Още по-високи сметки за парно през февруари

Заради рекордните студове февруарските сметки за топлинна енергия на столичани са средно с 2% по-високи спрямо тези за януари.

Обратно в новината

Коментари - Още по-високи сметки за парно през февруари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъкмо като прочетох статията и реших да проверя моята сметка - Януаръ 259лв.; Февруари - 273лв. Топля една стая в санирано жилище!

ГОСПОДА КОЛКО ТОПЛОЕНЕРГИЯ Е ИЗРАЗХОДВАНА Е ВАША РАБОТА .ОБЯСНЕТЕ ЗАЩО ИМА РАЗЛИКА В ЦЕНАТА НА ОБЩИНСКИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ .ЦЕНАТА Е БЕЗ ДДС И Е 80 ЛВ.ЗА МВЧ ,А НА БИТОВИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ Е 96 ЛВ НА МВЧ И ОТНОВО НАЧИСЛЯВАНЕ НА ДДС ВЪРХУ ТАЗИ СУМА -ЕТО Я КРАЖБАТА ИЛИ ИЗМАМАТА ,ИЛИ КАКТО ИСКАТЕ ГО НАРЕЧЕТЕ. ЗАТОВА НЕКА Г-ЖА ФАНДЪКОВА СЕ ЗАПОЗНАЕ С ПРОБЛЕМА И ПОИСКА ДОТАЦИЯ ЗА ПАРНОТО , А НЕ ДА ГО ПЛАЩАТ БИТОВИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ ТОВА Е3 ВИДНА И УМИШЛЕНА КРАЖБА ОТ РЕДОВНИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ

През февруари 2012 г. "Топлофикация" е доставила на абонатите си 605 390 МВтч топлинна енергия, което е с 2% повече спрямо януари 2012 г., когато потреблението на столичани е било 591 219 МВтч. Чудно как ги е доставила след като 80% от радиаторите са откачени в апартаментите и на 100% по входовете , май че топломерите са си чисти въртележки и не зависят от закачените мощности.

А, ескеприментално, не заложиха ли 2 апартамента, които се отопляват на ток?

Топлофикация наи-добре да въведе системата за самоотчет, която е въведена в Софийска вода. Хората сами могат да си изписват показанията на топломерите в уебсайта на фирмата. Какво е толкова сложно да се изгради един уебсайт с тази функционалност. Така ще се виждат реалните сметки, за тези които желаят да се самоотчитат. Ясно е, че пенсионерите няма да ползват тази услуга, но поне младите хора, работещи с интернет могат.

Това донякъде е приложимо, но само за сгради с "хоризонтални щрангове". Но там и сега сметките не са толкова фрапиращи. Поне моите не са.

малко ви е!!още може щом търпите!!

и какво ще направиш, бе, келеш? седесе? бесепе? или оня малоумник идиота за българия? ами че то законите по друго време ги приеха - закони, заради които не може да функционира нормалната система на търсене,предлагане И ВЪЗМОЖНОСТИ. аз съм си спрял радиаторите и месечно вкарвам в блока маса топлина на ток, и квоооо?

Замразени доходи+растящи сметки и цени =работа на съдия изпълнител и цел- безимотни българи.То само жилищата ни останаха и това ще ни вземат.Да "жиВее "КАПИТАЛЪТ!УРА

аззз

е айде като си много умен обясни кой по дяволите има полза от безимотни хора,а?

Ти правиш впечатление на много прост и заядлив! Безсмислено е да ти обяснява

същия, който не е на далавера от умни, бели, хетеросексуални и здрави българи.

Топлофикация имала загуби при преноса на топлината. АМИ ЧЕ И АЗ ИМАМ загуби докато отида на работа, но никой не ми ги плаща. Докога ще ги търпим тия обирджии и мутри ???

За БСП и ГЕРБ е ясно че получават подкупи от Топлофикация за да им разрешават да изнудват и ограбват хората. Не мога да разбера обаче, защо другите партии не използват недоволството на народа за да вземат властта- СДС, ДСБ, РЗС, а и другите по- малки партии ??? Спокойно могат да свалят правителството на ГЕРБ по същия начин по който падна Жан Виденов.

Другари Топлофикатори, искам да питам нещо. Мога ли да заведа дело срещу комшията. Аз се топля с климатицинормалната темп. в стаите е 20 градуса. Комшията отгоре топли една стая с парно. Демек при мене няма почти никакви загуби, а загубите са при него. Кажете ми как мога да го откажа от скапаната Ви услуга, за да започнем и двамата да плащаме нормални сметки.

От прованса идваме в София с трактори, автобуси, камиони ..., столичани се правят на тарикати В ПОВЕЧЕ. Там има поне 500 хиляди пенсионери и поне 50 пенсионерски организации. Всеки дърпа чергата към себе си, мръзне, но под шапката му няма какво да му "светне". Дано новите цени на газа, тока и храните поне малко задвижат НА СТОЛИЧАНИТЕ ИНСТИНКТА ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ В ПОВЕЧЕ, от този на мутрите.

аз съм столичанка но не в повече, защото см се родила тук,не им ползвам парното от 10г, тази зима се отуплявах с климатици и за януари имах 127 лв ток а за февруари 117 ,само да добавя докато има балци да им го ползват парното, ще има и тарикати

тези от прованса са провансалската топлофикация - онези с цените на хляба и яйцата. но там има шанс за избор... а тук - не.