Петкова: Режимът на тока е само в главите на БСП

Дружествата от държавната енергетика се справиха блестящо в тази ситуация. Няма никакъв риск и проблем с електрическото захранване на българските граждани.

Обратно в новината

Коментари - Петкова: Режимът на тока е само в главите на БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже каква злоба излизаше от устата на пуделите на госпожа Лъжа, чак се бяха запенили. Страх да те хване от изгладнели за власт комунисти ако пак се върнат недай боже какво ни чака.

БСП се опитва да ни върне към диктатурата на пролетариата и да ни всява от едно време постоятен страх от нещо си , което го няма....тези времена някои не разбраха, че свършиха....жажда и нетърпение, алачност за власт, примесено с гаменско поведение....

Попитайте ги тези долни продажници от столетницата , защо вече околое от месец не работи брикетната фабрика "Брикел" на техният съпартиец Ковачки ? Все нешо се чипи - чиста проба провокация и червен саботаж ! На точното място и в точното време.

ЩОМ ХОРАТА СА СЕ"ЗАМОГНАЛИ",СПОРЕД ТВЪРДЕНИЯ НА ШЕФА И,ЗА ПРЕМИНАВАНЕТО НА ОТОПЛЕНИЕ ОТ ТВЪРДО НА ЕЛ ЕНЕРГИЯ,ЩЕ ИМА ЛИ МОЩНОСТИ???

Щом сте източили язовирите и сте пуснали и студения резерв то ,ако няма режим,сме в всеки момент пред такъв.

Много лошо ни се пише след като счетоводител(ка) се прави на голям енерго разбирач. Тая кукавелка се е взела много на сериозно и направо си е ЕНЕРГОРАЗБИВАЧ на националната енергетика.

тази тетка дали различава ват от волт?

Тази простаскеса си позволи в пряк ефир да дърпа микрофона на Бойчев докато той четеше автентичен документ от компетентна дъпжавна служба за тревожното положение на енергетиката ни в момента. А телевизията на г-жа Лафчис (БНТ) услужливо пропусна изцепката на Теменугата тази вечер.

Върха на простотията е твърдението, че язовирите били празни.Питам разбирачите Байчев и Ерменков след месец като почне тоя сняг да се топи водата къде ще отиде? Или пак да се наводни половин България за техен кеф.Защото им се гледат пълни язовири. Боклуци!

През 2014 гогогодина, кококогато мимиминистър беееше друдрудругаря СТООЙНЕВ, зимата не беше толкова тежка, а стоях шест дена без ток, и се наложи да си купя агрегат, и не само аз !! Нищо чудно, и сега служебното правителство да ни прецака, и да обвини предизборно друг !!!

Теменужка кога ще се научи да различава мощност от количество Мегавата нищо не казва колко ни дължат,т.е. трябва да ни върнат

Всъщност се изразява съвсем точно. Изнася се мощност за определено време, което се нарича енергия или количество работа. Дължат ни мегаватчаси, разпределени във времето съобразно техните възможности и нашите потребности.

тоя филм сме гледали през 80 те,,,бяхме в режим,а властта -червена тогава-продаваше тока на съседните държави,нищо чудно пак да го направят,знаят че малко ще са на власт и се чудят откъде да откраднат...

Режим на тока!? Тва само комуниста-демагог и долен боклук може да измисли.Червените боклуци подготвят почвата за опит за рестарт на Беляне -нови милиарди трябва да потънат към джобовете им.Това е и поръчката на Путлер. Чидя се,що за малоумен БГ тъпунгер трябва да си,че да повярваш отново на червен боклук,че да му дадеш власта?! БайУй е крадец ,но тия са несравнимо по-нагли гьонсорати.

От два дена гледам и слушам за режим на тока. ОК може и да има, ами ако няма 'ко прайм тогиз. Тези двамцата единия Бойчев злобното и другия Таско психото ще се извинят ли на министърката. Комунист да се извини, такова животно май нема. Те се извиниха на турците на орлов мост, но забравиха да се извинят на българите за Белене, Скравена, Ловеч и др. издевателства. Преди палеха и грабеха, сега лъжат и очернят - друго не могат- ами комуняги.....цял свят ги презира.

