Токът поскъпва от април или юли

Цената на тока може да се качи от април или юли. Сега, през януари, няма да има увеличение, заяви пред bTV шефката на ДКЕВР Светла Тодорова. .

Обратно в новината

Коментари - Токът поскъпва от април или юли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не намалят цената на тока, ще ги изметем тия наглеци! За какво увеличаване говорят! Ха-ха! Тая няма да стане! Бъдете сигурни!

Моделът в момента не предполага раздвижване на сектора", поясни още Тодорова. ..................... г-н Борисов.предполагам помните че ЕРПтата ще ги закриете... мисля .че ако отново не ги закриете и те са на ПЕЧАЛБА а НЕК на загуба а народа да си дава и последната стотинка за ТОК при наличие на АТОМНА ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛА-/КОЗЛУДУИ/мисля че отново ще сгрешите и отново ще се наложи да ХОДИТЕ от парламента и тогава вече ще има ЯК кютек.ама ЯК................

нещо не излиза сметката : НЕК на загубас 4 млрд., а всяко ЕРП на печалба с 4 млрд.

Тази мърла бе сложена точно за това: да слушка и да папка заедно с бандата на Боко и Офшорко! Да им е сладко докато се задавят!!! Веднаж народът ги погна с камъни точно заради тока, но явно е трябвало да ги размаже!

Тази осъдена другарка не разбира ли, че е жива единствено и само заради отсрочката в изпълнението на смъртната и присъда поради коледните и новогодишните празници!?

Другарката е лобистка на ЕВН, Прокопиев, Капитал и ПлЕВНелиев с месечна заплата над 8000 лева, която сама си е самоопределила в ДКЕВРекетиране.

Намалете си заплатите щом имате такъв голям дълг. Гледат от голия ризата му да смъкнат.

Наглостта на държавната мафия няма край.Вече и децата знаят,че зад безплатният ток в циганските махали се крият цели баровски квартали и курорти,където няма електромер,а този ток някой трябва да го плати.Кой ще е този някой ако не обикновеният българин?Как може цял курорт да няма акт 16,а да има ток,вода и пр?Може,понеже зад всеки хотел има по един политик :).

Другари трябват пари за избори. ВЕИ мафията ще осигури парите с които нашите бивши другари ще купуват циганския вот по места.

да затапя всички дупки на маиките ви родили такива бандити. маиките ви курви бандицки да ева *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тока или ще поскъпне или няма да поскъпне ама тоя декевър трябва да го махнат и тогава със сигурност ще намалее

На всякъде в Европа и Америка цената на тока пада, а само в Булгаристан се вдига. Защо ли? ВЕИ мафията е ненаситна начело със назначените от нея президент и премиер.

ГЕРБ трябва да осигури средства на ВЕИ мафията и американските тецове. Нали те ги издигнаха до властта и купиха циганите които и без това не плащата ток.

"Време разделно", до кога ще търпите да Ви изнасилват - Материал!

Не един,пет пъти да дигнат тока ,за да може и последния тъп герберски гласоподавател да пукне в мизерия.

че падна предното правителство, че отново да започнем да си вдигаме тока през няколко месеца... че за година и половина бяхме забравили за увеличения на тока...

Няма откъде да се краде вече. Затова се започва с вдигане на цени - ток,данъци,социални програмки,ваучерчета за реманти,уж "безплатно саниране" на стари панелки.Останаха да се продадът БДЖ,БПощи,ВиК и готово,изпълнили сме програмата предсрочно, а че българите бягат от този рай - нищо ,идват бежанците.

Вдигнат ли тока - на бунт! Тия май са още по-свирепи от предишните-БСП, ДПС и Атака!

Ми тая го вдигна с 10% още на 1.Ноември.2014. Решението е обжалвано, но ВАС услужливо е насрочил първото заседание по въпроса за.... месец Юни... 2015 година!!!!!!!! Времето за бунта е назряло отдавна, но дали си разбрал? :)

Как точно е виновно правителството на Орешарски, щото то не вдигнало цените. Честит да ви е Боци ОТНОВО и ОТНОВО! Герберастите реват победоносно!

Вдигане цената на тока,съкръщаване/затриване/ на БДЖ и какво още???????????????

Мамицата ви... колко пъти увеличавахте цените на какво ли не, а за заплатите никой не мисли. Как семейство с деца да живее със заплата от по 450 лв. на всеки един от родителите???? Циганин да се бях родил в тази държава сега щях да съм сто пъти по добре - нито щях да работя, нито да плащам ток и вода, но пък държавата щедро щеше дами плаща всеки месец помощи. Само щях да чкам жена ми и тя да ги ражда едно след друго, че да ми увеличават помощите след това.Ебети си майката скапани държавници.. ето за това ще лъжа и крада и ще крия осигуровки и данъци, пукнат лев няма да видите от мен.

