КЕВР премести ценовия период за тока с 1 месец

На закрито заседание КЕВР е взела решение за удължаване на ценовия период на дружествата в сектор „Електроенергетика“ до 31 юли.

Обратно в новината

Коментари - КЕВР премести ценовия период за тока с 1 месец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

CEZ заплата 90000 евро месечно Не сме ги избирали ние! "Избрани" са с измамите на Гей-Мерри-канското посолство и усърдната подготвителна предизборна помощ на всички социологически агенции. Също както 700000 невалидни бюлетини за Педеросен ПедалЕВНелиев и Костинбридската печатница на част от последните "избори".

Знаем, че знаете кой пише и защо, Тъпите ви агентчета ви лъжат както си искат и вие се питате сега какво става и работата се усира яко. Свържете се с нас за да ви разкажем истината ! Имам и доказателства за някой неща ! Пък и с медиите няма да е изгодно за вас !

Каква милост само. Ще се просълзя.

Чак АК едва ли някой ще вземе, но това ще е краят на това правителство. И влизаме пак в един омагьосан кръг от избори, анархия, протести, игрички, което отслабва и без друго отслабената ни, срината държава.

Да..."независимата" КЕВР отложи поскъпването до след изборите....

По-скоро го отлага за август ,когато затъпялата нация целокупно ще е на море и тихичко ще го вдигнат

Е добре де не е ли по евтино да бъдем със тези панели за Ток,на Цветелина Бориславова,нали е Еко,не би ли трябвало да е по евтин Тока от Мариците,и другите тецове,какво се прави на ударена,и Боко Мутряка също???Във Германия,как може по всяко едно време да си смениш доставчика на Ток,като кабелната,а тук да не може,и да те държат на сила към ЕВН.И ДР

А вдигнат цената на тока, а излизаме на улицата - като в Армения....

после ще ги отложи с още един месец, после пак с още един и..........изборите минали.. Минаването на изборите обаче не отлага големия кютек на Хуната.. Заради цените на тока си отиде Борисов 1, заради тока+цялостното "творчество", ще си отиде и Борисов2 !

Цирка продължава! Хак да ни е като пак ги избрахме!

Махнете веднага т.наречена "зелена енергия". И цената ще падне. Докога ще търпим това изнудване с ветрогенератори, слънчеви колектори и др. Аз не желая тази енергия, нямам средства да я платя. Нека депутатите да я купуват.

Това е благодарение на ген. лейт. д-р др. Борисов. Хвала Ти боче. Дай Боже и още един месец.

"Шега" от отделението на Смъртните в затвора: Пазача към осъдения: -Днес трябваше да те обесим,но го отлагаме ча-а-ак за утре! Ха ха ха! Затворника: :-( ура!

Шом имаме стадо, а не народ, ще го стрижем както си искаме!

Ти също ставаш за стригане.

Боко Тъпото най-много обича да прави номера от селски вечеринки. Да излезе и да разкаже вица как КЕВР нямали нищо общо с тях и как дори ТОЙ щял да излезе да протестира. А сега се уплаши и скръцна със зъби и тези плашипут...ци веднага удължиха срока. Уж там някакъв държавен вестник не бил публикувал промените. Ама нали той и Държавен вестник няма нищо общо с тях. То май и управлението на държавата няма нищо общо с Тиквата.

Не се ли сещате, драги сънародници, селските хитрини на андрешковците от ГЕРБ и ДСБ? Отлагат уж с един месец, да стане краят на юли, хората и НС в отпуска. Никой тогава няма да протестира против увеличението, а то ще бъде вече не 2-3 %, а цели 10-20 %! До есента на изборите късата памет на хората ще свърши работа и хоп на изборите Боко Тиквата ще се удря в гърдите колко нови? км. магистрали е открил, колко нови? лентички е прерязал, колко нови? родилни домове (Шейново) е "открил"??? Същото ще стори и г-жа учителката Фъндъкооглу! И тогава с бодри стъпки малоумниците ще преизберат отново и отново любимата Тиква и тиквеничковчетата да ни управляват "мъдро и премъдро". А само вижте в Гърция как левицата яростно и с всички сили и ширети брани интересите на народа си, въпреки яростните нападки от страна на бълг. малоумници! Да си спомним за Mungo Jerry и да си тананикаме ин дъ самър тайм, уен дъ уедър из хот... и т.н. Ще ни стане яко горещо есента и зимата!

