17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много добри идеи има и мисля, че Точно ще бъде добър кмет. Ще гласувам за него.

Е за такъв човек бих гласувала

Един по-различен кандидат с доста свежи идеи, столицата имаше нужда от такъв кандидат, стискам палци на Тончо и със сигурност ще гласувам за него.

Бошкеее... Колко мъка има по тоя свят, бошкеее...

Защо всички на снимката са застанали все едно ги болят мъдята?

Тончо Токмакчиев става единствено за нечий гъз - дебел, мазен и смрадлив, почти колкото на Мартина Квачкова

Този има по малки шансове от Митьо Пищова

Защо не си ходи в Бургас....

Чета коментарите и се чудя до кога българите няма да четът и чуват приказките на такива между редовете.. Поредната подкрепа за гербавите да се раздробяват гласовете за да стане по лесна манипулацията на балотажа:((((

Има тончо пари за харчене, пък да си ги изхарчи както му харесва.

Ама направо да знаете как ще да се бръкне в джоба си тончо да играе играта на боко:)))))))

Остана само да издигнем Митьо пищова и черната златка за кметове на София и клоунадата ще пълна! Едва ли в историята на държавата ни е имало по-жалък, безволев и бездарен "елит".

Колкото си актьор! Смешник! Жалко за теб! Вярно, че "слободията" е заразна!

ташак бе

Точно - в София ,Милко - в Свиленград се натискат за кметове.Палячовци!

от простаци. Тия на снимката докери ли са?Какъв Ентелект лъха от фигурите им.

Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак.

Каквато ти е фамилията, толко ти е ми мозъка. Нормално, от родители които са те кръстили тончо, не може да се очаква добър плод! Имаш обаче утеха, тончо звучи по добре от спас, име което чупи всички рекорди по тъпота!

Имало едно време ХАН/КАН КУБРАТ и сноп пръчки /може и легенда да е / , ама КОЙ да помни такива неща.......

Абе откъде ги издигане тия пияници и боклуци бе зелени ли сте или розови джендери?

Тончо е от тъмнозелените.

Този или е глупав или голям шегаджия.

Кога най-накрая за кметове на София ще започнат да се кандидатират хора родени и израснали в нашия град, хора, които наистина обичат София?!! Тончо лъха на такъв дълбок провинциализъм, че просто нямам думи. С неговия тежък източен диалект и кмет на София??? Има ли пилот в самолета?!!

Сливен си беше избрал футболист за кмет , всички предполагам знаят резултатът .

Тончо се излага

Дано, че тук само доживотни политици с платени драскачи успяват.

Най-сетне един мъжкар и пич, за който отвратените да гласуваме. Въпросът е софийските овце да се осъзнаят, че нито пчелата Мая, нито оня псевдо архитект са алтернативи и има шанс за нас софиянците. Стигне ли до балотаж има голяма вероятност да бие Фандъкова.

Зеленски №2 :)

И "зеления" хамалин Тончо на балотажа ще прехвърли гласовете на Фандъкова...

Няма ли кой да издигне кандидатурата на Пешо Ваксаджията от Факултето ? Поне е роден в София.

не можа като артист ,нека опита и като кмет.Какво пък толково...голяма работа

Тончо,.... и ти ли бруте ! Стой си в театрото и не се ври на коля в краката !

Тончоу,да си кмет не е да се правиш на клоун,каквото ти можеш ! Много далеч си от истината !

начи си признава, че е подлога и ще снася на собствениците си всичко което народа замисля за изчистване на мутромафията:)

Щял да заложи на добри дела...поредния популистки бълвоч. Остава някой да излезе и да каже, че ще заложи само на зли дела.

1000% Тончо е по-добър избор от Калинката Мая!!

А,ве държавата да не им отпуска някакви субсидии на кандидатите,че цяла върволица от калпазани се е наредила да ни управлява?

