БСП: Кабинетът стана синдикат на бизнеса

С проблемите в енергетиката вече имаме уникална ситуация, стачка на работодатели и Министерски съвет, който се явява профсъюзната им организация.

Обратно в новината

Коментари - БСП: Кабинетът стана синдикат на бизнеса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

....Депутатът Таско Ерменков, посочи, че нормата на печалбата на т.нар. АМЕРИКАНСКИ ЦЕНТРАЛИ Е 43 ПРОЦЕНТА - ПРИ ЕДИН МИЛИАРД ЛЕВА ОБОРОТ ТЕ НАЧИСЛЯВАТ ПЕЧАЛБА 430 МИЛИОНА ЛЕВА ЗА МИНАЛАТА ГОДНА.... Има ли някой неразбрал все още защо раята едвам си плаща тока?!

Таско Ерменков ли беше който се опитада прекара Газпромски заповеди в Българският парламент?Такъв както и да го наречеш все му е малко.

Бойко разгребва авгиевите обори на бесепарската мафия, включително и енергийната бесепарско-путинистка мафия

Кабинетът е синдикат а всички партии ООД-та.

боклуците първо продадоха енергетиката на американците за жълти стотинки, сега с цялата си наглост се правят на жертви...

Не знам кой е боклук, но Костов продаде "Мариците" 1 и 3 на американците! А сега де! И Миков го казва много точно.

Tова е положението!.. продадени тецове, затворени ядрени реактори на 90%, продадена рафинерия, затворени заводи,съсипана икономика,разбито селско стопанство, беработица, 250 евро заплати и 100 евро пенсии, два милиона млади хора имигрирали и.т.н...HO, в EC сме, имаме лидъл,била,кауфланд, молове, метро,тангенти-мангенти,магистрала и на 2-3 години по 16 млрд. кредити! Cами си го направихме, Cами си ги избирахме! A, те,... продаваха ли продаваха! Cега,...това е положението!:(

да така е, за жалост! и разликата ни с гърците е тази, че те нищо отгоре изброеното не продадоха, а само взеха кредитите и сега за това ги натискат! и излязоха по хитри! а ние всичко си продадохме и сега започваме с големите кредити и ще ги изпреварим много бързо! но, няма как да го разбере българина, че 26 години беше лъган и продаван!

"смешките " на ГЕРБ не спират. Любителите на смешките продължават да им се радват, Миков след смешките нещо се опитва да става сериозен. КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА. Отидехме вече в четвъртия свят. Отчаяни и тъжни българи, внимавайте от тук нататък. Ние заминаваме след умните си деца, които слугуват на Европата с акъла си, там си раждат децата, ние старците с по двеста евро пенсии и по две висши образования ще ги гледаме тези деца и ще чакаме за пукнем! Само не знам вие кого ще управлявате.

Естествено е, че десният кабинет ще защитава бизнеса! Естествено е, че лявата БСП наоборот ще е против бизнеса!

Естествено е БСП да защитава Народа срещу Непосилното за него увеличение , за да се Угояват Американските Централи -Мариците... с 43% чиста печалба или 430 000 000 Годишно ! Тези 430 Милиона Годишно от Нашият джоб , отиват в САЩ ! Браво на ГЕРБ и РБ за грижата им за ...Американците !!!

Кого защитава БСП, народа или мършата! Помним Жан-Виденовата зима!

Естествено,че бсп-е защитава интетесите на своите членове все оядени и недосегаеми крадци.А в много случаи и убийци. И както обикновено се старае да манипулира.Ама е толкова оплескана,че малко хора им се връзват на бесепарите.

Пазарна икономика, но не баш такава. Нещо като наполовина бременна жена. Енергетиката си кара още по цоцолистки, само дето политиците не са сетили да направят тока без пари, за да ги обича народа.:)

Ми боцата какво чака? Ти нали си от неговите, кажи му да отвара пазара на тока и да видим? Ама вече пет годин не го отвара щото е сладко така нали?

