ЧЕЗ спря тока на министъра на енергетиката

Преди седмица министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров останал без осветление за няколко часа, въпреки че платил сметката си безкасово, съобщиха източници от ДКЕВР, където Петър Димитров потърсил помощ.

Обратно в новината

Коментари - ЧЕЗ спря тока на министъра на енергетиката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чешката държавна електрическа компания , да събира парите в България , вместа Българската държавна електрическа компания . Егати цирка !!! Ква държава сме ние изобщо ?!

Чудя се каква песен ще запеете, когато започнете да плащате и годишна такса електромери. Не напразно смениха електромерите, които бяха лична частнана собственост, с електромери, на които пише собственост на ЧЕЗ.

До Възмутен и Пища Хуфнагел - напълно сте прав и това е не само абсурд,но е и скандално.Логиката на приватизацията,както ни убеждаваха,е че държавата е лош стопанин.,нищо че в много държави по света такива стратегически отрасли,като енергетиката,са държавна собственост-именно защото са стратегически.За жълти стотинки,разбира се срещу солидни комисионни,потънали в нечий джоб,ние подарихме на друга държава контрола и немалката печалба дт един напълно изграден и платен с народни средства енергиен отрасъл. Още повече ще се учудите като разберете,че 20% от изнасяната в Чехия печалба е предвидена за чешките пенсионериртле за тяхния пенсионен фонд!!! Не си спомням при кое правителство беше осъществена тази скандална приватизация, но е странно,че нито управляващи,нито опозиция поставят на общественото внимание този въпрос

От ЧЕЗ обаче отчетоха че общият брой на жалбите на абонатите към тях влиза в категорията нормално. ХА ХА ХА а какво ли значи нормално... Тия не са нормални...

Това, че ЧЕЗ е некоректен е ясно. Ето давам Ви пример. Мислех, че съм си платила сметките за м.юли, тъй като платих на 2 пъти. И на 31 с.м. влязох в интернет да видя какво е положението с тока. Ето ти изравнителната е дошла и аз ако не платя до 31 юли ще ми бъде прекъснато освесветлението на 9.08, но таксата за неплатен ток ще върви от 05-08. Разбира се притеснена платих на 01.08 около обяд в касовия бон пише в колко часа. Тези дни отново чрез интернет установих следното за м.юли. Във фактурата ми пише, че последната сметка - изравнителната е трябвало да се плати до 29.07. При неспазване на срока токът ще бъде изключен на 09.08, считано от 07.08. Веднъж така, веднъж иначе т.е. както дойде. Тримесечното отчитане създава проблем и като че ли този навлек от Чехия, който ни постави и нови електромери от Чехия/колко ли комисионна взема, той и приблежените му/ се цели точно в това-хората да се объркват, поради което се вдига таксата за включване на тока. Те и не случайно я вдигнаха на 40 лв. Въпросът със своеволията на ЧЕЗ трябва да бъдат поставени на заседание на МС.

От ЧЕЗ обаче отчетоха че общият брой на жалбите на абонатите към тях влиза в категорията нормално. ХА ХА ХА а какво ли значи нормално... Тия не са нормални...

Така му се пада, да му спрат и други работи. Имитира дейност и работи за захранване на БСП с парички за изборите- от ТЕЦ 2.

Нека размисли на тъмно..Може да му просветне и корегира цените..

Знаете ли, при какави условия ЧЕЗ е купила нашето Енерго? Ще бъдете безкрайно учудени. По условията в приватизационния договор ЧЕЗ ВИНАГИ, ама ВИНАГИ, каквото и да става ВИНАГИ трябва да има 16 % годишна печалба. Каква ПРИВАТИЗАЦИЯ? Аз на това му казвам продаване в робство.

неможе даси представите какво източване върви в ТЕЦ-2[ Марица изток] протежета на министар Димитров пълнят партйната каса.....много хора от ръководсвото бяха изгонини зада дойдат тяхни варни ликведатори,това се говори ....

