ЧЕЗ внася ценовите си предложения в КЕВР до 31 март

ЧЕЗ ще представи на КЕВР предложението си за новите цени на тока за следващия регулаторен период. Това ще стане в рамките на законовия срок 31 март.

Обратно в новината

Коментари - ЧЕЗ внася ценовите си предложения в КЕВР до 31 март | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А пък ние,избирателите,ще увеличим с 10 % гласовете против това управление. Като ще увеличаваме,да е колегиално.

Пинокио и Буратино пасти да ядът, на Борисов му е по-дълъг носът

Региона на ЧЕЗ за истински щастливци , че правителството на ГЕРБ успя на национализира Енергото. Всички които за против дават ли си сметка алчните чехи какво увеличение щяха да искат. А сега сигорно ще има намаление.

Всичко върви по план. В края на Март цените се увеличават. В края на Април с първите сметки Боко тъпира пада от власт. 2 пъти един и същ номер за банкянския тъпир.

От ЧЕЗ разсъждават вече в правилната посока - трябва да се намали цената на тока ! В Германия минималната работна заплата е 3034 лева , а цената на киловатчас електроенергия е 49 стотинки . Следователно германеца може да плати с тези пари 6192 киловатчаса на месец . У нас минималната работна заплата е 460 лева , а цената за киловатчас електроенергия е 21 стотинки , което ще рече , че българина може да си позволи 2163 киловатчаса електроенергия на месец . Простите сметки показват , че за да сме на европейско ниво и да можем да си позволим толкова киловати на месец колкото германците цената на тока трябва да се понижи до 13,5 стотинки на киловатчас ! Браво на ЧЕЗ - евалла им , че искат да намалят цената на тока ! Като трябва да сме европейци - ще бъдем европейци !

Заемът на Гинчето ли ще плащаме сега с новите цени?

Най-важното не прочетох в статията: ЦЕНИТЕ НАГОРЕ ИЛИ НАДОЛУ ЩЕ БЪДАТ!!! Само чета, че ще има предложение, но КАКВО? Защо така не пише в статията...

Не четеш май достатъчно добре. Пише: Блалблабллаа-- дадохме едни 320 милиона сега искаме 10% увеличение на цените за да си избием разхода в близката 1-2-3г и да ни дойде покупката на ЧЕЗ дюшеш. Или с други думи казано честито на Западна България ще имате да плащате едно ЧЕЗ през следващите години.

чета пиша, чета пиша, но в главата ми само ругатни, ако пусна нещо без ругатни то е за да не ме трие цензора дира, но не мога да ги махна от главата ми като чета такива статии.

Не искам да звуча като гадняр, но новите ценови предложения на ЧЕЗ ще са в посока НАГОРЕ. И знаете ли защо? За да се обслужва заема по "великата" сделка за 2018г. Освен това да ви кажа и друго, Тия дни Бойко Борисов бе на откриването на третия инвестиционен форум на Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕВРБ) за Западните Балкани в Лондон."Балканите ще станат рай до 10 -15 години ,но за това са нужни 30 млрд евро"заявява Борисов . Интересен факт за всички българи :2020 година (след 2 години) ВСИЧКИ ,ВСИЧКИ ПРОГРАМИ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ СПИРАТ .А ПОЗНАЙТЕ ЗА КВО СА НА БАТКО НАИСТИНА 30 МЛРД ЕВРО? БАНКИТЕ СИ ИСКАТ ПАРИТЕ ОБРАТНО.

ЕБВР Лондон- е щаб квартира на ИЗРЕЛСКИте Служби за спец операци връзки с чужди служби подразделение на хМосад НАЙ-СЕКРЕТНИте ИЗРАЕЛски служби ТЕВЕЛ(на иврит- Космос Вселена) и ЦОМЕТ(на иврит Свръзка Възел Обвързване) другата им централа е в РИМ (района на Университета на Йезуитите Сапиенца ди Рома)

чета че някой допускат че ще намалят цената, боже не е за вярване, може би това са 2 млн пенсионери, които имаха доверие на държавата че работи за народа и 30г не могат да разберат че са в "демонокрация", 30г не схващат новото управление на какви цели е подчинено и обслужва.Кога частник ще ви намали цени бе, дори там където "намалят" винаги слагат някаква отделна такса или нещо подобно, но тя не се коментира и контролира и се вижда когато се получи сметката.

ха, ха някой допускали че ще намалят цената, колко загубеняци имало в това БГ, боже не е за вярване, може би това са 2 млн пенсионери, които имаха доверие на държавата че работи за народа и 30г не могат да разберат че са в "демонокрация", 30г това задръстено племе не схваща новото управление на какви цели е подчинено и обслужва.Кога частник ще ви намали цени бе, как си го помисляте изобщо, кхххх.Дори там където "намалят" винаги слагат някаква отделна такса или нещо подобно, но тя не се коментира и контролира и се вижда когато се получи сметката.

