Кабинетът прехвърли решението за цената на тока на НС

Кабинетът обеща редуциране на разходите в държавната енергетика с по 10% годишно за период от 3 години. Той е против прибързани решения и решения под натиск.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът прехвърли решението за цената на тока на НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Празни карти за банкомати Знаете ли, че можете да хакнете всяка машина за банкомати !!! Ние имаме специално програмирани банкоматни карти, които могат да се използват за хакване на всяка банкоматна машина, тези банкоматни карти могат да се използват за теглене на пари в банкомата или прекарване на пръст, магазини и търговски обекти. Ние продаваме тези карти на всички наши клиенти и заинтересовани купувачи по целия свят, като картите имат дневен лимит за теглене от 5000 в банкомат и до 100 000 лимит на разходи в него. Ние предлагаме и следните услуги: 1) ЗАПАДНИ ТРАНСФЕРИ НА СЪЮЗА / ТРАНСФЕР НА ПАРИ 2) ВХОДИ В БАНКИ 3) ТРАНСФЕРИ НА БАНКИ 4) КРИПТОКОЛЮТНО ИЗВЪРШВАНЕ 5) КУПУВАНЕ НА ПОДАРЪЧНИ КАРТИ 6) НАТОВАРВАНЕ НА СМЕТКИ 7) ТРАНСФЕРИ НА WALMART 8) БИТКОЙН ИНВЕСТИЦИИ 9) ИЗТРИВАНЕ НА ИМЕ ОТ ДЕБИТЕН РЕГИСТЪР И НАКАЗАТЕЛЕН ДОКУМЕНТ 10) БАНКОВ ХАКИРАНЕ Да станеш богат и да живееш начина на живот на богатите и известните е мечтата на много хора. И докато повечето хора ходят на работа или търсят други етични методи за печелене на пари онлайн. Празният банкомат тегли пари от всички банкомати и на него няма име, защото е празен, само вашият ПИН ще бъде на него, не е проследим и сега имам пари за бизнес, пазаруване и достатъчно пари за мен и семейството ми, за да живейте нататък. ПРОГРАМИРАНА празна ATM карта, която е в състояние да хакне всяка машина за банкомати, навсякъде по света. Лице за контакт: проф. Александър Кастро Имейл: atmservices44@aol.com Имейл: atmservices44@yahoo.com

чета тук почти всички разбират от енергетика и от футбол. Ама големи корифей сме - затрихме футбола, а енергетиката сме я затрили още по татово време, само че руснаците ни даваха енергията евтино, а ние я разпродавахме скъпо- но и те обедняха и няма балами. Като че ли от вчера има дупка в НЕК. И защо другите соц.страни са нормални - щото имаше ЛУСТРАЦИЯ и не допуснаха комунаги да ги управляват. Който имаше малко акъл той напусна тази циганска територия.

Вижте гръцкото правителство,как не се съгласи да увеличава тока и да намалява пенсиите и се опълчи на условията на МВФ и го сравнете с нашите продажници,които само да им свирнат и вдигат тока,миналото лято го вдигнаха,тази зима пак го вдигнаха - и все не им стига- те заплатите вече ще се изравнят със сметките за ток бе ,гнусни продажни предатели,в ада да горите ,гадове

Кажете на хората, как така НЕК излезе на 800 милиона загуба годишно ??!! Как натрупахте 4 милиарда дълг на НЕК за 6 години управление ?!! Вън от България!! Вървете да строите магистрали на МАрс... там далаверата е още по-голяма, ще ви финансират не само от ЕС ами също и от САЩ, Русия и Китай!

Повишението на цената на тока - ще доведе до понижение на вота на гласуване на есен на управляващите.

Вувузелите от Орлов мост ,какво чакате , всички на терена .

за това състояние е на черният драгалевски "ром" . Да го извикат в народното събрание и да го питат какви договори е подписвал и кой го е упълномощил ! Цацата да се размърда и му даде one way ticket за ЦСЗ при бай Ставри>

Целта е приватизацията на целия сектор от совствениците на мариците , а вие се надявайте да ви намалят токо. Тея американци нямат наяждане.

