Бизнес и синдикати: Ново отлагане в поскъпването на тока

Ново отлагане в поскъпването на тока до 1 януари 2016 г. искат работодателите и синдикатите и организират национален протест в сряда в София.

Обратно в новината

Коментари - Бизнес и синдикати: Ново отлагане в поскъпването на тока | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви синдикати, какви 5 лв.???? Синдикализма за тях е бизнес и то не от вчера, всичко друго е бла бла... И това с отлагането на повишението на цената си е чист популизъм, избори идат..... Аман вече, всичко върви само нагоре, дъх не ни остана!!!!! Тоягата трябва да играе, ама здраво и в редичка всички към затворите.

тия съвсем са слънчасали.

дето не падал на колене , искам да му кажа ,че единственният пред когото трябва да направи това, е суверена -българският народ , а не там разни партийни велможи ,дето ви слагат там за кратко време да им изпълнявате заръките. Нищо от време оно не сте променили! Вземете пример от гърците - така трябва да работите ,а не да доите бедният народ , лапачи с лапачи !

изобщо знае ли за какво става въпрос ? Колкото нейната колежка от МВР-то г-жа Бъчварова . Не ли ви е ясно ,че изобщо не ви е там мястото ( на Боко калинките скъпи).

Народа си е виновен ,Костов който подаряваше централи срещу подкупи , е на свобода ,НАЛИ . Кунева ,която договаряше земеделски квоти и ощитяваше земеделието, и премахна реакторите във полза на чужди енергиини компании е на свобода НАЛИ. Това означава , че на заспалия народ му харесва ,така да бъде и то без да хленчи .

защо лъжат народа, че присъединяване на ВЕИ с биомаса към електроенергийната системаводело до увеличение на тока, като е най -безопасното производство на ел. енергия, ама американците имат само АЕЦ -ве и тези платени подлоги трябва да си защитават мизерните хонорари със стачки

Нали досега все ни казваха,че Европа така ни била казала, но "ЕК вече се е произнасяла по отношение на други държави, че дългосрочните договори за изкупуване на ток на преференциални цени противоречат на общностното право." О, сега сме нямали отговор или пък имаме, но незнайно къде отбежава. Пък и да нямаме, щом ЕК се е произнесла по този въпрос, защо трябва да питаме.

Е този път ще има бой ,и по ЕРП-та ,и по депутати, и по мутри и по скапаните ,алчни бизнесмени.

Не може да разсъждавате така: "Скапаните крадци бизнесмени, които не ни плащат и затова ние ги лъжем всеки ден нямат право ""да мрънкат"" и ще плащат"! Да, ама не! Защото то се плаща с пари, а те не падат като круши от небето. Разберете бе хора! Има бизнесмени идиоти и вампири, но има и нормални хора сред тях. Точно същото е и с "наетите" хора- идиоти, боклуци, но и готини, работливи, ставащи... Бизнесът /мразя тази дума/ няма избор. Впрочем "небизнесът"- също няма. Какво да се случи? А, защо не вдигнат цената за индустрията по 18 и да я свалят за гражданите 6 пъти ? Ще се напълнят с пари...., но за 3 месеца... След това всички ще фалираме, ще уволним и съкратим кой по 2, кой по 50, кой по 5000 човека, а те ще цъфнат на държавната ясла и щи пеят "Дай парите, парите дай" И като Остап Бендер ще танцуват лезгинка, но само 6 месеца и след това ще бъдат отсвирени и от там. Което не е толкова лошо, защото ще намали бюрократите- Няма човек, няма проблем и нужда от чиновник. И напред към кофите! Конкуренцията ще е страшна-пазарна икономика. А и кофи няма да има защото държавата ще ги продаде за скрап :)

100-те тояги да ги отнесе бедния български народ ли? Ай....

Предложили на българин за това, че е прост, тъп, нахален, самовлюбен, горделив, недоучил "килийно образование" да си избере наказание: 1. Да му ударят 100 тояги или, 2- Да изяде кило сол или, 3. Да плати 100 жълтъци Нашият човек избрал тоягите - Мен от бой ме не е страх, що бой съм ял я, още като овчарче... Но на 78-та тояга сменил концепцията и рекъл: -Стига ме буаали бре, я да не съм ви килимо пред блоко! Давайте солта! Я що сол съм изял с щкембе, а и изпил с текила..... Да но на 872-ят изяден грам от пакетчето се възмутил дълбоко и от душа: -На ви парете, бе империалисти гадни, комуняги, демократци и вся остольная сволочь, руски кагебисти и американски подлоги! "Истината е тази", казал, след което легнал, написал жалба до КЕВР и кротичко умрял- справедлив, умен и прав вечно.