Е как броя на жалбите няма да е нормален, като ЧЕЗ са инкогнито, в нашия районен център за клиенти например няма никакъв надпис и не може да го откриете посмъртно, ако някой който вече е ходил до там не ви упъти. А да пуснеш жалба е цяла сага и ти трябва отпуск от поне 2 дни, е че кой може да си го позволи. Жалбите по пощата просто не се броят, та за това няма нарушения, освен това те си плащат дял на когото трябва за да са изрядни.Мили родни картинки, де да бяха само ЧЕЗ, а то всички услуги са ни такива.

Най-големият абсурд-да раздържавиш предприятие,като го продадеш на държавна фирма.Но от друга държава.

Е, Министър Димитрав, изгонете ЧЕЗ! На Вас веднаж спрели тока, а в Люлин е като в дискотека! Изгонете тия крадци, те дори и работа не дават на наши хора инкасатори, а минаха на отчитане веднаж на 3 месеца! И сега, през лятото, ни товарят сметки като през зимата, когато пускаме и електрически печки в допълнение на Вальовото топло! Апропо, кога ще осъдите Вальо да върне краденото? И кога ще махнете тая парзитна структура ДКВЕР? Ако Ви е страх си кажете, но на вид не изглеждате страхлив! Ха със здраве!

Народа се оплаква от надутите цени обяче няма кой да ги чуе.На 18 години съм и въждам как народа злобее срущи министрите.Как няма да злобеят като виждат как се гаврят с народа. Всеки казва,че е велик да е българин, но просто политиката даже не политиката самите ПОЛИТИЦИ са тези, които буквално оплескват нещата в държавата !!! Срам ме е, че съм българин !!!

С техните камъни по техните глави Ще се вслушаме ли в Чинтулов: Стани юнак балкански, от сън дълбок се събуди

Хак да му е!!! Да усети на собствен гръб как си патим ние, плебеите!!!

Вдигат и таксите, за да може да влизат пари без да правят нищо. Така че и кражбите да растат, за тях няма значение, тъй като парите им са сигурни и без инвестиции. Томбола отговаря на начина им на мислене. Аз плащам безкасово поне от 20 години, но не мога да участвам, защото тя е само за тези, които досега са плащали на каса. Отсега нататък ще плащам и аз на каса. Корупцията им ескалира непрекъснато. Сигурен съм че от приватизацията насам вече е международна.

Така значи, министъра не знае цените а!!Ми откъде да знае,и той и оня Шушулов само за собствените си заплати мислят!!За такива като тях таксите трябва да се още по-яки, та да им дойде акъла дето го нямат!!! Толкова знаят какво правят ЧЕЗ, щото от осем държави, само ние им се огъзихме та да ни оправят както си искат -без ИЗВИНЕНИЕ, ние станахме ЕБАНА държава - това е истината колкото и да боли!!!! Сори, не ми се иска да живея вече тук, както и на още 2-3 милиона българи. Жалко, че последните 20 години избираме най-големите дупедавци за да ни довършат нас - нормалните хора!!

Buhahhahahhahahhahah tova mi opravi nastroenieto e kak moje takova bezobrazie! na ministyra na energetikata shte sprete toka :)

Къде ти министър да знае, че има такса за пускане на тока или пък размера й. Те министрите не са оттук и не са като нас - те живеят в собствения си свят и не знаят какво е в нашия. А и не искат и да знаят - какво ли ги интересува. Предполагам, че ако попитате министъра на икономиката колко струва един хляб ще се изненада колко е поскъпнал през последните месеци. Лошото е, че ако е само той - с мед да го помажеш, а то ....

kak moje da se iznenada 4e vdignali taksata 4 puti. nali kato ministur na energetikata trqbva da gi znae tiq ne6ta. za jalost v bg samo nekadurnici se izdigat na vlast. no te ne sa vinovni ami tehnite izbirateli 6toto ne znaqt kakvi hora izbirat. zatova bulgarina trqbva da se obrazova s ikonomika i politika v u4ili6te za da znae koi predizborni obe6taniq sa realni i koi ne. naprimer tova na carq za 800-te dni opredeleno ne be6e realno 6toto tolkova burzo durjava ne se opravq. no tova se znae samo ot obrazovani hora:) drugite se podvejdat

така му се пада! и по често да му го спират!

