US бизнесът подкрепи КЕВР, Борисов свика съвещание

Комитетът за енергетика и минерални ресурси към Американската търговска камара подкрепя правителството и КЕВР за реформите в енергетиката.

Обратно в новината

Коментари - US бизнесът подкрепи КЕВР, Борисов свика съвещание | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ние - обикновените хора ще платим всичко. Или ще вдигнат цената на потребителите, а ако вдитгнат същата на производители - те ще вдигнат цената на на произведеното и пак ние ще платим. Няма отърване - Цанков камък - ще ни тежи винаги, водни огледала и пр.безмислици.Това го дължим на комунагите. Ами ако имаше Беляне - тя без пари ли щеше да е - още повече затъвахме.

Не мога да разбера защо като производителя на ток не може да си пласира стоката целия народ трябва да плаща загубите на производителя ?? Правителството май не му е ясно,че тока е стока която трябва да се продаде в момента в който е произведена и не може да се складира и да се продава по-късно.Правителството се мъчат да ни обесняват как трябва да правим икономии,да си сънираме и ред други тъпутии а в същото време дигат цените да си изкарат парите.Трябва да ни стимулират да харчим повече нощна енергия ,а не да и вдигат цената.Ако не се ползва нощната енергия това трябва да е загуба на производителя а не на потребителя.И като е пазарна икономиката защо ме карат да плащам скъпата енергия на Американските централи??

Големия брат се изказа и ние трябва да слушкаме.(много обидно) Да одържавим американските ТЕЦ и да се махат от където са дошли. Да създадем правила за веригите да продават 70% само български стоки. Марш на американците от България, не ги искаме, да си вървят в Америка

ако и американците кажат "марш" на хилядите български емигранти ,избягали там далече преди Путин да се освини и те да се домъкнат чак тук,защото за идиотски сключенте договори с американците за тецовете питай Овчаров и кохортата от крадци,които промениха с анекси тези договори за да крадат 20 години.

ББ се прави на мъж, ама му заповедаха дигане на токъ с 30% и трее се изпълни.

Господарите одобряват

Имаше и секс с хубави момета секретарки на които беше платено да дръпнат американскити хамериксанскити чурки да са доволни нашево братя другарите хамериканци.Барбекюто беше чудеесно за сметка на мързеливия данъкоплатец, който го скъсваме от бачкане.ТАКА Е ЩЕ МИЛЕЙМ ЗА БИЗНЕСА НО НЕМА ДА ИМ ДАВАМЕ НА ЧАСТНИЦИТЕ ПАРИ ОСОБЕНО НА НОВООТКРИТЕ БЕДНИ ФИРМИЧКИ-САМО ЗА НАШИТИ ФИРМИ МОНОПОЛИСТИ ОЩЕ ПОВЕКИ БОГАТЕЙМ БОГАТЕЙМ И ПАЛАТИ ОТ ЕВРО КРАДЕНИ пари да вдигаме?

Ако имате мързелив работник или служител, на който не му се работи уволнете го дисциплинарно защото това му е идеята.Пускат болнични листовое няма ги на работа по един месец се правят ужким на болни а ходят на море и планина и после смучат пари от държавата и СЪДЯТ РАБОТОДАТЕЛИТЕ СИ-ИМА МНОГО МЪРЗЕЛИВИ МОМЕТА КУЧКИ ХУБАВЕЛКИ КОИТО НИЩО НЕ ПРАВЯТ САМО ВЪНШНИЯ им вид дето е хубав и работата им е да съсипват работодателите си и да си вземат керливите минимални работни заплати-КОИТО НЕ ГИ ЗАСЛУЖАВАТ ВЪОЩЕ-Е КАК ДА ПРАВИМ БИЗНЕС С ТАКИВА ЛЕЙДИТА В БЪЛГАРИЯ-МЪРЗЕЛИВИ И БОЛНАВИ ОТ ВСЯКЪДЕ само пари искат а неква работа да са свършили?