симо

Такова продължително застудяване не е имало в последните 20 години. Толкова суха година не е имало от много време насам. Независимо от това, ние успяхме да се справим с този тежък тест!!!!!!!, на който беше подложена българската енергийна система, коментира още министър Петкова............Аидееее зимата виновна,дъждът виновен, е и БСП виновно основно..Само ГЕРБ са чисти като сълзица....Натрапва се изводът, че енергийната система е на ръба-произвежда с помоща на РЕЗЕРВИТЕ ПОСТОЯННО, а НЕ само за върховият товар за което те са предназначени и евентуална АВАРИЯ,което е и констатацията на операторът.....Системата натикана в пазарните механизми не може да бъде СИГУРНА.Заради лакомията,печалбата и НЕСИГУРНОТО БЪДЕЩЕ се правят огромни машинации с ремонти,запаси,готовност за пуск/критичната енергия е много по- скъпа/.....Затова и се появяват оправданията, че НЕ са успели да тръгне този или онзи ТЕЦ по ТЪПИ и НЕТЕХНОЛОГИЧНИ причини...по обясненията на министърката.ТЕЦ просто са РАЗПИЛЕНИ,разсипани,ограбени и вече не може да се разчита на тях.За съжаление НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ също са БОКЛУК/даже и по-голям от ТЕЦ И ВЕЦ/...Стабилността на енергийната система се крепи на стария КОМУНИСТИЧЕСКИ АЕЦ.....Парадокс.още живеем от комунистическата база,още КРАДАТ ОТ ТАМ.

Поздравления! Съгласен съм. Малоумниците скоро няма да разберат,че проблемът не е политически. Ако обаче пак стане -20 градуса ще се следим.Някои ТЕЦ-ове вече спуснаха кепенците,поради високата цена на пречиствателните съоръжения/справка ТЕЦ-Варна/. Нищо чудно,тия изисквания за чистота на атмосферата да се затегнат. Тогава тецовете или затварят или строят съоръженията,като цената им се калкулира в цената на тока! Схващате ли?Сега се молете да не стане -20 градуса,защото тогава ще видите кон боб яде ли!

симо

Работех в ТЕЦ/заводски/, който прецакаха по този параграф-сяроочистката....А погледнато по глобално прецакан заради Америка,която иска да прави мръсно на Русия.

Само днес при нас тока спира 2 пъти, вчера веднъж за 30 мин. Режим инак нямало ... крадлива лъжлива герберска пасмина

От кое село си, байно?

ти младеж,знаеш ли какво е режим бе...3ч има ,5 -няма...за 20-30 мин му спрял тока -голям праз...

АЛО, ИДИОТКЕ, НЕДЕЙ ДА ЛЪЖЕШ ХОРАТА! ЛИЧНО ТИ ИЗЛЕЗЕ ПО МЕДИИТЕ И ОБЯСНЯВАШЕ КАКВО СИ НАПРАВИЛА ЗА ДА НЯМА РЕЖИМ НА ТОКА! КАЗА, ЧЕ СИ ПОИСКАЛА ОТ РУМЪНИЯ ПОМОЩ, НО СА НИ ОТКАЗАЛИ! ЗАЩО СЕГА ОТРИЧАШ ТОВА КОЕТО ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ГО КАЗА! СРАМ И МОРАЛ НЯМАШ ЛИ! ТИ МАЙКА НЕ СИ ЛИ ИМАЛА, ЗА ДА ТЕ УЧИ ДА ГОВОРИШ ИСТИНА, ЗАЩОТО СИ ПУБЛИЧНА ЛИЧНОСТ, А НЕ КЛОШАР ОТ ГЕТО!

нещо бъркаш, идиотизма е характерен за такива като тебе. Не се и съмнявам, че си гнида червена щом така обиждаш една жена.

аве стига сте дрънкали глупости ве спрете го най накрая тоя ток ще правим на тъмно гласоподавателчета и ще ви изметем като станат много

БиеСиеПие - хуя ми да яде!

