Млечната индустрия нямала да вдига цените заради скъпия ток

Увеличението на цената на тока на свободния пазар с до 60 % от февруари най-вероятно няма да се отрази на цената за крайния потребител.

Обратно в новината

Коментари - Млечната индустрия нямала да вдига цените заради скъпия ток | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дрън-дрън ярина! тихомълком ще ги вдигат и никой няма да разбере. И в края на годината ще се отчете пак 2-3 % инфлация.

Не е верно това ... вече преди няколко дни ги качиха цените на млеката в кварталните супермаркети ... например 2 л . Верея от 3.79 вече е 3.99

КОЛКО ТЪПИЗЪМ В СТРАНАТА НИ ! КАКВИ ТЕЗИ УРУГЕЛИ , ТА СА ПРОТИВ НАРОДА . Въшловци -това загубихме (икономическите показатели)през 89г с думи не се връща . изтрбаха толкова животни в ТКЗСта А ТЕ МОЖЕХМЕ ДА ПОЛУЧИМ ОТ ТЯХ НОВИ МИЛИОНИ ГЛАВИ КРАВИ И ОЦВЕ !!! А СЕГА ВИЕ МАКАР ИДА СТЕ ПО ГЛУПАВИ И ОТ ОВЦЕ (И НКОЙ НЕ ГИ СЪДИ!!! МИ ЕЖТЕ СКЪПИ ХРАНИ

За пореден път ни хвърлят прах в очите. лъжа. Ще скочат цените, само че не както едно време - от раз, а постепенно, за два месеца, за да не рипа народа. Нали знаете за жабата и тенджерата с вряла вода - ако я пуснете ще изскочи, но ако постепенно нагрявате водата, жабата ще си стои мирно докато се свари.

Кто очистихте единия конкурент, който взимаше 10% от пазара...Може да не ги вдигате вече, да. А ако очистите още един, ще може даже да ги занижите.

Сега ще си платим нашия ток и дано да е паднала сметката за този месец,но едва ли !Защото имаше празници !

Абе, смешник, че цените на млечните продукти надуха платна още през лятото - ей така, превантивно, че да може сега да плещиш как евентуално нямало да се повишат през февруари! Маслото що стана 25 лева килото по "някое време", бе, още преди да вдигнат тока?!

Кажете една цена у нас, която са вдигнали обосновано? Няма такова нещо всичко е картелирано и парцелирано. Събужда се олигарха, казва "хоп" и цената скача.

митове и легенди за фантастичен "свободен пазар"+ третополови държави е равно на евроатлантически ценности.

Между "няма" и "най-вероятно няма" има малка разлика.

Що се вдига цената на тока? Да не въведохте еврото???

Защото така хем го играеш добър и благ управляващ, хем изпълняваш директивите на ЕС и всички цени ще се вдигнат. От друга страна алчните имат нов повод да обяснят двойно и тройно поскъпване на продаваните продукти, нищо че са китайки да речем.

А къде остана свободния пазар.