”Атака” опита да нахлуе в ДКЕВР заради скъпия ток (снимки)

Протест на „Атака” срещу скъпия ток временно прекъсна движението на трамваите по столичния бул. „Дондуков”. Демонстрантите опитаха да влязат в сградата на ДКЕВР

Обратно в новината

Коментари - ”Атака” опита да нахлуе в ДКЕВР заради скъпия ток (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който не гласува за Атака гласува срещу себе си. С Намъ и Богъ. Атака е: 1 Против спирането на Южен Поток! 2 Против санкции за Русия 3 За депортиране на нелегалните емигранти. 4 За построяване на стена по цялата граница със Турция. 5 За построяването на АЕЦ Белене със Руски реактор. 6. За заплашане на имотите на Прокудените и избити Българи от Турската орда 1903 1913 година-милиарди долари!!! 7 За вдигане на пенсийте до минималните във Европейския съюз. 8. За прекратяване на договора за НАТОВСКИТЕ бази-вън убийците на мирни хора по света!!! 9.Незабавно изгонване на ЕРП-тата и преминаването им в Държавни ръце. Атака е последната крепост на БЪЛГАРИЯ.

Драги Юруш ага, - ако протестирате срещу скъпата руска газ ; - ако протестирате срещу грабителските договори на мужиците с нашите държавни шумкари; - ако престанете да сте патриоти на Задунайка и бъдете български патриоти; Тогава ще гласувам за вас :)))))))))))

Га яде кибапчита на Варадеро ние рива!!! Турско животно си ти Болене!

Обърна резбата за пари към Русия, а уж се пише националист.

Яруш отдавна трябваше да ги приберат в лудницата. Там за разлика от полицаите, санитарите са доста по яки.

Знаете ли, че ЕВН съди България ?

волен яко реве за пари

само герб!

абе бялата златка няма ли най-после да я приберат?! Баси, тая и в лудницата не я искат.... :/

АЗ НЕ СЪМ ОТ АТАКА. НО ПИТАМ: КАК ПО ВРЕМЕТО НА БАЙ ТОШО ТОКЪТ БЕШЕ ЕВТИН, МИНЬОРИТЕ ПОЛУЧАВАХА ДОБРИ ЗАПЛАТИ И НЯМАШЕ ЕРП-ТА! ТЕЖКО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ПРИ ТАКИВА ПОЛИТИЦИ-МОШЕННИЦИ!

бай ти Тошо имаше режими на тока 3 към 1 (три часа няма, един има)??? А и "добрите" заплати са мит!

Явно не си живял по онова време. Знаеш ли какви вълнени платове произвеждахме? Ризи, гуми, детски неща, които гърците изнасяха с куфари, спално бельо. Хората имаха работа. 1988 г. с 300 лв изкарах 12 дни спокойно на морето. Сега за колко ще ми стигнат? А боклуците, които внасяме от цяла европа ? За тях сме последната дупка на кавала, брашнения чувал, който трябва да се отупа и захвърли.

включително и президентът на герб-карикатурата плевню,са опасни за Националната Сигурност на Държавата ни! Тези про ционистки вашингтоно талмуидни (соросоидни) тумори душат Народа Български!!! Следващите протести ще бъдат на истинските Българи не на купените умни и симпатични проституиращи-десни сополи!!! Следвашите протести ще бъдат на-Гладните и УмерЗените БЪЛГАРИ!!! Господ да ви е на помощ драгаи соросови изчадия!!!!!!!!!!

жалък!

Циркаджия-рубладжия-гювендия

Защото не одобрявам поведението на Волен. Но коя партия изрази недоволство от повишаването на цените на тока? Никоя. Само Атака/пък било то и предизборно/ БРАВО! А ние спим...

Атака са моше-нници и лъжци. Нито са проруски, нито са пробългарски, най-са прогейско-муслимански.