е една от многобройните НЕДОСЕГАЕМИ МАФИИ В БЪЛГАРИЯ, А В СЛУЧАЯ, БЪЛГАРСКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ, ИЗДЪРЖАТ ЧЕШКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ, ДУМИ КОИТО НЕ СПИРАТ ДА СЕ ПУБЛИКУВАТ ПО ВСИЧКИ МЕДИИ, С ЕДНА ДУМА, БИВШИТЕ СОЦ. РЕПУБЛИКИ:УНГАРЦИ, ЧЕХИ И НИСКО КАЧЕСТВЕНИ КИТАЙСКИ ИЛИ ГЪРЧОЛЯСКИ ФИРМИ ОСНОВНИ ИНВЕСТИТОРИ ПОСТ СОЦИАЛИЗМА

Супер! Да подготви тепиха за Гинка и да и гарантира сигурни доходи! Честито българи от Запад/нала/ България! Coming soon...... и останалото племе

е кого ще впечатлят в БГ бе, 80% дебили не им пука, кой да скача кат от Боко по-хубав нямало и никой друг не мож го смени.

няма какво да се коментира. "боко, шиши и сие електро" командитно дружество. да са ви честити новите ценови ставки от 14 евроцента нощна и 21 евроцента дневна. ама те били 100% завишени, а заплатите, не. ами, нали сте европейци и рипахте, в т.ч. и аз, по площадите с двата пръста и лъвчето на СДС. евала на бай ганьо, най-малоумния и търпелив скт в галактиката. и да не забравите да гласувате за каунь 4, тиквата проста, неграмотна, тлъста и нагла има още за грабене, построено от лошите комуняги до 1989, и за онождне. приятен ден.

защо шъ го свалят за едни цени, какво ну пука за цени на ток и всичко, дреми ни, ний шъ си пийм ракията и няма да разваляме рахата на Боко Слънцето. Нека няколко души и фамилията им си богатеят, нека ний сме бедни, има кофи шъ ровим там, бат Боко е велик с нас простото племе.

Новите цени ще са по ниски предполагам ,Нали !?

ГАДОВЕТЕ, дет ша ги разнищва са САМОИЗДАДОХА... И искат да му бутат правителството... Само кат си разпратят фактурите.. И февруари 2013-та ша са повтори... Само се питам тоз път при БАБИШ ли ша ходи да си лекува кръвното.. Щото от ПРАГА ша му го дигнат..

има опасения за националната сигурност и че сделката е нпрозрачна. Та да попитам къде са сега "умните и красивите" да попитат "КОЙ" или по точно "КОЯ"? Къде е "съвестта на нацията" хайлазите от Софийския университет и НАТФИЗ? Тука ли са или заминаха по "проекти" да специализират в на издръжката на демократични и с прозрачно финансиране фондации?

отдавна станаха ФАНФАРИ... Пък и хилавата цица против Тръмп са вей.. По АВЕНЮТА..

Хайде стига с тези поръчкови статии, малко са ни другите проблеми!! Не само ЧЕЗ, ами и ЕВН внасят ценови предложения, най-вероятно ще го направи и Енерго-Про, просто сега е времето, когато могат да го направят! Друг е въпросът КЕВР дали ще одобри тези цени или ще им резне мераците!!!

на тъмните сили. Я да излезат студентите и да попитат "Кой пише поръчкови статии и клати демократичното правителство, Кой, Кой?"

да ви са честити новите цени на тока, все нагоре и нагоре занапред! На цялата западна част от бг територията -също. Ако и сега не падне боко, вечен ще е на този пост. Докато изкупи цялата бг. територия.Ще си има плантация с цели 6 млн роби. Или колкото са останали, де....

Още не са ги купили и бързат с новите цени... явно да покажат колко е рентабилна покупката....

Е тия вече са нагли до безобразие!Май назрява момента за бой по канчетата на всички по верижката!

Така преди да харижат БТК-то на безценица, ударно за сметка на държавата направиха цифровизация. За да може да се плаща като цифрови, а не като аналогови абонати, сиреч да се гарантира по-голяма печалба. Явно като се дава нещо на концесия или се продава нашите послушни политици гарантират печалба на купувача. Нещо недопустимо в цял свят!

Защо ли от това съобщение отново ме побиват тръпки. Как пък няма нито една компания в България да обяви по-ниски цени. Тоя наш пазар все образува по-високи цени и никога по-ниски. Ако на това му викат пазарна икономика аз му викам пазарна измама и безогледно крадене.

Кефи ме какви числа се вадят. Тези стойности са сигурно за САЩ! Обаче и ме кефи какви инвестииции се пише че са направили, при положение че взеха всичко наготово и реално почти нищо ново не са изградили!

новата успешна сделка, кабинетът поздравлява електората с песента "Заблеяло ми агънце"

Колко са загубите в Германия, Франция, Чехия Тези 10,35%, ми се виждат доста големи - явно инвестициите на ЧЕЗ са без резултат до момента!

Мен ме кефи как държавата няма контрол над стратегическия си отрасъл и не може да влияе какво става с него. В този случай незабавно съвета за национална сигурност да упълномощи ДАНС да разследва и арестува продалите и допродалите ЕРП-тата без грам контрол за държавата. Защото за разлика от други случаи сега има РЕАЛНА опасност за националната сигурност

Докато сме в ЕС и НАТО държавата е стабилна, като пресно кравешко гюбре.