Всеки ден ли трябва да четем по една стресираща новина?!?!

Новата опорна точка от Кутев е следната: Спират ни тока за около два часа, ама не ни казват. Замръзваме, болни сме, ще мрем! Дали на някого му спират тока лесно може да провери. Дали ще вярва на червените тролове на Кутев ще си избере сам. Помним режима на тока през 85-та, нали?

За добро или лошо поне БСП има глави ,а вие Петкова от ГЕРБ заедно с Бойко доказахте ,че и глави нямате.Голями политически задници сте.Като сте загубили изборите ,така от страх за кокала се озлобихте ,че все едно е настъпил края на света.

На вас долни комунисти трябва да ви се затворят всички кранчета откъдето могат да се краднат пари и за нула време сте свършили.Народа и така и вака е свикнал с мизерията ,ама вие идиоти цял един живот сте свикнали да грабите и сега сте изпостени , защото не можахте по Бойково време да докопате пари и сега сте доведени до истерия.Следя ви всяко ваше движение и изказване и не трябва човек да много хитър да ви усети ходовете.Вие сте прозрачни като стъкло ненаяли се боклуци.

Комунистите са във пълна лъжлива пара. Там са много добри.Погледнете им Путиновата телевизия БТВ.От сутрин арменчето почва със злоба и лъжи.Нямат спиране. После и Ризовица продължава с любимия и Раданчо.БСП и ДСБ са едно .

ЗАЩО ТАЗИ ИДИОТКА, КОЯТО Е ОТВОРИЛА УСТА КАТО МАГУРАТА, НЕ ОТИДЕ ДА ЖИВЕЕ В ПРОВИНЦИЯТА, И ТОГАВА ДА Я ПИТАМ ИМА ЛИ РЕЖИМ ИЛИ НЕ? КАТО НЕ СА ОБЯВИЛИ, РЕЖИМ НА ТОКА, НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ГО НЯМА! ЛЪЖЕШ ГЕРБЕРСКО ГОВЕДО, ЛЪЖЕШ! РЕЖИМ ИМА!

ТИЯ ДВАМЦАТА, КАКВИ ЛАЙНА ГИ ЯДАТ СЕГА, ТА НАЛИ ТАЗИ СЪЩАТА С УСТА-ДЗУРЛА, ИЗЛЕЗЕ В ЕФИР И КАЗА ,ЧЕ СА ПОИСКАЛИ ОТ РУМЪНИЯ ДА ПРЕНАСОЧАТ ЕЛ. ЕНЕРГИЯ КАМ НАС, НО РУМЪНЦИТЕ СА НИ ОТКАЗАЛИ! МИСЛЯ, ЧЕ ВНЕСОХА ОТ ТУРЦИЯ И МАКЕДОНИЯ! ЗАЩО СЕГА ОТРИЧА СЕБЕ СИ! ЛИЧНО Я ГИ ГЛЕДАХ ИЗЯВЛЕНИЕТО - ИМА НЯМА МИСЛЯ, ЧЕ БЕШЕ ПРЕДИ 2 СЕДМИЦИ!

Петкова е счетоводителка!От каква енергетика искаш да разбира, като просто е на светлинни години от бранша!Колкото Бъчварова е в час -толкова и тя!

Въх те "миличките" калинки и бръмбърчета гербераски В ОСТАВКА...!!! Че те през целия мандат на БОКо2 не бяха "работили" така, както работят сега на медийните "барикади"...!!! :::))) И даже Гьобелс би им завидял на лъжите и дезинформацията...!!! :::))) Дааа...!!!

ТЕМЕНУЖКЕ НЕЗНАМ В ТВОЯТА ГЛАВА КАКВО ИМА МАЛКО ДРЪНЧИ НА КУХО Я СЕ ИНТЕРЕСУВАЙ В КОИ КВАРТАЛИ В СОФИЯ ВСЯКА ВЕЧЕР НЯМА ТОК ЗА ПО ЕДИН ДВА ЧАСА - ТАЗИ ЖЕНА КОЙ И Е КАЗАЛЛ ЧЕ Е СПЕЦИАЛИСТ ПО ЕНЕРГИЙНИТЕ ВЪПРОСИ - КРЪГЛА НУЛА САМО ЗАУЧЕНИ ФРАЗИ ГОВОРИ И НИЩО СЪЩЕСТВЕНО

Хайде да не си измисляш. Жалък си.

