Авария остави на студено 4 столични квартала

Авария в района, отопляван от ТЕЦ „Земляне”, остави без парно хиляди домакинства в четири столични квартала.

Обратно в новината

Коментари - Авария остави на студено 4 столични квартала | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, хубаво, де, за чий х правиха профилактика лятото?!? Нали точно за да НЕ се случват такива сцени? А май и от самата Св.Топлофикация не знаят какво се е повредило този път - мълчат като препик*ни и само пари събират! Кога ли ще се случи "авария" с плащането...

Е, па зима е! Кога да стават авариите по отоплението? През Август ли? Тогава по принцип правят профилактика и спират само топлата вода! Ама за Топлофикация няма никакво значение кога и от какво ще се одървим от студ - от липса на топло или от липса на топла вода. Те, милите са над тия неща!

Ако не е ТЕЦА,"ЧЕЗ "другите идиоти ще ви спрат тока по няколко часа !Така правят !!!"ЧЕЗ"отдавна са за съд !

Топлофикация - ясно. И на вас да ви е*ем мамата. По ми е интересно как директорите на училищата следят температурата в класните стаи. При мен в саниран апартамент с нова, многокамерна PVC дограма с енергийни стъкла, температурата падна 2часа след като спря парното . В онези ветрилници, като 104-то и 73-то, това трябва да е станало още в момента на спирането. Представям си, как тези директори точно следят температурата...

В 126 у-ще е същото положение.

Снощи още към 23 часа е спряно парното и топлата вода в Красна поляна, Иван Вазов и кой знае още колко квартала, захранвани от Земляне. За пореден път Топлофикация ни лъже. Да не говорим, че в сайта им нямаше информация за текущи спирания на топлоподаването, след като радиаторите бяха вече студени.

Честото на абонатите! И да не забравяте да си платите за студените радиатори, че иначе - съд, а после и ЧСИ да ви смъкне няколко кожи от гърба!

Снощи към 23 часа спряха парното и топлата вода в красна поляна 2 част. Информацията нее вярна .

Нищо, де!:)))) ...в засегнатите квартали ще го пуснат за 2-3 дни през юли на мах--- компенсация!:)))

Кому е нужна тази информационна мъгла? Недоволството е правопропорционално на мълчанието, дами и господа от Топлофикация!

Скъпи граждани, във връзка с новите такси и опасност от Аварии ще внесен в НС предложение за графил. Северните квартали ще се къпят в Сряда, Западните в Четвъртък, Южните в петък, източните в събота. В неделя ще провеждаме профикатика и калкулации. ще поискаме също и увеличение с 22% на сметките, защото цената на житото и охлювите на международните пазари се повиши.

Хаха, това "топлотрафикант" е брилянтно!

Абе, Дирници, Не се казва Луй Айер, а Луи Айер!!!

Доста хора го казват слято 'Уйайер' :)))

Засегнатите граждани - спокойно! Ако повече от две денонощия нямате топла вода и парно, ще получите компенсации в крупните размери между 2 и 6 лв. Нека тази мисъл ви топли сега и ви успокоява лятос при поредната "профилактика. "Топлофикация" ви благодари за търпението и не забравяйте, че неплащането на сметките се преследва по съдебен арбитражен ред със задочно осъждане, ако ще да живеете в Смолян и да не сте имали никога парно!

Не обаче Топлофикациите са виновни, а народните избранници, които гласуват подобни закони и правилници и, които усвояват милиони за правни, финансови и всякакви други консултации. КЗК защо мълчи - къде е равнопоставеността в правоотношенията? Да, аварии стават, но как се действа при отстраняване, планиране и компенсиране е абсурдно.

ХАХАХАХ колко съм доволен, че тази есен отрязах всички радиатори. Сега вкъщи е топло и уютно. А за тези на топлофЕкация - не заправяйте скока от 22% на цената лятото, ще има интересни честитки тази зима.

И аз нямям радиатори. Плача за топла вода!!!

Не е вярно, че е от 01.30 - още 23.45 радиаторите бяха хладки

1130 се къпах в стрелбище и водата също беше хладка...

Абсолютно! Точно около полунощ нямаше топла вода, а аварията е станала поне половин-един час преди това.

В Кривата река също нямаше топла вода още снощи около полунощ. Сутринта обаче имаше. Явно за някои квартали преоблемът не е толкова голям или поне са измислили решение. Иначе като гледам май всички, които са към ТЕЦ Земляне са (били) засегнати малко или много.

След земетресението и оосбено заради строежа на метрото ,от вибрациите и пропаданията на земните маси , ще има доста аварии.

Бъркаш адреса. На Топлофикация - София не ѝ трябват някакви си земетресения и вибрации от строеж, за да има всяка зима аварии (и "профилактики" през топлия сезон).

Започва се. Добре че немам нищо общо с тая КОЧИНА ТОПЛОФИКАЦИЯ.

Всъщност след разговор с приятели май няма топла вода и парно в целия район на ТЕЦ Земляне - при нас в Борово също няма

шопските селяндури са свикнали без вода и топло - нали има пърцуца и сланинка...

Миналата година беше Младост и Дружба , сега Южните райони , има си ред !

И ж.к. Лагера също !

за сметка на това, ще платят 4ворни такси на "изравняването" догодина. Като се окаже, че комшиите които са се "отказали" всъщност ползват безплатно :) хахаха