи в офиса).

Абе аз ли нещо съм малоумен или системата ни е збъркана та не разбрах този не го ли отстраниха от топлофикация. Това е още едно доказателство че живеем в зонта на чудесата те такава държава няма никъде

Това са недосегаемите другари!Нужен е нов съд за специалните другари,дето сегашен не ги лови и доказателства не му стигат.Алчни,бандити.Лаком г..з кръв се.е

И след подобни новини какво очаквате да бъде отношението на хората към тази структура "Топлофикация" и кое не е вярно от всичко , което се изписа и каза с/у нея?... Какъв ли закон ще приемат сега депутатите, за да излязат от поредния конфуз, разкриващ прикриването на далаверите в Топлофикация и безпардонния рекет на гражданите.

Като чета тая новина останах с впечатление че тоя още е шеф на топлофикация. А пък и тия бизнесмени не мога да ги разбера какво се натискат да имат парно, че даже и подкуп дават ? хората се чудят как да се отърват от топлофикация а тия и 30000лв. давали ?

прочети отново , но този път с включен мозък :).аиде да не те мъча: Според официалния й сайт "Еурозак" се занимава с индустриално почистване като един от големите й клиенти е "Топлофикация-София"

Абе аз със скромните си познания знам, че като си осъден на затвор и да го обжалваш си висиш в ареста. Пускането под гаранция докато трае процеса автоматично ли се продължава и за излежаването?

А като е подсъдим по две дела,какво прави на свобода?И на всичко отгоре този безкрупулен мошеник продължава да прави мизерии!Само доживотен затвор за такива като него.Още веднъж се убеждавам,че нямаме държава и закони,жалко за което.

Не сте разбрали. Жената е искала да си прекрати договорите с Топлофикация, не да сключва. Всеки втори иска да се отърве от този монополист.

Тая история е прекалено абсурдна, за да е истинска...