Ама какъв бизнес като регистрираш смешна фирма ООД с 2 лв капитал къв бизнес ще правим бе.Целия пазар е залят от турски стоки ментета и дори задминаха китайските боклуци.НЕНОРМАЛНИ И МЪРЗЕЛИВИ РАБОТНИЦИ И СЛУЖИТЕЛИ на които не им се работи дават на Инспекцията по труда работодателите си после биват уволнявани-Е КАК ДА ПРАВИМ ЧАСТЕН БИЗНЕС В БЪЛГАРИЯ КАТО НЕМАМЕ ПАРИ А ИСКАМЕ да създаваме работни места А ДЪРЖАВАТА МАЩЕХА САМО НИ СЪДИ И НИ ГЛОБЯВА ЗА ТУЙ ЧЕ СМЕ СЪЗДАЛИ РАБОТНИ МЕСТА и требе да платим на некадърни и мърляви служителки ЗАПЛАТИТЕ ИМ които завличат работодателите си и ги мързи ЯКО ДА ГЛЕДАТ-АКО имате проблеми с мърляви кадри НАПРАВО ДИРЕКТНО ГИ УВОЛНЯВАЙТЕ ДИСЦИПЛИНАРНО ДА НЕ ХОДЯТ ДА СЕ ЖАЛВАТ ПО ИНСПЕКЦИИ ПОСЛЕ ЩОТО ИНСПЕКЦИИТЕ СА КОРУМПИРАНИ И СА НА СТРАНАТА на мързеливите лентяи които не работят а само пари искат да лапат на готовор МЪРЗИ ГИ ДА ГЛЕДАТ ЯКО ГИ МЪРЗИ ОСОБЕНО МЛАДИТЕ ПОД 30 ГОДИНИ?САМО КУПОНИ ИМ ДАЙ?

хе хе хе намириса на изгоряла тиква

на пари от гушнатите от янките тецове Марица и за това толкова усърдно одобряват и поощряват решенията на КЕВР за повишаването цените на тока.

УС бизнеса.....? Какъв бизнес ве с 17 трилиона дълг за какъв бизнес ми говорите.

Ами че той бизнесът си върви и няма дълг , но лумпените като теб едва ли го разбират. Дългът е на държавата и хората ще го плащат , а бизнесът ще продължава да се надсмива. Сега очаквам тримата глупака , които са ти сложили + , да ме окичат с - :)

Продължение от вчера: Ние сме сериозна агенция и не е в наш стил да се занимаваме с и за истината. Защото издънки стават, а ние сме длъжни да информираме жълтини, клюки и най-обикновени лъжи, затова ще Ви информираме само накратко за светското събите Коктейлът започна с дружеско, съвместно пеене на химните на двата братски народа. Всеки пя както можа и както може да си чете от аутокюто на кирилица и латиница, но бе мило и задушевно . Имаше нормално и разбираемо начално притеснение на втория химн- онзи от бългериянс. Цялата домакинстваща и половината от българската делегации запяха : 6umi Maritsza, okarvavena, platche vdovica smurtno ranena...., но пък други пееха Гольда Сталыаааа планинья а......

А един идиот ревеше едно гадно балканско ррррр все едно не е франкофон. Недоразумението бе изчистено, когато прословутият български хор Бодра смяна съвместно с Йоан Кукузел изпяха две песни на Азис и една на Маринова /Софи/,което е демократично поведение, показващо силата на българската култура и дух, заслужаващо аплодисменти от всички медии и правилно настроени хора по света. Междувременно един от гостите сваляше от реверите всички значки на Конгреса и дружелюбно ги заменяше със прекрасни, емайлирани сърп и чук, като викаше ПЕС !, ПЕС ! , но куче така и не се видя от Сикрет Сървиз, които обявиха това за мнима заплаха. Друг гост се опитваше да продаде Българската национална авиокомпания на някакъв Гад,/ но това е недопустимо за втори път според правилата на борсата и нейният нов шеф, бай Васо/ Гостът, бе почерпен и изпратен с изтребител да управлява някакви гадни български централи /може би собствени?/, с гадни доставки на лоши лигнитни въглища- както си ще, с каквито ще си там местни цени, в смотаната област Димитровград- Хасково- Стара Загора /която дори не е щат/. Охранителите се извиниха за неразборията, но помолиха дискретно това лице да им достави с 300 % комисионна за себе си /естествено необлагаеми/ , с обратния полет по един чифт оригинални дънки от прословутият в цял свят Димитровградски пазар /Нещо уникално! / , а ако не успее в крайна сметка, може и от Илиянци /още по уникално със своите Фактури,фактуриииии....../ , докато си се прибира в съборетината на Драгалевци.