Правилно. Нека народното събрание да разреши казуса.

ЗНАЕТЕ ЛИ, КАКВИ ЗАПЛАТИ ПОЛУЧАВАТ В ЕНЕРГЕТИКАТА. ПОЗНАВАМ ЕДИН РАБОТНИК ОТ КОСТИНБРОД, КОЙТО РАБОТИ В МЕСТНАТА ПОДСТАНЦИЯ И ВЗИМА 3000 ЛВ. МЕСЕЧКА ЗАПЛАТА. ТОЙ Е ПОДДРЪЖКА, НЯМА ОБРАЗОВАНИЕ, КАКВО ОСТАВА ЗА ОБРАЗОВАНИТЕ. САМИЯТ ТОЙ, КАЗА, ЧЕ ЧИСТАЧКИТЕ ВЗИМАТ ПО 2000 ЛВ ЗАПЛАТА. ДО КОГА ЩЕ НИ УВЕЛИЧАВАТ ЦЕНИТЕ НА ТОКА. НЯМА ЛИ КОЙ ДА ПОИСКА ОБЯСНЕНИЕ ЗА ПОСТОЯННОТО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ ИМ И УВЕЛИЧЕНИЕТО ЦЕНАТА НА ТОКА.

ПИТАМ ВИ БЪЛГАРИ ЗА КАКВО НИ Е ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И ТОЯ ПАРЛАМЕНТ СЪСТАВЕНИ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ? КАК ДО 1987Г. НЕ СЕ ОСЕЩАШЕ ЧЕ ПЛАЩАМ ТОК И ПАРНО ,А СЕГА ИЗНЕМОГВАМ ОТ ВИСОКИ СМЕТКИ.? КАК СТАВАТ ТЕЗИНЕЩА?

Недоносче ...сегабг.ком/pic/11834/757076-l.jpg

Кога е протеста? ОСТАВКА!

Другарят Борисов,хвалещият се ,че е прост, бързал за бриджбелотския турнир в Бургас.Затова изпратил великите енергетици :философ и касиерка от снимката да замажат очите на българина.Гнусна гербаджийска демагогия!

ПОЧНА ДА УДРЯ МУТРИТЕ :))) Емилиян Гебрев на косъм от смъртта. Колегите му подозират руска връзка заради пратка за Украйна Eмилиян Гебрев - един от най-големите оръжейни търговци в България, е бил отровен преди няколко седмици, научи 24 часа. Според хора от бранша собственикът на Емко ЕООД е изпаднал в кома и е бил на косъм от смъртта. Отровен е бил и синът на Гебрев, който обаче е пострадал по-леко. Отровата еОтровата е рядка, от типа на бързо разпадащите се:) Смята се, че е от арсенала на РУСКИТЕ тайни служби. Има резон да са руснаци, защото неотдавна Гебрев реализира крупна сделка за ИЗНОС на специална продукция ЗА УКРАЙНА , коментират оръжейници. Те обаче избягват да навлизат в подробности. Само уточняват, че сделката е напълно редовна.

Жалко , че не са отровени и двамата. За кървави пари , кърваво отмъщение. Колко хора умряха от киевската хунта

ЧЕТВЪРТИЯ РАЙХ - ГОЦЕ , БОЦЕ , ДОГАН И РАДАН СА В ЦАЙТНОТ (БЕЗИЗХОДНА СИТУАЦИЯ - СИГУРНА ЗАГУБА): - ИЛИ ТРЯБВА ДА СИ ОРЕЖАТ ПАРИЧКИТЕ НА СОБСТВЕНИТЕ ФАБРИИ , КАТО ВДИГНАТ ЦЕНАТА НА ТОКА - ИЛИ ТРЯБВА ДА ВДИГНАТ ЦЕНИТЕ НА ТОКА ЗА НАРОДА - ПРИ КОЕТО ПОСЛЕДВАЩИТЕ БУНТОВЕ ЩЕ ГИ ОТВЕЯТ :))