Кире, мама, парички за ракия ли ти свършиха, че искаш маман кмет

Щял.... Като гледам какви тулупи е събрал около себе си, няма начин да не стане.

Мога ли да попитам този стар палячо какви компетенции има, за да управлява столицата на страната???? Освен това, защо всеки провинциалист се чувства длъжен да се кандидатира за кмет на София?? Защо не си се кандидатират в рондите си места??? И този дърт клоун-мазик и архитекта с професоналистката-годеница да си се канидатират за кметове на Бургас и Варна. Аман от клоуни -утрепки като тоя!

Е, ти, като уж си софиянец, не се ли научи поне да пишеш правилно на български език? Толкова ли е трудно? А иначе, София има нужда от някой, който е компетентен без значение от кой град и от какъв произход е. Защото кметът не е само за украса, а за да управлява града.

Човеко обикновен, би ли ми казал как този клоун ще управлява София? Какви знания имам и какво може да прави, освен да се прави на палячо?

Ново 20! Разединението ни е в "кърпа вързано" Жалко....

Изборите са - Манолова - Фандъкова,всичко останало отново ще е с по няколко процента! Народа си знае едно - ГЕРБ или БСП,се едно няма други свестни хора в тая държава,та все десни или леви се вкопчват в борбата за власт. Но най интересното е,че БСП винаги е сред първите 2 сили,преди бяха СДС и БСП,после НДСВ и БСП,сега ГЕРБ и БСП, демек БСП от 1994 г винаги е или първа или втора политическа сила. Явно на хората мозъците не увират,че тази партия е туморът на България и все нея си тачат и това е....

Не от 1994,а от 1944 г насам...

Мда, и ДС управлява тайно, трите фалита, петата колона и един мармот...

А Катерина Евро и синчето ѝ няма ли да ги вкарате в парламента?! Време е да зафирмите истински цирк, не се излагайте!

Готвачката и меката китка водят предавания и участват в риалита. В парламента няма да взимат толкова пари, колкото от телевизиите.

с този тип се запознах докато работех в един автосалон; Толкова нахален и самозабравил се човек, втълпил си че щом са го давали по "телевизора" всички са длъжни да му дават нещо в замяна и да му благодарят че е благоволил да ги почете, няма; Ужасно лошо впечатление ми направи! Много по-богати и известни хора съм обслужвал като търговец, но такова чудо като този не бях срещал. Това ми подсказва че ако получи власт ще се държи неуважително към хората! А и управлениет на град като София не е безвкусен скеч! Относно мотото: Нещо може да ти бъде мото, само ако в досегашния си опит си се придържал към него и то ди е донесло авторитет и достойнство. Този Тончо е само позабравен, надут пуяк, който е поогладнял и сега се чуди пред коя хранилка да си резервира местенце. Недостойно !

На времето мои състуденти бяха попаднали на съседна маса в завдение до този и ку-ку комапнията му със свинкята Марта вачкова и изказаха абсолютно същото впечатление. Бяха потресени от грандоманията и простотията им. Да ходи да управлява градски кенеф в Бъргас този мазен плужек.

правят пробно за Слави , може би

От пета маса те подкрепяме всички!

НЕ! ЦИРК? АЗ НЕ ИСКАМ!

Очите гледат, ушите служат. А кой ще работи за гражданите!

Значи тия до сега е бил сляп и глух след като сега щял да ''чува'' хората... От такива дето трябва да усвоят едни пари дадени им от ''мислещите'' за нас кравари за да подпират властващите хората отдавна са отвратени и това си личи от ''наплива'' на гласуващи колкото и манипулации да правят властващите.

Само този липсваше

С НАРОДА, Т.Е. ТОЙ СИ ГО ЗАСЛУЖАВА! КУКЛОВОДИТЕ СА ОТПРЕД, НАРОД - МЪРША!

до подигравача: ми ти къде си? що не застанеш отпред, като си толкова читав в коментарите?

Къде е Тончо, че техните го търсят да го бият. ........