КЕВР обеща по-евтин ток след законодателните промени

Внесените промени в закона за енергетиката би трябвало да доведат до намаляване на предварително предложените в проекторешението на КЕВР цени на тока.

Обратно в новината

Коментари - КЕВР обеща по-евтин ток след законодателните промени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за нагли измамници ощетили целия народ с цел обогатяване на група престъпници се полагат показни растрели....Както се доказа този нагло престъпен лесно подкупен отбор/КЕВР вдигна цените на тока с 12% с измамата че уж парите щели да отидат за спасяване на НЕК оказа се както официално съобщи министърката че НЯМА такова нещо обратно НЕК договорил целия ТОК на пределно ниски цени и трупа загуби

КЕВР обеща по-евтин ток след законодателните промени След такива обещания винаги съм плащал по-големи сметки, независимо дали става дума за ток,вода или парно.

Браво! Ще ни намалят увеличението.

МЕНТА СТОЯНОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА КРАДЛА В ПРАВИТЕЛСТВОТО И ЗАД НЕЯ СТОЙ ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ И МУРАВЕЙЧО ,ТЕ ПЪК СТОЙ ЗАД КМЕТА НА ПЛОВДИВ (ТОТЕВ КОПЕЛЕТО НА МУРАВЕЧО) И ТОЙ КРАДЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО ПОД НЕЙНО КОМАНДВАНЕ.МЕНТА Е ИЗГОНЕНА ОТ НАП ПЛОВДИВ ЗА УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ НА ЦАР КИРО ТЯ МУ Е ВОДИЛА И СЧЕТОВОДСТВОТО И МУ Е УКРИВАЛА ПАРИТЕ,СКОРО МУ ВЪРНАХА И ХОТЕЛА НА ЦАР КИРО НА ЦЕНТЪРА НА ПЛОВДИВ.МЕНТА Е ВИНОВНА И ЗА ФАЛИТА НА КТБ И ЗА ТЕГЛЕНЕТО НА 16МИЛИАРДНИЯ ЗАЕМ ТЯ ЩЕ ВЗЕМЕ ЕДИН ПРОЦЕНТ КОМИСИОННА.МЕНТА Е ЗАД СКРИТОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ С ДПС,ТОВА МНОГО ЯСНО СЕ ВИЖДА В ПЛОВДИВ НО И В ДЪРЖАВАТА Е СЪЩОТО,ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ ТРЯБВА ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ЗАЩОТО НИ ВКАРВАТ В ДЪЛГОВА СПИРАЛА И ИГРАЯТ С ДПС .ЗАД 70% ОТ ЗЕЛЕНИТЕ ЦЕНТРАЛИ СТОЯТ ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ И СА ВИНОВНИ ЗА ЦЕНИТЕ НА ТОКА.СЪЩИТЕ СА ВИНОВНИ И ЗА ФАЛИТА НА ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ СЪВСЕМ УМИШЛЕН МАФИЯ.

за изборите ли ще отпуснат каиша ?! значи - могло, но до сега се ослушваха!

Абсолютно гениално решението. Сега като го направят и с бензина и дизела съвсем ще избием рибата. Ай дигнат петрола с 5% и веднага 5% такса от Лукойл върху цената на горивото. Направо са за нобелова награда. След това може и с Газпром да подходят по същия начин. Хем просто, хем гениално.

"КЕВР обеща по-евтин ток след законодателните промени" В природата нищо не се губи! После ще вдигнат парното, водата!

Като го видя на дисплея, благия задник, на гусина Иванова? Прочетохме ви откас, от романа, Под игото на Декевра*, на генерала Ваньо Тазов. Четец: Народната артиска: баба Тодорка

Тези от комитета за Енергийно и Водно регулиране , като почнат да регулират нивото на река Дунав може да ги пусна да ми регулират и струята на отделителната ми система .

На този евогееец изощо не му е местото там.

След последното повишение от 25%... сега (Д?)КЕВР в интерес на народа ще намали тока с 5%! Ликувайте, българи!

Ние искаме,... закриването на НЕК,БЕХ,ТЕЦ,ВЕЦ,МЕЦ,и всички ''ЗЕЛЕНИ'' енергийни ДАЛАВЕРИ.