Българите впечатлиха обществеността и с индивидуални изпълнения. Те може цирк да нямат, защото сградата изгоря /преди години/, но имат циркаджии ,артисти /. На наш репортер един от тях заяви: - Никога не се отказвам. Никога не се страхувам. Нека всички да са срещу мен- аз винаги съм ги бил и ще ги бия! И на мачле и на истина, с медицинска топка, с бухалка, с най-обикновен гранатомет.. как дойде там.... Обещавам да свържа Дунав мост 1 и 2 с Голдън Гейт с 18 платна. Само дайте пари, бе скръндзи ! Жалко , че вече няма в София Мотописта- там тренирахме и беше добре, но сега също не е лошо- зелено е, храстчета, детелинки ! - След, което почти като с Бонзайййй! извика 3 пъти Меркел, Меркел, Меркел , скочи и задуши огъня разпален в бакърената тава от 150 годишен Чивъс и неговата небрежно хвърлена пура. Човекът се оказа-непушач. Дрескодът за партито бе много стриктен. С фрак си на 3-та маса, а със смокинг от 8 до 2018-та Бай Васо се появи с прословутите си дочени дрехи, с което демонстрира своята съпричастност към някаква неизвестна /и не намираема за нас Синя идея /, свали си панталоните, куртката и каза : Видите ли ми относително белите боксерки, видите ли ми потника? ?? Гащи свалям, но потник- НЕ! Забранявам повече да се носат такива дреи! Сите у костюми Дзеня ! А ако те не моаат, така, че да ми скрият потнико под ризата?, ма кви са тия бе, аре бегай. Един иде, друг улита..... И се барна в костюм... Междувременно БайВасовица носеше рокля от леко розовеещо-жълт шифон от нано влакна с парченца диаманти , гумени галоши, които елегантно смени с нещо..невероятно и стана тя каквато стана.... Разбраха се за песните. Всички почнаха на чист български На Драгиева чешмааааа......, някои се извисха даже до Градил Еliia Jail, Ветровеее, милиони червени рози ,/ но тях Станишев ги събра/ и т.н Още пеят. Това е за днес от мястото на събитието, ЕЖК

А аз питам ,докога ще търпим тия американски мекерета и продажници !Кой ,кой управлява България ?

"Американската търговска камара специално изразява подкрепата си към КЕВР в усилията й да действа като независим регулатор "...от това становище си личи колко е независим КЕВР

симо

Америка защитава своите кърлежи.Все пак пият българска кръв, не американска. Ако бе американска/ние да я пием/каква ли заплаха за демокрацията и свободата щяхме да бъдем????

БЛИЗНАШКИ ЕДНО ГОВОРЕШЕ - СЕГА Е СЪВЕТНИК НА ДПС .ИВАНОВ ЕДНО ГОВОРЕШЕ- СЕГА ДРУГО ВЪРШИ. ЕГА ТИ ХОРАТА . КАКЪВ МОРАЛ КАКВИ ПЕТ ЛЕВА . ПРОДАЖНИЦИ

има натиск, борисов да не участва в протеста срещу повишаването на тока!