то си е в демократичният ред на нещата да протестираш срещу нещо, което не ти изнася, но вдигането на цената на тока е резултат от замразяването ѝ противно на пазарната логика. А защо цената беше замразена, вместо да се намерят (и запушат) пробойните във финансовите потоци в енергетиката е въпрос за 100 000 лева... :) Сидеров вместо да подскача сега на дъжда можеше още миналото лято след изборите да им скръцне със зъби на БСП и ДПС и да им каже, че най-важният експерт в експертното им правителство трябва да е одиторът в енергетиката, който да намери кой краде парите и да сезира прокуратурата... Ама не би - предпочете да си продаде златният пръст. Един ден ще се окаже, че ако беше действал национално отговорно 2013-та година можеше не да изгони ЕРП-тата, а да ги задължи да върнат всички пари, които неправомерно за усвоили и прикрили. Този ден неговите следовници ще го хванат и ще му заврат златният пръст на едно място, за което всички се досещат. С неговите изстъпления само даде повод на ЕРП-тата да осъдят България за пропуснати ползи и какво ли още не.... Та хайде пак да си говорим за национално предателство.

Тоя палячо сидерага само се излага,когато трябваше да е на страната на България лижеше задника на дпс сега се прави отново на патриот,да си взимат фесовете заедно с барека и да заминават към анадола.

Плачете гербери.идва вашия вожд- онзи злобен и отмъстителен пожарникар, който не може да се владее нервите. Ще ви се види тясна България, най напред на вас.

Вече почти четвърт век т.н."демокрация"!?! в България на практика сътворява геноцид върху мнозинството от българите и реален колониализъм с умираща българска държавност и нагло потурчване!!! Има куп бандитски и европейскослугинажни партии както и откровено турски като ДПС.Купища са и продажните,манипулативни и слугинажни медии.Всичко това се представя за "демокрация",за която нищо не значи измиращата България и българите.Една партия АТАКА надига глас и високо назовава хищниците,продажниците и крайното време за събуждане на БЪЛГАРИТЕ.Който има БЪЛГАРСКО сърце и нормален разум я ЧУВА,а който е уредил се хищник, зомбиран нещастник и естествено западните ни "благодетели" залпово и по всички възможни медии я плюят.Браво на АТАКА!!!

и нормален разум не може дори да симпатизира на чужда партия, камо ли да я пропагандира! Освен това около 90% от твърденията, обещанията и постулатите на Атака са си чиста проба НОНСЕНС!

Ей,за какво дрънкаш укори и медийни зомбиращи щампи срещу Атака като АТАКА НЕ Е БИЛА НА ВЛАСТ!!!???Заради ОСЪЗНАТИТЕ български патриоти тя Е и ще БЪДЕ в Парламента, но заради такива зомбита като теб НЯМА мнозинство и НЯМА УЧАСТИЕ в УПРАВЛЕНИЕТО!!! Това е ФАКТ и за слепите,глухите и изобщо ВСИЧКИ с българско сърце стига да не са безмозъчни мекотели,които и само няколко мозъчни гънки и клетки да имат,ги ползват за удобно, но алогично плагиатстване.

Ама никога няма да му простят герберунделите, че им отряза пътя към властта. Заради това така злобно вият сега.

това са градски легенди... ББ не е толкоз прост и никога не си е правил сметка да управлява 2 последователни мандата особено като видя какво се готвят да му спретнат. Пича е бил години наред сред групировките и е оживял - това е защото знае кога му кроят шапка и взема мерки. Не знам колко трябва да си тъп да си правиш сметки да продължиш с управлението след като опозиционният лидер те заплашва от трибуната на Народното събрание с гражданска война?! Всичко останало е театър.

то това им остана. След като изчезват от политическата карта, поне на криминалната да се появят. Всичко при тях е на дамаджана вино или бутилка водка в кемпера. Решил снощи - направил го днес.

Ако поне нещо друго читаво имахме за износ, да си капичнем декевъра, ама само той продава за долари и евра... А последните не останаха по банките - скриха ги по бурканите...

Те хубаво влезнаха,ама що не ги утепаха.Тогава щеше да е новина, и да има полза за народа.От директора до портиера.