Не е права Петкова. Системата е на границата. Един отказ на котел, реактор или турбина в натовареното време, когато всички резерви са хвърлени да топлят страната и ще им се стъжни. Или забравиха февруари 2013 г. ?

А ти дали си прав? Провери ли колко е товара на енергосистемата? А колко може да поеме? Преди седмица в два поредни дни пое 7800MW плюс износа. Помисли пак, ама по-дълбоко.

Въпреки няколкодневните лъжи на (из)родната политико-енерГЕПИйна мафия, че северната ни съседка отказвала да ни предостави определени (не се назовават) количества електроенергия, на практика днес внасяме повече от вчера. На практика това е почни 3/4-ти от натоварването на цялата румънска АЕЦ Черна вода, която видно от горното дясно каре, подава в момента 1244 МВт, а България внася 934 МВт.

Фактът ти е изсмукан от пръстите, а къде си бъркал с тези пръсти сам знаеш. Centrala nuclearoelectrica Cernavoda в момента работи само с един реактор заради проблеми с охлаждането поради ледохода на Дунав. Средночасовият внос днес е 56.6 MW. Проверимо и доказуемо.

кв. Гео Милев - от няколко дни редовно вечерта тока спира за час - два- Това какво е - авария или спиране на тока???

Я пак си помисли? Аз живея над Румънското, синът ми живее до Фестивална. Все щях да разбера ако е спирал токът за 15 минути. Това червените тролове майка си ще продадете за 20 стотинки на пост.

В главите на комунистите са чуждите пари

Петкова, дръжте се по-коректно, ако е възможно. Режимът на тока е в устите им. В главите им няма нищо. Справка - лидерът им.

В кратуната на #КОЙ "лидер" няма нищо?... На БОКо-КРАТУНьо ли?... :::))) Ахаааа.... Дааа....!!! :::)))

Как да няма режим!? Допреди половин час и при нас нямаше за около два часа, сега го пуснаха. Сутринта в другия край на града, където ми е другия апартамент, нямаше, докато тук имало и за минута всичко се завъртя наопъки. На едното място докато има, на другото няма. Единият ми климатик в долната къща отказа, сигурно заръзнал. Имам квартиранти и те мърморят. Не знам, кого да викам да ми го поправи, тъй като всички са заети, а и климичето е в гаранция.

Обади се на ЕВН,ЧЕЗ или Енргопро и питай защо си нямал ток. Може причината да е там ако въобще това което казваш е истина. Стига си заблуждавал хората!!

Мислите, че не съм се обаждал?

Експерите на БСП и руската мафия у нас ги знаем. При 6 работещи блока на АЕЦ Козлодуй режим на токът - 2 часа има, 2 часа няма!!

защо спира тока през нощта? Мислите, че като спим няма да разберем ли?

През нощта има сръхпроизводство на електроенергия и не само че не нужно да се спира тока, ами е и противопоказно. Вечер се извършват оперативните превключвания, при които за десетина минути може някой да е без ток. Това се прави от ЕРП в мрежата за средно напрежение, т.е. градските трафопостове. При мен в седмицата поне веднъж се случва. Спи спокойно!

тъкмо да си помисля, че БСП пак шикалкавят нещо и цирка с микрофона ме навя на противоположни разсъждения.

Слабо познавате БСП или не познавате методите от комунизма. Те всячески са готови да използват народа ни български, само и само да си докарат повече гласове на изборите. Та, заради изборите може и на свещи и студено да я караме, като трябва да ни "докажат" колко са "некадърни" от ГЕРБ.

Няма внос на електрическа енергия в България, това, което ЕСО е поискал, се нарича аварийна помощ от съседните държави, посочи тя.