USA бизнесът подкрепил КЕВР за повишаването на цената на тока за българската промишленост - тези янки или са много тъпи или са много нагли. То и за малоумните е ясно , че подкрепят разграбването на България от американските тецове Марица Изток 1 и 3. (в тава число влизат троловете им от типа на "осведомен") Сега около т.н. споразумение разбрах, че получават милиони и от непроизведен ток-т.н. студен резерв. Получих и малко повече информация за великото споразумение за намаляване на цените им, което всъщност е сега незабавно да им изплатим тока с години напред-800 000 000 лева за да намалят малко цената. Ясно ми е къде ще иде заема от 16 млрд. евро- 9 млрд. (за погасяване на сегашни плащания по дългове), а останалите за тях и такива като тях. Майната и на българската промишленост и робския българския народ (не ви ли напомня-майната му на православието?). А сега да ви кажа последните вести-ще ни запушат демократично и устите за да не ревем като ни доят. Само такива като "осведомения" ще могат да замърсяват интернет с идиотските си твърдения, иначе сайтовете ще носят отговорност за мненията на своите читатели. А вие се забавлявайте с гей паради и дишайте на песовете по улиците изпражненията, защото са открили нова клиника за лечение на улични песове, защото било несправеливо от медицински грижи да се възползват само домашните такива. И още след предложението на Атака и патриотичния фронт да се спрат детските помощите за малолетни майки ДПС, ГЕРБ и БСП не са го приели така, че и неграмотни крадливи цигани ще има в изобилие.

Не само протести, и тояги трябва да носим този път! Какъв е този американски бизнес, подкрепящ КЕВР и създаващ напрежение! Я да си вървят в САЩ и там да вдигат цени! Достатъчно ни тровят с Кемтрейлс! Достатъчно ни турцизират! Достатъчно ни оставиха без производство! Ликвидираха ни армията и ракетите! Бастисаха и трите енергийни проекти! Баста!

К'ъв нефесеБей сте Вие я, ттттролик кагеБейский ?! ---> за Инсинуации чрез интернет - Вече има Наказания.

в системата се отваря дупка от 285 млн. лв. и трябва цената на тока за хората да е със 17% по-висока. Бизнесът заплаши с протести. МИСЛЯ ЧЕ И ХОРАТА ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕ НА ПРОТЕСТ---ЗАДЪЛЖИТЕЛНО При положение че имаме ЯДРЕНА ЦЕНТРАЛА---кое води до повишаване на тока.може би заплатите в Мариците.ЕОН.ЧЕЗ.Енерго-Про..или дъпжим няколко ТРИЛИОНА НА НЯКОИ----КОЕ??????????

БATKO

Ако US бизнесът престане да краде около един милиард лв годишно от българската енергетика посредством двата американски ТЕЦ, повечето ВЕИ, българската енергетика ще просперира. Но с такива кърлежи, на които властта им се кланя, нищо не може да се направи.

виж ти кевр се назначава от вашингтон това е така защото сте православни

Засега Москва - Не е В САЩ.

Що ви не е...... ма......

И това ако не е намеса във вътрешните работи на чужда държава . При това положение предлагам КЕВР да определи цената на електроенергията в USA през 2015 г на 100долара за киловат

Напълно те подкрепям приятел , с една несъществена разлика. Заради науката, заради чистата физика... Мерната единица е "ват". Откъде ти дойде това "кило", та стана киловат? На килограм се мерят тикви, впрочем единицата е "грам". Та предложението е: Цените, вкл. предлаганата от теб, остават непроменени, но ние ще фактурираме на "грам", а ще им вдигаме тока на "ват" Заради науката. Не, че износа ще просперира много- то ние си имаме много тикви, ама явно и те не са закъсали.

Спомняте ли си как преди 1989 г. от Съветското посолство казваха какво да правят комунистите от БКП !? Тогава всички роптаехме и псувахме! Какво се е променило?! На практика нищо - сега менторите са от посолството на САЩ! Просто нашите политици са кукли на конци!