Не е правилно да се дават в пълен размер помощи на т.нар. социално слаби. На 300 000 семейства ще се плаща токът, пак на тях ще се плаща и отоплението, пак на тях се дават ежемесечни помощи в размери от-до И така, тези хора, повечето надхвърлили двойно здравословното тегло, облечени по последна, макар и просташка, мода, пият като разпрани, пушат също, нагъват пържоли и луканки само им вижте дебелите задници, те, без да работят за държавата и без да плащат данъци и таkси, получават като социална грижаповече от пенсия за 41 години работа(Но са ЕЛЕКТОРАТ). Помощите за тока и отоплението трябва да се дават ПРОПОЦИОНАЛНО на всички хора с доход до 400 лв. Че то иначе, какво става работят на тъмно, дори престъпно, не плащат данъци, разгръщат жестока простащина, по животински правят безброй нещастни деца и живеят много по-добре от хората, които са изграждали тази държава.

!!Да се дават помощи след проверка на НАП- какви пари изразходват и какви получават!! Едни казват ,че получават по документ пр.450 лв , а ползва цигари- 100 лв на мес.;кола - 100-200 лв.(за да отива до село) ток- 100 лв. и стои в кафенетата .. и от къде взема за храна???? ОТ скритите от държавата, а тя му дава помощи!!!! СТИГА с тези селски хленчещи номера!!

Предизбоен трик на сидер ага, за залъгване на малоумни избиратели. Социологическите агенции не му дават висой процент и той с такива тъпи и нагли акции се опитва да събере гласове от по-тъпата част на Българския народ. Много дорбе се е ориентирал и може пак да влезе в парламента. А все пак да питам, к'во направи сидер ага за толкова години в политиката??? Освен своето лично забогатяване, разбира се.

А, Волен изпълзя от руското послство и тръгна да крещи по улиците. Свършиха рублите или ги изяде инфлацията ?

бъркаш руското посолство с турските сараи на Доган. Болен се прави на руснак по поръчка, целият народ го знае, че е турска булка.

е продукт на КГБ. Та затова! Иначе Сидеров си е руска подлога - виж му посещенията в Русия и почестите, които му оказват (включително и награди!). Дори Виденов и Станишев бяха унизявани там, но Волен - нее!

Волен толкова се ояде с неговият златен пръст, че ще му стигнат и за внуците дето ги няма.

БЪЛГАРИ НА БОРБА СРЕЩУ ВРАГОВЕТЕ АТАКА Е НАШАТА ИДЕЯ

САМО ПП АТАКА Е ЕДИНСТВЕН БОРЕЦ СРЕЩУ ПОРОБИТЕЛИТЕ ТРАНСНАЦИОНАЛНИ КАПИТАЛИ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИТЕ ПОРОБИТЕЛИТЕ И НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ГЛАСУВАЙ ЗА АТАКА СПАСИ БЪЛГАРИЯ СПАСИ СЕБЕ СИ И СЕМЕЙСТВВОТО СИ СПЕСИ БЪЛГАРСКИЯ РОД ИНАЧЕ ЩЕ ХВАЩАМЕ АК

Я ме светни, как наименования икономикс и макроикономикс помагат за създадаване на работни места

Моментът на протестите беше, когато се пръкна първият кредитен милионер. Когато мутрите извратиха живота, наложиха ниска култура, плъзнаха по земята ни. Трябваше да простираме, когато лидерите наричаха народа ни лош материал. Согато настана мизерията, когато замразиха пенсиите от 145 лева, когато изгониха умните, знаещите и можещите таланти на нацията. Сега е късно, няма изход. Армия за държавен преврат нямаме, нямаме леви, няма лидер, няма Запад, няма кого да копираме. Американският президент е внук на канибал от Пасифика, онези от Източна Европа са бивши комсомолци като Борисов и Плевнелиев, или са направо ненормални цигани от катуна...