А кому беше нужен ЧЕЗ? ЧЕЗ е излишно, а министърът е смешен. Но от 20 г. България е това. Смешниците и тарикатите се сменят, а нещата си вървят неотклонно надолу.

ха ха гадно а хей така са обикновенните хорица с мизерните заплати, сещеш л си гусин димитров с 120 лв. пенсия как се плаща ток и недай боже такса за включване, всичко да ви спрат дано, че да страдате и вие като нас дето се чудим как да преживеем месеца

ха ха гадно а хей така са обикновенните хорица с мизерните заплати, сещеш л си гусин димитров с 120 лв. пенсия как се плаща ток и недай боже такса за включване, всичко да ви спрат дано, че да страдате и вие като нас дето се чудим как да преживеем месеца

ЧЕЗ са си безобразници, само не знам защо им се правят толкова реверанси, като ДКВЕР много добре знае колко нередносто има в това дружество и как шефат им в определени случаи се бие в гърдите, че знае Български език, а в други се опрадава, че не знае... ПО същият двуличен начин се държат и с клиентите си... Просто нямам думи и по 50 страници писмени любезности да се разменят, пак чехът ще си се изплъзва...

Браво, Димитров останал много изненадан и от таксата за пускане на тока, която беше увеличена четири пъти... Що за цинизъм... На мен ЧЕЗ не ми се е извинило, че плащам 3 пъти повече пари за едно и също потребление на тока през последните месеци... Освен да ми върнат 1-2 стотинки някой ден.

Вън чешките кучета и българските мекерета дето ги докараха от България! Слес като и на министъра му показаха пръст, какво ще да е за бедния човечец от Горно Надолнище?

Е за това хората драпат да са във властта. Щото като ти го спрат и след 3 часа имаш пак. А на нас като ни го спряха в петък вечер, просто защото след отсъствие сме забравили да платим 3 лв. Тогава просрочените задължения не се споменаваха в новата сметка, точно за да може да ти го спрат и да приберат таксата за пускане. Познайте кой нямаше ток до вторник сутрин.

Кой линк, бе чадо писател? А министъра - кога, къде и на какъв принцип е била тая томбола за безкасово плащащите?

Мишки срещу мене църкат....

той министъра също е простосмъртен и няма място за изненада. аварии има на всякъде

Господин Димитров, това Ви се случи и когато ме изпитвахте. Много интересно беше, търсихте ме със запалка в списъците, но имам заслужена 6 по трудово право:)))

И кога спреха токо на министрот он тога се самосезирА... Иначе и таксите и таксуваните кучета ги яли... Де сопа де...

ехати и некомпетентния министър на енергетиката - да не знае и нехар че били вдигнали 4 пъти таксата - на какво е министър тогава?! на комисионните ли

Ne samo CHEZ da spre toka na tova cherveno govedo, no i Gospod da mu spre vazduha.

ZZZZZemi , ako nema donesi!!! Njama samo obiknovenite da ebavat ja

Еми то от това безхаберие рано или късно започват да страдат и безхаберотворителите не е сън да им се размине!

Димитров останал много изненадан и от таксата за пускане на тока, която беше увеличена четири пъти. Взема няколко хиляди на месец и се изненадал много. А кво да кажат обикновенните хора дет кат закъснеят 1 ден и им режат тока и трябва да си плащат кат попове ?

ми другарю това си е в реда на нещата !

БРАВО-ооооо искам още искаме още искаме още

Ааа и богоизбраните можело да страдат като смъртните? Но пък от друга страна аз като смъртен щях да назнача проверка дори и да не ми бяха спряли тока. За мен щеше да е достатъчно, че други хора се оплават. Но аз съм смъртен все пак....

Нека размисли на тъмно..Може да му просветне и корегира цените..

До Пантерата-права си,не изглежда страхлив,а просто тъп.

ПУЛА МАРЕ , ФУЧ МАЙТАРЕ