14 години затвор за Вальо Топлото

Състав на Софийски градски съд постанови 14 години затвор за бившия изпълнителен директор на "Топлофикация София" Валентин Димитров и конфискация на цялото му имущество.

Обратно в новината

Коментари - 14 години затвор за Вальо Топлото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

absoluten fars ....ne moga da poviarvam 4e milionite hora ot koito sa otkradnati tezi pari si sediat mirno i tiho i gledat tozi teatar......sami sme si vinovni kato nacia sme gola voda....horata rabotiat cial givot a niakoi kradci kato gospoga stoilova se praviat na golemi biznesmeni a vsashnost legalizirat otkradnatite ot naroda pari.....ako niakoi paparak zastane na uli4kata predi benzinostancia lukoil na bakston s aparat v raka ste uvekove4i zasmianata g-ga da se ka4va v 4isto novia si dgip i da otprashva kam mnogobroinite si imoti na ogled...........

САМО 14 ГОДИНИ ? А ИМУЩЕСТВОТО И ПАРИТЕ НА МАЙКА МУ - БАБА ЦЕЦА ? ВСИЧКО Е ПРЕДИЗБОРНИ ФИШЕЦИ НА БСП И ДПС.

Предизборни заблуди - ще обжалва, свидетели ще се откажат..... - и ще се отърве с условна. В България има съд само за кокошкарите

На ул. Нишава и ул. Праскова Вальо има един огромен мезонет,който е редно да бъде конфускуван ,защото е закупен с крадени от нас пари. Искаме възмездие и справедливост,този наглец спокойно си отива в мезонета всеки ден с тенис ракета на гърба и гледа презрително оклоните. Кушлев да му види сметката на този мерзавец.

Прах в очите на хората. Дали накрая ще се потвърди тази присада? Ири като Максим ще излезе чист? Видяхте ли колко спокоен беше на видеото. Човека не е притеснен, всичко е само предизборен ПР. Ако човек наистина чуе че ще лижи 14 г в затвора и му взимат всичкото имущество, най-маркото ще е силно притеснен. Този изглеждаше като зрител на театър. Това няма да е краен резултат, бъдете сигурни в това. Все пак не сме слепи!

аз работех в тец софия и там видях страхотно разхищение на парите на народа не може да има строители на щад а да плзват външни фирми там живота е прял само хвърлят пари за глупости и щатовете са много раздути това е дружество само да обира хората

ИСАМЕ СИ ПАРИТЕ ОБРАТНО ОТ ТОПЛОФИКАТОРИТЕ! И да се разкрият шефовете на Топлото - да му правят компания в панделата!

Предизборни кьорфишеци. Ще обжалват, което ще отнеме още време, върховният съд ще намали присъдата му на ок.8 години, от които ще излежи реално 3-4 и ще го пуснат за добро поведение. А в затвора ще има време да си почине, да попадне на хора и да се обучи как следващия път да не го хващат. Същото важи и за останалите. Единственото хубаво нещо е конфискацията на цялото му имущество, ако и това стане, разбира се.

Рано е де се каже браво на прокурорите и следователите. Като влезе в сила окончателната присъда, тогава ще празнуваме. Аз лично много се съмнявам, че върховния съд ще потвърди присъдите, защото там са хора на политиците и ще го покрият. Все пак е време В.Т. да пропее и да каже за кого работеше.

Не вервайте на това!Пак ще си говориме,вервайте ми!

като минат изборите и БСП влезе в парламента Валката ще излезе от пандиза - пардон от ареста. Той в пандиза никога няма да влезе.

Браво на всички прокурори и експерти които работиха по това дело/май никой не им благодари/

НЕ ЗАБРАВЯТЕ, ЧЕ ИМА ВТОРА, ТРЕТА И Т.Н. ИНСТАНЦИИ........... ЧОВЕК ЩЕ БЪДЕ ОПРАВДАН И ПУСНАТ ДА СИ ХОДИ ПО ЖИВО И ЗДРАВО (ТИХОМЪЛКОМ ПРИ ТОВА).........вСИЧКО Е ПОРЕДЕН ФАРС И ПУШИЛКА........

Ех Валко..поживя си.Вани,джакузета ,мацки,деликатеси... сега при манафите и хапвай буламачи....Лаком задник.

А Румен Овчаров кога ще го опандизят?

А за Румен Овчаров колко години ? че не разбрах нещо ?

Глупости!

Toz o6te li ne se e kandidatiral za deputat,ha no toi 6te objalva spoko i togava 6te mu namaliat prisadata na polovina kato VANKA 1

абсолютна манипулация на хората... Преди избори дайте наболели престъпници да ги жертваме.... Осъдиха него защото удряше джобовете на София - голяма част от избирателите... Иначе Демби щял да бъде свидетел на Баретата а Доган ще управлява... Хора гласувайте

Стопли ми съ малко душицата.

1 zamina -oshte mojem

А в пандиза има ли ТЕЦ?

Защо ли го осъдиха една седмица преди изборите?!?

Следващият е доктор Ахмедов и крадливият му болничен борд от град Омуртаг ,откраднали и злоупотребили с неколко милиона държавна пара.

А фирмите, с който е търгувал, са на хорото...