ГЕРБЕРИТЕ ТРЯБВА ДА ВЗЕМАТ ОЩЕ ЕДНО ЗАЕМЧЕ ОТ 10 МИЛИАРДА ЕВРА :))) ... САМО ЗАЕМЧЕ ТО МВФ ЩЕ ВИ ОПРАВИ :))))

МУТРИТЕ ЩЕ НАПРАВЯТ КАКВОТО ИМ КАЖЕМ, НИЕ КРАВАРИТЕ ИМ :))) Комитетът за енергетика и минерални ресурси към Американската търговска камара подкрепя правителството и КЕВР за реформите в енергетиката. Това е записано в отворено писмо на Американската търговска камара за ролята на КЕВР за стабилността на българската енергийна система.

ПФ-паричния фонд,РБ,ДПС,АБВ,Дудука-->получаваш-->герб Да ви е честито!

След3-4МесецаЩеИмаНовиИзбори Гласувай за Атака-спаси България Който не гласува за Атака гласува срещу себе си. С Намъ и Богъ. Атака е: 1 Aтака беше против спирането на Южен Поток но Гърбавото правителство и по точно проекта на Фашингтон-б.б. го ПОГРЕБА ритуално!!! 2 Против санкции за Русия 3 За депортиране на нелегалните емигранти. 4 За построяване на стена по цялата граница със Турция. 5 За построяването на АЕЦ Белене със Руски реактор. 6. За заплашане на имотите на Прокудените и избити Българи от Турската орда 1903 1913 година-милиарди долари!!! 7 За вдигане на пенсийте до минималните във Европейския съюз. 8. За прекратяване на договора за НАТОВСКИТЕ бази-вън убийците на мирни хора по света!!! 9.Незабавно изгонване на ЕРП-тата и преминаването им в Държавни ръце. Атака е последната крепост на БЪЛГАРИЯ.

Божееее, божееее, слез и си прибери вересиите...Боки Мутрев Тиквата-Винету в целия си ослепителен блясък и интелект..В типичния си стил - нагла простащина, безочливо-безогледен слугинаж, сервилно подмазвачество, пълна умствена недостатъчност, до степен на малоумие и/или идиотизъм...какво друго може да се каже - думите са слаби...! И вие сте избрали това напълно неадекватно НЕЩО в получовешки образ да управлява държавата ви...Евалла на българските избиратели, машаллах, аферим...Зер гут...Конграчулейшънс, пичове, дерзайте - дъното е близо. Аз слагам началото на предизборната кампания на Мунчо Селския Идиот за следващ министър председател на Република България

Кой викаше,марабара аскер, кой искаше да се взима заем от МВФ, кой заповяда да се стреля срещу Чакъра и България беше осъдена, заради кого България е на държавен арбитраж за Белене за над 1 млрд лева, кой даде лицензии за ВЕИ и фотоволтаични централи над допустимата квота,кой имаше над 300 фалшиви подписа като кмет, кой пращаше студентите да гледат овце и да копаят картофи, кой имаше частичка от офшорна фирма щото бил див каратист,кой викаше ,дисис наш химн, кой обясняваше ,че щял да изпълнява какво му кажела Меркел, кой протежира Фидосиева, кой викаше ,ало Ваньо, кой обясняваше ,аз съм прост и вие сте прости, кой обяви пенсионерите за лош матриял който бил изял парите,кой обясняваше ,че плащал пенсии, кой искаше оставка за правителството,кой вдигна чената на тока и беше прогонен с ценатана тока, кой обясняваше че пидлите били интелигентни, кой риташе топка с митничарчетата, кой летя със самолетчета щото трябвало да тренират, кой изгони митничарите от фабриката на Мишо Бирата, кой произнасяше присъди от екрана на телевизора, кой излезе от тефтерчетата,кой подслушваше,при кой се случиха над 100 убийства не разкрити повечето, кой, кой има още много кой . Сега да видим кой иска да управлява съдбините на българите и кой обяснява какви варианти имало и защо. А може и без него,България може и без него ,със сигурност.