Колега ! - хайде Веднъж-Завинаги да Заковем : - 'наште' 'избранници'/'елит' Са Инвариантни !, Ийощ от 1944та та И до Днес (за Сррамотите ! - Все-Същите...било И в Ен-то разредно/коленно Изодродье) И ! - Доказано-Целево Ни осигуриха 'приза' ТроянскиКон.

Я, и на Вашето НПО май са "спуснали" "транша" :)

За лека нощ в Понеделнишката Нощ : - как намирате Признанието на Вовката (че Би искал да СА в Г8) и какъв Потенциал намирате в Евентуалното послеДействие ЗА Нас-Всички ?

И Смисълът на точкуването Е ?!

Стига с дърдорене на глупости!Ако руснаците не бяха построили АЕЦ"Козлодуй",сега цената на тока щеше да е с космично измерение.Не пишете лоши неща за Русия,тя само ни е помагала!!!И бъдещето ни е с Русия,ако искаме да се развиваме като държава.Поучавайте се от германците.

мериканската търговска камара специално изразява подкрепата си към КЕВР в усилията й да действа като независим регулатор по-добре да нямам поткрепата Ва, но да затворим американските ТЕЦ-ове, а да пуснем варненския

БATKO

Варненския ТЕЦ е на другите кръвопийци от ЧЕЗ. По-добре да се пуснат 3 и 4 блок на Козлодуй или да се дострои АЕЦ Белене. Няма по-евтин и екологичен ток от АЕЦ.

ЛОЯЛЕН

И къде ще намери приложение и пазар този ток умнико!! Та ние и сега се чудим къде да пласираме част от енергийните си мощности!!

Оправяйте се бе, лузъри! Като не можете да преглагате стока на конкурентна цена - изпадате от пазара! Пазарен принцип! Аре чупката с всичките увеличения и оправдания!

БATKO

Какъв пазар? Та всички ВЕИ, американските ТЕЦове, топлофикациите и т.н. ни принуждават задължително да изкупваме тока, а това не е никакъв пазар.

Явно нашите Американски съюзници имат информация,че ,,братушките"отново замислят някоя глупост и ни подкрепят.Повсяка вероятност Русия няма да посмее пак да използва енергетиката за да ни дестабилизира.Много яко ще ги изплющят американците.

Ти май си задрямял над клавиатурата и бълнуваш.

Да те изплющят в тъпия мозък! Но явно си толкова тъп ,че не можеш да го проумееш. Поне си мълчи/т.е. не пипай клавиатурата!/

А ДА МРЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ОБИКНОВЕННИЯ БЪЛГАРИН С МАЛКАТА ЗАПЛАТКА. САЩ ПОДКРЕПЯТ БОРИСОВ ХАХА!

Народа подкрепя Борисов.Виждасе,че и САЩ го подкрепят.

Ти за народ ли се имаш, бе?

Който го подкрепя - да го плаща!!!

Комитетът за енергетика и минерални ресурси към Американската търговска камара подкрепя правителството и КЕВР за реформите в енергетиката. ТОВА НЕ СЕ ЛИ НАРИЧА ВМЕСВАНИЕ ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА ЕДНА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА?!?! ИЛЕ НЕ СМЕ СУВЕРЕННА?!?!

ДО ОСВЕДОМЕН, Я си повтори коментара по-бавничко, че нищо не ти се разбира. Или не си пил нищо или си пил прекалено много.

Aх,...Bанко Kостоффффф , тои си отвори джоба. и сега тези ни разказват играта!! Kак да не си пожелаеш Mаика му??;)

Значи имаме работа пред Американското посолство. Трябва малко яйца да им се сервират на първо време. Пък и за военните бази не е лошо да им се напомни. Те утре ще започват да се намесват и в образование и в здравна система и т.н. А бе окупирани сме вече.

Почни по добре от руското.Те освен яйца и РПГ-та заслужават!