Стига сте гледали колко плащат немците. Защо не кажете колко получават? Колко процента от България е газифицирана? Немците не се топлят с ток. Там предимно се ползва газ. Но при нас никой не си мръдна г...за да газифицира. Направете първо алтернатива и си дигайте шибания ток колкото си щете. Но как ще забогатява тогава мафията навързана с електропроизводство.

Коалиция - геРЪБ , трансформатори и патологичен фронт! Първите нямаше да управляват, ако нямат мнозинство, вторите ако Боко тиквата е премиер, а третите със турска партия /Касим Дал в РБ/! И каква стана тя? Ще "управляват", защото ще им е за последно, да имат тази възможност да крадат!

Хм, къде-къде по-хубаво е да те управлява коалиция, начело с Момата, Чалмата и Сачмата, нали, другарю?

Бизнесмени и синдикати се обединиха в искането си народа да плати цената на тока!

Ако не ти е ясно увеличението на тока на работодателите ще се начисли в това което купуваш.

Другари бизнесмени и другари синдикалисти! За състоянието на НЕК и за необходимото повишаване цената на тока, трябва да се сърдите на едни други ваши другари, които управляват енергетиката от десетилетия насам. За консултант по сърденето може да поканите Р.Овч., той знае защо.

ГОЦЕ , БОЦЕ , КАРАКАЧАН И РАДАН СЕ ВОЗЯТ НА БАНАНА НА БАЙ АХМЕД ДОГАН :))))) ,,, ВЕЧНА ДРУЖБА БАНДИТИ :)))

атакисти и всякакво кюспе северна корея ви зове

Съгласие може да се постигне само и единствено когато всички досегашни дупеклати и правителствени чиновници, както и синидикални лидери, влязат в трудови лагери за дълго!

Както 1919 г. ? Както 1945 г. ? Много лош вариант. Но има вероятност и за него, много лошо се разделят народ и управляващи ....

абе живи и здрави да сте не харесвате костов хубаво плюете го за масовата приватизация която беше при виденов айде се тая ама защо никога не плюете виденов и луканов които докараха България до две национални катастрофи???? платени $$

двамата са ясни,не са казвали,че са антикомунисти,за разлика от костов който излъга всички ненавиждащи комунизма,имаше пълно мнозинство,а дори един комунист не отиде в затвора.

Този Васил Велев няколко пъти съм го гледал по телевизията и няколко пъти съм го слушал по радиото. Не знам що за индустриалец е, но е изумително тъп.

Не е индустриалец, а бивш висш комсомолец - преди да избухне демокрацията беше шеф на Републиканския Център за ТНТМ;о)) Назначен бизнесмен отвсякъде. Затова, като го чуя да се изживява като "индустриалец" и "работодател" потръпвам ;о)

А мен ме развеселява с тъпотиите, които ръси. Вярно, че говори като на партийно събрание, личи си школовката. Не знаех, че е бил комсомолски активист, но трябваше сам да се сетя.

Изумява ме това, че толкова малко хора разбират, че не цената на тока е проблемна - тя е подобна в цяла Европа, проблема са ниските доходи. Ниската платежоспособност. Точно синдикатите и бизнеса ще протестират - много се развеселих!

ясно е че доходите са ниски,но прочети малко от това което казва Георги Котев ядрен физик за енергийната мафия.

Трябва да се повиши цената на тока, за да спасим енергетиката от това, което стана с пристанищата в Гърция. Но преди това трябва да се спре далаверата с "ВЕИ", което си е престъпна схема и американските марици да си излязат на пазара, с пазарни цени. Ама понеже не могат са си наумили да фалират НЕК-а, да прилапат АЕЦ-а и да му вдигнат цената. Щото цената на тока от АЕЦ-ца бърка схемите на престъпната схема ВЕИ и на американските централи. Уж и лъже пазарна икономика. А са излязли на един пазар с АЕЦ-а, а са фалирали. Затова и дума не дават да се издума за Белене. Затова и нарязват вече малките реактори.