Кой беше на сюнет в Шуменско? Кой съсипа КТБ и крещеше наляво и надясно по света, че България била фалирала? Кой откри паметник на пехливанин в Шуменско пак? Кой се целуваше на кафета с Местан? Кой поздравяваше турската орда със "мархаба аскер",Кой е Борисов+Местан=БоСтан! Кой краде НЕК с ВЕИтата? Кой е най-тъпата турска СИКаджийска мутра? Кой ще вдига цената на тока? Кой назначи ПлЕВНелиев? Кой върна Ваньо Танов? Кой манипулира изборите? Кой изкраде здравната каса? Кой изкраде Професионалните Пенсионни Фондове? Кой изкраде плащанията за пенсионерите? Кой изкраде фискалния резерв? Кой водеше правителството да заседава в Анкара и Оман? Кой назначи енергиен министър от ЕВН и кръга Прокопиев, към която е и ПлЕВНенлиев? Кой плаща на троловете да спамат тук?

Наскоро четох едно проучване - кои са феновете на герб и боко тиквата и трябва да ви кажа ,че отговаря на 100 процента истина . А ето го и него - ЗА ГЕРБ И БОЙКО ГЛАСУВАТ ПРЕДИМНО НЕРЕАЛИЗИРАЛИ СЕ МИЛИЦИОНЕРИ ОТ ДС И БКП , БИВШИ ДС КАДРИ- ДЪЩЕРИТЕ , СИНОВЕТЕ И ВНУЦИТЕ ИМ - ВСЕ НА ХРАНИЛКА В БИВШЕТО БКП - АМА СЛУГИНАЖА И УТАЙКАТА В БКП , ЧАСТ ОТ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКАТА ГИЛДИЯ , ЧИНОВНИЦИ , ЗАСТАРЯВАЩИ НЕЗАДОВОЛЕНИ ЖЕНКИ , СЪНУВАЩИ РОЗОВИ СЪНИЩА С БОКО ТИКВАТА , ПРОПУСНАЛИ ВЪЗМОЖНОСТТА ПРЕЗ 90- ТЕ ГОДИНИ ДА СТАНАТ МУТРЕСИ , ЧАЛГАДЖИЙКИТЕ , СИЛИКОНКИТЕ И НЕКАДЪРНИТЕ КАЛИНКИ , НАЗНАЧЕНИ ОТ БОЙКО НА СЛАДКИ СЛУЖБИЦИ . Ето това е електората на герб - простолюдие и чалга

Празния хладилник победи популизма от телевизора. Само за 2012г. 36хил. семейства са принудени да напуснат домовете си, поради неспособност да погасяват ипотеките си. 120 хил. българи са останали на улицата през 2012г. Фискалния резерв при 8,8 млрд. заварени от ГЕРБ през 2009г., днес той е около 3,7 млрд. поголмно стопен и опоскан обяснение няма. Безработицата счупи всякакви рекорди през управлението на ГЕРБ по официални данни 420 хил. безработни българи, 30% младежка безработица. За периода 2005г.-2009г. безработицата беше свалена с 31%, на практика излиза, че ГЕРБ са увеличили безработицата с почти 100%, а показателите за безработицата е като тази във фалиралите държави. Защо българите избраха един провален кмет, който дори и когато стана премиер не успя най-накрая да се справи с кучетата в София, камо ли с народа! А да, забравих! Той се улиса с асфалта, а някои негови изказвания ни показаха, че кучетата са по-важни от човеците.

За произхода на прякора и още нещо...: Днес този, който има волята да отърве българите от червената МАФИЯ е тъкмо Бойко Борисов. Защото има ОПИТ. "Тиква" - тайният прякор датира от мутрагенските години, когато ВИС-2 и СИК бяха в апогея си. Бойко тогава, като човек, който обича да е със силните на деня, правеше непрекъснати совалки между двете групировки, но отвсякъде беше гонен или както се казва и двете групировки се караха за него, но като в оня виц - всяка вика "Вземи го ти". Защото некадърниците никой не ги иска, дори и мутрите. Та именно от това време, любимото занимание на Големия Маргин беше да прегърне Бойко през главата, а с другата ръка да го чука по нея, говорейки "Бойко, Тикво празна, пак ли се насра". Та те тоя същия Бойко си го избрахте за премиер преди време. Ама то в царството на тиквите, редно е Тиква да е цар все пак. Между другото, Големият Маргин е кръстник на дъщерята на ББ, а ББ е кум на Маджо.