3ащо бе каун?? 3ащото те, ти построиха централата в Kозлодуи и още ти я зареждат с ядренно гориво ли?? Mаика ти нещастна...да....!

боко протестира срещу кевр, шефовете му подкрепят кевр - в последно време координацята нещо хич я няма

Tова е положението!.. продадени тецове, затворени ядрени реактори на 90%, продадена рафинерия, затворени заводи,съсипана икономика,разбито селско стопанство, беработица, 250 евро заплати и 100 евро пенсии, два милиона млади хора имигрирали и.т.н...HO, в EC сме, имаме лидъл,била,кауфланд, молове, метро,тангенти-мангенти,магистрала и на 2-3 години по 16 млрд. кредити! Cами си го направихме, Cами си ги избирахме! A, те,... продаваха ли продаваха! Cега,...това е положението!:(

да така е, за жалост! и разликата ни с гърците е тази, че те нищо отгоре изброеното не продадоха, а само взеха кредитите и сега за това ги натискат! и излязоха по хитри! а ние всичко си продадохме и сега започваме с големите кредити и ще ги изпреварим много бързо! но, няма как да го разбере българина, че 26 години беше лъган и продаван!

Убитници на работа в руската пропаганда.Да ни внушават с мазохистично усърдие....колко са, глупави,колко са се минали,как на путин пр...нята мирише на теменужки.Как са се минали,как нямало в живота им нищи хубаво?!Ами или мрете или ае вземете в ръце!Ей го дей Сибир.Природа чист въздух,Ко сте увиснали тука като с...ли?

Война иде! Лоша! Ние срещу вас! Ти не си виновен - от години ни насъскват едни срещу други! Но помни ми думата - войната иде!

Стига сте плашили с тази война!

Добре,че тука си ти трольо да ни светнеш!

Hа този "Oсведоменият" е време да споменем Mаика му!;)

да споменеш по умен от това няма да станеш

ЗА 1 ЛЕВ НЕ СВЪРШИ РАБОТА В ТОЗИ МАНДАТ!!!

ти ша кажиш, че не е свършил?! човека дръпна 16 млрд. кредит! това според тебе нищо ли е,...или е малко??;)

Pesh0

Американския бизнес , дали ще подкрепи , да се вдигне тока в америка , от бърларски независим орган :)

Ще плющят американски шамари по червени вратове.Пак се опитват Путинистите да подменят Народният Вот.Искат да дестабилизират отново България.Отново със същият номер с тока.Гиди ...ди с ....ди такива.Ама помните ли как клекна Орешарски?И Доган и Местан тогава излязоха по големи родолюбци от червената па....ртия начело със Станишев и ги отстраниха от власт.Кой знае?! Може и на тях тогава Макейн да им е дал хабер за нещо.

Ке ли ме просветлиш, каква е разница от амерекански и руски шамар? Па нали се ти ке ги отнесеш? А да не вземеш и да получиш и един български, от мен, щото не ги разбирам политиките и шамари не бия с отворена ръка! Само ми кажи, къде искаш да емигрираш и ще те емигрирам безплатно? На север, запад, изток или юг? Като ти извадя тоягата, дето ти е в задника по рождение и съм на твоите услуги. Безплатно е до 1 месец. Промоция, така да се рече- възползувай се! NOW!

Същия този бизнес, който съсипа, Ирак , Авганистан, Либия, Сирия и Украйна. Принуди Европа да започнев война на санкции от която Еврото и Рублата поевтиняха с 40%. Този бизнес ли ?

Рублата се срупа.Еврото е стабилно.Освен това путин води война в Украйна и наложи санкции на целият руски народ.От ЕС и САЩ наложиха санкции на няколко руски олигарха.Много лъжете вие путлеристите!

Tука е редно, човек да спомене,...Mаика ти;)

Не си спомням да сме щат на САЩ за да казва бизнесът от САЩ какво да става в България!

Тогава минималното почасово заплащане у нас щеше да 7,25 долара.