Бизнесмени ...бол, народа е ЕДИН! Смъкнахте и кожата му от гърба му! Ще намалите малко воаяжите и фонд ...любовница.

вижте ся ако искате безплатен ток и храна и здрава охрана отидете в затвора или в корея ама да знаете - в затвора има повече храна тук повече комунизъм няма да има напразно си харчите парите за тролове

да бъде хубаво да няма повече комунизъм,но той просто никога не си е отивал от тази територия

включително и президентът на герб-карикатурата плевню,са опасни за Националната Сигурност на Държавата ни! Тези про ционистки вашингтоно талмуидни (соросоидни) тумори душат Народа Български!!! Следващите протести ще бъдат на истинските Българи не на купените умни и симпатични проституиращи-десни сополи!!! Следвашите протести ще бъдат на-Гладните и УмерЗените БЪЛГАРИ!!! Господ да ви е на помощ драгаи соросови изчадия!!!!!!!!!!

Обичам червения цвят, но не и кагато почервенява някой от яд!

Ей най-накрая всичко си дойде по местата. Обединиха се работодателите, създадени от БСП= ДС=КГБ със сидикатите, създанени от същите. Да му мислят работниците какво трябва да правят и да вярат ли на тези фалшиви синдикати.

САЩ дават 2 милиона долара, за да нарежем 9802 съветски бомби. После ще си купим американски за повече? Със заем разбира се... Четете още на: link

че те пак са дали нещо, щото руските разбойници за век откраднаха 100 милиарда златни лева.

Бушон Токът е опасно нещо. Пипнеш ли е тъй горещо, друса силно и пламти, прошка няма ще трещи! Улици, площади ток. За правителства-урок! Вожда здраво взе да пипа и народът го нарита. Да се пази, хваща клон, изгори дори бушон. Друг бушон за удар стяга арт- министърче-бродяга. Кашата е пълна, щом след поредния бушон, на площада друсат рок. В Банкя ще удари ток!

". . .производители като държавната ТЕЦ "Марица изток" 2, която и в момента е на загуба." И к'во сторихте да я докарате на печалба и ако да, защо не успяхте ? Кого&как наказахте за това положение ?

Здравейте българи!! Здравейте роби на демокрацията!!

няма роби на демокрацията можеш да пътуваш навсякъде чао

Каква утеха е, че можеш да пътуваш, когато нацията се топи ?

по-скоро както казва Г.Жеков роби на комунизма

... спиране или намаляване на енергийното потребление... не знаете ли, че има изкуствени консуматори???

хубаво, де, то властта заслужено си го отнася под път и над път, но да наричаш "бизнес" и "синдикати" тренччевците и сие и божидар-даневците и сие, еееее....смЕх! дето се вика, каквато ни властта, такива и смешковците-"синдикати" и особено-"бизнес"!!! и седнали "акъл" да дават и претенции да имат тия седморазрядни чиновничета и дс-феодалчета, не помирисали ни синдикално движение, ни истински бизнес без корупция ,обществени поръчки и крадене повсякакви начини от държавата и общините!!!

Бързо решение е производство на електроенергия от безплатни човешки лайна.Трябва да продължават санкциите и да фалират всички ТЕЦ- ве които работеха с въглища от донбас.така че да се напъват всички включително и депутатите, които са високолайноефективни.Отдавна Сидеров ви каза какви говна ще саздадети и колко лошо миришите с вашата евродеректива и просташтина.

От членството ни в Евросъюза сме на загуба с 29 млрд. евро. ЕС до момента ни е глобил с 10 млрд. евро, съди ни за още 14 млрд., платили сме членски внос и такси от 5 млрд. евро

Ташева,ти не можеш на пръсти да броиш,тръгнала си милиарди да смяташ...А,и НЕК не го е фалирал ЕС,ами Овчовци,Сержовци,Догановци и Сидеровци..

