Тома Биков: Ако ГЕРБ спечели изборите, ще има редовно правителство

Не виждам особени желания и от нас, и от ПП-ДБ да работим заедно, каза политикът

Обратно в новината

Коментари - Тома Биков: Ако ГЕРБ спечели изборите, ще има редовно правителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това го слушахме миналата година

Как така Биков от инквизитор на Борисов се издигна на много високо

Да но акото мирише надявате се да спечелите като на първите избори но едва ли само определението на пенсионерите като Лош човешки материал ще има последици

И как бе изклесък, колко пъти ви дава президента мандат, а страхливата тиква бяга през глава и от депутатството....

И ще изкара народа на площада, ама тоя път ще има тричане!

На изтъкнат подмазвач, нагласвач и герберска мижитурка.

Този депутат Биков само се дръвчи на срещуположните му депутати и запира като биче на баир ! Нищо смислено и позитивно не е предложил досега за народа, а само се блещи от парламентарната трибуна ! А пък уж имал правилен български език, ами нали е учил актьорско майсторство и бивш артист от Старозагорския Драматичен театър. От такива файда няма, по-добре да имат само по два мандата и аут от НС !

Забрави Няма да стане

Ще спечелите друг път

Ами Възраждане и те казват същото.Ако спечелят, изборите,ще направят собствено Правителство.А пък Вие от ГЕРБ,няма как да управлявате заедно с Промяната,защото тях ги има за да ви Променят ВАС.Иначе те веднага изчезват,от политиката,защото народът ще каже, че сте ги подкупили с постове във властта и са същия дол дренки.

TОЯ ЛАЛУГЕР ОЩЕ ЛИ МЪРДА?

Ами и омирисва въздуха,на нещо средно между пор и развалена рибена кпнсерва.

ГЕРБ спечели,ще настане нов етап в кражбите,по голям,по мащабен и безскрупулен,чекмеджето ще се замени с цели шкафове

Това е един от най-противните и гнусни отрепки в политиката. Дори органически ме отвращава това същество. Ако ми падне в ръцете, го приключвам за не повече от три секунди.

нали спечелихте предишните избори, къде ви е правителството

Ако кравите снасяха яйца, щяха да са кокошки.

Искам нещо конкретно да чуя, преди да си дам гласа за ГЕРБ СДС-искам да видя обществен договор, че до две години Хемус ще бъде завършена, качествено, законно ,с публични договори, за да няма съмнение пак за злоупотреби, искам отговор защо не дадохме оръжие на нападната страна от агресор, кой е виновен и какво ще направите ,ако спечелите изборите.

Пфууу боклук мръсен! Пак ръси мозък долната отрепка!

Могат да управляват - постигат винаги най- ниските доходи и най-високите цени на потребителската кошница - това е факт, както и факт са "хубавите" пътища, липсата на вода в много населени места, липсата на детски градини в големите градове, особено в София, скъпите лекарства, "хубавите" държавни и общински болници, факт е и липсата на детска болница, а факт е и демографският срив - той със сигурност не се дължи на ПП и ДБ... повече не ми се пише. Ето така можете да управлявате, да, така можете.

Тома, това твое изказване ми прилича като след летен сюргюн, да се яде гореща боб чорба и люта чушка ! За жалост вече депутатите от ГЕРБ са продухани флигорни, злобни и много заядливи, и с много нисък коефицент на полезно действие !!!

Всъщност ГЕРБ доведоха страната до това положение, без съдебни реформи, без необходимите законодателни промени за подкрепа на малкия бизнес ! През тяхно време беше увеличена възрастта за пенсиониране, сега май пак ни чака същото, при тази изпразнена хазна !!!

Биков е идиот

Друго е Про100 Киро и Кокорчо, нали? Те са "добрите", "умните" и "красивите"... алангро :)

Ама няма да ги спечели!

Не съм сигурен! Моите машини този път не играят роля.

ГЕРБ е партия от ренегати. Гласувайте за ВЪЗРАЖДАНЕ.

Таз политическа ковра чува ли се изобщо какви ги плещи? Нали ГЕРБ "спечелихте" предните избори, де го редовното правителство? Що си мисли че сега ще е различно??? Ааааа, сетих се, щото си върнахте хартията, и се надявате този път да си вдигнете сериозно процента, всички знаем как... Ми тя тая държава така или иначе върви на закриване, още едно правителство на ГЕРБ просто ще ускори процеса...

5 гласа не им стигнаха предния път. Сега ще ги имат!

оривайте се боклуци вързани на американска каишка. и толупа, и простотот, и разкокорения изотзад и цялата ви пасмина. скоро ще се молите за народен съд ама може и да не ви огрее а да ви подкараме по бързата

В превод: американците ни наредиха да състваим рпавителство на малцинството и да им обслужим интересите. И тъй-като нашият тартор е алчен и страхлив, ние ще го нарпавим. Е, ще навредим на народа си, ама кой го е еня?