Pesh0

Американската търговска камара специално изразява подкрепата си към КЕВР в усилията й да действа като независим регулатор :)))))))))))))))))) Какъв е този независим регулатор , от кого зависел и на кого пази интересите .

Моите !

Американския бизнес подкрепя вдигането на тока, ама мълчи като г.з за унизителните доходи на българите! Айде бегай! Не се налапахте от Мариците! Дано се задавите!

US бизнесът подкрепи КЕВР.. US бизнесът ДА ИДЕ НА МАЙНАТА СИ И ДА НЕ СИ ПЪХА НОСА В БГ! КРАВАРИТЕ ДА СИ СЕДЯТ В КРАВАРСКИТЕ НАРКОМАНСКИ ЩАТИ !!! МАРШ ОТ БГ ...НАПАСТ КРАВАРСКА АЛЧНА!

У Нас както Всички Знаем - Няма Ни Американски, Ни Европейски Бизнес, Колега ! - има Единствено-и-Само Руски ! ---> било подБотушен, било подприкритиен.

За непросветените съобщаваме, че световната информационна агенция с най-голям световен престиж и достоверност : ЕЖК... /Изцяло се изписва: "Една женица каза..."/ разпространи това комюнике: - Днес, в 16:48 ч. бълг. време в Чуйпетльово приключи конференцията на Световната камара на производителите на люти чушки, лапад и коприва. Високия световен форум взе следното решение: САЩ следва да затворят/или самовзривят по желание/ незабавно всички свои ядрени централи /без една, най голямата/ и да преминат в производство на ел.енергия от зелена биомаса, която ние с удоволствие ще им доставяме на цени, които сме определили, но са търговска тайна. Доайенът и председател бай Васо, обобщи ситуацията така: "Сума години се опъват на протокола от Киото, нашите приятели и съюзници, и тровят Земята, децата и дъртаците. Повече-НЕ! Ние как едва дочакваме пролетта, че "Да се хванем за зелено"? И те ще произвеждат от чушки!!! А голямата централа ще продадат на мен, без задължения, за 1 долар с цел правилно регулиране на пазарните отношения. Разбира се , че цената им ще се повиши с ок. 1800 % средно, но пък прогресът иска жертви. И не ме питайте- аз естествено вече съм най естествен милиардер, естествено "в зелено" . Мога да Ви уверя, че ще се отнасям с отговорност и любов към хората и ще съм крайно отрицателен към липсата на свобода и демокрация." С това председателят приключи импровизираната си пресконференция, лапна отведнъж една люта чушка и покани колеги и приятели, като Гейтс, Бъфет, Тръмп, Костов, Станишев, Овчаров, Цв. Василев и някой си Цв.Цв., заедно с придружаващите ги лица на скромен коктейл в Риц Плаза, но неговата отговорност, отново пролича във финалните му думи: "Моля Ви да не бъдете повече от 10000 души- Конгресът и Сенатът ще плащат по тяхно желание, а не е редно да пилеем обществени фондове и ресурси на човечеството. И без това лайната са много" За Вас работи екип от ЕЖК, почти безплатно. Погледнете си електромера. Приятен ден!

В знак на благодарност към отзивчивите, отговорни и умни "лайкващи" лица, бяха поканени Шишков и Манчев, които им забъркаха американско-френско- българско-руски "Бьоф Строганоф" без Строганоф, че той има санкции" И без люти чушки, които са на отговорно пазене в таен склад на Държавният резерв, до настъпване на крайната необходимост от поставянето им където следва...Пи се и водка "Смирноф" /без него, поради изброените причини/, анасонлийка, и "жолта ракия со чушка" Наздраве, ЕЖК :)

Оригинално!

Грацие, тенкс и мерсаж, браточка. Винаги съм на линия с инф.услуги, но за секс не питай. Нищо лично, просто ...никой не е мой тип :) Подпис : EUR /не бе клавиатуро смачкана!!!/ твоя, ЕЖК

щом вдигат тока са добри за американските централи и интереси