Днес, 40 години по-късно, чичо ми Алберт Моис Кордова и неговият партньор Шимон все още са заедно. 40 години съвместен живот, научна работа (и двамата са университетски професори), политически борби, надежди за мир (попарени от фанатизъм и тероризъм), провалени бизнес начинания и успешни кариери, здраве и болест, бедност и охолство, дълги години на борба с едничка цел - да не криеш любовта си в едно консервативно общество... Една възрастна двойка в заника на бурен, но щастлив живот. Това признание на Радан Кордова може да бъде прочетено в пламенна статия от 2008 г., защитаваща правото на педерастите да провеждат педерастките си шествия в центъра на столицата на България: Радан Кънев (Кордова) 'реформиста' :)

"... Дали Радан Кънев освен, че е горд с чичо си, изпитва същите чувства към друг член на неговата фамилия, лелята Солчи Моис Кордова, с партизанско име Елка? Тя е родена на 7.01.1924, заловена и разстреляна за терористична дейност на 6.03.1943 година. Фамилията Кордова е известна със сталинистката си жестокост и терора в Пловдивска околия след 9.09.1944 година до имиграцията им в Израел в средата на 50 -те ...."

на тока? Или търсиш подкрепа от народа за бизнеса,който иска бедния българин да плаща а той да се скатава?

Индустриалната мафия срещу енергийната мафия.

и държавните поръчки на тия неблагодарници.Искат само да цицат от държавата..срам нямат.

Това бизнес ли е,това "бизнесмени "ли са .Къде дават така-назначени "бизнесмени",откраднат "бизнес"

Гласуваш за Борисов, получаваш един разчекнат от Кунева и Костов -Рамадан Кунев Костов Честито БУДАли!

Ей най-накрая всичко си дойде по местата. Обединиха се работодателите, създадени от БСП= ДС=КГБ със сидикатите, създанени от същите. Да му мислят работниците какво трябва да правят и да вярат ли на тези фалшиви синдикати.

Ама този сериозно ли е отворил дума за Германия?Все едно плащат заплати и осигуровки колкото германските...Кръгъл идиот.Да беше измъдрил друг пример

си признаха...искат цената да се плати от населението. А ония продажници..синдикатите се загрижили за държавните марици.. ...де бре...лицемери.

Не знам има ли смисъл да го обяснявам ,но ще опитам. Така или иначе цената ЩЕ БЪДЕ ПЛАТЕНА ОТ НАРОДА! Вдигат ми тока за печене на хляб с една стотинка на бройка/да речем/. Веднага вдигам цената с 1,4 стотинки на бройка . Защото трябва да платя и ДДС-то на тази стотинка ,и данък печалба , и още не знам какво си.../ Ясно ли е кой ще плати по-високия ток?

няма да фалират,а само ще отложат покупката на ново БМВ.

МУТРИТЕ , ХОДЖИТЕ И ДЕМОКРАТИТЕ СЕ ОБЕДЕНИХА В ПАРТИЯ "ИЗЧУКАЙ ГЯУРИТЕ ":)

Синът на главният редактор на в-к Стандарт Славка Бозукова Йоан, консумира с пълни шепи влиянието на майка си, но уви по твърде Байганьовски начин. 24-годишният наследник на именитата журналистка е сред най-одумваните обитатели на нощна София. Йоан се придвижва не като син на медиен бос, а като наследник на знаков мафиот с черен Мерцедес SLS с четири еднакви номера 8888, който е ескортиран от джип с четирима охранители. В четвъртък, 10 април, наследникът на Славка Бозукова окупира с други баровски синчета ВИП салона на нощния клуб Бедрум, а компанията му се сдърпа с други посетители на заведението. Масов бой по чудо не последва, но разправията между клиенти и охранители продължи доста дълго и прогони десетки клиенти на Бедрум. На мнозина им направи силно впечатление честите посещения на Йоан Бозуков в тоалетната. Явно за да не бъде нападнат от някого, синът на Славка Бозукова ходеше по някаква си своя нужда в тоалетната, ескортиран от две горили. Странно нещо е елита на България мама Славка прави интервюта със Станишев и с Орешарски, а синът Йоан вилнее из нощна София и се преживява като мутра, коментират журналисти от Стандарт. СЛАВКА БОЗУКОВА Е СОБСТВЕНИК НА 50% от БЛИЦ

ГОЦЕ , БОЦЕ , КАРАКАЧАН И РАДАН СЕ ВОЗЯТ НА БАНАНА НА БАЙ АХМЕД ДОГАН :))))) ,,, ВЕЧНА ДРУЖБА БАНДИТИ :)))

само дето златната ръчичка на атака помогна на доган да свърши работа