Как така да арестува? То на първо място, трябва да е премиера. А той как ще позволи??? Той сега ще ще ги "разнищи" тези които искат да го бутнат!?! -:)

В белите държави и премиери арестуват, справка Берлускони!

Накратко ще го увеличават ли, ще го намаляват ли, с колко? Какво разтягате захаросани локуми

Ама каква изненада? Тази серия сме я гледали "Тиквуна отвръща на материала"

Случката ЧЕЗ Клати кабинета Гинка, Фейс с трибуквена дружинка. Окопани във върбака, Юруш с новата атака! Гинка здраво на тепиха! Банките конфорт дариха. В поза партер, Той е сам, Гадове!!! Оттук, до там! КЕВР само чупи пръсти... Горкия... Кому се кръсти? Всичко вече е решено, И за кражба назначено! 28.02.2018г.

ЗАПОЧНА СЕ без сделка а после правилството ще ""падне"

Като ти санира Бойко безплатно апартамента, беше добър, като ти направи магистрали, зали и стадиони, беше добър, пък сега стана лош, защото едно частно дружество си защитава интересите. С 80% андрешиковци няма никога да се оправим.

Очевидно не си в нашето измерение...

Ни апартамента ми е санирал, ни ползвам магистралите, строени с моите данъци! Но виж 26-те млрд които взе трябва и аз да връщам!

си червен чугун, радвай се че си жив, защото с такива като теб трябваше още 89та да се разправим.

тва андрешковците. Пенсиите им увеличиха, заплатите станаха по 1600 кинта, те за някакви си стотинки вой, рев до бога!? И то тъкмо когато Западните балкани таковато...

Ти си великанът на дебилите !! Не случайни са и твоето присъствие и твоите хвалби тука !!

вчера чешкия премиер. КВР моментално да потвърди разходите на Гинка. Жената кредит е взела, трябва да го връща. И не ревете. Доходите ви са увеличени, пенсиите са увеличени, икономиката расте с неистови темпове, а вие неблагодарници се стискате.

амчи къ...нал кредит трябва да връща Гинчето!!! Да ни е жива и здрава новата Ошфорка. Предлагам цените да се вдигат на всеки 3 месеца, защото доходите толкова много скочиха последните години, че се чудя за какво да харча. Помияр до помияра и все алчни и ненаяли се бре.

направи поредната покупка без пари. Да почерпи. След като падне правителството, може би Сретан ще черпи.........

jingiby

Нова булка (кака Гинка) - нов късмет (нови цени)...

СЦЕНАРИЯ СЕ ПОВТАРЯ НО ТОЗИ ПЪТ КРАЯ НЯМА ДА Е СЪЩИЯ . ЧЕШКИЯ ПРЕМИЕР Е НЕ ПО-МАЛКО БЕСЕН ЗА СДЕЛКАТА ОТ НАШИЯ !!!

не е бесен, той е купувач. Трябва да почерпи;-)

какво бил отговорил на "притесненията" на нашия премиер? Че всичко е законно, по правилата, проверен е капацитета, капитала, всичко е не добре, а шест даже. По европейски както е редно. Има го в Дир-а.

Искам референдум от всички от територията на която продава ЧЕЗ да имаме думата кой да ни преася тока и на каква цена. Така ние все едно ше си избираме депутати които да ни крадат с наше съгласие. Дано като тези от НС да си изъняват обещанията. За инвестициите: Искам да знам в какво се инвестира, какво ново има по жиците.До сега не знам. Ако не ни предложите избор от кого да купувам тока се съобразявайте с доходите ни.

Щом пазарния дял е осигурен от някой но от наше име, т.е. ние ще плащаме по кротко с цените.

Малко е даже. За матрял избрал в парламента си "звезди" като Спас Глупака - поета-борец с паметници по тепето, Тончо "Шайката", Дилянчо съученика и сие малко му е това.

трябва да си отговоря на няколко въпроса!1.Защо подадох оставка?2.Сега вдигат ли цените за новият собственик/случайно мой приятел/.3.Дали боку не се познава с гинка и да изгурмях вместо него :Д

Нали се пишат 80% русофили дебилите а? Я за наказание съа дигнете им тока. Молете се съа на Путин да доде да ви освободи, калъфи. Освен за овчари за друго не ставате.

Стандарт Не иска това да се знае от народа!!!! Пожарникаря е гробокопача на былгарската енергетика. Развали три голями проекта АЕЦ Белене, Син Поток, Бургас Александрополис. Приватизираха разпределителната система. ЕРП-тата разпродадоха всичките им имоти, минаха в сгради под наем, смениха кабелите от 6 кв медни (за скрап) на 4 кв алуминиеви , сдруги думи намалиха моштноста на системата. И за капак ги продават на баймангал като циганско ддс. Чез отдавна е фалирана компаня.

Това за бакъра е верно и не само това.От мен + безкрай.

Дебили,,сега 10%,после 20% да си слуга на ненаситни хора не е лесно.Значи тоя кевр има право само да вдига тока и тлъсти заплати и комисионни да получава.За какво ни е тогава още ,,едни паразити,,