Токът за износ - с обществена добавка

При износ на ел.енергия КЕВР да има възможност да формира цена "задължение към обществото", предвижда проектозакон. Ще има облекчения за голямата индустрия.

Обратно в новината

Коментари - Токът за износ - с обществена добавка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Енергетиката и ВИК са монополисти и кръвопийци! Това са дружествата с най високи заплати!

Кога ще растрелят виновните длъжностни лица от ДКЕР които измамиха народа като дигнаха цената с над 12 % без в НЕК да постъпи и лев

Нищо няма да стане ,защото много депутати сегашни и придишни , също и всички правителства участват или са участвали във грабежа на народа ,чрез ел . енергия . Едва ли тези мошеници ще се лишат от грабежите на които са свикнали . Само смяна на пред изборния закон и предсрочни избори ,това ще е начина да се отървем от буклуците.

Министър Зеленогорски ясно го е казал.Прокуратурата,чии интереси защитава,щом и на това изявление не реагира.Господа управляващи,кой мислите,че ви вярва на лъжите.Министъра признава за кражби в енергетиката,но променя ли се нещо???Това признание за некадърно управление ли е,или признание за безсилие?Безсилни ли сте да промените безумно наглите договори с щатските централи,правейки не ефективна,цялата ни енергийна система.Народа,колкото и да работи,с такива договори трудът е на хаос.Тоест за чужди интереси.Събуди се робе,че докато спиш и ризата от гърба ти ще откраднат!!!

червеи американски? Защо се правите на ударени? Без да се прекратят дагаварите с американските ТЕЦ-ове, без да се вкарат в затвора тези, които ги подписаха, без да се прекратят привилегиите на ВЕИ-тата, колкото и да се гърчите и да се правите на интересни, нищо няма да стане, мръсни американски мекерета. Между другото, нали Тиквата покани да дойде някакъв голям американски специалист в енергетиката да ни съветва? Дойде ли, кога дойде, как се казва, какво направи, какви въпроси реши, защо никой не ни информира за това? Как се гърчите само, мръсници продажни!

Не искам да плащам на Кирил Добрев и още куп знайни и незнайни "бизнесмени" далаверите

Най-много ще спадне цената на тока за всички, ако спрете да крадете така нагло и да пълните партийните каси! Ама не щете, че идват избори и пари за бира и кебапчета за ромЕИТЕ трябват....

БРЦК

Тъпаци - сложете изикване да не може тока за износ да е на по - ниска цена от тока за крайния потребител в БГ. Що продавате ток на Турция по -евтино от на българските граждани ?

За не говорим че Турция ще изкупува тока от руския АЕЦ Акую на 15,5 цента. Престъпление е при това положение да продаваме под 12 ст./кВтч. Така и тока от американските централи няма да тежи на микса , а може направо да се изнася с печалба заради цените от 9,2 ст/Квтч за AES и 7,4 ст/кВтч за Контур-Глобъл

Кой ти каза тези износни цени бе Дада. Ти вобще не си в час.

А така гълъбчета ненагледни протестирайте срещу повишаването на цената на тока за Вашия работодател, а плащайте вие по-голяма сметка след това, че на него мерцедеса му отесня и нов трябва да си вземе със спестените парици на ваш гръб. Егати тъпия народ сме честно - ревем, че цените на тока високи ама веднага щом "батко" каже протестираме за него, че му било скъпо, а ние изнасяме тежестта на собствен гръб след това!

И аз искам, и аз! "Страдам" от наднормено тегло, набивам яко пържоли, кюфтета, трюфели, черен хайвер, сьомга, пуша кубински пури по $100 парчето, пия вино само колекционерски бутилки и всякакъв скъпарски алкохол...А, вземам и наркотици, но от най-скъпите...Харча много пари и искам 50% да ми се опростят всички данъци, такси и др. разходи към държавния и общинските бюджети, защото много стимулирам икономиката и храня половин България с моите харчове!

Има нещо гръцко в теб;о))