Започва се...

Гарантирано от ГЕРБ!!!!!

Сега е студено, с епидемии от грип. Обаче на пролет се задава ЕПИДЕМИЯ ОТ ПОУМНЯВАНЕ. ЗАЩОТО?! Пръв беше Христо Бисеров, след него Цветан Василев с КТБ-то. /за съсела и бюрека дори не си струва да се споменава/ Тези дни и Петко Сертов "драсна" от борда на мафиотската държавност, някъде по широкият свят. А цената на тока този път, ще изгори "бушоните" на МЪЛЧАЛИВОТО МНОЗИНСТВО ... най-накрая, след повече от 25 години "чесане" по орехчетата.

Петрола падна от 100 долара на 60, а бензина от 2.52 на 2.29. Едното е 40%, другото 9%! Последно в САЩ плащах 9.5 цента/kW за ток. Живот, да го ева!

И какво стана с ПРЕСКЪПИЯ ток от Американските Марици . Тихомълком им удължихте срока преди една седмица . ЦИТИРАМ и е хубаво да се прочете от ВСИЧКИ ! :Сряда, 19 Ноември 2014 .НЕК е получила зелена светлина от Държавната комисия за намиране на решение относно високи изкупни цени на произвежданата от тях електроенергия, договорени преди години. Това съобщи вчера председателят на ДКЕВР Светла Тодорова след заседанието на регулатора. По думите на Тодорова стана ясно, че ДКЕВР е отменила решението си от края на юни 2014 г., с което трябваше да бъде орязана драстично цената на изкупуваната от американските централи ел.енергия, а част от блоковете им трябваше да излязат на свободния пазар.Впоследствие договорираните цени за изкупуване на произведената от тях електроенергия в комбинация с преференциалните цени за възобновяемите източници и когенерациите, която според действащото законодателство задължително трябва да се купува от обществения доставчик НЕК.

Сега като спрат кранчето на Кадиев ,Богомил Манчев ,Георги Христозов ,Боян Боев и други комунистически подлоги Таско Ерменков ,Коюмджиев Драго Стойнев ,щото трябва време да ги изгонят!!! Цената няма да се вдига ,но ако не успеят ще се вдига!!! Ако спрат кражбите на Циганите те са 17% от общото потребление , и ги накарат да плащат -няма да се вдига!!! Ако спрат топлофикациите през лятото да не работят ,а да произвеждат само за топла вода-няма да се увеличава цената!!! Ако спрат заводските централи като тази на Христозов ВИДАХИМ 5мил каучук 50 мил от електроенергия и работи без сероочиски като ВИСОКОЕФЕКТИВНА-няма да се вдига цената.....АКО......Цветелина и Прокопиев..............

Нали ти е известно, че любовницата на премиера е голям играч в "зелената енергия" ?

Модераторчето, кое в коментара ми е спам??? Написах, че този път няма да се палим нас, а ще палим тях! Така че да не пипат цената на тока, защото горивата са на рекордно ниски цени от 5 десетилетия насам. Кое е спам? На майка ти.......???? 100000000000 пъти ще го напиша ако трябва.

Защо дремете, правете ревизия в НЕК! Нали за това ви избрахме!

Правете си реформите и не закачайте цената,че просто няма да се усетите какъв АВТОГОЛ ще си вкарате!

Това е безобразие.Държавата,ако я има, да национализира Това е катоа плана"Маршал"-кравата,оято пасе в европа ,а я доят в САЩ

В същото време същите тези завеждат дело срещу Дончо Дудев, че ги замери с яйца. Граждани, сънародници, българи! Братя Галеви бяха пуснати и след това изчезнаха. А това момче, Дончо, ще бъде съден защото е защитавал нашият интерес. Какво правим?

Цената задължително трябва да падне с 50%. Не може от АЕЦ 1МВ да струва 30 лв., а от ВЕИ да е 700 лв./23 пъти повече/. Това е незапомнен пладнешки обир на народа! Вижте в нета на кой са всичките ВЕИ-та...само на партийни водачи, депутати, министри, олигарси и бандити! Ще сложим край на това! Нито стотинка повишаване на тока, иначе - Гражданска война с 500 хиляди жертви!

Този безнес СЪЗНАТЕЛНО беше дотиран чрез преференциални цени от "държавниците" ни - същите тези, които сега се правят на ощипани моми, същите които в немалка част са собственици на ВЕИ-та. Крайно време е някой да раздаде справедливост!

Кажи си го направо - дело на Бойко Борисов в полза на Цветелина Бориславова. Какво пънкате и ви е страх да кажете истината!

Само аз съм приготвил 200 тояги!

който се води по чуждоЗемски ум,плавща с живота си.