Батка! Тоя га ши ни го пуснат? А? Ухаааааа! Кво топлене ши пада!!!!!!!!!!!!!!! Ши му запуши дупето като Разградски чибук!!!!!!!!!!!!!

възстанови сега на хората източените им парици за златното отопление през годините?????

Като държава-членка на ЕС трябва да покажем как се борим с корупцията. И ето, намерихме си жертвеното агне - Вальо Топлото. Сега ще се говори дълго колко добре работи нашата съдебна система и как имаме вече осъден... За всички други случаи на убийства, изнасилвания и кражби осъдени - няма.

ааа оп оп оп оп

ето - изгърмя един от бушоните.

И аз ще го подкрепя за депутат. Що не и президент?! Ми да... Вальо ПРЕЗИДЕНТ, ПРЕЗИДЕНТ.... айде де!

малко саааааааа

За слугата-кукла 14 години и конфискация!А каква ще е присъдата на кукловодите?Вероятно след изборите!На колко ще осъдят Г-н 10% и Г-н 20%.За Обръчите да не говорим!

Искам да го сложат в килия без радиатори само с вертикална тръба половин цол дебела от инсталацията на затвора, която да е изолирана с топлоизолация като му я водят лира, по нея да пускат 39 градуса топла водица и всеки месец да му дават фактурка със сметка изчислена според кубатурата на килията, като в тази кубатура включат и коридорите пред нея в които няма отоплителни тела.Измерването да става с топломера от моя вход без да го пипат както е пломбиран и тариран от неговите хора така да му го закачат на тръбичката към килията му. Да му начисляват и лихва за забава, ако не си плаща на време.Всеки сезон да му вдигат цената по 2-3 пъти от Септември до Април да не му разрешават да се отказва от тази благинка ,защото тя е колективна затворническа услуга и да го карат да си я отработва, ако няма пари , защото той е вечен абонат на килията. Ако не си я отработи да се вади изпълнителен лист без да го уведомяват, че е осъден при закрити врати по гр.Дело ХХХфани ме за кура и да слагат запор на пенсията на майка му без да я уведомяват и без да я питат,като вдигнат пенсията на пенсионерите с 5 лв да и увеличават удръжките със 100 лв , защото така постъпват и с баща ми. Смятам че ще е справедливо, защото и той така начислява по тая схема, която действа и в момента и нищо не се е променило , а кражбите и рекета на бандитите в това предприятие продължават по тази измислена от него схема .

А другите?

Не се коркайте. Всички тая вечер ще си спят по къщята. Верно, леко притеснени, ама в пандиз няма да влязат защото знаят прекалено много и ако си отворят устите става страшно. Просто поредното салто мортале в цирк Български Съд.

не мога да разбера какви хора сме това българите; вечно сме недоволни. ето този съдът го осъди и пак всички са недоволни. следователно няма значение кой какво прави-дървените философи си дрънкат глупостите каквито са си наумили.хора помислете дали скоро сте чували за друга толкова голяма присъда за присвояване на пари. ПЪРВО ПОМИСЛЕТЕ МАЛКО, ПЪК ПОСЛЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ.

а мене ме нема в целата схема

balha uhapala g-ga stoilkova .....imotite koito pritegava ne se vodiat na neino ime i nikoi niama da varne 1-2 godini nazad za da vidi kade tia e vlagala parite.....kakto i nikoi niama da i vzeme luksoznata 3 etagna kasti4ka i dgip4eto mazda....parodia e vsi4ko...

Абе хора,много сте заблудени,човека не е виновен за нищо...Ама като ви чете човек гнусните изказвания каква Европа къде сме изобщо.Простия българин така реагира първично и животинско:)Тъпаци

Прах в очите на хората.Сега ще обжалват, ще протакат и постепенно ще се забрави и нищо няма да му направят докато мълчи с кого е делил от властта.

Един въпрос Вие ако имате няколко десетки милиона мислите ли, че някой ще може да Ви осъди някога? Може би има някой който ще откаже подкуп от 1 милион?

a maslarova i dr.kradzi a sofianski a kalfin kogo sche gi osadite a kakvo stava s margenite vsehte li im milionite

Само да не стане като с намалението на тока. ЕВН намалят днавната енергия с 5%, а увеличават нощната с 16%. Аз лично през деня намам включен и хладилник. Да пукнат дано!

Вальо - депутат, депутат!

Да се готви д-р. Ахмедов , бивш шеф на болницата в гр. Омуртаг.

Интересува ме Р.Овч. колко ще получи? Нали той прилапа милиардите?

Защо забравиха Руменчо Овчарчето, той е главния виновник а пешкира опира друг.Народе гласувай срещу тия безочливи свине БСП и ДПС.

Не се радвайте, има още две инстанции, Доклад на ЕК и избори. А после ще го оправят.Процедурни грешки, протест на работници или други комунистически номера- Важно е че не предаде никого. Мислете как ще гласувате, ако искате той, неговите покровители и други крадци да идат на топло и пок да си ги отглеждаме с нашите данъци.

Анализатор, чети ако можеш!! Състав на Софийски градски съд постанови 14 години затвор за бившия изпълнителен директор на Топлофикация София Валентин Димитров и конфискация на цялото му имущество.