Държавата взима ”Топлофикация”?

Държавата ще се съгласи да получи безвъзмездно процента на Столичната община в "Топлофикация" - София.

Обратно в новината

Коментари - Държавата взима ”Топлофикация”? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

KIRLIVI KAPUTI

Какво ме интересува на кой ще е топлофикация аз просто не купувам нещо което не искам и не съм заявявал че искам .Затова си я заврете отзад тази топлофикация и приключете с темата.

Защо пак ще носим София?

ами така си е от 20 години - едни крадат, но всички плащат. Гледай какво става с еврофондовете.

Държавата и сега е СЪСОБСТВЕНИК в Топло - Сф с почти 50% от собствеността... И в ролята си на такъв получава директни приходи от дружеството... А в ролята си на бирник държавата цица допълнително данъци от същата тази топлофикация (както и от всички останали топлофикации) - данък печалба, социални и пенсионни осигуровки на служителите и т.н. А върхът на сладоледа е, че държавата-СЪСОБС в топлофикация разработва и контролира прилагането на законодателството, регулиращо цените на услугите на топлофикациите и отношенията на фирмите с потребителите... И при наличието на този КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ ИЗДИГНАТ ДО НИВО НА ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА ще ми разкриват конфликт на интереси при чиновниците...

Ima edin nakazatelen otryad ot Zagreb,Harvatska.Sas se ot 12 silni i bezkompromisni mom4eta.Sigurno 6te mogat da razre6at problema s nadpisanite smetki,nerealnite lihvi,jakuzitata i bankovite smetki v 4uzhbina.Vyarno e,4e i te ne rabotyat bez pari,no pak po-evtino vzemat ot ,,Toplofikatzia,,.

След като неколцина източиха всичките пари на топлофикация, сега отново я връщат в ръцете на държавата т.е. ние да я напълним отново, за да може да я източат след време отново. Да ти пикая на бездържавието България.

Nie ste bavim, protakame, protochvame.. dokato stane studeno. Nie ne iskame da se opravi problema, nie iskame BB da izleze vinoven.

Защо пак ще носим София?

Защо пак ще носим София?

Защо пак ще носим София?