Беше хубаво да видим заплатите на новия Многоброен енергиен борд на Щонов и дали той не е там , но както винаги само сухарски данни .... Така е с управляващи като Тапета и Тиквата а и другите политици не ,че са нещо по-различно така ще бъде.

Старата песен на нов глас! Невероятно е, че има хора подкрепящи ГЕРБ и четворната ламя. Тези хора продължават да гонят всичко кадърно от България. ОСТАВКА!

Върнете откраднатите пари,кой ограби НЕК,всички крадци в затвора,народа няма да плаща окраденото!!! Сега,ако народа плати и за напред ще е така,те ще си крадат,а простия народ ще плаща! Затова върнете откраднатите милиарди и вкарайте в затвора крадците! До,като не се въведе ред и не се спре безнаказаността,ще се краде повсеместно,до,като не се всее страх в тези крадци,те ще стават все по нагли и безочливи!!!!

Abu Talib

БСП искаше да има абсолютно мнозинство и можеше да го постигне, ако не бяха все така тъпоглавци.Моментът беше такъв, че една платформа визираща безплатен ток за населението и осигуряваше това лелеяно мнозинство.Започнаха с увеличението на тока, та белким се разчуе по-добре какво възнамеряват да направят.

знаеш ли къде ще ти подложим очилата?!

Е, не е като протеста на гърбавите с голите гърди на високоплатена моделка...

А бе хапвайте и пийвайте, че след Нова година пак ще стягаме коланите. Иначе и аз това правителство го виждам най-много до май месец! Нищо лично към ББ, но сметката на държавата е доста на минус от червените крадци. Щото когато румънците разстреляха Чаушеску ние се правехме на демократи. Ако бяхме разстреляли 4-5 дебели червени плъха сега щяхме да дишаме доста по-свободно!

Следователно това правителство е до април или до юни.

Сметките могат да бъдат дори ПОНИЖЕНИ ,в случай че бъдат предприети следните мерки: 1.Бъдат преразгледани договорите с американските централи Марица 1 и 3; 2.Бъдат преразгледани договорите с многобройните ВЕИ дружества,собственост на депутати от всички партии; 3.Да се намалят кражбите от циганите/в Румъния за кражба на релси или кабели от далекопроводи съдят за тероризъм/Защо и тук да не бъдат въведени подобни мерки!!! 4.Да бъдат оптимизирани разходите в държавните дружества и т.н и т.н. В случай,че Бойко не предприеме всички тези мерки8а той веднъж не го стори/,ПАК ЩЕ СИ ХОДИ!!! ТРЕТИ ШАНС ОБАЧЕ НЯМА ДА ПОЛУЧИ.

Цената задължително трябва да падне с 50%. Не може от АЕЦ 1МВ да струва 30 лв., а от ВЕИ да е 700 лв./23 пъти повече/. Това е незапомнен пладнешки обир на народа! Вижте в нета на кой са всичките ВЕИ-та...само на партийни водачи, депутати, министри, олигарси и бандити! Ще сложим край на това! Нито стотинка повишаване на тока, иначе - Гражданска война с 500 хиляди жертви!

Бих се учудил, ако няма повишение на цената!И доста бих се притеснил ...

А аз се питам това ли е подходящия период за съобщаване на негативни новини? Оставете малко хората да изкарат спокойно празниците!

Какво има тук за коментар? Софийските бездарни чиновници са си изрисували заплати като в Европа.Нищо,че хората в производството получават по малки заплати от безработните цигани,нищо!Едно не ми е ясно,кога най после този народ ще спре да вярва на тъпите прозападни ''десни'' журналисти.

Сега като спрат кранчето на Кадиев ,Богомил Манчев ,Георги Христозов ,Боян Боев и други комунистически подлоги Таско Ерменков ,Коюмджиев Драго Стойнев ,щото трябва време да ги изгонят!!! Цената няма да се вдига ,но ако не успеят ще се вдига!!! Ако спрат кражбите на Циганите те са 17% от общото потребление , и ги накарат да плащат -няма да се вдига!!! Ако спрат топлофикациите през лятото да не работят ,а да произвеждат само за топла вода-няма да се увеличава цената!!! Ако спрат заводските централи като тази на Христозов ВИДАХИМ 5мил каучук 50 мил от електроенергия и работи без сероочиски като ВИСОКОЕФЕКТИВНА-няма да се вдига цената.....АКО......

А къде са Цветелениа, Прокопиев и Златев? Или за тях може.

,,Цената на тока може да се качи от април или юли,,??? а защо не и на двете дати!!! явно че с тези договори и тази система загубите са ,,гарантирани,,!!! защо да се променят след като могат да плащът потребителите!!! да не обидим големите ,,инвеститори,,!!!

Абе, няма ли кой да напълни дупката на НЕК?!