МЕНТА СТОЯНОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА КРАДЛА В ПРАВИТЕЛСТВОТО И ЗАД НЕЯ СТОЙ ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ ,ТЯ ПЪК СТОЙ ЗАД КМЕТА НА ПЛОВДИВ И ТОЙ КРАДЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО ПОД НЕЙНО КОМАНДВАНЕ.МЕНТА Е ИЗГОНЕНА ОТ НАП ПЛОВДИВ ЗА УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ НА ЦАР КИРО ТЯ МУ Е ВОДИЛА И СЧЕТОВОДСТВОТО И МУ Е УКРИВАЛА ПАРИТЕ,СКОРО МУ ВЪРНАХА И ХОТЕЛА НА ЦАР КИРО НА ЦЕНТЪРА НА ПЛОВДИВ.МЕНТА Е ВИНОВНА И ЗА ФАЛИТА НА КТБ И ЗА ТЕГЛЕНЕТО НА 16МИЛИАРДНИЯ ЗАЕМ ТЯ ЩЕ ВЗЕМЕ ЕДИН ПРОЦЕНТ КОМИСИОННА.МЕНТА Е ЗАД СКРИТОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ С ДПС,ТОВА МНОГО ЯСНО СЕ ВИЖДА В ПЛОВДИВ НО И В ДЪРЖАВАТА Е СЪЩОТО,ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ ТРЯБВА ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ЗАЩОТО НИ ВКАРВАТ В ДЪЛГОВА СПИРАЛА И ИГРАЯТ С ДПС .70% ОТ ЗЕЛЕНИТЕ ЦЕНТРАЛИ СА НА ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ И СА ВИНОВНИ ЗА ЦЕНИТЕ НА ТОКА

За разлика от много други чугуни на мен Миков някак си ми е симпатичен с остроумията си, въпреки че са напълно безполезни. Може да се каже:"Лицемерният Премиер използва природната глупост на селяните, придошли в града, за да ги лъже, че не иска да се вдига цената на тока! НЯМА ТАКЪВ ЛИЦЕМЕР, БАТЕ! Властта страда от шизофрения, ние не! Помним, че едно време Борисов по същия начин остави монополите да си развяват коня из нивите на хората!" Миков по един деликатен начин вместо да изобличи Премиера изобличава синдикатите, които са същите подлеци и лицемери. Ама Байно, премиерът е акцента, къде гледаш накриво?

Зад всички зелени централи който са главните виновници за цената на тока стоят политици,те си определят цената за изкупуване,те бъркат законно в джоба на всички българи,мястото им е в затвора.Мисия невъзможна - как енергийната мафия в Парламента ще се бори срещу себе си?! 140 депутати притежават ВЕИ-та...

И политици и на политиците подлогите. Питам - с какво се издържа Бориславова? Както и великият опозиционер на БСП Кадиев и онзи, който се измъкна по терлици Курумбашев?

Хора ! - абе Ха да ги Ррразкарваме тия-Всичките 'наште' !!! (че Инак - Ясно-на-Какво Отива)

Е какво толкова: -Дърво ама от нашите ширини!:)))

Извинявайте но чета без очилата и оттам:А грешка! значи ЧЕТА: БСП -Кабинетът стана синдикат на бизнеса. А то било: БСП: Кабинетът стана синдикат на бизнеса СПИРАМ Ракията! ПРЕЧИ! Минавам на уиски!:)))

Обяснения ..на съгрешила любовница!

Sangre sica

Става! Бабо фурке!

Абсолютно точно казано ! Герб се "хранят" с рекет на неудобния за тях бизнес и това е поредния ход ! А това , че герб ви промиват мозъците с долнопробни циркови номера е отделен въпрос !

"неудобния за тях бизнес" - е "бизнес" който профука 5 млрд. за една година ! Аман от "бизнесмени" на сресани на път и славещи Сталин. Умирайте дърти комуняги. ФАЛИТ !

Яко са ти промили мозъка, прошляко !

Абе от де ги вадите тия трупове бе..

От болницата Данко, ако нямаш основен пакет.

Т.е. цирозата се лекува ! Браво !

С проблемите в енергетиката вече имаме не уникална, а абсурдна ситуация - кабинетът да не знае каква е реалната калкулация при формиране на себестойността на електроенергията, и каква цена следва да плаща българския народ. Доходите на българите са ниски и не могат да издържат 240 депутата, а максимум 50, така ще падне цената на тока, и ще има пари за здравната система. Какво е това основен и допълнителен пакет ? Или си болен, или не си. Няма полуздрав или полумъртъв.

Де да бяха 240 кърлежа! Ами че те имат семейства, рода, тъщи, тъстове, братовчеди, стринки, че и те имат едни много свои хора- познати, че и тях трябва да ги уредят на топли местенца!А апетитите растат- щоли?! Ами щото народа траеееее! А това значи може още, а къде не може, се краде от евро средства, защото Европа удобно затваря очите си- нали сме послушковци и прибираме целият подземен криминален елит на света на територията си! Освен това, парата на Европа ще трябва да се връща- от къде? Проблема отново не е на Европа, но и на Бойко и Ко не е- след тях ако ще да е потоп, защото те си живеят нашироко- тук и сега, а ние се влачим по корем- ние, децата ни, а после и внуците ни!

