Изравнителните сметки - през октомври

Изравнителните сметки за парно и топла вода може да се получат чак през октомври. Закъснението ще е за клиентите на всички топлофикации, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Изравнителните сметки - през октомври | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

данс = продажници провокирам ви като ви казвам, че не правите педе-аски работи , просто не заслужавате това определение ! ееее каква провокация за диалог, но никакъв отговор гузни сте нали ? Данс и нац. сигурност организират износа на бели роби !

Белият свят ни се чуди. Не стига, че ти минава през собствеността тръбната инсталация, ти не им я искаш, не им ползваш услугата, а на всичко отгоре им плащаш за това,че ти загрозяват жилището и ползват терена за твоя сметка. Само в нашата мила България това може да се случи.

ЗАЩО ДА ЧАКАМЕ ИЗРАВНИТЕЛНИ СМЕТКИ , НА ВСЕКИ БЛОК ИМА СМЕТКА ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ ЗА ИЗРАЗХОДВАНАТА КОЛИЧЕСТВО ТОПЛИНА ПО ТОПЛОМЕР ЗА ВСЕКИ АПАРТАМЕНТ. КРАЖБИТЕ И ДАЛАВЕРИТЕ НАС НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ . КАКВО ИЗРАВНЯВАНЕ ,КАКВИ ГЛУПОСТИ , ПРАВЯТ ТЕЗИ ,УЖ НАРЕЧЕНИ ТОПЛИННИ СЧЕТОВОДИТЕЛИ

много елементарно, господа управляващи. така ще ни накарате всички да не гласуваме, освен преданите ви чиновници. това показва за пореден път, след наглите ви измами за 16 млрд, за за корупциите с магистралите и ремонтите, за корупциите с продажбите за стотинки на аско деница и парка около нея на братските ви турски мафиотчета, за просташкото ви сервилнечене пред сащ-господарите,... все по-силно се налага виждането, че корупцията и грабежа, които започнахте през първия мандат, сега вече разгръщате с пълен размах, нещо много характе3рно за българските мутри... народът усилено се готви да ви изхвърли, страхливи гадни мутри...

Изравнителни сметки НЯМА, НО фактури за плащане на таксите към фирмите за дялово разпределение, от днес има на сайта на Топлофикация София. Без да са си изпълнили задълженията към клиентите, си искат парите.

Изравнителните сметки - през октомври В първият момент прочетох "извратените" сметки- през октомври.

Демек, няколко часа след така наречените -"избори", че а са ги пуснали по-рано, а сме се сбогували за пореден път с Хунтата "Страх лозе пази"

Това са опорни точки! Престанете да вярвате и да се държите първосигнално!

къв кеф. нема да плащам парно до ноември.

Ъхъ - след 25.10.;о) - че ако ги пуснат в "деня за размисъл" , псувните от Костинброд ще им се сторят като детска песничка в сравнение с тези, които ще ги залеят!

ЧЕСТИТО!

Цяла зима ме драха и сега пак ще ми тръснат огромна изравнителна сметка, защото сменили наредбата. Ами аз не разбрах нищо за тази смяна - сметките са ми два пъти по-високи в сравнение с предишни години когато зимата беше по-студена.

само при теб е така

И ТО СЛЕД ИЗБОРИТЕ И РЕФЕРЕНДУМА. ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН.

Действието на документ със задна дата е противозаконно. Не съм юрист, но мисля, че ако абонатите се организираме и заведем колективен иск в съда тази "наредба" ще падне.

Тея да не готвят пак някоя бомба?

Е, браво! Кой знае каква шашма подготвят пак!

Не бе, човече, чакат да минат изборите, защото като видиш изравнителната си сметка, може да си промениш решението, кого да подкрепиш.

Ами не гласувай,аз така правя тъй като всички се доказаха като негодници

Да, ако парите се връщат с лихва, та да побързат. Представете си колко ви ограбват само от лихви за надвзетото и колко за връщане чак през октомври :(((( И това след инфото, че до 45 % стигат надписаните сметки !!!

другари, нека минат местните избори първо.

Kalin

За бога братя не плащайте.Това е поредната гавра с хората които имат нещо общо с топлофикация.!

:) Колко са щастливците, които нямат нещо общо с ДАНЪК ТОПЛОФИКАЦИЯ?! Та, нали те и закон си приеха, че ЕДИНСТВЕНИЯ вариант да се РАЗВЕДЕШ с тях е да си ПРОДАДЕШ АПАРТАМЕНТЧЕТО!!!!!!!