Три пъти във Хор да се извикаме всички ''БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ''БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ'' Овце сме и такива ще си останем,докато си мълчим,ще ни мачкат всички,които дойдат на власт,всички Кметове ще си купуват със нашите пари служебни автомобили от 50 до 150к хиляди лева,и ще наглеят когато ги попиташ,защо са го купили,видяхте ли във Гърция,самите Кметове там карат случебни автомобили дачия за 6 хиляди лева,а тук не можело,щели да се излагат нашите Турски и Герберски Кметове,не стига че са неграмотни,ами и със претенции,докато си мълчим,и последната дреха от гърба ще ни я свалят.Оставка Оставка!!!Има деца които умират че няма пари за животоспасяващи лекарства,а нашите се разцепват Кметове и Депутати да трошат Народна Пара,До Кога ще е така се питам аз???

До тук сте 11. Още овце има ли?

Колко подло измислено. Ще се вдига тока когато хрантутниците са във ваканция. Да им преседне!

депутати с интереси и инвестиции във ВЕИ. над 1800мегавата ВЕИ мощности въведени в експоатация зарекордно време. (8 години преди крайния срок!!)380лв цена за мегаватчас (намалена от 780лв през 2014!!!) нека още да се чудим защо енергетиката е в такова състояние

За месец ,...за да може да свикне народа с термина...,ВИСОКА ЦЕНА,БЕЗ ДА СЕ НАЛАГА .

Уж сега бяхме независими ?? Кот каже мутрата туй... ААайде вдигайте ама с по 50-100 процента, мат'ряла трябва да се дере, вече като държавата я ошушкахте сега дуите раята !

Българина започна да мисли ден за ден ,и да живее ,ден за ден ,....ТОВА НЕ Е ЛИ ЦИГАНИЗАЦИЯ? Цял живот ще се занимаваме със сметки ,за ток,вода ,парно ,....и т.н. ..КОГА ЩЕ ЗАЖИВЕЕМ СПОКОЙНО?

Ми вземи за девиз "Паре нема действайте....." и си "живей" "спокойно".

Кога бяха изборите?!?!?!?!

Как кога,...вчера?

Боце,Боцеее,много неподходящ момент ,на фона на събитията в Гърция.Как изглежда , Боце, твоята политика сравнена с тази на железния Ципрас.Даже безплатен транспорт имат в момента гърците.Ще разбуниш народа ,Боце, като угаждаш на олигарсите,за да си запазят печалбите.

Махайте цоцолизма от енергетиката и тази социалистическа структура КЕВР и да видим как ще е при свободния пазар.

В случая най-капиталистическите и демократични американски Марици и европейски ВЕИ-та са против свободната конкуренция. Парадоксално ! Защото при един свободен пазар социалистическата и руска АЕЦ с пазарна цена на тока 60 лв./MWh ще ги отвее за една нощ на свободна пазарна конкуренция. За справка - цена на американските тецове 150 лв./MWh, на измислените ВЕИ - 300 лв./MWh. Пазар, конкуренция, демокрация - приказки за младежката организация на ДСБ.

Трябва да им покажем на американците как се прави капитализъм.

Бойко Борисов си тръгва с новата цена на тока!!! ОСТАВКА!!!

Той и да си отиде , новата цена ще остане.

Докато цялата тази комисия не се избира от народа тя ще защитава корпоративни интереси. Костовиста Иван Иванов много добре защитаваше интересите на народа докато не го избраха за председател на комисията... Не се наядаха бе...

В държавната част на сектора, какви пари се вземат. Какви привилегии. ние ще плащаме на циганите тока. ДЕКВР една паразитна корумпирана облагодетелствена креатура. Болен здрав носи.

Това се очакваше. Лошото е , че в България законите не се пишат за да се спазват, а се гласуват всякакви изменения и допълнения за да се заобиколят.

КЕВР премести ценовия период за тока с 1 месец Все едно ми казват, че КЕВР си го "премести" от единия крачол в другия.

Не "все едно", а в прав текст ;о) Щото местенето на ценовия период хич не ме касае - за разлика от цените на тока;о)