...А ПРИ ВАС БЕШЕ СИНДИКАТ НА КРАДЦИТЕ, И ЧЕРВЕНИТЕ УТАЙКИ И ПРОРУСКИ ПРЕДАТЕЛИ!

Ненормален кретен !

Само като прочетеш заглавието и ти става ясно защо опозицията в България е ялова. Това трябваше да е задача на опозицията др. Миков - да защитава бизнеса. Това, че констатираш показва само колко далече сте от проблемите на бизнеса и народа. И 5% няма да вземете през есента.

През последната година за хиляда различни неща се задаваше въпроса "КОЙ". Някак съм пропуснал да чуя два въпроса: КОЙ подписа договора за американските централи? КОЙ в зората на демокрацията подписа заповедта да се разрушат оградите по границата с Турция и Гърция? Ами който е подписал тогава - сега да плаща загуибте на НЕК и парите за изграждането на новата ограда!

Румен Овчаров кой... това вече и децата гознаят , той съсипа бг- енергетика...

бсп=сдс=герб=атака=дпс и останалите Всички разиграват театъра на свтовния елит , а именно Поробване на Българския народ !

Надявам се, че погрешто си включил АТАКА в групата на крадците. Тя никога не е била във власта. Така че, дори и да е искала не е могла да краде.

Била е тя. Била е. Макар и индиректно.

Какво се учудвате че Румен Петков и Миков харесват Русия? Ми там се пие най-много!

Вижте кой държи най големите вятърни и слънчеви генератори!!!!Кой е в схемата на посредниците за продажба на ток зад граница....90% членове на БСП,бившите комуняги или жените им!!???

Това е факт или на теб така ти се струва?

беше министър, какво направи бе ? Майка ти, алкашка свиньо!

Нали е ваша рожба и затова прилича на престъпен синдикат!

да казваш, и да не казваш също е Левите избиратели не ви харесват щото сте олигарси и водите дясна политика, а десните ви имат за комунисти. Резултат 0,5 млн. гласа! Повече бъгари харесват Лудогорец- Разград!

Тролчета, защо го плюете Миков, като в случая е прав. Бат*Бойко ще го спукат от подигравки :) Не може един Министър Председател да изпуска поредната тъпа реплика, че ще стачкува заено с бизнеса!!!! Абсолютен гаф! За кой път ?????? Не се научи да мълчи! За сведение, аз съм от качествения материал и техническата интелигенция, която си заработва хляба, каквито и да са трудностите, който и да е на власт!

БРАВО НА БОЙКО ПАК ЩЕ ГИ БИЕ НА ИЗБОРИТЕ.ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА И КАЧЕСТВЕННИЯ ЧОВЕШКИ МАТЕРИАЛ СА С НЕГО.

Извод от един конгрес във Варна, формулиран като виц: "Личност без пÀри, е лÀйно. ЛÀйно со пÀри, е личност." Това е критерият, за ДОБЪР и ЛОШ МАТ'РИЯЛ.

Не се хабете комунисти ,не се мерете кой е по-гнусен ,ГЕРБ или БСП!Все едно просто комунистическо котило сте.А тока трябва и ще поскъпне ,защото вИЕ сте некадърници, пребоядисали се за да крадат!

... на микОУв!? Той и боко са като сиамски близнаци - като че ли един ги е правил! А къде бяха до преди една година мокОУв и таско, че не поискаха намаляване на печалбата на краварските тецове и ВЕИ-тата!? В чужбина ли бяха или се подчиняваха на съпартийците си собственици на ВЕИ-та и на фирми за износ на тока!? Гиди лицемери, зорлем ще докарат Атака на влест!

наздраве бе , миков !!!

Какво силно нещо е наследствеността. Родителите на тези хора, които са в БСП , по подобен начин ни разясняваха че единствената пария, която мисли за народа е Б?П, и при социализма/комунизма няма да има бизнес??? O tempora, o mores !!!

комунистическия сопол забрави, как тяхното чучело другаря орешарски, намаляваше цената за да се подмазва на малоумния електорат. През това време миков, мая новоселска, серГЕЙ и знайни и незнайни комунистически кадри от сутрин до вечер обясняваха, как народа ги обича, щото намаляли цената на тока. Стара комунистическа тактика, подмазвай се на електората чрез социални, пък следващия да му мисли. Е другарю енергетиката затъва точно заради пишман експерти като теб самия.

С две думи : Лакоми гадове!

А кога не е била че не помня вече?

Кабинетът на Орешарски и БСП де!