Ех, тези избори :) No comment, просто!

поредната лъжа за да ни вземат повече пари. Аз ако спра да плащам до октомври веднага ще ме осъдят по бързата процедура и дори няма да разбера ,че съм осъден, докато не ме посети някоя мутра и да ми каже ,че му дължа пари + 300/400 лв хонорар за адвокат.

Frog

Изравняването ще се проведе през октомври, щото тогава alignment-а на планетите в Слънчевата Система ще е най-благопириятен, па и новолуние ще има. Ако се направи сега лятото, ще има отместване на нивата на топломерите.

Значи когато нямаше компютри, можеха всеки месец да сметнат, къде, колко са разходите. С компютри това е невъзможно. Или чакат да минат изборите?

През октомври, ама коя година?

Аз пък ще спра да плащам на Топлофикация докато не ми дойде изравнителната сметка, защото тази година съм с 2 пъти по-малко отчетени единици от топломерите и предполагам, че съм платил близо 2 пъти по-високи сметки от реалните. Всички да спрат да плащат докато не влязат в час със сметките и да ги видим тогава. Аз имам и климатик и ми дреме за парното.

А като ти нашият общите части??? Ето това най ме кефи където има топлофикации- искаш- неискаш, ползваш- неползваш, крадеш- некрадеш- ПЛАЩАШШ!!!!!

А в това време лихвите на неплатените сметки текат. А после връщат ли ги?

за надплатени и неползвани услуги ще има ли? Например за прогнозни количества, които клиентът не е ползвал.

В навечерието на новият сезон?,До сега защо не се направиха тези промени. Какви лихви ще получа ако са ми надвзети суми след като аз плащам лихви за закъснението си при изплащане на фактурите?

Хехе, мутрата се страхува и чака да минат местните избори! Тогава ще сложи чтала на народа и никой няма да посмее да скочи да протестира! Да са ви честити управниците от ГЕРБ!!!

Трябва всички абонати да спрат да плащат и тогава ще се ''оправи''топлофикация и няма да има ФАЛИТ !!!!!!!!!!!!!!

Докога ли ще сме толкова тъпи, че да продължаваме да плащаме за тази простотия? Докога ли ще се държим като овце? Докога???? Създават се наредби и закони, които още с приемането си противоречат на други закони и нарушават ОСНОВНИ ЧОВЕШКИ ПРАВА! ... Избора си е наш - да живеем тук, в този АБСУРД!!!

Тази идиотска наредба е дело на братята Куюмджиеви -некомпетентни и неграмотни комунистически активисти. Единият (димитър)е все още някакъв директор в министерството на енергетиката и продължава да прави гафове и да защитава наредбата. Доката не бъде изхвърлен от там, нещата ще се влошават още!

Какво значи изряден абонат бе,глупци?! Не пускайте топло на НЕИЗРЯДНИТЕ! Ама не можете,защото системата е скапана.И произвеждате все повече НЕизрядни! И в такъв случай няма да обиждате,за да не се съдим!!!

Не приспивайте хората. Парите ще отидат за изборите за фандъкова и след това ще ги връщат на хората.За това топлофикация през този отоплителен сезон взе за отопление с 40 на сто в повече.

Тунеядциииииииииииииии......

В ЯПОНИЯ ДИВИТЕ МАЙМУНИ КЛЕЧАТ В МИНЕРАЛНИТЕ ИЗВОРИ ПРЕЗ ЗИМАТА ..... ОСВЕН И НА ВАС БОЙКО МУТРАТА ДА ВИ ИЗКОПА ЕДИН БАСЕЙН ЗА МИНЕРАЛНА ВОДА ДО ЦЕНТРАЛНА БАНЯ И ДА СЕ ГЪЧКАТЕ ТАМ :))))

Чакам напоителни коментари от гробарските свине как съсело е виновен за това и ореха. Както включване от някое неграмотно студентче-протестърче дето вече за нищо за става.

СЛЕД РОМЛЯНСКОТО ЛЯТО ВИ ЧАКА БОЙКОВАТА ЗИМА :)))

Новата наредба как така действа със задна дата, първо е малоумно, второ незаконно.

тогав ще си тръгва...

живея в квартал с парно, но без топла вода / кв. Левски в София/. И ние ли ще чакаме до октомври, докато му намерят решението как да доплатим повече?

и изравняване на терористичната организация с земята.

Изравнителните сметки , съдиране на кожата - след изборите !