Нещо пък на сайта друго пише и не е малък ВНОСА ама дебилите винаги могат да се отрекът и от родителите си та едни изписани цифри ли ще ги смутят

отрекАт ....Така е правилно да се пише...Научи се...

Вносът за днес е средно 57.67 МW. Кога, ако не в тези дни, да си приберем дълга от съседите? Тази енергия не я внасяме аварийно, а да запазим собствените си ресурси. Само ФЕЦ и перките нямат нужда от запаси.

Ама тази ''аварийна помощ'' на калинката гербераска защо се отразява като ВНОС в данните или те ония там ''нищо не разбират'' според калинката???93

Комунягите пробват изпитани техни мероприятия на главите на населението. Няма да мине номера, лъжливи другари.

симо

Така е...Вашите измами са къде,къде по-рафинирани и ефективни....Затова и държим здраво последните места....Пък нали вече правим 10 години в ЕС...Защо няма ,,ода на радостта,, и фоерферки????

упралението на БСП и режима на тока за като дупе и гащи.... като цигари и кибрит.... като баничка и боза..... винаги вървят заедно

Днес през целия ден внасяме по около 200МВт - данните са от сайта на ЕСО

15:32:19 MW АЕЦ 2051 Кондензационни ТЕЦ 3324 Топлофикационни ТЕЦ 343 Заводски ТЕЦ 161 ВЕЦ 35 Малки ВЕЦ 111 ВяЕЦ 32 ФЕЦ 65 Био ТЕЦ 22 ОБЩО 6144 Товар РБ 6389

За 24.01.2017: export 6754 МWh import 8138 МWh daily 1384 МWh avrg/h 57.67 МWh Това 200 откъде го изсмука?

АААА , в кратуните им кънти и залпа на Аврора !

на `112.

Фактите - при Костов работи като изпълнителен директор на ТЕХПНОИМПЕКС - предприятието което изпращаше на работа в чужбина наши специалисти и им вземаше повече от половината заплати в долари. После Костов я прави Председател на Борда на директорите на Техноимпортеспорт - някои казва че сме търгували с оръжие и наркотици - аз не знам - питайте Нинова. И защо тази доскоро студентка е на такива високи постове, ами защото съпругът й е шеф на сръбската митница Олтоманци откъдето тече като река бензин от нас натам през ембаргово време.

плашат хората що ли идат избори клонизацията идва комуната е гладна

ЕХ ЧЕ ТЪПО И НЕГРАМОТНО ПИСАНЕ...

ВЯРНО Е ТВЪРДЕНИЕТО ЗА ПРБЛМИ С ТОКА, НО ГЕРБ ЧАКАТ ДРУГ ДА ВЗЕМЕ ВЛАСТТА И ТОГАВА ДА КАЖАТ - ПРИ НАС НЯМАШЕ , А ПРИ ТЯХ ЕТО ИМА. ВСИЧКО ДА ИЗЛЕЗЕ НА ЯВЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ И СЕ РАЗБЕРЕ ИСТИНАТА. НИЩО НЕ КРИЙТЕ . КАЖЕТЕ ВСИЧКО В ПРАВ ТЕКСТ - НЕ ГИ ЖАЛЕТЕ.... ГАДНИ И КРАДЛИВИ СЪЩЕ

Вярно е, че има проблем с тока. Той те бие, а ти не можеш да му отвърнеш.

Господа, напират госпожите социалисти за власт - няма ни ден без соцлъжа напоследък. Напомням поредното. Първо: - "Няма по-непоносимо за социалист от това друг да управлява". Mises. Второ - последица от първото: - "Белята със социалистите е, че изхарчват парите на другите хора." Леди Татчър - за разлика от социалистите изградила социална Великобритания.

Теменужка пак ги разкърти говедата от Позитано.

АКО ОТ БСЕП СА ПРАВИ КАКВО ЩЕ ПРАВИШ- КЪДЕ ЩЕ СИ ТРЕСНЕШ ГЛАВАТА....

С поредната си лъжа ло???? след като на сайта на ЕСО ПИШЕ че внасяме тя най нагло отрича