включително и президентът на герб-карикатурата плевню,са опасни за Националната Сигурност на Държавата ни! Тези про ционистки вашингтоно талмуидни (соросоидни) тумори душат Народа Български!!! Следващите протести ще бъдат на истинските Българи не на купените умни и симпатични проституиращи-десни сополи!!! Следвашите протести ще бъдат на-Гладните и УмерЗените БЪЛГАРИ!!! Господ да ви е на помощ драгаи соросови изчадия!!!!!!!!!!

Апостолите на свободата са казвали-Ние да започнем, пък дядо Иван да заповяда.Защо?Блудниците от Европа са владеели Османската империя.Банка Отоман-Англофренска.Маршали и генерали всички от Запада. Единствено Руският интерес съвпъда с Българският.Западът ни е бил винаги враг ЕВРОПО БЛУДНИЦЕ ВАВИЛОНСКА ТРИЖДИ ДА СИ ПРОКЛЕТА И ТРИКЛЕТА. Бръмченето на русофобските хлебарки е отвратително.Марш в уса кенефа!!

КОГАТО ЗАВЛАДЯВАТ БЪЛГАРИЯ , ОСМАНЛИИТЕ СА БИЛИ ИМА НЯМА 100-150 ХИЛЯДИ ВОЙСКА ... А БЪЛГАРИТЕ НЯКОЛКО МИЛИОНА (НЕЗАВИСИМО ЧЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ МИНАВАТ 2 ЧУМНИ ЕПИДЕМИИ И ОТСЛАБВАТ ДЪРЖАВАТА ) ... .... ТА МИСЪЛТА МИ Е ТОГАВАШНИТЕ БОЛЯРИ , ЧОРБАДЖИИ И ТЕХНИТЕ МУТРИ СА ПОМОГНАЛИ НА ТУРЦИТЕ ДА НИ ПОРОБЯТ - ЗАТОВА НЕ СМЕ ПРЕТРЕПАЛИ ТУРЦИТЕ ОЩЕ 14 ВЕК .. .... СЕГА Е ПАК СЪЩОТО :))

Лицемери!

По външен дълг спрямо ВВП Гърция е на чак на 17-то място със 167%- след Франция, Холандия, Дания, Швейцария, Белгия, Португалия , Великобритания и много други! Вярва ли някой например, че Люксембург някога ще си върне външния дълг, който е 4604.5 % спрямо ВВП? Просто взимат нови кредити и погасяват стари задължения. Това иска МВФ и от Гърция- и тя да е в нейната мрежа! Да, ама не!

Яко, а? Сириза са поели по пътя на организирания отпор на цивилизацията срещу варварите, като се имат за цивилизацията! И как да е другояче? Ако нямаше едно много специално задкормилно устройство катастрофата можеше да бъде и по- лека. знаете за коя, но ако сте гърци- катастрофа няма, всичко е наред! Западът се сдуха, спете спокойно, нищо няма. И без това нищо няма в банката ви. След 400 години историята ще връща.

ципрас е прав тепърва ще излизат наяве всичките бъгове в европа европарламента май се превърна в най скъпо платените лентяй изявлението на шефа му е свидетелство -- да искаме ес искаме обединена европа , но без визия ще е мъчително трудно започна да скърца по шевовете и да изпада в зависимост а това ако не се реши може да доведе до саморазпад мозъци трябват а не послушковци

кеф ли е като ви го вкарват, кеф не кеф, сами си ги избрахте

Началото на края! Триполовите отиват в небитието заедно с правите си краставици и надрусаните си кокошки! Да си отнасят и ГМО-тата и ние да проявим капка здрав разум да последваме Гърция!