Това наредиха на нас от ПростиП$тки/ДеБъл.

НАМЕРЕТЕ В НЕТА,КАКЪВ-ФАЛЦЕТ ИЗВАДИ-ЧЕКМЕДЖЕТО,КАТО СЕ ОТРИЧАШЕ ОТ-ВЛАДИ! ДА МУ СЕ ДОДРАЙФА НА ЧОВЕК!

Крадец !

Коалицията Магнитски се точи за кражби

За да разваля кефа на всички от ГЕРБ ПП и ДБ гласувам за Възраждане

ЧЕКМЕДЖЕТО,ОСВЕН,ЧЕ Е: КРАДЕЦ,ЛЪЖЕЦ,Е И-НИЩОЖЕСТВО! КАК ВЕДНАГА ОБЯВИ,ЧЕ НЯМАЛ НИЩО ОБЩО…ДАЖЕ НЕ ПОЗНАВАЛ-ВЛАДИ!!! НИЩО,ЧЕ-АЛЧНИКА,Е ПРИБИРАЛ-ЛЪВСКИЯ ПАЙ!!! СТРАННО,КОЙ МОЖЕ ДА ГЛАСУВА ЗА-ЧЕКМЕДЖЕТО! ТОЙ ПРЕДАВА И ТИЯ С КОИТО КРАДЕ ЗАЕДНО!!!

Ако ще е като предишните герберски правителства ( а абсолютно нищо не показва че може да е различно ) - не ни е нужно, даже е силно вредно !

Не само ще има правителство ами и Украйна ще победи Русия.

Правителство да, ама не с коалицията Магнитски

Политически труп.

Никакво значение няма какво искаш или какво мислиш. Даже нямаш право да мислиш! Във вашата хунта главатаря мисли вместо вас! И той решявя! Не ти!

Много лъже този нерез

нередовни 'ора щели да правят редовно правителство... нещо като луд с картечница

А НЕ,МЕРСИ! ПАК ДА НИ ПАЗЯТ ОТ-“ВИРОЗИ”,С: КПП! ЗАБРАНА ЗА РАЗХОДКА В ПАРКА! МНОГО УНИЗИТЕЛНА ГЛЕДКА,КАК-ЧЕКМЕДЖЕТО ГО ПРИВИКВАТ,ПО ТРИ ПЪТИ НА ДЕН,В-АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО! И ТОЙ:СКИМТИ,ВЪРТИ ОПАШКА,БЛИЖЕ ПО КРАКАТА…САМО ДА МУ ОСТАВЯТ-ЧЕКМЕДЖЕТО! УНИЗИТЕЛНА ГЛЕДКА! ДЕБЕЛ,ВЪЗРАСТЕН МЪЖ,СЕ УМИЛКВА,КАТО-ПОМИЯР(ЯВНО Е)!!!

АКО цапа и мирише...

Боклук долен...

Е нали предните ги спечелиха и направиха ли правителство? Герб са токсична партия заради явната им корупционна зависимост и ако друга партия се коалира с тях ще поеме пътя на ВМРО към небитието. 90% от поддръжниците на герб ( които не са партиини членове) , за зависи от тях понеже или имат бизнес зависимости или са назнаени по партиина линия .

Самоувереността е хубаво качество, но валидно за друга епоха. Първо спечелете, и после говорете, всички говорите и накрая с пръст в уста оставате. Времето отмина на ГЕРБ нищо ново не могат да предложат освен само и само едно приказки. Хората искат промени, които са за хората, а не лозунги от сорта да даваме оръжия на украйна и т.н.т. Герб не са социална партия, и не виждам на хората с какво може да бъде полезна. Тя може да бъде полезна единствено в полза на ЕС и САЩ, но за Българите е излишна. Всички го разбраха и нека да се знае времето на Бойко и компания отмина време е на нова креативна партия, която да бъде проводник на нови идей, социални политики и др.

Тоя е най-противната мазна невъзпитана тънкопишкова гербаджийска подметка

Друго е пед§л като Кокорчо да ти го набива, нали?

Кравешкият пак се е възбудил, опънат с 200 в зайчарника....

Ако ГЕРБ спечели изборите тежко и горко на България!

И ще ни вкарат във война.

Иначе казано ще си има надгробната плоча официално

Герб+Дпс+Бсп=ВНЛ

ГЕРБ не са били с БСП. Виж с БСП и клоуна Слави бяха други.

УЖАСТТТТТТТ ...... да не спечелят ......ПУ- ПУ - ПУ ........ЗАКЛЮЧ !!!!!!!!!

Томата пак е спал отвит нощес.

Ти и при предишните избори така говореше.Пък се провалихте.