За съжаление си прав. Нацията ни, културата ни са пред изчезване. След време тук ще е "територията на която на която някога са живеели българите".

Не мърси името на Капитан Петко! Той никога не е бил родоотстъпник, като теб!

С повишаването на тока почва народа да плаща източването на държавното НЕК(Белене,Цанков камък и приближени фирми).Волен защо мълчи колко депутата от БСП и ДПС имат централи за зелена енергия?Той ви втълпява че електомера е виновен за цената.... а крушата си има опашка и Болен мълчи за нея.

Нещо си позабравил, или нарочно пропускаш. Закона за данъците от фотоволтаиците от къде дойде? А кои бяха против него!!?

160 депутати са замесени с фотоволтаиците, разкри днес председателят на КТ Подкрепа д-р Константин ТренчевВместо да се чупят фотоволтаици, по-добре е да счупиш кратуните на тези, които са гласували за тях, негодува Тренчев. Става въпрос за потрошения преди дни фотоволтаичен парк край Русе, който се оказа на човек от БСП. Колкото до чупенето на глави, той визира тези на политиците, които са взели решенията в енергийния микс да влязат централи, които произвеждат изключително скъпа еленергия. Тренчев е категоричен, че се краде по цялата енергийна верига от самото начало до ЕРП-тата.

160 депутата с фотоволтаици и нито един от АТАКА. Направи си извода! България над всичко!

Най-нормално би било най-ниско платените и най-високо експлоатирани работници в Европа да искат лява политика. Като добавим и нуждата от проруска външна ориентация естествения избор е ... Атака. Другото е гадна пропаганда работеща за интересите на олигархията (не само родната такава).

сърди се на дядо си че е бил мързелив и не ти е оставил нищо !

Не са ви виновни цените на тока. Доходите са ви малки. Поработете в тази посока.

Доходите са ниски като цяло, НО е факт, че става дума за стотици милиони злоупотреби в дружествата за административни разходи лукс и затова е наваксването с увеличението!

ЕТО ТОВА СА ПРОВОКАТОРИТЕ !!! НЯМА НИКАКВО ОСНОВАНИЕ ТОКА ДА ПОСКЪПВА !!! ТОВА Е РЕКЕТ

волен е добро момче..... не се притесняваите от него. много шум за нищо

Гледам, че юрушчиите са издигнали лозунга "Атака е последната крепост на България" НО ЗАБРАВЯТ да припомнят, че сами продадоха ключа за тази крепост на БСП$ДПС! Явно им се услади сделката - не на всички де - само на Волен и еничари, сега борбата е отново да могат да обявят ключа за тази крепост на търг. Ум царува, ум робува, ум патки......., да де - за Волен гласува.

Кой беше на сюнет в Шуменско? Кой съсипа КТБ и крещеше наляво и надясно по света, че България била фалирала? Кой откри паметник на пехливанин в Шуменско пак? Кой се целуваше на кафета с Местан? Кой е Борисов+Местан=БоСтан! Кой краде НЕК с ВЕИтата? Кой е най-тъпата турска СИКаджийска мутра? Кой ще вдига цената на тока? Кой назначи ПлЕВНелиев? Кой върна Ваньо Танов? Кой манипулира изборите? Кой изкраде здравната каса? Кой изкраде Професионалните Пенсионни Фондове? Кой изкраде плащанията за пенсионерите? Кой изкраде фискалния резерв? Кой водеше правителството да заседава в Анкара и Оман? Кой назначи енергиен министър от ЕВН и кръга Прокопиев, към която е и ПлЕВНенлиев? Кой плаща на троловете да спамат тук?

Експерт

Да видя някъде да изразявам политически преференции? Казвам само, че Волен продаде България на червено-турската паплач - като оплескаш другите със същата помия, ПО-МАЛКО ЛИ ЩЕ СМЪРДИ щипача на цици на статуи????

Най - справедливо е тока да го направят безплатен! Колкото повече ток харчиш, толкова повече и да ти плащат, защото по този начин стимулираш производството му.:))))