Гърция отново като в античността е първа в прокарването на светлината в мрака на Европа. Началото на края на обърканите сексуално евро ценности на Кончита Вурст. Начало на края колонизаторската структура ЕС.

До кога ще се ебвате с хората а ? Някой ден хората ще дойдат да се ебват с вас повече от сигурно е !

Защо заседанята на парламентарната комися са секретни? Кога ще побликуват стеногреамите от заседанята и доклада, който трябваше да е горов през юни???? На каква цена Козлодуи продава тока, на частните изноисители и на каква цена те го изнасят ? Защо "евтиния" ток не се използва за България и се изнася "скъпия"?? Защо, чрез износа на "евтин" български ток се изнася принадена стоиност за чужди индустрии, като се ощатяват българските предпрятия и абонати сус скъп ток??? Кога ще видим осъдени за тоталната корупця и безчинства на енергиината мафия подкрепяна от сегасщните и предишните управници???

няма да има реално осъдени и в затвора политици, министри, банкери, олигарси, мутри и т.н. За да оцелеят българите, младите с еднопосочен билет за навсякъде по света , не и в Родината ни.... Защото политиката за 25 години е ГЕНОЦИД на българите....

нееее, политици, министри, банкери, олигарси, мутри и т.н. с еднопосочен билет към ада

И какво като лъснат собствениците? Я да им наложат над 50% данък върху приходите на тези ,на които енергията се закупува по преференциални цени. Който се откаже от преференциалната цена се облага по общия ред.

Ножицата стъпва като балерина сега. А мръдне, а му влиза по-навътре. Чакаме го да стачкува сред нас, ние знаем какво да го правим. :)

Демокрацията в България е лъжа и грабеж Да видим имената на собствениците на соларните паркове ,на собствениците на веи ,на собствениците на Вец и Тец и на продавачите на ток. Да видим договорите ,кой на каква цена продава и на каква цена държавата купува. Шепа наглеци , се обогатяват на гърба на българския народ. Нек трупа огромни задължения,фалита е неизбежен ако народа не плати сметката на големия явен грабеж, кой дапуска това и защо българите трябва да плащат скъп ток и цените да се увеличават непрекъснато. Къде е прокуратурата,държавата и всички институции . Денят ще дойде,когато народния гняв ще стане сила сред народа обречен на мизерно съществуване с 340 лева минимална работна заплата. 1,5 млн. българи са работещите бедни. Останалите са пенсионери и учащи. Шепа олигарси,трупат печалби,народа мре със скорост 7 -9 човека на час. Какво става с България и какви са тези ценности ,които се предлагат на българската младеж ? Защо им е такава безумна държава,какво става с обществения договор,кой печели от гърба на българския народ.Правителството носи отговорността и не може да избяга с никакви фокуси. Иде време да се даде отговор на тези въпроси. Денят за българските жидомасони - олигарси ще дойде .

А всъщност схемата е проста - унищожават бизнеса и отпушват европейските програми. Ако не дай си боже някой друг спечели изборите - а, у, КОЙ?, ТОЙ?, спират парите по програмите и се връщат пак нашите. Ама иначе никой не ни се меси във вътрешните работи...

След като винаги се е дистанцирал от решенията и действията на предишните управляващи, кабинетът направи следващата прогресивна стъпка - започна да се разграничава и от себе си :)

А ако спрем да си плащаме тока всички???

Ми ще ни го спрат... Само циганите ще имат...

Мутри, вече е време да се крадете един друг или да изчезвате с откраднатото към чужбина, щото тук вече ви леят куршума. А навън ви чакат със закон за пране на пари и наркотрафик.... И ще ви приберат откраднатото! 30 години боклуци.

Еее,нали трябва да платим и кражбите от КТБ и 16 -те милиарда.Дупе да ни е яко.

На разпределителните дружества като не им е изгодно да си вървят, но държавата е виновна че ни смъкват по 10 кожи, в коя нормална държава корпоративния данък е 10 %.